MGP avstemningen, bestemt 20-30 personer "hvem som var hva"?

Slettet bruker
MUMLE 18.02.2020 kl 09:36 253

Men det er da slik demokratiet i Norge fungerer, eller?
Slettet bruker
18.02.2020 kl 09:37 252

Mafia eller stat. Det er ikke mye ulikt. Om Folket er makten, hvorfor gir vi da makta fra oss til 169 personer på Stortinget? Og blankofullmakt til å gjøre hva de vil med oss i hele 4 år av gangen. Opprinnelig var det 3 år, men de ga seg selv et ekstra år i denne krigen de var med i. Og 4 år har det vært siden

Når de vel er ankommet på Stortinget kan de skalte og valte som de vil. De kan stjele pengene våre, de kan lage inflasjon, de kan ta barna våre, de kan starte krig og tvinge oss til å delta. De kan melde oss inn i EU, som de har gjort. De kan gjøre hva som helst fordi de har fått all makt når vi har stemt på partiene deres. Dette er det parlamentariske system, om ikke diktatur og tyranni. Det er IKKE demokrati. Det har ingenting med demokrati å gjøre i det hele tatt, og det merker vi også (vindmøller, bomringer, AMS strømmålere, høye strømpriser, 5G, Chemtrails, eiendomsskatt, formuesskatt, inntektsskatt, ingen ytringsfrihet, osv. osv.
Slettet bruker
18.02.2020 kl 09:38 246


Norge brukte 13 milliarder bistandskroner på å skape staten Sør-Sudan, og forfatteren Bibiana Dahle Piene beskriver dette i boka Norge i Sudan – På bunnen av sola, som et reint Klondyke for NGOene. De gikk så langt at at myndighetene ikke selv tok seg bryet med å bygge egne systemer og institusjoner. Pengene – og arbeiderne – kom alltid utenfra. Som regel fra Norge.

I boka Det internasjonale gjennombruddet viste professor Terje Tvedt hvordan overgangen fra en solidaritetstankegang til en bistandstankegang hadde ryddet veien for en bistandsindustri i milliardklassen.

Den samme tankegangen har ligget til grunn når Norge har gitt milliarder av kroner til å «redde regnskogen», uten at det lar seg gjøre å vise til noen vesentlig effekt – hvis man da ser bort fra at korrupte politikere og smarte spekulanter i land som Indonesia og Brasil har blitt søkkrike.

Det totale norske bistandbudsjettet nærmer seg nå 40 milliarder årlig. Også her er det nå «klima» som seiler opp som det viktige satsingsområdet. Regjeringa Solberg la opp til å bruke om lag 4,8 milliarder kroner på klima, miljø og hav i 2019. Men man har knapt nok administrasjon til å håndtere bruken av disse enorme summene, eller for den del kvalitetssikre resultatene.

https://steigan.no/2020/02/vi-holder-oss-med-en-svindyr-politikerkaste/
Slettet bruker
18.02.2020 kl 09:39 243

I nyttårstalen i 2007 lovte Jens Stoltenberg at Norge skulle gjennomføre en «månelanding» ved å utvikle en teknologi som skulle redde verdens klima. Det dreide seg om et prosjekt som skulle gjøre det mulig å rense utslipp av klimagasser. I 2013 måtte man slå fast at dette var penger kastet rett ut av vinduet og at hele månelandinga hadde kræsjlandet. De rødgrønne brukte 7,2 milliarder kroner på utvikling av teknologier for fangst og lagring av CO2.

Også regjeringa Solberg ville bruke milliarder på karbonfangst, nemlig mellom 7,2 og 12,6 milliarder kroner.

I en rapport om karbonfangst og lagring fra 2017, som ble utført på oppdrag fra regjeringa, var konklusjonen at Norge bør droppe sine prosjekter for å fange og lagre CO₂, for de er ikke samfunnsøkonomisk lønnsomme.

