Ultimovacs - oppstart av to store studier i Q1


Da blir det faktisk oppstart av BEGGE de to randomiserte studiene, INITIUM og NIPU i Q1, da kan vi forvente melding om first patient i begge disse i løpet av dager/uker. En stor milepel for selskapet.

Videre jobbes det med et stort samarbeidsprosjekt som vi snart får vite mer om!

Dette i kombinasjon med en fremoverlente Word Class CEO med internasjonalt kontaktnettverk

Følg presentasjonen her: https://channel.royalcast.com/webcast/hegnarmedia/20200214_10/

I tillegg til oppstart av begge de to store studiene..

Grei avklaring i forhold til konkurrenter - her er lite å frykte, Ultimovacs leder dette løpet.

Det ble spurt om det større samarbeidsprosjektet i minglingen i etterkant, det ble da sagt dette er noe de ikke kan si mer om i dag, men de har jobbet med over lengre tid og at nyheter fra dette kan ventes om ikke lenge.

Redigert 14.02.2020 kl 10:17 Du må logge inn for å svare

Utrolig at man kan kjøpe Ultimovacs på dette nivået med hele oppsidepotensialet til 56kr, og 400 millioner på bok... Det er nå og fremover det begynner.

-Ny CEO med internasjonal erfaring
- To store studier med oppstart i løpet av få uker, dette vil komme som børsmelding og deriske caset
- Fullfinansiert
- For første gang har det offentlig blitt snakket om at vaksinen kan brukes forbyggende mot risikogrupper, enda usikkert hvilke peptider de vil lande på.
- Større samarbeidsprosjekt er på gang,

og sist men ikke minst så er selskapet fullfinansiert og latterlig lavt priset.. vi vil få en KRAFTIG reprisning i 2020..

Siste kjøpet mitt var på 59kr, her er det tydeligvis bare å frigjøre mer midler å handle for da det er noen som skal ut med rundt 10k aksjer, en gylden mulighet, vi hadde en del av disse i Algeta også. Gjelsten styrer og har ansatt en ny markedsorientert CEO, korreksjonen etter oppgangen vi har hatt i Ultimovacs er nok snart over og vi kan igjen se oppover og fremover med oppstart av to studier i løpet av de neste par ukene.

Er aksjonær men tror det kan være lurt å avvente videre kjøp da det sikkert blir nyhetstørke og muligheter til å få kjøpt Ultimo ned mot kr 50.

Og så er det store spørsmålet om man bør kjøpe Trvx sin oncos-vaksine til 0,5 milliarder eller Ultimo sin peptid-vaksine til 1,6 milliarder. (Trvx har delvis forlatt peptid-vaksinen TG til fordel for oncos-vaksinen.)
Hvilket av selskapene har størst %-vis stigningspotensiale herfra?
Svaret får vi ikke før om 3-4 år.