KORONA - En skummel "djevel"!

Hammers
HAMMER 11.02.2020 kl 21:32 77537

"Koselige" ord for kvelden:

Jeg har lenge vært av den oppfatningen at "Menneskearten har SIN begrensede tid på jorden"!
Det som til slutt vil overvinne oss alle er virus, bakterier og ulike typer sopp!

Virus har ulike egenskaper.
Sars hadde f.eks lav smitterate, men relativt høy dødelighet blant de smittede.
Korona har litt mer motsatte egenskaper; Høyere smitterate, men lavere dødelighet.
Altså; viruset har funnet en nøkkel for rask spredning!

Hva skjer når det samme viruset videreutvikler seg for også å finne nøkkelen for høy dødelighet?
Det trenger ikke å skje ved DETTE utbruddet, men KANSKJE ved det neste - eller det deretter.

Virus utvikler seg konstant. Feiler, treffer - og hele tiden LÆRER de. Til slutt er det hele et spørsmål om tid.
Slik er det trolig også med Korona. NÅR blir det høy smitteevne og høy dødeligeht? Kun et spørsmål om tid!

Dagens SKREKKMELDING fra cruiseindustrien:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/02/11/195648588/ansatt-om-bord-pa-cruiseskipet-veldig-snart-vil-vi-alle-vaere-smittet

Hilsen Hammers......som tror han skal gå og legge seg under dyna nå - og VENTE........😤😨🥶!
Redigert 21.01.2021 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.03.2020 kl 23:58 5020

Takk for et seriøst svar!
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Hammers
03.03.2020 kl 00:27 4984

Ord for natta;
Det er selvsagt ingen som kan si eksakt hva som vil skje videre på Koronafronten,
men Aftenposten gir i kveld en fin oversikt over ulike forhold som bl.a. påvirker økonomien rundt om;
https://www.aftenposten.no/okonomi/i/LAGK49/millioner-av-mennesker-endrer-naa-sine-reiseplaner-slik-slaar-det-ut-i-verdensoekonomien

Fint lesestoff, men kanskje greit å ta seg en sovepille før Ole Blund prøver å trenge gjennom.
Ja, bare for sikkerhets skyld!

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
minsin
03.03.2020 kl 00:50 4958

Den DAGEN du henviser til i 2008 og ukene etter det hadde jeg ca 10.000 pst avkastning i en enkelt aksje på børsn, ingen shorting.
Uansett , tror det er en viss overreaksjon i markedet ... mer og mer tyder på akkurat det.

Det virker som om myndighetene , vil komme til å overstimulere markedet- Trump er forbannet , kommenterer/påvirker rentenivået i US til stadighet.
Aksjemarkedet vil overleve corona med god margin, medaljens bakside vil nødvendigvis være at at nedturen vil komme desto kraftigere uten virus...
Mange av de tiltakene som blir iverksatt vil ikke verden ha råd til å gjennomføre i lengden...
mener ¨ha lest at corona har kostet 6000 mrd på verdens børser , det er foreløpig 3000 døde... noe som skulle tilsvare hvert liv er verd 2.mrd .
tilbake til poenget tiltakene er alt for dyre verdens samfunnet har ikke råd til dette- tiltakene vil kjøre økonomien rett vest..
det har allerede kina erfart - derfor har de startet opp maskineriet igjen...Europa fil følge etter..
om en uke eller to til vil det være folk på fotball kampene i italia igjen... frankrike vil la folk ha større ansamlinger ..
de tiltakene som kommer til å bli satt inn er mot helse tjenestene og "syke og sårede" , så får bare viruset herje...
i løpet av 1 til 2 uker er folk lei av corona ... nyhetene kommer ikke til å dekke dette særlig...



Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 01:03 4955

Jeg må korrigere deg litt: De på toppen tjener penger uansett. De flyttet penger hele tiden der det er mest å tjene, og de kan bearbeide informasjon raskt. Den raskeste er først ute og tjener mest uansett hvilken vei det blåser. Du og jeg sitter på den andre enden, og det er også på bekostning av oss de skal berike seg.
Og når de har utbetalt usanselige summer til seg selv gjennom alle de « redskaper» de selv finner ut, med politisk støtte wordwide, så er kassene tomme og skriker til sentralbanksjefer om mere penger. ( disse overføringer fra det som er ment som penger som skal komme alle til gode heter da så flott « kvantitative lettelser»)
Selv de mest ekstrem kapitalistiske « økonomer», vet at generelle gavepakker, som utstedelse av statsobligasjoner, ikke hjelper i den situasjonen vi er opp i nå, men selvsagt fortsetter de med rentenedsettelser der hvor sentralbanksjefer ikke har sleiket næringstopper og politikere i ræva. På dette området har faktisk amerikanske sentralbanksjefer vært flinkere enn de europeiske ( især EU).

Uansett hva de ulike Stater nå finner på av overføringer fra fellesskapets kasse til primært de personer, bransjer og bedrifter som har mest fra før ( dette skjer jo alltid bevisst fullstendig ukritisk), så vil det kun medføre at Apple blir rikere, men ikke den lille kjøpmannen på hjørnet, som ikke lengre får varene sine, og sliter med tomme hyller.

Hvis det er noen som tåler å gå på tryne, så er det Apple, Google, Alibaba, Amazon, eller i Norge de selskaper eid av makteliten.
De som trenger hjelp er han som ikke kan skaffe seg noe inntekt og livsgrunnlag grunnet situasjonen.
Men neida: Å bruke penger på å begrense spredning av dette virus ( og alle andre virus som har vært der) gjøres ikke. Og hvordan skal man egentlig gjøre det, når virologer i snart i 30 år har bedt om mer satsing på forskning og infrastrukturtiltak formå begrense det som skjer nå, men ingenting har skjedd?

Til enhver tid skal børsen være høy; Det har blitt et mål i seg selv. Det skal tjenes raske penger, og så er målet å bli så stor og sterk at man kan knuse alle andre.
Det minner mer om vikingtiden enn 2020.

Også i Norge har næringsminister hatt et møte med « næringa» om Corona. Umiddelbart etter dette leser vi fakenews og moderate og optimistiske Corona artikler.
Det hele må fortsatt være troverdig selvsagt, så fakta lukes ikke ut ennå, men stinga er tatt vekk. Typisk norsk: « vi må ikke skremme befolkningen unødvendig, slik at de begynner å hamster og sykmelde seg av redsel for p bli smittet, og derfor må vi mate de med hovedsignalet: Alt er i beste velgående».
Også USA bruker den metoden og det er bevilget nær ingenting til å prøve å spare mennekeliv. Alt dreier seg om å holde børsen oppe.
IMF og WHO er med på dansen og er ikke lengre de uavhengige instanser de var ment å være. Også de er med på tanken at sålenge børsene presterer, så er alt vel og bra. Dette gamet, som også næringsministeren har solgt seg til, har holdt ut i 13 år, og det er ingenting som tyder på at den statskapitalismen vi ser nå ( i den betydning av at Staten blander seg inn, tilrettelegger og pleaser storkapitalen uansett pris) vil fortsette. Ekte kapitalisme er selvregulerende, altså uten innblanding av Stater. Jeg er ikke for ekte kapitalisme, men enda mindre for at Staten er tilrettelegger og støtte for kapitalister. Staten skal sørge for at flest mulig personer i et samfunn skal ha det bra, og da trenges det streng regulering av kapitalisme som skor seg som aldri før, på bekostning av vanlige folk.

