Betraktninger Rundt Tallslipp Q4 2019

Randers
REC 12.02.2020 kl 15:20 12436

I en kort kommentar før tallslipp Q3-19, nevnte jeg at "cash kan umulig gå ned". Og det stemte bra.
https://finansavisen.no/forum/thread/39956/view/726419/0

-Jeg er ikke like optimist denne gangen. Det må det være lov å si - og jeg skal forklare hvorfor. Skulle jeg ta feil, så er det bare fint.

-Mine egne beregninger ligger også i bakgrunn her, siden jeg i en kommentar for det Mellomlange Estimat skriver: "Cash/verdier endte på (alarmerende) svake 29,6 MUSD". (utgangspunktet var cashbeholdningen på 46,2 MUSD). Se også kommentar Langsiktig Estimat:
https://finansavisen.no/forum/thread/4282/view/54019/0


-DENNE GANGEN tror jeg cash går ned med et sted mellom 5-10 MUSD.

Årsakene til det er:


¡) Lager FBR er nær tomt. REC oppga det til å være igjen 473 T. De solgte et sted mellom 800-1000 T ila Q3. For dette fikk de dårligere betalt enn i Q2, fordi renheten ikke var av beste sort. Sliten lagervare, kanskje 6N for alt jeg vet.

Og det som er igjen nå er ikke noe bedre, mulig 5N for alt jeg vet. Det er oppsop i et hjørne. Burde kanskje vært overkjørt med en dampveivals og solgt på auksjon til de som ønsker nano-FBR. På den annen side, det er et tankekors - hvorfor skal de ville/måtte betale MER ? Det som er igjen nå får REC trolig max 2-3 MUSD for. Ville LG gitt 8,5 MUSD ?

Jeg prøvde legge inn litt humor her, vet ikke om jeg traff.. : p ..men saken er at det max kan være 2-3 MUSD å hente fra lager nå


¡¡) Butte hadde trøbbel ila Q3, både med høye kraftpriser og annet.

De hadde en feil med produsksjonsutstyr, som førte til full stans - og restart. Dette ga litt mindre produksjon enn normalt. Og dette er et problem de dro med seg inn i Q4. Slik at de guidet noe lavere prod en de ellers ville gjort, fakstisk lave 130T.

Både salg og priser endte lavere enn forventet ila Q3. Salg og priser kan ha gått opp i Q4. De hadde i såfall varer på lager til å dekke evn økt etterspørsel ila Q4. EG er det viktigste her. (salg silan gikk som normalt Q3 - ditto priser. Og forventes å bli bra for Q4 også).

Når det gjelder kraftprisene meldte REC lavere fortjeneste fra Butte pga at prisen økte fra USD 19/MW(Q2) til 37/MW(Q3).
Og jeg mener å se at det har økt til ca USD 50/MW for Q4. Det blir noen MUSD i "svinn", pga kraftprisene


¡¡¡) ML svir av ca 5 MUSD pr Q - på tomgang, (null produksjon)


¡¡¡¡) 6,3 MUSD gikk til renter på Bond-2023


¤KONKLUSJON: Jeg tror ikke REC klarer å hente inn 11,3 MUSD (fra de to (2) siste punktene) slik at de opprettholder cash på 46,2 MUSD. Om det går 5 MUSD ned, er ingen krise. Om det går 10 MUSD ned, det liker vi opplagt ikke

----

-ANNET:

*Nordea leverte krav (indemn loan) på 150 MNOK (ca 17 MUSD) rett før Jul-19.

Jeg har ingen formening om når dette må betales. REC vil uten tvil forsøke å drøye dette så lenge som mulig. Men det kan også ene og alene føre til at REC må hente cash, evn også benytte seg av 10%-fullmakten. Den ville ved aksjekurs 5,3 gitt ca tilsvarende Nordeas krav. Jeg antar vi får høre noe ang dette kravet ved tallslipp

*EMISJON; det diskuteres mye om emisjon. Ofte om en giga-emisjon. Det blir jo gøy. Vil i såfall komme til å skje på lav kurs og med et fryktelig antall nye aksjer.

