Goodtech, sterk motstand på kr 8,-


Goodtech rører mer på seg enn på mange år i oppstarten av 2020. Som er spennende.

Tidligere var kr 8,- (80 øre) et solid støttenivå, nå er det motstand.

Aksjen omsettes lett for kr 8,50 intradadag og det er bare et tidsspørsmål før kr 8,- er tilbakelagt - og kursen beveger seg til tosifret kurs.
Redigert 12.02.2020 kl 11:10 Du må logge inn for å svare

Sluttkurs kr 8,- Blytungt dette motstandsnivået, men det viktigste er at alle hull under kr 8,- er tettet.

Goodtech er godt skodd for oppgang.

Nyeste selskap med innpass i porteføljen, er Goodtech. Lite selskap med markedsverdi på 175 mill som omsetter for 600 mill når deres svenske datterselskap er oppe og står. Goodtech driver hovedsakelig med automasjon og produksjonslinjer til industrien, men det er den grønne miljødatteren i Sverige vi tror kan være nøkkelen her.

Datterselskapet har hatt en rettsak hengende over seg i flere år, men ble slått konkurs for noen mnd tilbake. Goodtech fikk kjøpe innmaten i selskapet på billigsalg, og har sannsynligvis planer for det til våren.

Segmentet tilsvarer VOW (tidligere Scanship) sin landbaserte satsning. Goodtech leverer biogassanlegg, avfallslamhåndtering, div produkter til oppdrett som landstrøm og biogassanlegg som behandler fiskeavfall. Veldig mye er overlappende med VOW (mcap 3,4 mrd) som nå skal ekspandere på land. Ved å gjøre en 10%er (hvis man tar utgangspunkt i 100% oppkjøpspremie på Goodtech) vil VOW utvide produktporteføljen, doble omsetningen og P/Sales vil gå fra 7x til 3,5x. Goodtech bør derfor være en god kjøpsmulighet for VOW.
Potensielle kontraktstildelinger er naturligvis også mulige kurstriggere.

Det er et begrenset antall ESG-alternativ på Oslo Børs, og vi har vært vitne til enorme kursoppganger de siste årene som resultat av at store summer dyttes inn i grønne aksjer. Den lave markedsverdien til Goodtech og det lave volumet som omsettes kan gjøre at det fort blir trangt i døren dersom ting begynner å skje her.

BØRSGRUPPEN AKTIE

Westhawk AS er tydeligvis enig med Aktie.

Oppsiden er betydelig. Kursmål kr 20,- innen utgaven av 2020, men mye bra kan skje i dette selskapet.

Crash Bandicot

Hva legger du i denne setningen?

"Goodtech bør derfor være en god kjøpsmulighet for VOW."
bellx
15.02.2020 kl 15:39 129

Spennende selskap,lav marketcap.hvis de får orden på marginene så kan det være rom for stor oppgang.Kanskje noe å vurdere men ikke så likvid,