Det er fullstendig mulig å vise fingeren til Boeing, Apple, FB, Google, Amazon, Alibaba for å nevne noen store, og ivareta små og mellomstore bedrifter. Faktisk er dagens situasjon en enestående mulighet til å reversere en utvikling mot monopolister og de store kapitaleiere, men det skjer ingen steder.
Tilbake til Norge: Vi er såvidt meg bekjent, det eneste landet i verden hvor 60% av befolkningen ikke kan betale sine obligatoriske utgifter gjennom sin lønnsinntekt.
Vi er også det landet hvor det er flest som sliter med sin psykiske helse, især blant ungdom. Foruten det er vi det landet som tvinger sin befolkning mest innenfor et frimerkeområdet, slik at den individuelle friheten defacto er meget lav. Det gjelder folk flest, ikke det NA24, Finansavisen, og DN kan foreta seg, for ikke å snakke om hva innsidetradere og de som driver med rettede emisjoner, og utskilling av verdier ut av et selskap bedriver.. Det er Norge verdensmester; økonomisk kriminalitet især i gutteklubben grei er grei skuring, selvom vi snakker om beløp som overstiger alle trygdeutgifter, men å ikke ville ha AMS blir straffet med årlige bøter på 2000 kroner. Norge er den siste russerstaten, og det var svenske politikere klar over for 30 år siden....
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 01:48 4940

Når det gjelder viruset, så skjønner mange på dette forum seg overhodet ikke hvordan verden henger sammen. La meg minne om at SARS i 2003, som har 80% likhet med dagens virus begynte i Vietnam, skadet verden langt mindre, især fordi inkubasjonstiden var 7 dager, mens dagens virus er på 11 dager. Dow Jones gikk da ned fra 10500 til 7000 på 5 måneder. Idag rammer viruset verdens største fabrikk for oss nemlig Kina, og også Korea fabrikken er stengt.Iran er ute av kontroll, men det driter børser i. Italia er uten kontroll, men på VG leser vi at de har brukt nå så mye penger, at de snart tilbakevinner kontroll. Tull selvsagt.
Allikevel er situasjonen i Frankrike, Tyskland, UK fortsatt ikke slik at kontroll er umulig. Jeg er især forbauset over at epedimien i Selfkant, hvor man ikke har funnet person 0, og som grenser til Nederland ikke har medført større smitte i Nederland. Bra det da. Nederland er viktig fordi havna i Rotterdam, som går på 75%, ikke bør bli rammet av at varer ikke sendes videre.

Så USA: T. Rex Imbicila ( han som må gå i buksene på alle damer, er rasist, blitt krigsforbryter nylig, og grafset til seg makta ved hjelp av rike høyreekstremster, samt russere, og som politikere ikke vil røre), har bevilget småpenger til bekjempelse av dette virus, og påstår at dette er over i april; det er som en influensa, og ikke noe mer. Hysteriet er skapt av demokrater og media og gjort for å undergrave at han skal sitte i 4 nye år. November vil vise om demokratiet det borte er steindød, eller om det fortsatt har livets rett. I Norge har vi ikke hatt demokrati siden Willoch....
Skal det holdes liv i demokratiet, så er det best at Bernie vinner. Da blir det mindre død og fordervelse, og vil vi se en retning mot at man blåser liv i den grunnleggende tanke om at demokratiet skal medføre at flest mulig skal ha det bra, ikke bare en liten elite so skor seg på bekostning av fellesskapet ( især i Norge, hvor velferdsstaten er steindød). Også for verdens børser er Ernie bra: Han vil motvirke den kynismen som finnes der, og de rike må begynne å betale skatt, slik det var før Reagan. Muligens det vil smitte over til Norge: all rikdom når du er ekstrem rik skal tilbake til Staten og brukes til felles formål ( slik var det faktisk før). Idag så snakker politikere bort slike grunnleggende prinsipper: de skal jo skaffe seg en feit jobb og dobbel betaling, samt pensjon osv. i ung alder, etter at de slutter i lukrative politikeravtaler, som er unntatt enhver logikk.