Personlig tror jeg (om det vil kreves), at det kommer en mindre emi kun for å dekke Nordeas krav + å holde båten flytende i 2020 og kanskje også noe utover i 2021. 15 MUSD er grensa for hvor lånebetingelser blir brutt. REC har som mål å ikke gå under 20 MUSD i kassa. Det logisk, for de kan ikke basere seg på å balansere på 15 MUSD - det vil heller ikke bli akseptert i hht lånebetingelser bond-2023.

Giga-emisjon.. ..den har et element i seg (som jeg tidligere har forklart grundig om ikke bare èn gang - men 2 ganger). Nemlig at det ikke blir noen emi for å tilegne seg de resterende 34% av JV. Jeg har hittil hatt rett i akkurat dèt. Og mener jeg kommer til å fortsette å få rett på det punktet.

Den korte versjon angående dette er rett og slett at man ikke investerer i noe som ikke gir "umiddelbar" avkastning. Hadde vi f.eks tatt en emi for å få i gang Rx 25/26 - hvor da etterspørsel og priser var gode - så ville vi fått cash rett i kassa til REC Silicon. DÈT vil ikke skje ved å putte penger i 34%-andelen. For her er det en formidabel byggegjeld som skal betjenes over driften fra fabrikken. Slik at det vil ta VELDIG lang tid før styret i JV`et kan avgjøre å hente noe utbytte som tilslutt omsider ender i kassa til REC Silicon


*MULIG SALG AV BUTTE; mtp hva jeg just nevnte ovenfor, ser jeg på planene REC har lagt ved å vurdere salg av Butte - som svært seriøst og hensiktsmessig. I hvertfall hvis de ønsker å anskaffe en total 49%-andel i JV.

Og i følge planene ønsker de (ved et salg av Butte), å kunne ferdigstille Rx 25/26 (3000T FBR-B ML). Samt bli gjeldsfrie - kvitte seg med bond-2023 (110 MUSD). Og de vil også da gå mer AKTIVT inn i anode-historien. Samt erverve seg de resterende 34% av JV-andelen.


REC har (kan det virke som) 3 valg:

1) Sitte med 15% av JV + Butte + bond-2023 på 110 MUSD og 12,6 MUSD i renter årlig + at Nordea og CTO slenger med videre. Det ser bare ikke lystig ut, noe som dog er avhengig av hva de (hvis de valgte den retningen) evn vil kunne klare å få for et salg av ML

2) Selge Butte, som betyr; bli gjeldsfrie + 49% JV + fullt oppgradert og ferdigstilt ML + kunne gå AKTIVT inn i utvikling/virkeliggjøring av nano silicon til anode-historien, enten det blir silane eller FBR eller begge deler. Meningen er også å sitte igjen med nok cash til at båten flyter LENGE. Hvilket ser mye greiere ut når bond+renter er et saga blott. En buffer mot Nordea og CTO skulle da også være på plass

3) En mindre emi (evn også benytte seg av 10%-fullmakten), kun for å dekke Nordeas krav + å holde båten flytende i 2020 og kanskje også noe utover i 2021.

Men da vil det bare skure og gå halvhjertet videre.. ..mens VI ønsker ACTION NÅ. Noe må bare skje. Trolig er valget mellom pkt 1 og 2 !

----

-Dette blir fanden så spennende !

Og vi har nå tre (3) utskremte medarbeidere som stiller på første rad når TT mumler i vei. Disse gutta har resten av oss som moralsk backing i ryggen. Og de kommer til å spørre om de sakene som vanligvis knapt noengang blir tatt opp og besvart. Det er ikke ofte TT bruker tid på web-spørsmål.

