Strongpoint nr 2 - 2020. 2,5 milliarder kroner i driftsinntekter


Resultat 4. kvartal;
Driftsinntekter på 299,0 millioner kroner i fjerde kvartal 2019 med EBITDA-resultat på hele 30,6 millioner.

Fremtidsvyer;
Vekststrategien er basert på lønnsom og organisk vekst, kostnadskontroll og en
solid balanse, som plattform for å skape aksjonærverdier. Målsettingen er
driftsinntekter på 2,5 milliarder kroner og EBITDA-marginer på 13-15% i 2025!!!!!!
100%OSE
24.03.2020 kl 22:22 3214

Ja dette blir bra på litt lengre sikt. Tenker vi får et par kvartaler med stillstand/liten nedtur på omsetning og resultater før det sparker løs utover sen høsten/vinteren. Click & Collect og Pick & Collect kommer nok til å få seg en god oppsving. E-handel vil få en kraftig opptur etter det som skjer nå.

Jeg har prøvd å pushe min lokale kjøpmann til å få fart på Click & Collect utrullingen
Så jeg har lagt ut en melding på facebook til de jeg handler hos sammen med dette bildet:

https://drive.google.com/file/d/1xPF_gO5MOWisMcAZrS-I9VWTGHRqivXH/view?usp=sharing

Her er meldingen:
Når kommer Kiwi med denne ? Jeg vil helst handle på nett , plukke opp varene i en fei og komme meg hjem i disse corona-tider


Oppfordrer alle til å gjøre det samme med sin lokale kjøpmann :)


Bytt ut Kiwi med annnet navn selvfølgelig der det er relevant :)
Redigert 25.03.2020 kl 07:20 Du må logge inn for å svare

Bra jobba!
Kjøpmennene bør faktisk ta det til seg, for det er helt sikkert et reelt ønske fra veldig mange nå. I går kom de fleste jeg snakket med på ett eller annet vis kom inn på at de ikke likte å måtte gå i butikken om dagen. Folk begynner å ta til seg at dette ikke er influensa.

Det går jo mot en vår og kanskje sommer uten noe særlig reising til landene vi pleier å kalle Syden, og det blir neppe bare vi nordmenn som ikke kommer til å reise.
I disse landene blir det sikkert beintøft da de jo er så avhengige av turismen.
Men det vil sikkert føre til økt fare for kriminalitet, og for økt kontantbruk. Og det selv om det er økt kortbruk som anbefales. Og det er ikke bare fordi folk jobber svart, men fordi bankene nedover der rett og slett ikke er sikre som banken.

Edit: Endelig i dag dukket det opp en melding om renteendring i Nordeas digitale postkasse i nettbanken. Det burde være meldingen om at rentene går ned til 2,05% på lånet tenkte jeg, for det var på 2,9 og de har offentlig gått ut og sagt at alle skulle få 0,85% i rentenedsettelse.
Men neida, det var bare varsel om at rentene på innskudd nå er null.
Dette er også positivt for Strong slik jeg ser det. Kontanter blir nok mer populært igjen også her!
Redigert 25.03.2020 kl 09:19 Du må logge inn for å svare

Hehe Norviking, du bruker samme taktikken som Freddy Heineken gjorde i USA på 1950-tallet - han gikk rundt i barene og spurte etter Heineken øl. Heineken er fortsatt det mest solgte europeiske ølet over there og 3. størst i verden.

Hjelp til selvhjelp dette Grantchester :)

Det rare er at flere kjøpmenn har svart at de visste ikke om produktet Click & Collect og takker for inspill
Så sier de at de skal ta det opp med hovedkontoret

Ja, det er fortsatt forbedringspotensial på salgs- og markedsføringssiden.
Redigert 25.03.2020 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
JosMag
25.03.2020 kl 13:36 2861

Savner dette lokalt hos coop extra selv. Må kjøre laang omvei for å hente selv på meny.
Har sendt en mail og etterlyst👍
HitIT
26.03.2020 kl 16:43 2529

hepp hepp, tilbake på 2 sifferet sluttkurs.
Redigert 26.03.2020 kl 16:44 Du må logge inn for å svare

Google translate :

Kjære kunder,

Tatt i betraktning situasjonen vi er i, og hva dette betyr for markedet og økonomien, samt tiltakene som er vedtatt av regjeringen og CCAs for å inneholde smitten og overvinne viruset, ønsker StrongPoint å vise solidaritet med deg .