Har jeg tro på det? Nei selvsagt ikke. EKTE Politikere har vi ikje hatt her siden Kvanmo og Willoch, og ikke en eneste politiker uansett ideologi får mer enn 1 stjerne av meg: Hovedårsak: ALLE sender regningen for sine kjepphester til folk flest, og de bruker gjerne tvang overfor folk flest, mens gutteklubben kan gjøre hva de vil, når de vil det uten konsekvenser. Selvsagt er det verre med de brune enn de røde, men de røde er ikke røde, de er blåøyde hele gjengen. Ja til individuell frihet og fellesskapet, og nei til kynisme.

Så var det virus: vi er IKKE i en pandemi, men selvom både VG, Erna, T Rex Imbecilo og flere andre idioter er nærmest i en en ignoreringstilstand, så er en pandemi uungåelig.

Ikke les al den indoktrinerende driten som serveres: gjør opp din egen mening, og følg med her:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Så skal du se på Kina, EU, Japan, Korea og andre store økonomier, og gjøre dine vurderinger.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 02:21 4919

Så glemte jeg en viktig ting: At tre demokratiske kandidater trekker seg rett før supertirsdag er ends en spiker ( den allersiste?) i demokratiets døsdskiste. Dette gjør man jo kun fordi en moderat politiker etter europeiske standarder, Ernie, ikke skal bli demokratenes kandidat. Til og med duster i SV støtter Biden fremfor Bernie ( Solberg), men det sier muligens mer om SV enn amerikansk politikk. Det som er bra er at så mange unge er drittlei den totale undertrykkingen som er satt i system i USA og som minner mer om USSR en demokrati. Det som er mindre bra er at den blandingen mellom kjøpte politikere ( på begge sider...USA har jo bare to sider, enten blå eller svart), ser ut til å klare å indoktrinere 50% av befolkningen.
I mine øyne, som sosiolog, så er Bernie den eneste redningen for velferdsstater ( Norge var jo det en gang...husker du det? Eller er du for ung til å huske det?).
Biden er en svak politiker, og minner meg mest om Carl i Hagen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 03:06 4908

Siste nytt er at det antall nye registrerte smittetilfeller i Kina er på 125, mens Sør Korea har fått nye 477 smittede. Ellers i de viktige økonomier er viruset i fremmarsj men ikke utenom kontroll. De mest optimistiske vil allerede nå anta at viruset snart er under kontroll i Kina, som nå bare har nær 30.000 aktive smittede; Verdens viktigste fabrikk må da snart være på beina igjen. At Korea er midlertidig ut av drift er av mindre interesse. OM Kina får kontroll på viruset, så er det allikevel slik at spredningen utenfor tiltar, selvom det bare er på 10000 aktive tilfeller pt. Især EU og USA er interessante.Sprer viruset seg ukontrollert i en av disse områder, så er resesjon uungåelig. Det er dessuten ikke sikker at situasjonen i Kina er under kontroll. Jeg selv mener fortsatt at vi kommer til å oppleve en pandemi, og øker antall nysmittede i USA betydelig i de neste to måneder som kommer, så er jeg sikker på pandemi og katastrofe for aksjemarkeder, er et faktum. Også en ukontrolert spredning i EU er veldig sannsynlig.men gjlr dine egne vurderinger... «kun» 125 nye smittede i Kina er gode nyheter, men utviklingen i USA, Frankrike og Tyskland er på inhen måter betryggende. Så vil jeg påpeke at slike tall kan påvirkes av mange faktorer. I 2003 så sluttet man å registrer nye tilfeller og ble fokus endret til å redde liv....man kan ikke stole på de offisielle tallene...Idag dreier alt seg om penger. Menneskeliv er uinteressante.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 03:24 4905