TT kommer til å ta opp anode-saken. Men det kan bli mye om Butte, hvis de skal redegjøre for et salg. Det KAN.. ..bli et stort tema. Mens Kina er de fleste av oss lei av, tror jeg. Og Kina vil ikke betale hva-som-helst for FBR. De vil betale markedspris. Og prisene er for skrale til å kunne fyre opp ML nå, slik jeg ser det. Men dette får vi sikkert høre om.

Så gutta våres i front får spørre om det som måtte mangle fra seansen. Gjøre noen notater, så kan de evn stille noen spørsmål hver.

Jeg for min del vil gjerne høre om REC vil klare å omstille til produksjon av nano silicon. Og/eller om ML vil bli en base for å levere ønsket mengde av både silane og "små biter silicon".

OG - det hadde vært fint med ny info om ståa vedrørende CTO-Norge. Er det fortsatt NOK 2,2 Mrd (250 MUSD) som er WORST CASE. Eller har de på de snart 3 årene siden vi hørte noe sist forhandlet seg i retning mot de 30 MUSD REC håper på ?

Redigert 21.01.2021 kl 03:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.02.2020 kl 16:30 1917

Ikke verst nei!

Det kan virke som vi er på vei opp fra sumpen igjen. Deilig!
Randers
16.02.2020 kl 16:01 1981

JBG - "Tipp Topp!"

-Thank ya, thank ya :-) ...var itte så gæli detta...

----

-Revenue ML endte noe alà det jeg forespeilet. Ditto kvalitet på gjenværende lagervare, de fikk ca $5/kg. Snitt salgspris gikk
ned med 24% fra forrige Q pga lavere renhet. (REC fikk ca 6,87/kg forrige Q - og salgspris falt pga dårligere
renhet da også. Det er for meg overraskende bra - men samsvarer i såfall med det TT sa nå
om at prime FBR trades et sted mellom $7-9/kg. Eller mellom ASP 7(multi) og 9(mono).

Jeg kan likevel ikke skjønne annet enn at REC må ha minst 10/kg. Og helst 11-13/kg for å dra inn cash i kassa. REC nevner cash cost 8/kg. Men cash cost falt pga ny regnskapsføring. Da må det legges til noe, f.eks 2/kg. Derfor antar jeg de må minst 10/kg for å gå i null. (Men de har kanskje forhandlet seg frem til en meget gunstig pris på MGS(?)

-Salg av Butte er fortsatt et tema. Skjer det noe vil vi (i flg TT) få beskjed, sånn ca innen 30-60 dager. Han snakket også om en
mulig emi - jeg er ikke sikker på om vi får info rundt dette på neste tallslipp. Eller om det vil skje i forkant. Det er kanskje
å anta at de vil avklare Butte-saken først, slik at en evn emi ikke vil bli tatt opp før ved tallslipp i Mai

-Og det ser ikke ut til å bli noe av Nordea kravet på 150 MNOK i år. REC mener det er for tidlig å konkludere med konkrete summer.
Det ante meg at det ville drøye, helt greit det

-Toll på silane har gått ned fra 10% til 7,5%. Jeg mener at det (for ca 2 år siden) ble oppgitt til å være 5% og ansett som ubetydelig.
Men okay. En nedgang nå, og det er bra. Tollen settes vel til null etterhvert

-Og siden ingen nevner det , får jeg nevne det sjæl.. ..at cash Q4 endte omtrent likt med beregning "cash/verdier" for Q3.
Bare 0,2 MUSD forskjell.
(jeg får legge til at beregning "cash/verdier" ikke har som mål å spå cash for det påfølgende Q. Det er mer en titt bak gardinet).

-Videre; REC nedjusterte kostnaden ved å ha ML på tomgang fra 5 til 4 MUSD pr Q. Ikke verst !
Redigert 16.02.2020 kl 16:58 Du må logge inn for å svare
MorganKane
15.02.2020 kl 00:27 2291

Slapp av,

Dette er ikke først til mølla. Egentlig er det nesten ett fett. Det er det totale behovet for høykvalitetssilisium som teller.