Det foreligger ingen sluttrapport over hvor mye det totalt er kastet ut av vinduet siden 2007 til ingen nytte. Men det er svært mange milliarder. Og ikke nok med det. Nå vil Jonas Gahr Støre kaste enda flere milliarder den samme veien. I noe som kalles en «gigasatsing på hydrogen» skal det brukes mange milliarder, man sier ikke en gang hvor mange. Og mange av dem skal brukes på det Stoltenberg og Solberg har mislykkes med, nemlig karbonfangst og lagring. Dette skal gjøres for å bruke naturgass for å lage hydrogen, og dermed redusere energien man får ut til en brøkdel av den energien man putter inn. Fordi «klima».
Slettet bruker
18.02.2020 kl 09:41 238

Det kalles Statens pensjonsfond utland, noe som er svært så misvisende, siden fondet i hvert fall ikke skal brukes til pensjoner i Norge. Nå er fondet på 10.000 milliarder norske kroner, og det eier 1,5 % av aksjene i verden. Men først og fremst har det stilt risikokapital til rådighet for gigantene på Wall Street. Oljefondet er blitt en kassakreditt for de aller største selskapene, bankene og investeringsfondene. «Vi» er de beste kameratene til Morgan, Rockefeller, BlackRock, Vanguard, State Street og Goldman Sachs. Og det er jo ikke rart. De har fått oljeformuen til disposisjon. Og nå er vi i gang med en ny runde. Nå er det «klima» som skal brukes, og det i stor stil, for å plyndre statskassene både i Norge og mange andre land:

Nå skal statskassene tømmes – fordi «klima»
De norske politikernes gavmildhet med den norske nasjonalformuen har gitt dem muligheter til å menges med verdenseliten og stråler på scener i utlandet. De øser ut av felleskapets kasse, og sikrer seg både berømmelse og lukrative retrettstillinger. Men glem ikke at det er vi som har valgt dem.
https://steigan.no/2020/02/vi-holder-oss-med-en-svindyr-politikerkaste/
Slettet bruker
18.02.2020 kl 09:43 232

Det er tungt å bære på sprikende staur sa Per Borten (Sp) da han sluttet som statsminister i 1971. De fleste i stortinget forsto ikke hva han mente. Den gang som nå har de fleste på stortinget ikke gjort det "skapende grann", de har ikke gått med avisen en gang, men millioninntekter det har dem, kvinne som mann, og de betaler skatt? Det brede lag av folket tror mer på en stor løgn, enn en liten. A. H.

Å avgi en folkelig fremstilling av en statlig galskap det straffer seg. Om politimannen. Her er tre av de mest ytterliggående meldingene: 10. september 2010.«Hvordan ser man at en muslim har sneket seg inn i himmelen? Jo, Tyren, væren, løven og steinbukken er Halal-slaktet. Skytten er likvidert. Vekten er stjålet, jomfruen og tvillingene er voldtatt og karlsvogna mangler fire felger.»30. januar 2011. «Jeg tok hunden min til NAV, og søkte om full trygd for ham.
"Det går ikke", sa dem.
"Hvorfor ikke", sa jeg. "Han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd?"
"Nøyaktig samme måte", spurte dem?
"Ja", sa jeg. "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk og er her uten å vite hvem foreldrene er"...25. april 2011.«Våren er kommet og asylsøkerne begynner å sykle langs veiene igjen. Pass godt på så du ikke kjører på dem. Det kan være din sykkel..» Den siste meldingen lå ikke lenger ute tirsdag formiddag, men flere personer har sendt den til VG.
Slettet bruker
18.02.2020 kl 09:51 224

Å være politiker er en profesjon i opplæring og øvelse, med å bedra folk!
Slettet bruker
18.02.2020 kl 12:49 211

En heller sørgelig sorti. Vår egen nylig avgåtte riksadvokat «beklaget og beklaget» sitt nært sammenhengende 20 årlige offentlig virke.