Så er det en faktor til her: dette er uvant kost for politikere, som gjerne vil beholde sin siste rest av troverdighet ( det er bar e å google om du lurer på hva det betyr), og de interesser av å holde børskursene oppe. Det gjelder ikke minst Norge, hvor næringstullingen har instruert media og finanstoppene. Det er ikke det at det har så stor betydning om hele Oslo ligger flat, men man vil for all del forebygge at folk hamstrer slik det er ellers i Europa, hvor hvitløk har doblet seg i pris, hvor såpe er mangelvare osv. Samtidig er det slik at antall smittede i Norge er de høyeste i verden målt ifht. innbyggere. Igjen er norge verdensmester! Skal vi bruke penger på forebygging? Selvsagt ikke! Vi driter vel i at især gamle og skrøpelige dør! Da slipper vi utbetalinger til de, og da går bruttonasjonalprodukt opp! Hurra for Norge! Hurra for virus! Bare jeg tjener penger på mine aksjer. Alt annet driter jeg en lang marsj i. Bare meg og mine penger; min gode venn døde men det er da ikke min feil!
Jeg er spent på om Iselin Nybø gjør noe som helst her. Mest sannsynlig så driter hun en lang marsj i alt dette her. Det er jo forbigående, og man kan da ikke befatte seg med noe som ikke er hennes ansvar!
Og Bent Høye er jo den som har ansvaret for at Norge er verdensrekordholder i antall smittede per 100.000.
Jada: vi blir indoktrinert hver dag om hvor bra det er stilt i Norge, men fakta viser at Norge er det eneste landet i OECD området hvor livskvaliteten til folk flest er dramatisk redusert; vi ligger ikke i topp 10 engang, på vesentlige områder.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 03:56 4899

NRK mener Norge er verdens beste land å bo i pga at støtteordningene har en sosial profil og mener at kritikk av det sosiale går ut over ærligheten i Norge Og derigjennom livskvaliteten.
Løkke til kl 09:00 i dag
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 04:33 4885

Studenter har studielån til markedsrente, betaler grådige boligspekulanter en vanvittig husleie, har INGEN billige transprtordninger. Den politiske eliten bryr seg ikke katta, og derfor har norske studenter de DÅRLIGSTE rammebetingelser av samtlige OECD land. I Luxemburg har man nettopp inført gratis offentlig transport. I mellom europa er det nesten gratis å reise, har studenter langt bedre studiefinansieringsordninger, og er husleie regulert. I Norge så klarer 60% ( !!!!!) ikke å betale sine regninger med sin lønnsinntekt, er husholdningens låneopptak de høyeste i hele verden, ligger lønna til et medianyrke som lærer betydelig under snittet i EU og er kostnadsnivået 60% over snitte i EU ( gamle tall). Samtidig betaler næringslivet minst I skatt i hele OECD området, og Norge er en av de få landene hvor avstanden mellom de superrike og vanlige folk øker dramatisk. Det finnes ikke en stat i den vestlige verden hvor de rike blir så favorisert i forhold til sin normalbefolkning. Det finnes heller ikke en eneste nasjon som bruker så mye tvang som Norge ( AMS,DAB, bompenger, bøter osv.) det er greit å få en fartsbot men det skal stå i forhold til forseelsen. Det er greit at øl koster noe mer men ikke når favoritølet koste 100 kroner per kasse i mellomeuropa, mens det koster 800 kroner i Norge. I Norge så belastes vanlige folk helt inntil det kriminelle, mens de rike kan gjøre hva de vil, når de vil og alltid uten konsekvenser. Da er det ikke sp rart at den mest utsatte genetasjonene ( som skal sørge for vår fremtid) er de med dårligst psykisk helse, av alle land man kan og ikke kan sammenligne seg meg.
Norge ligger helt på jumboplass der, og tallene er ikke lengre tilgjengelige om du googler.SÅÅÅÅÅ viktig er det for staten å undertrykke sin befolkning
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 04:54 4870

