Ultimovacs - en ny æra!


Carlos de Sousa går inn som ny administrerende direktør..

Takk til Arnesen som har gjort en knallgod jobb, begrensningene til Arnesen er nok de kommersielle og erfaring og nettverk fra utlandet. Forskningen og teknologien til Ultimovacs er tipp topp, det man kan sette fingeren på er at verdsettelse og aksjekursen ikke gjenspeiler potensialet og verdiene. Arnesen er først og fremst fagmann «jeg skal lage vaksine jeg» hører man Arnesen si, og det er riktig, men her må man ha to tanker i hodet, eierne vil se verdsettelse på linje og over voccibody. (6.5mrd)

Dr. de Sousa har mer en 30 års erfaring fra bransjen og har hatt ledende stillinger i internasjonale farmasøytselskaper som blant annet Pfizer, Novartis og NyCOM / Takeda. Sousa har også vært suksessen full med å forhandle komplekse og store avtaler big pharma som blant annet Merck KGaA..

Takk til Arnesen, velkommen Sousa - dette lover SVÆRT bra for fremtiden, ikke bare forskningsmessig men også aksjekursen, selv om det førstnevnte er det viktigste for meg personlig.Redigert 17.02.2020 kl 11:11 Du må logge inn for å svare

Så bra, akkurat dette selskapet trengte. Tror nok selskapets største eier presset på for en CEO med internasjonale kompetanse og forhandlings erfaring fra topp nivå. Gjelsten strammer til og krever at potensialet skal gjenspeiles i kursen. Men all mulig ære til Arnesen som har gjort en flott jobb, fint at også blir med videre.
focuss
13.02.2020 kl 21:52 1568

En god løsning for alle. Vi skal tross alt plassere Ultimovacs i verdenseliten.
Redigert 13.02.2020 kl 21:53 Du må logge inn for å svare

Helt riktig, startskuddet på å ta igjen prisingen til voccibody...
Redigert 14.02.2020 kl 09:08 Du må logge inn for å svare

Da blir det faktisk oppstart av BEGGE de to randomiserte studiene, INITIUM og NIPU i Q1, da kan vi forvente melding om first patient i begge disse i løpet av dager/uker. En stor milepel for selskapet.

Videre jobbes det med et stort samarbeidsprosjekt som vi snart får vite mer om... dette blir svært spennende, prostata studie?

Dette i kombinasjon med en fremoverlente Word Class CEO med internasjonalt kontaktnettverk
Frekstad
14.02.2020 kl 09:57 1106

-men ingen utslag på kursen trass i meget positive meldinger
Hardly
14.02.2020 kl 10:40 995

Selskapet har nok kommet litt i skyggen i forhold til de andre pharmasi selskapene. Lite aktivitet på forumet.
Men dette bekymrer meg ikke i ryggen. Interessen og kursen kommer. Vær du sikker.

Selskapet kommer til å ta Oslo Børs med storm - potensialet er jo hinsides, ingen selskapet i Skandinavia kan måle seg meg potensialet i Ultimovacs - og nå begynner en ny tidsregning med CEO med internasjonal erfaring, perfekt timing.

Det jeg tror vil holde igjen kursen er at ingen av de 2 store store studiene vil ha noen avlesning før i slutten av 2022.
Det blir lenge å vente for alle de kortsiktige spekulantene som finnes på Oslo Børs.

Ja de avlesningen er jo det virkelig store, men her vil skje mye annet også, og vi forventer mer info om et større samarbeidsprosjekt, info om at studiene går som planlagt i forhold til inkludering, dette er en risikofaktor som vil deriske selskapet om de klarer å holde tidslinjene..samt at selskapet vil ha en generell stigning da de i utgangspunktet er priset 3-400 prosent for lavt.

etter en bratt stigning og nå konsulering er dette perfekt tidspunkt å laste. Det er ventet oppstart av begge store fase2 studiene i løpet av få uker og dette meldes naturligvis over børs. Ser vi 100kr i førsteomgang? Ser PHO, førvrig også et spennende selskap blåste igjennom 100kr i dag, om ikke lenge tror jeg Ultimovacs vil passere PHO i kurs, potensialet i Ultimovacs er for stort til å bli ignorert stort lengre.
Redigert 14.02.2020 kl 15:05 Du må logge inn for å svare

Helt enig, potensialet er bare for stort til å bli ignorert. Selskapet er svært underanalysert og undervurdert.. her jeg mener man her får kjøpe et av selskapene med størst potensial, trolig i hele verden for små penger, selskapet har også 400 millioner i cash og er fullfansiert i flere år fremover.

Ultimovacs er verdensledende i immunologi og lykkens de blir det et større gjennombrudd enn checkpoint inhibitors og immunterapien som vi kjenner i dag!

Ikke tvil i at et gjennombrudd med vaksinering av typen UV1 vil være det største gjennombruddet siden checkpoint inhibitors og immunterapi. Potensialet er helt vanvittig, og det beste av alt er at Ultimovacs ligger best an i løpet og er spydspiss.

Gustav Gaudernack en gudfar for immunologi i Norge er selv eksponert med rundt 35 millioner i Ultimovacs, vel viten om at dette markedet kommer og at produktet til Ultimovacs er verdensledende.

Og selskapet? Det prises til latterlige 1.6 mrd med 400 millioner i kontanter... Voccibody prises til 6.5 mrd... Her kommer en rå reprisning.
Redigert 17.02.2020 kl 09:54 Du må logge inn for å svare