Når volumene kommer, så kommer de til REC. Uansett om det er siliane eller semi eller poly. Det koster 15 milliarder å bygge nytt. Da er det smartere å gå til REC uansett hvem som har snakket med hvem først.
Slettet bruker
14.02.2020 kl 20:51 2430

Spot on. Kunne ikke sagt det bedre selv. TT har ingenting å gjøe som frontfigur i et selskap som REC i 2020. Den generasjonen der har utspilt sin rolle.
questi
14.02.2020 kl 20:45 2441

Det er flere som ønsker dette enn oss.. kanskje mange andre aksjonærer :) De vil ønske sterkere satsning på batterier etterhvert :)
Alt vi trenger er å spre ordet :)

Jeg tror at etter situasjonen med Kina har ordnet seg og eksporten er i gang og finansproblemene er borte, vil TT få mer arbeidsro og overskudd til å tenke på batterier..
Han reiser til Kina hver 6. uke så han har for mange baller i lufta akkurat i øyeblikket bare :)
Pippen
14.02.2020 kl 20:32 2468

Jeg er litt oppgitt over Torvund i dag. Hadde ikke noen forventninger om vesentlige nyheter, men det er påfallende hvor unnvikende han er i forhold til batterier. Dette kan bli det neste store industrieventyret og han har tilsynelatende ikke noen bedre strategi enn å selge "noe gass" til den som vil ha. Det får så være at de ikke er et batteriselskap men det går vel an å være litt PÅ? Det her handler om å selge REC som selskap og kjøre fram produktene man produserer. Han har hovedansvaret for å selge det de produserer og gjøre det attraktivt for markedet. REC trenger en person som kan gjøre silangass og silisium, og alt det kan brukes til, litt S3XY for å si det sånn. Tores slentrende og nedstøvede holdning til batterier var som forventet skuffende.

Han har nærmest monopol på produktet som trengs for å starte det som kan bli en revolusjon og han "vet ikke noe om batterier" og bryr seg heller ikke så lenge batteriprodusentene bare kjøper gass?
Are you fucking kidding me…? Alt henger sammen med alt. REC og Torvund må promotere hele verdikjeden. Det går ikke an å lene seg på ideen om at det koster mye for konkurrenter å starte opp produksjon av silane. De vil dukke opp med en gang dette blir en storindustri. Det fantes bilproduksjon i verden før Elon Musk og Tesla startet opp for å si det sånn. Det hjelper lite å være etablert og monopolist hvis en grunder og konkurrent øyner muligheten til å gjøre dette på en bedre og mer suksessfull måte selv om det koster å starte opp. Det blir spennende tider framover og REC må være på hugget!
spanjolen
14.02.2020 kl 18:38 2583

Hmm, tror ikke Røkke ble særlig imponert over resultat og guiding fremover. Så skulle ikke forundre meg om han plutselig er ute av Rec med en grei fortjeneste.....
tran5
14.02.2020 kl 14:55 2779

Butte blir ikke solgt det blir en Emi TT sier det koster 20 mil usd å åpne ML pluss arbeidskapital
Randers
14.02.2020 kl 12:45 3032

"Jeg tror du er vel optimistisk når du anslår en salgspris på Butte i området 400+"

-Du må se det i sammeheng med kommentaren HER: https://finansavisen.no/forum/thread/78499/view/1568683/0

Eller også første setningen jeg skrev HER: https://finansavisen.no/forum/thread/78859/view/1576387

-Jeg bare fastslår at de får ikke alt de ønsker seg (og skisserte) med 300 MUSD. Det kreves 400+
Sa2ri
14.02.2020 kl 09:21 3188

Cash redusert med 16,8 MUSD er ikke bra. Jeg tror du er vel optimistisk når du anslår en salgspris på Butte i området 400+ MUSD. Det indikative budet som ble (delvis) kommunisert til markedet, lå på 300-330 MUSD. At de skal få veldig mye mer nå, og da spesielt når markedet vet at de "må" selge, er lite trolig. Det er vel heller trolig at de må under 300 MUSD (tror jeg).
Randers
14.02.2020 kl 07:38 3498

Om det ikke dukker opp et bud på Butte til 400+ MUSD ganske raskt, så er det duket for emi relativt snarlig.