Jeg blir forøvrig kvalm av de norske finansmedia; det finnes neppe et land hvor man manupilerer ting så mye som i Norge med Statens velsignelse: det som står på DN investor( som mange bruker for å vurdere verdier i et selskap) er ting som er 6 måneder gamle. Det er rett og slett lureri satt i system. De øvrige aktører, NA24, og finansavisen er jo ikke noe bedre. Fake news er mer en. 50%, og det samme gjelder kursmålene til disse megkerhus.dette er organisert kriminell virksomhet, godkjent av Staten. Det verste er dog at de med vilje og viten lurer småinvestorer, uten at det har konsekvenser. Alt dreier seg om å lure småfolk formpenher. Det er Norge verdensmesterne med 300% støtte fra samtlige partier, Oslo Børs Casino er verdenskjent for å tilrettelegge for hvitvasking, rane småaksjonører, og de mest vanvittige lover for Innsidehandel og « rettede emisjoner» ( overføringer til gutteklubben av verdier), og utarming av selskaper formå berike seg selv ( herr F, i NODL f.eks.). Alt dette med heiarop fra samtlige partier.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Klimbull
03.03.2020 kl 05:01 4875

Mye som tyder på at viruset er ute av kontroll i staten Washington i USA.
Når de begynner å teste folk så øker nok antall smittede kraftig.

Det er nå 6 registrerte dødsfall i USA av 103 som er smittet...
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 05:20 4882

Så skjer det som er så kvalmende og forventet, her skal man bruke anledningen til å ta enda mere penger fra felleskasser til å berike de rike::
«Hovedårsaken til optimismen er tro om at sentralbankene i verdens syv største økonomier (G7) skal bli enige om koordinerte tiltak for å redusere effekten fra koronaviruset.

«Noe er i ferd med å skje. Sentralbanksjefene har lovet å sikre stabilitet. Børsoppgangen gjenspeiler markedets forventninger om koordinerte tiltak de neste dagene, eller i senest de neste ukene», skriver BK Asset Management i morgenrapporten.»

Ikke uventet i det hele tatt, men hvor mange ganger skal man pisse i buksa for at man føler seg varm når det er minusgrader.... de samme gamle idiottiltak enda en B12 sprøyte til en døende patient. Og gjett hem som skal betale regningen nok en gang. Måtte samtlige av disse idioter råtne i helvete. Bruk penger på virologi og forebygging, ikke på Apple., heller ikke tilfeldig at slike idiotier kommer idag. Her er målet at Bernie ikke kommer til makta; kapitalen slå på stortromma, vanlige folk skal påvirkes til å tro at å gi penger til de som har mest fra før fører til at viruset gir opp og dør: Apple redder verden fra virus! Halleluja
Så takegangen er at bare vi pumper enda mer penger i Apple osv., så dør viruset..Skaf deg en Iphone så er verdensproblemet løst., og så blir vi kvitt Ernie i samme slenget. Mafiavirkosomhet er nå overtatt i G7. Enda en kriminell gjeng som bør etterforskes fot litt av hvert.
Alle disse instanser ( FN, IMF, WHO osv.) hadde en gang en definert og UAVHENGIG funksjon. Nå er det redskaper for sosiopater so T Rex Imbeciala, og storkapitalen. Det finnes bare en kake, så her må den vanlige skattebetaleren punge ut for de tilsvarende utbetalinger til disse «formål» som blir utbetalt til akseiere i Apple og co. Det hjelper overhodet ikke på virus, men skal hjelpe disse selskaper til å.få gratispenger, slik at de kan fortsette med å tømme kassene sine gjennom utbytte.det er jo bare så kvalmende det som skjer i aksjemarkeder: tjener du ikke penger eller tjener færre 1000000000 milliarder, så skal du få penger av oss; vi finner alltid på nye ordninger hvor vi kan ribbe folk flest. Så er mitt spørsmål: man kan vil ikke plukke fjær fra en ribbet høne?

