Polight - sterkere enn noen gangđŸ’ȘđŸ»

Slettet bruker
PLT 14.02.2020 kl 18:15 9695

Det er mye tanker, frustrasjoner og spÞrsmÄl som stilles etter en slik dag, det forstÄr jeg godt. Jeg hadde helt Êrlig ikke trodd dette etter den flotte presentasjonen. NÄr det er sagt stÄr Polight sterkere enn noen gang etter min mening! Samtidig vet vi hvordan denne aksjen svinger. Jeg tror nok noen hadde litt urealistiske tanker om dagen + at panikken brer seg rundt skatteetatsaken som er helt ubetydelig, men tydelig at aviser skaffer mange klikk pÄ denne saken og pÄvirker aksjekursen. NÄ mÄ vi se fremover og fy sÞren hvor heldige vi er som sitter pÄ denne muligheten!

Se her:

Oslo (TDN Direkt): Det kommersielle gjennombruddet i forbrukermarkedet er et bevis pÄ at Polight-produktet Tlens er en teknologi som vil komme i bruk.Det sa konsernsjef Øyvind Isaksen i Polight pÄ fjerdekvartalspresentasjonen fredag.
Isaksen omtaler det som "dag og natt" og gÄ fra at ingen bruker teknologien til Ä ha referanser i et svÊrt tÞft forbrukermarked.
-Vi kan allerede se effektene av Ä ha referanser, Ä ha brukstilfeller og ha bevis pÄ at vi kan ha et produkt som har gÄtt igjennom alle de tÞffe testene, sa han, og legger til at det er begynnelsen pÄ en ny Êra for selskapet.
Videre sier konsernsjefen at de har god fremgang i barcode-markedet, og at Tlens er planlagt Ă„ bli brukt i flere produkter av ledende aktĂžrer i markedet.
-Jeg er sikker pÄ at alt dette vil utvikle seg positivt gjennom Äret, noe som former grunnlaget for en svÊrt interessant reise fremover. Vi har Þkt komfort pÄ at ytterligere gode ting vil skje i Är, sa han.
Selskapet fikk en ebitda pÄ -13,7 millioner kroner i fjerde kvartal 2019, mot -15,5 millioner kroner i samme kvartal Äret fÞr.
Med en kontantposisjon pÄ 74 millioner kroner ved utgangen av 2019, mot 127 millioner kroner ved utgangen av Äret fÞr, har selskapet en tilstrekkelig likvididet til Ä sannsynligvis finansiere selskapet inn mot fÞrste kvartal 2021, ifÞlge finansdirektÞr Alf Henning Bekkevik.
lars.kjollesdal@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

I dag ble det ogsÄ offentliggjort at det er Xiaomi som er kunden og det vil bidra til Þkt interesse fremover og flere kunder fremover!

Anbefaler ogsÄ alle Ä se webcasten igjen:

https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20200214_7

Redigert 20.01.2021 kl 22:13 Du mÄ logge inn for Ä svare
2211
14.02.2020 kl 21:33 5472

NĂ„ har jeg fĂ„tt tid Ă„ lese igjennom alle trĂ„dene om plt mye tull i dagđŸ€” det blir for dumt, og forstĂ„r att nye aksjonĂŠr kanskje ikke tĂžr kome med spĂžrsmĂ„l eller att noen som lurer pĂ„ hva som kan dukke opp av utfordringer ikke tĂžr spĂžrređŸ€” bare kom med hva dere tenker det finnes mange som gjerne vil diskutere saklig. Jeg har selv kanskje vĂŠrt litt for posetiv till plt kurs men innrĂžmmer glatt att jeg tar feil i Ă„ spĂ„ kursen uke til uke. Har ikke solgt noe i plt noen gang bare kjĂžp.😅 OK jeg tenkte litt pĂ„ det «kjedelige» barcode-markedet. Det jeg lurer pĂ„ er om noen har sett pĂ„ potensialet hĂŠr. Gjeller det bare disse hĂ„nd skannere typisk til ett lager eller vil det komme i kassa pĂ„ matbutikken ++đŸ€” det virker veldig sikkert att dette er sĂ„ godt som i box i lĂžpet av sommeren👍 Sitter med en fĂžlelse att Isaksen ikke vil skape hĂžyere forventninger og derfor modererer seg lit for mye. Fint om ogsĂ„ noen som var til stede pĂ„ presentasjonen i dag vil si litt som kanskje vi andre ikke fik med oss😉
Aaleby
14.02.2020 kl 21:17 5524