De trenger å styrke cashbeholdning, uavhengig om Nordeakravet er nær å måtte betales.
Også er det en mulig oppstart ML på gang

--

Kraftprisen (Butte) økte, som jeg sa. Men ikke så mye som jeg antok. Det gikk opp fra USD 37/MW til 42/MW.
Jeg nevnte 50/MW - fordi jeg så det var 50 i Oct-2019. Og ser det er 51 nå i Feb-2020. Da tipper jeg
snittet blir rundt 45/MW for Q1 2020
Redigert 14.02.2020 kl 08:11 Du må logge inn for å svare
Noobster
14.02.2020 kl 07:11 3773

Tallene var vel som forventet? Rævvva....
Men teksten under var jo spennende....

On January 15, 2020 the Phase I economic and trade agreement was signed by the
Government of the United States and the Government of China. This agreement
prioritizes polysilicon and contains commitments for China to purchase goods
manufactured in the United States during 2020 and 2021 which include solar grade
polysilicon. REC Silicon has been advised by US government officials that
specific commitments for China to purchase specific quantities of solar grade
polysilicon manufactured in the United States are contained in non-public
annexes to the agreement. REC Silicon has received indication from these US
government officials that Chinese markets for solar grade polysilicon are open
to US solar grade polysilicon without tariffs and that these commitments
override the extension of tariffs on US made polysilicon announced by the
Ministry of Commerce of the People's Republic of China on January 19, 2020.

Tore Torvund, company CEO commented "We are very pleased that the trade
agreement between the US and China includes solar grade polysilicon. We are
currently evaluating the potential restart of operations at the FBR facility in
Moses Lake
Randers
14.02.2020 kl 07:07 3825

Jeg tenkte jeg skulle nevnt -15 MUSD som worst case nedgang cash. Det ble enda verre gitt`
Slettet bruker
13.02.2020 kl 22:33 4175

Det er nydelig!! Bare synd at så få vet at semi- og displaymarkedet er hovedinntekten til REC for tiden.

Apropos display-markedet, så blir skjermene stadig større. Som betyr mer silisium til hver skjerm:

"Færre, men større TVer
Vi kjøper noen færre og betraktelig større TVer i 2019, og nordmenn får stadig mer TV for pengene sine.

Antall solgte TV-apparater falt fra 373.000 apparat i 2018 til 365.000 i 2019, en nedgang på to prosent. Totalomsetningen for TV i 2019 ender opp like over tre milliarder kroner, på samme nivå som i 2018.

55 tommer er fortsatt den mest populære skjermstørrelsen på det norske markedet, men 65-tommere og større skjermer tar en stadig høyere andel av salget.

I 2018 stod 55 tommer for 41 prosent av markedet, i 2019 faller det til 34 prosent. I stedet vokser andelen solgte 65 tommer fra 18 til 26 prosent av totalmarkedet. Også andelen TVer over 65 tommer øker, fra tre til fem prosent av markedet.

– I 2019 starter salget av 8K-TVer så vidt i Norge, og i 2020 kommer det flere modeller på markedet. Da forventer vi at de største TVene kommer til å øke andelen ytterligere, sier Røsholm."

https://www.elektronikkbransjen.no/artikler/ny-bransjerekord-i-2019-br/484861
Redigert 13.02.2020 kl 22:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.02.2020 kl 22:31 4191

Vi må vel faktisk lage FBR-silisiumet for å produsere støvet til batteriene. Sånn sett er det bare å selge støvet med god fortjeneste og dumpe poly-en til konkurspris. Sånn tjener man jo penger på begge markedene totalt sett.
MorganKane
13.02.2020 kl 22:28 4219

Slettet bruker skrev Sant.
Når det er sagt så følger nividia opp for å si det sånn👍
JohnnyBGood
13.02.2020 kl 22:22 4767

Takker Randers for hans mange grundige analytiske betraktninger! Tipp Topp!