For å kunne påklage disse superkriminelle ( G7) , så bør det være en organisasjon å klage til, men disse superkriminelle kan man antagelig ikke anmelde en gang ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
03.03.2020 kl 06:14 4861

Skjønner du er short 🤣🤣🤣
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 06:17 4864

Feil. Tjener gjerne penger, men hele finanssystemt er verre enn det mafia noenisinne var.. er ikke investert for en krone. Ikke med alke de kriminelle somstyrer aksjemarkeder og lar vanlige folk betale for disse gavepakker. En virus er ikke grunn til å putte gratis penger i lommene til Apple så.å si.. å bruke G7 til å skvise ut Bernie er nær terroristverksomhet. Jeg er primært opptatt av grunnleggende rettferdighetsprinsipper, og liker ikke at stater, poliikere og kapitalen hele tiden begår overgrep mot vanlige folk. De bruker enhver anledning til å berike de rike, og vanlige folk betaler regninga. DET er hovedfokus.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
03.03.2020 kl 06:17 4866

Ingen småsparere tvinges til å være på børs 😉
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
03.03.2020 kl 06:20 4863

Corona er for meg et ølmerke- ut særlig smak forøvrig 🤣 og en mild variant av influensa.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 09:30 4708

Trump:

"So you have a medicine that's already involved with the coronaviruses, and now you have to see if it's specifically for this. You can know that tomorrow, can't you?" -- Trump has no idea what a clinical trial is"

Han stilte mange dumme spørsmål i sitt møte med pharma industrien i går.


https://twitter.com/atrupar/status/1234615717162618882
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
nidarost
03.03.2020 kl 09:45 4676

Se John Authers, Bloomberg: Når Ebola (2014) og SARS (2003) utbruddene nådde Economist's første side, var markedet på bunn og pilene pekte opp igjen.

I denne ukens utgave (fra torsdag) hadde Economist Corona-utbruddet på første side!

https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2020-01-27/coronavirus-pandemic-may-spark-market-panic-but-try-to-resist-k5vzim8y
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
canarias
03.03.2020 kl 10:58 4632

Er det noen som er gode kandidater til hodeløse høns, destruktiv tullpeis, dommedagsprofetibeskrivelser så er det alt vel forankret inni skekkhodet til Hammers som ikke evner se noe positivt, bare mørke og død og fordervelse sammen med noen av sine likesinnede sektvenner.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Hammers
03.03.2020 kl 23:05 4490

- USA falt 3% i kveld.......til tross for nedsatt rente!
- Valencia opplyser nå at deres kommende Champions Lge kamp skal spilles for lukkede dører;
https://www.espn.com/soccer/uefa-champions-league/story/4066185/coronavirus-valencia-vs-atalanta-champions-league-clash-behind-closed-doors

Hilsen Hammers.......som i hvert fall er glad for at EN av oss fortsatt har vettet og realismen i behold!
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 23:06 4487

Tenker du 2008 enda Hammers?

SS
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Hammers
03.03.2020 kl 23:13 4443

Så langt ikke 2008, men må fortsatt se an.
Jeg synes etter hvert at det begynner å balle på seg på mange fronter.

https://www.borsen.no/nyheter/vi-frykter-konkurser-og-permitteringer/72203989 En smått skremmende artikkel.
Spesielt hvis man viderefører tankene til bl.a. flyselskapene. Ja, for ingen tror vel at f.eks NAS slipper unna!

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2020 kl 23:21 4409

Se debatten på nrk 1 fra i kveld.
Overlegen som betjener respiratorene gjorde inntrykk på mange. En som har forstått alvoret, og som skal stå i elendigheten. Se den Hammers, vel anvendt tid mellom turene med den 4-beinte. 👌🏻

Legg merke til kroppsspråket hans, og hva han signaliserer mtp alvorlighet.

SS
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Hammers
03.03.2020 kl 23:27 4377

👍. Ser;
https://tv.nrk.no/serie/debatten/202003/NNFA51030320/avspiller

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
canarias
03.03.2020 kl 23:37 4332

Hammers, en skummel djevel, når børsen i statene korrigere ned etter 5 prosent oppgang dukker Hammers opp igjen med død og fordervelse pratet sitt.
I følge hans ideologi vil vi alle dø av virus, bakterier og sopp, for ett oppløftende rikt liv denne Hammers og Dommedagssekten hans må ha.
Vi ser og har sett mye men denne Hammers er virkelig DESTRUKTIV vi andre som ikke har bekymringer får ønske ham god bedring.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
04.03.2020 kl 00:20 4288

Det er destruktivt å følge linjaler her inne. De har like ofte rett som de tar feil. Det vet linjaler selv. Det blir for dumt.