Derfor fryser StrongPoint månedsavgiften på i prinsippet april måned for hvert system som er installert i Easy Access / Rental-modus.

Som produsent forstår vi at nedleggelsen av virksomheten din hindrer deg i å glede deg over tjenesten i CashGuard-systemet, og det er grunnen til at vi ikke ønsker å kveles enda mer i denne situasjonen som skjer med oss ​​alle.

Forhåpentligvis vil du ta dette som et tiltak for å dempe det slag denne epidemien er for alle, og husk at StrongPoint vil være ved din side til enhver tid og for hva du trenger.

StrongPoint-teamet står fortsatt til din disposisjon fra mandag til fredag ​​fra 20:00 til 16:00

Vi vil fortsette å informere deg om tiltakene vi gjør og oppdateringer om dem.

Ikke nøl med å kontakte oss for spørsmål eller problemer, verken på info.es@strongpoint.com eller ved å ringe +34 91 847 50 39, eller gjennom prosjektlederen din.

https://www.cashguard.es/comunicado-oficial-covid-19/
100%OSE
26.03.2020 kl 20:53 2364

Dette synes jeg er bra. Ja vi merker det sikkert på bunnlinja.. Men i det store løp er dette en god investering. Støtt opp om kunder og vis at du bryr deg. Da har du kunder som velger deg senere også.
Fikk akkurat tilbakebetalt for leie av hytte i påsken, utleier kunne nektet helt lovlig, men ingen problem. Gjett hvem jeg leier hytte av igjen senere..

Enig, 100%OSE , dette er et smart sjakktrekk.
JosMag
27.03.2020 kl 07:14 2226

Får bare håpe det dreier seg om så få måneder som mulig. Antall døde i Italia synes å ha nådd en topp. Lys i tunellen eller toget som kommer i mot...
Krosta
27.03.2020 kl 14:58 2113

I skrivende stund er STRONG opp 1,5% mens børsen er ned 4%. En outperformance på 5,5% er ikke gale. La det fortsette slik framover :)
JosMag
27.03.2020 kl 16:24 2073

Det er i dag politisk ukorrekt å prøve å stille spørsmål ved de forskjellige lands metoder. Synes man f.eks. at Svenskenes tilnærming blir man nærmest overfalt og erklært som idiot. Enkelte hevder til og med at i disse dager dør mange færre enn normalt. Kanskje halvparten av koronadødsfallene likevel ville inntruffet i form av influensa smitte eller naturlig alderdomsdød... Kostnadene rundt tiltakene som er innført er enorme.

I sesongen 2017–2018 ble cirka 7600 mennesker med influensa innlagt på sykehus i Norge, og 1400 døde. Hadde vi talt disse dag for dag og i tillegg fått enda flere forskere på tv som hadde sammenlignet det med 2. verdenskrig og pest ville kanskje flyene også da blitt satt på bakken??

Trodde ikke jeg noen gang skulle si meg enig i Trumphs uttalelse, men tror nok han har et poeng når han sier at en ev. kur må ikke skade mer enn selve viruset.
Krosta
27.03.2020 kl 17:17 2031

Jeg er enig med alle 3 avsnittene dine JosMag, men allikvel uenig i hovedpoenget ditt: med all ydmykhet tillater jeg meg å tolke innlegget ditt som at du mener at samfunnet i dag overreagerer på dagens Corona-situasjon.

I etterdønningene av denne pandemien kommer det til å florere av meninger om det som ble gjort, det som ikke ble gjort og ikke minst om hva som burde blitt gjort.

Jeg forstår godt at noen mener at samfunnet overreagerer. Når man trekker paralleller til hvor mange som dør i trafikken, av sult eller av andre virus ser jo hele Corona-krisen ut som en parodi uten like. Men dette handler i mine øyne ikke om antall dødsfall, eller hvor "farlig" viruset er. Det handler om helsesystemets kapasitet til å ta vare på de som blir alvorlig syke - ikke bare av dette viruset - men av alt slags forskjellige årsaker.