MÄtte skje etter siste tids oppgang og hadde heldigvis ingen ting Ä gjÞre med det fundamentale bildet. Litt for mange behÞvde en unnskyldning for Ä ta ut gevinst. Gikk selv ut i gÄr, kjÞpte meg litt inn igjen i dag og har stÄltro pÄ Polight hvert fall i det korte bildet.
Redigert 14.02.2020 kl 21:18 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
14.02.2020 kl 21:15 5540

Jeg ble positivt overraske over hvor ”lenge” de signaliserer de har kapital. SĂ„ fĂ„r vi nesten se nĂ„r de henter penger og om de trenger det.

Det som er kult er at en av de smarte kan vĂŠre MicrosoftđŸ€žđŸ» Polight jobber med en ledende leverandĂžr pĂ„ markedet innen barcode, og det i seg selv er en stor bekreftelse til Polight og TLens.

At flere store utenlandske selskaper fĂ„r Ăžynene opp for Polight etter dagens kunngjĂžringer er kun et tidsspĂžrsmĂ„l. Xioami er nĂ„ offentliggjort og ikke bare ”etter all sannsynlighet”. Ikke nok med det, men bilder som blir tatt denne klokka er bedre enn bildene som ble tatt med mobilen til ”testeren” det sier litt!!

Dagen i dag er startskuddet for Polight og det kan komme masse godsaker i tiden fremover. Det er stĂžrre sannsynlighet enn noen gang at TLens blir et ”navn pĂ„ gata”
Redigert 14.02.2020 kl 21:16 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
14.02.2020 kl 20:27 5654

I biotek kjÞres emisjon ofte nÄr det enten er penger til ett Ärs drift, eller nÄr en skal finansiere en studie. Har sittet gjennom mang en emisjon i biotek og det fÞrer til x-antall prosent utvanning (generalforsamling avgjÞr hvor stor prosent som er tillatt). I de emosjonene jeg har sittet igjennom har kursen gÄtt under og blitt vÊrende i lang tid under emisjonskurs inntil substansielle nyheter eller forventninger kommer.

Skulle polight slik jeg ser det tjene for lite i det kommende halvÄret, blir en emisjon nÞdvendig. Det er uforsvarlig Ä kjÞre for lenge uten trygg Þkonomi. NÄr det er sagt sÄ blir en eventuell emisjon antakeligvis den siste. Om de har mandat til 40% utvanning sÄ blir det roughly 3,5 mill nye aksjer. Det trenger ikke bety all verden i det lange lÞp, Da det etter dagens sluttkurs vil tilsi ca 275 mill, og 4 Ärs drift. Innen den tid har mangt skjedd, og kanskje er til og med en slik utvanning ikke nÞdvendig.

Emisjon er et toegget sverd. Vi blir utvannet som aksjonÊrer, men fÄr et trygt og godt fundament og selskapet fÄr arbeidsro.
Kraamz
14.02.2020 kl 19:57 5709

Noen som har tanker rundt Emisjon? Jeg har for lite erfaring med dette til Ă„ uttale meg🙂 hvilken type vil vĂŠre aktuell? Er det nĂždvendig med den cash beholdningen som ble nevnt varte til Q1 2021?🙂
Computum
14.02.2020 kl 19:47 5747

Issolert sett kan dagens reaksjon synes overdrevet. Presentasjonen var en "non-event". Ikke noe oppsiktsvekkende ble rapportert hverken pÄ den positive eller negative siden.
Tydeligvis er det fremdeles investorer som forventer kursdrivende nyheter pÄ en kvartalspresentasjon. Det fÞrte til at mange posisjonerte seg for noe som ikke kom, og disse fikk det naturligvis travelt med Ä komme seg ut "med skinnet i behold". Aksjen er tilbake i den sterkt stigende trenden som ble etablert rundt nyttÄr. Det blir spennende Ä se om denne opprettholdes eller om kursen vil "hangle" til vi fÄr en ny positiv melding.
Ingenting har endret seg med hensyn til potensialet de kommende mÄneder. Skattesaken vil lÞse seg og vil ikke bety noe vesentlig hverken positivt eller negativt for selskapet.
happi67
14.02.2020 kl 18:17 5866

Helt enig 👍