Ikke evner linjalen å være på en linjals nivå. Snåsamannen er trolig mere i vater.



Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Hammers
04.03.2020 kl 00:32 4268

Litt av et travritt denne canarias og hans "følgesvenn" (ganske kort tid etter - på tråd etter tråd) Fun House er med på.

De pisker "hverandre" opp. Lukker øynene, og håper at alt skal gå bra! Samtidig som "de" børster alle realiteter under teppet.
Situasjonen blir vel ikke akkurat noe BEDRE med en slik tilnærming til et reelt problem?

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Takwe
04.03.2020 kl 06:16 4123

Dette ble postet 11.02. Du har god teft, Hammers. Imponerende!
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Record
04.03.2020 kl 08:07 4045

Dette benyttes for alt det er verdt ,måtte jo komme en korreksjon etter så lang tid uten ?
https://www.nrk.no/norge/koronaviruset-sammenliknet-med-andre-virusutbrudd-1.14922348
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
canarias
04.03.2020 kl 12:24 3933

Vi registrerer hva som skjer men vi lar ikke vårt liv bli styrt av ett virus og mørkemenn som Hammers som kun fokuserer på negativitet, redsel og frykt. Det er bevist at slike negative tanker og alltid worst case scenarier ikke akkurat er livsforlengelse, tvert om.
Med sin redsel og frykt er vi rimelig sikre om at hvis mørkemannen Hammers får Corona virus vil det bety game over for ham.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
SomSa
04.03.2020 kl 13:21 3879


UPDATED 10 MIN AGO
I taly considers nationwide school closures as coronavirus death toll rivals Iran’s
https://www.cnbc.com/2020/03/04/italys-death-toll-from-the-coronavirus-is-now-worse-than-iran.html

Sverige tar drastiske coronagrep: Åpner for redusert arbeidstid og lønnskutt
Sveriges regjering tar drastiske grep for å hindre økonomisk kaos som følge av coronaviruset og andre fremtidige kriser.
https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/b52z3l/sverige-tar-drastiske-coronagrep-aapner-for-redusert-arbeidstid-og-loennskutt

UAE takes steps to curb the coronavirus spread including shutting schools for four weeks
https://www.cnbc.com/2020/03/04/coronavirus-uae-cancels-events-announces-school-closures.html

Man kan ikke stole på data fra slike land som UAE, Saudi,...... det er diktator og sensur. Kan man stole på nye data fra Kina når 1-4 har smittet så mange i Norge innen kort tid?
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
04.03.2020 kl 16:14 3815

Hammers med flere har sin agenda. Der i gården er alt himmel eller helvete. En skrekkblandet fryd skreddersyd deres posisjoner. For min del må han ta med seg linjalen sin å reise til Kina eller Italia og bli der, hvis det går et fly...
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Norwege
04.03.2020 kl 16:30 3759

Hammers legger frem sitt syn når det er verdt å advare.
Strutser må gjerne holde på sitt, og heller la være å lese vinklinger i negativ retning.
For min del, så liker jeg å trade begge veier, men pr nå holder jeg meg til at trenden ser ut til å være nedover.
Jeg er ikke i tvil om at vi vil se det på resultatene på selskapene etterhvert etter det som skjer nå, og da er det for sent å selge. Da skal ihvertfall jeg se etter gode kjøp.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
nordnes
04.03.2020 kl 16:42 3732

Å bruk linjal på et virus, vel det blir bare rot.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
04.03.2020 kl 16:51 3733

Det er et korstog. Hammers fører linjalen foran sitt bryst. Her skal alle følge hans linjal og hellige tro.

Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Hammers
04.03.2020 kl 16:51 3267

Jeg bruker da ikke linjal på viruset.
Jeg bruker FORNUFT!

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 07:36 Du må logge inn for å svare