Helt enig at media blåser det ut av proporsjoner. Har nok ikke brukt mer enn 2-3 timer på å følge norske mediers dekning av pandemien (kun sitt på debatten på nrk1 innimellom). Når det gjelder ditt siste avsnitt om at kuren ikke må være verre enn selve viruset er jo det en selvfølgelighet. Det er balansegangen der som er vanskelig. I motsetning til i USA mener jeg at vi i Norge gjør mye riktig.
Redigert 27.03.2020 kl 17:18 Du må logge inn for å svare
JosMag
27.03.2020 kl 17:38 2013

Ja, jeg er enig i at det er veldig vanskelig på nåværende tidspunkt 100 % sikkert å si hva som er best å gjøre. Norge er uansett i en slik posisjon at vi kan tillate oss å stenge ned pga vår enorme oljeformue.
..
Vi får ta opp tråden igjen om 3 måneder, da har vi sikkert også flere svar. Allerede nå morer man seg med å hente frem Trumps forhastede konklusjoner når vi bare titter noen uker bakover. Kanskje blir mine nåværende betraktninger også latterliggjort når vi gjør opp status om 3 måneder. 27. juni. Time will showe

Intressante betrakninger JosMag og Krosta

Jeg lurer bare på en par tre ting ..
Når og under hvilken influensaperiode så dere sykepleiere og leger stå fram på tv , gråtende utslitte og tryglende om at folk holder seg hjemme ?
Og når kan dere erindre sist at likhusene var så fulle at det ble bygd provisoriske likhus for å ta unna alle de døde.
Og under hvilken influensaepedemi kan dere huske at hæren ble utkalt for å avhjelpe begravelsesbyråene med å få unna alle likene ?
Og når kan dere sist huske General Motors ble beordret til å sette i gang å produsere pustemaskiner ?
Redigert 27.03.2020 kl 23:03 Du må logge inn for å svare

Og når så man passienter på rekke og rad i respirator som følge av influensa i så stor grad at togvogner og skip måtte tas i bruk.
I begynnelsen trodde jeg på at dette kan sammenlignes med influensa, og jeg skulle egentlig ønske at jeg fremdeles kunne trodd på det. Ikke er jeg lenger så skråsikker på at næringslivet kjapt kommer tilbake heller.
Hvis man ser på ‘forrige’ krise, klimakrisen, så har verdens ledere jobbet med denne i årevis uten å komme til så alt for stor enighet. Mhp koronnaviruset har ekstremt mange land nå gått svært langt med å innføre veldig strenge tiltak, og det på bare noen få uker. Selv om det griper meget sterkt inn i folks liv og selv om det får uvirkelig store økonomiske konsekvenser. Det kan ikke ha noen annen årsak enn at dette viruset faktisk er ekstremt farlig. Plutselig er man villig til å ofre hele lands økonomi og det uten de vanlige utredninger og demokratiske prosesser som normalt tar lang tid.

Leste i dag en artikkel om svenskt næringsliv som stopper opp fordi et ledd i kjeden plutselig ikke kan betale. Det gamle utsagnet til Gro om at alt henger sammen med alt gjelder fremdeles, og jeg frykter at det her kommer verden til å bruke årevis på å komme gjennom.
HitIT
28.03.2020 kl 00:10 1848

Samfunnsøkonomisk er det galskap å stenge ned slik som en nå har gjort. Man forbyr ikke å kjøre bil fordi x antall dør i trafikken hvert år.
Men det virker som om corona er såpass brutal at det trumfer det meste.
Ingen vil nok synes prisen er for høy om en står der med en av sine nærmeste i armene og ikke en gang slipper inn på sykehuset for alt er sprengt.
Om Norge sin måte å løse denne krisen på er den beste får man kanskje aldri svaret på, men kanskje er det bedre å ta for hardt i enn motsatt.
HitIT
28.03.2020 kl 00:12 1849

Forøvrig:
StrongPoint Labels
14 t ·
Hele vårt team er klare for å bistå alle med etiketter.
Vår produksjon går for fullt, og er godt i gang med å produsere etiketter for dagen!
Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller vårt sentralbord på _____!
Vi ønsker alle en riktig god helg! Ta vare på hverandre!
#StrongPoint #Labels #Etiketter #StayStrong
https://www.facebook.com/strongpointlabels/
Redigert 28.03.2020 kl 00:13 Du må logge inn for å svare

"Forskere (fra Granada Universitet) hevder at elektronisk handel og ordrehenting burde være kjernen i kommersiell aktivitet for øyeblikket, og de fleste spanske selskaper har ikke den tilgjengelig."