Personlig mener jeg ML har intet mer i PV-industrien å gjøre, kanskje utenom det å fullføre med Rx25 & Rx26 men da rette mot Semi i stedet kanskje. Det ville eventuelt kreve dyre nyinvesteringer i FBR-B eller FBR-C med US-priser.

Priskonkurransen blir for stor for FBR-A Prime Grade, slik at marginene eventuelt blir for små.

Gå 100 % inn for å bli anodebatteriunderleverandør, enten kun med Silane III og/eller Silane IV, eller hele anlegget.
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Ta invest
13.02.2020 kl 21:22 4998

Noe er spennende i morgen tidlig. Tallene er viktige men det er klart guidingen som er viktigst mener jeg . Og gleder meg svært !
Har siste par dager ligget på kjøpern , men rart med psykologien , vi vil alltid ha det billigst mulig . Har lagt ut kjøpsordre bare noen få ører under kurs og da går den bare opp... men kjøper gjerne for 50 øre dyrere senere bare det er litt under kurs :-) , merkelige greier.
Blir gjerne med på en emisjon for å videreutvikle Rec også jeg !

Ønsker alle andre Rec investorer lykke til i morgen, vi er i startgropa på noe stort ! Tror jeg da..
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 20:46 5166

Er det positivt så går det straka vegen mot himmelen:) men har mine mistanker om samme gamle.... spennende blir det hvertfall, men burde kanskje ha halvert innsatsen på en slik dag :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.02.2020 kl 20:36 5218

I morgen tror jeg det fort blir enten eller. Uten nyheter og 8-10 mill cash burn så er det strake veien ned mot 2 kr. Kommer det positive nyheter om fremtiden beveger vi oss mot emi-kurs og forlater dette nivået for godt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Pippen
13.02.2020 kl 20:23 5280

Er ikke veldig optimistisk med tanke på at det skal komme store nyheter om batterier i morra, men herregud som jeg håper jeg tar feil! De som forventer at Røkke skal åpenbare sine planer for REC kommer nok til å bli skuffet. Inntil videre er han kun en ordinær aksjeeier som alle oss andre. Her tror jeg ikke det kommer noe mer spennende nyheter før årets generalforsamling i mai. Har et håp om at Butte kan levere et brukbart resultat. Dette var mine små betraktninger rundt morgendagen. Gleder meg som bare pokker og kommer ikke til å selge en eneste aksje uansett hvor skuffet resten av markedet måtte bli.
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
MorganKane
13.02.2020 kl 19:34 5434

Vi bør ikke henge oss opp i enkeltresultater. Husk at Nvidias allerede har økt med x antall prosent og forventningene er skyhøye. Det er det brede spekteret av resultater i semi-spekteret som er viktig. Og alt viser her kraftig vekst, og nesten alle slår forventningene.

Jeg er rimelig sikker på at Butte merker oppturen allerede nå (kanskje også allerede helt på slutten av q4). Og ikke i 2H 2020 som Kurt nevnte på q3. Om mindre enn 12 timer vet vi svaret.
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Celsius
13.02.2020 kl 19:15 5510

Javisst grabein.

Også REC kan stå på mange bein.

👍
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.02.2020 kl 19:10 5529

Det kan være verdt å få med seg Nvidias tallslipp i natt også, det kan gi en indikasjon for veien videre for semi-markedet.

« Unlike previous quarters, during which the U.S.-China trade war posed a headwind, expectations are high.

