Bad karma. Innvandreraktivist skambanket av berikere i Sverige

polemiker
SWE 31.07.2018 kl 15:20 508

Mens Sotah lager koslige reisebrev svenske byer går det virkelige livet videre. Da to svenske tenåringer ble angrepet og trakkasert av en innvandrergjeng på en badestrand i Karlskrona ringe de til sin pappa. Da han ankom ble han angrepet og misshandlet på det groveste. Med knust hake og kinnben inntar han nå sin flytende føde på 2.dagen innlagt på sykhus.

Avisen Expressen vil naturligvis ikke engang antyde at dette var muslimsk avskum, men de røper at han gjentatte ganger hadde blitt kalt "svännejävel" av guttene med de varme hendene og som er Sveriges fremtidshåp. Begge sønnene har hatt behov for samtaleterpati etter berikelsen.

"– Alla som känner mig och Mattias vet att vi jobbar både politiskt och ideellt för mångfald, säger hon."

Når dette først skal skje er det jo svært så fortjent at det er noen som har bedt om dette og aktivt arbeidet for importen av disse "godguttene" som får smake litt på konsekvensene.

https://www.expressen.se/kvallsposten/mattias-misshandlades-svart-av-ungdomsgang/
kokkohill
31.07.2018 kl 17:14 485

Som man reder ligger man sies det. Men jeg må være underbetalt og taper som sier slikt.

Langt oppe i femtiårene , hva mere kan jeg ha glemt :-)
polemiker
31.07.2018 kl 18:52 460

Oi, du har nok glemt mye. Du er trolig en høyreekstrem, nazist, islamofob, fascist, nettroll, hater og hvite trash. Om du ikke politisk eller frivillig jobber for "mangfold" kan vi straks kategorisere deg som et ondt menneske.

Mangfold ER bra, det er for lengst vedtatt ved akklamasjon og uten forutgående debatt. Selv om muslimene nå utgjør omtrent 1/4 del av jordens befolkning (og i raskt vekst) er de en undertrykket og utryddingstruet "etnisk" gruppe i følge de "gode". At ingen av disse godehetsnarkomane så langt har klart å forklare hva positivt muslimer fra MØNA landene har på det norske samfunnet, er det ikke så mange av politikerne som gidder å bry seg med.

Når noen prøvde å advare mot dette i sin tid ble de rassifisert. Nå tyter konsekvensene ut på daglig basis over alt hvor de befinner seg, og som forventet vil de ikke skille på de "gode" eller oss onde, sosialister eller "høyreekstreme". Berikelsen rammer alle som ikke bøyer hodet mot Mekka, men selv mange av dem slipper ikke unna. "Svännejävler" kommer til å få kjørt seg.