Fra Granada avisen Ideal i dag, 5 millioner spanjoler går i butikken hver dag under portforbudet;

https://www.ideal.es/granada/universidad-granada-alerta-millones-espanoles-compra-20200327115510-nt.html#vca=modulos&vso=ideal&vmc=lo-mas-leido&vli=granada
Redigert 28.03.2020 kl 13:35 Du må logge inn for å svare

StrongPoint og vi kommer til å profitere stort på denne krisen Grantchester.
Det har allerede begynt , men vil garantert bare balle på seg mer og mer.
Jeg tipper etterspørselen etter StrongPoints online løsninger , Pick & Pack og Click & Collect vil bli formidabel når verden begynner å tenke klart
JosMag
28.03.2020 kl 19:58 1625

Dette har vi heldigvis ikke sett før..
Og jeg forstår fullt ut at dette viruset rammer mye hardere enn et vanlig influensa virus.
Mye statistikk i hvertfall der det er testet omfattende og bredt tyder på en dødlighet på ca 1 %. Dette er 10 ganger så mye som vanlig influensa. Tar man med at korona viruset sprer seg veldig raskt og at sykehusene og helsevesenet rundt forbi ikke er dimensjonert for en slik økning og pågang av syke mennesker og følgelig bryter sammen slik som i Italia får man fort veldig mange døde slik som nå.
Likefullt mener jeg panikk og fullstendig nedstenging ikke er til det beste.

Moro med statistikk og prosentregning
1 % er vel ikke noe det da
Med en verdensbefolkning på noe over 7 milliarder så vil det jo da "bare" dø sånn omtrent 70 millioner mennesker

Dette har svært lite med SP å gjøre men når temaet % diskuteres så kan dere ta en titt på denne. Ha ellers en fin helg

https://www.worldometers.info/no/
JosMag
29.03.2020 kl 01:00 1523

Nå ble det vel dystert da... 1 % av de smittede kan være mange men ikke alle..kanskje dødligheten er mye lavere👍 i hvertfall er det tilfellet i Norge. Tror det er innrapportert ca 20000 med korona symtomer i Norge som enda ikke er testet. Og de som havner blant dødsprosenten eller promillen er som regel eldre og skrøpelige med underliggende sykdommer.

Jeg foreslår vi avrunder den diskusjonen jeg JosMag
Best det så de andre på forumet ikke blir dritt lei oss og best før vi blir mer uenige :)
Det er StrongPoint som er fokus her
Ha en super søndag

Mvh
Vikingen

Endringer på topp 50 siden forrige mandag, kortversjon. Tar bare de største endringene:

Hausta investor AS har økt med 193 125 aksjer til 595 960
Glastad Capital har økt med 50 000 til 203 891
Nordea Bank AB har økt med 46 000
Avanza Bank AB har økt med 40 724
Morgan Stanley har økt med 19 394
Magnus den Gode har økt med 11 468Nordnet Livsforsikring AS har redusert med 21 269
Nordnet Bank AB har redusert med 13 290
Jan Ring har redusert med 10 000
Odd Roar Gresslien har redusert med 10 000

Ut av lista forsvant Flaskamp Invest S.A (331 809)
Inn på lista igjen kom Skandinaviska Enskilda banken AB med 133 908

«Øvrige investorer» har redusert med 555 855


Topp 50 har nå 79,19% av aksjene!


Redigert 30.03.2020 kl 23:06 Du må logge inn for å svare

Hardware og software i skjønn forening.
ToreR
30.03.2020 kl 23:49 1061

Har ikke så mye å gjøre med verken Strongpoint eller Corona å gjøre men denne var litt morsom )) : https://www.youtube.com/watch?v=tYJgTLQeKrw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3CHwmFOEpHQ4E8HO0p5xUNhXsjBxEKNq6cNcib1yw6U-A7XEq9G1-kysI
JosMag
31.03.2020 kl 11:44 933

Hyggelig at tendensen i Spania går mot det bedre👍
HitIT
31.03.2020 kl 16:18 845

Bra kjøpervilje på 10blank i det minste...