Three straight earnings beats have gotten investors more optimistic about the market for graphics cards used not only in video games, but also due to the company’s exposure to multiple secular growth markets such as the datacenter, autonomous driving, artificial intelligence, among others. Nvidia shares have responded impressively, surging more than 60% in six month, while rising 7% year to date, compared to a 3% rise in the S&P 500 index.»

https://www.google.com/amp/s/www.nasdaq.com/articles/nvidia-nvda-4th-quarter-earnings%253A-what-to-expect-2020-02-13%3Famp
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 18:55 5593

Rimelig sikker på et solid minus resultat, får bare håpe at det ikke blir det eneste fokuset i morgen! Etter alt som har blitt gravd frem om batterier i det siste, så bør vel TT kunne svare på litt angående det! Å slutte å jalle om kina tilgang, og hvordan det hadde reddet alt!! Er lei av de same gamle "nyhetene" og antakelsene om hvis hvor hva når!
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Celsius
13.02.2020 kl 18:42 5659


Du har jo gjennom alle år konsekvent kommet med baisserinnlegg nemesis.

Hyggelig nå å se du skifter ham.

Konkurransen for REC blir mindre (og mindre) som du her er inne på.

Det er virkelig godt for REC å være uttrykkelig del av handelsavtalen mellom USA og Kina, artikkel 54.
ROW er uttafor som vel også du forstår 😉

I mellomtiden, fra nå, "takket være" Corona, vil nok Xi se sitt snitt til også å kvitte seg med landets skitne kulldrevne polysilfabrikker som samtidig suger Kina for kapital gjennom avmagrende statssubsidier.

For selv du har vel fått med deg at Xi ikke ønsker enda mere SOTTESYK KULLVERKSDRIFT, OG HELLER IKKE MERE SUGERØRTAPPING AV DEN STADIG MER SLUNKNE KINESISKE STATSKASSEN.

Dette går svært bra nemesis.

REC I 40 KRONER FØR 2024.
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
tran5
13.02.2020 kl 18:26 5737

Statskapitalismen vinner ikke over Trump og USA .........Det burde du lært no nemi’s
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
nemi's
13.02.2020 kl 18:16 5787

Statskapitalismen har vunnet. Står her. Det er for øvrig 5% tariffer på polysil fra Sør-Korea til Kina, jevnt over. Likevel, altså.

https://www.pv-magazine.com/2020/02/13/is-this-the-end-for-korean-polysilicon/
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
13.02.2020 kl 16:11 6020

Da er jeg en av de STORE ;) ;) ;)
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 16:09 6039

Ja, dette er småaksjonærene som er nervøse, de store plukker opp:)
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 16:09 6040

Ja, dette er småaksjonærene som er nervøse, de store plukker opp:)
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
fattigstakkar
13.02.2020 kl 15:26 6211

Nervøse aksjonærer før tallslipp gir mulighet til en pen inngang. Jo mer den faller i dag, jo mer skal det til for å skuffe i morgen.
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 13:08 6524

Ok, ca 800.000.000 totalt 3 kvartaler..så vi kan forvente oss stort oppslag i FA i morgen: REC tapte 1 milliard i 2019! Får håpe på god guiding og gode nyheter fremover!
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
MorganKane
13.02.2020 kl 13:07 6535

Gå inn på recsilicon og sjekk selv. Latsabb!

Og legg gjerne ut når du har oppsummert tallene👍😁
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 12:47 6623

Noen som har resultatet for q1,2 og 3 ca i millioner?
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 11:32 6793

Får vi et kjøpsrush i 12 tiden idag før morgendagen??
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
dno corelli
13.02.2020 kl 10:14 6997

Skal ligge på 4 nå, da er det enkelt å gå begge veier med tanke på fredagens sirkus!
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
tran5
13.02.2020 kl 10:00 7079

tic/tac er gode drops ,,,,,,
Redigert 20.01.2021 kl 23:39 Du må logge inn for å svare