Norge , det neste Venezuela

Alf K
19.02.2020 kl 16:20 844

€ kan falle mot $, men ikke mot N.Kr
Norske krona har alt falt +30% mot € og nesten 60% mot $ med Erna Solberg som statsminister.
Hvor har dere sett sosialistiske regimer ødelegge velfungerende land tidligere .
Jo det har vi ble i Venezuela og Argentina for å nevne noen
Strutsepolitikken til Erna får penger til å flomme ut av landet og med den følge at valuta kollapser
Den Venstrestyrte media holder helt kjeft for ikke å miste ansikt

https://finansavisen.no/meninger/kommentar/2020/02/19/7499475/euro-kan-falle-mot-dollar-ikke-mot-kronen


sosialistiske regimer ødelegge velfungerende land tidligere? Nå var det helt andre "Ismer" som ellers gjorde hva?

Hva skjedde? Verdens største bedrag.
http://www.nyhetsspeilet.no/2015/09/10-bevis-pa-verdens-storste-bedrag-911/
Washingtons strategi for å lage kupp: Fra Brasil til Venezuela. http://www.voltairenet.org/article192084.html

Til disse operasjonene disponerer Pentagon spesialstyrker, rundt 70 000 spesialister som «opererer hver dag i 80 andre land rundt om i verden.» De har også skygge-hærer av kontraktører (leiesoldater): Foreign Policy har lagt frem bevis at Pentagon har ca. 29 000 leiesoldater i Afghanistan, dvs. tre ganger flere enn ordinære soldater, i Irak er det 8 000, dvs to for hver ordinær soldat.

Pentagons leiesoldater er en del av tentaklene til etterretnings-tjenestene. Disse omfatter CIA og 15 føderale agent-tjenester. Leiesoldatene er dobbelt nyttige. De kan drepe og torturere uten at noe ansvar knyttes opp mot USAs myndigheter. Når de har drept noen, kommer det ikke frem navn på de drepte. Dessuten har Pentagon og de hemmelige tjenestene grupper som de bevæpner og trener, slike som islamistene brukt i angrepene på Libya og Syria og ny-nazister som ble brukt til statskuppet i Ukraina. http://www.voltairenet.org/no

Om ikke folk får oppta nye lån/gjeld, kommer hele samfunnet/staten til å gå i stå, om ikke rett i revers. Se bare hva USA har omgjort seg selv til. NB og det er ikke Trump sin skyld. 30-40 stater i USA er mye verre stilt enn hva de selv mener å være galt med Nord Korea som Venezuela. Hele EU er jo hva, om ikke annet enn 27 tragedier. Se bare til Hellas. Som Ubåten ved Fedje er staten Hellas, havnet inn i stillhetens hav på planeten Tellus, her Hvor bom-penge staten og DAB radio folket opp i iskanten, har sitt tilhold.

Har Venezuela brutt suverenitetsprinsippet? Nei! Har USA brutt dette prinsippet? Ja! Hele tiden. https://www.derimot.no/venezuela-i-nrk-fremstiller-guaido-som-en-helt-i-virkeligheten-er-han-en-forraeder/

Nürnbergprosessen var begrunnet i.
Konspirasjon for å utføre forbrytelser i punkt 2–4
Forbrytelser mot freden. Tyskland ble erklært krig, etter ikke gjort annet enn hva stater skal gjøre for å berge seg og sine.
Krigsforbrytelser. Hvilke briller man ser tingene med. Briller blir sotet og akvarier blir skitten, Innvendig som utvendig.
Forbrytelser mot menneskeheten? Bombene over Japan var begrunnet i å spare menneskeliv? Den intetanende åpne millionbyen Dresden ble fosfor ned brente En måned 2. Deretter avsendt de et par komplette krematorier ovner som omgående omgjorde flere 100 000 tusen mennesker til støv. Etter nedslaget fødes fortsatt misfostre slig de gjør i Vietnam 3- 4 generasjoner etter som det vil gjøre i flere generasjoner, men dette hører menneskeheten til? Vel og merke Den delen som hadde den sinsyk despot Josef Stalin å takke for det hele. Stalin hadde 10 år før i fredstid drept et 20 talls millioner av sine egne landsmenn hjemme hos seg selv. Han drept flere oberster i fredstid enn de som naturlig ble drept, under hele helte krigen tilsammen. Det var dette de rettslærde den gang bygget det hele på, den gang som nå.

Hvorfor fjerner vi landegrenser og forbyr nasjonalisme?
Kongeriket Norge er nå Et land som er blitt for lite for maktsyke ledere. Det er jo et kjent historisk faktum vi har sett gjennom erobringer i tusener av år, men nå skjer invasjonen på et mindre merkbart vis. Folk kommer uansett til å reagere på at hjemmet deres er forandret. Så derfor må all form for nasjonalisme (tanken om å ha en selvstyrt nasjon) forsvinne. Makthavere liker ikke opposisjon. Ord som «rasist», «konspirasjonsteoretiker», «høyreekstrem» og «nazist» blir stemplet på de som kritiserer dette og erstatter middelalderens ord «kjetter».
http://bjornhalldal.com/2013/12/17/globaliseringen-kulturelt-folkemord-og-hva-er-det-som-egentlig-foregar/

Høringen vil kanskje gi svar på korrupsjonen i det politiske Norge der Gassnova og Stoltenberg danset rundt Gullkalven med Munn og Klovsyke. http://www.na24.no/m/?articleId=2909937
http://www.nrk.no/norge/stoltenberg-i-ilden-om-mongstad-1.11451011


Statoil ble kastet ut av Venezuela.
Statoil ble presset ut av Iran.
Statoil blir nå SNART kastet ut av Libya.
Statoil blir saksøkt av Canadiske myndigheter vedr. oljeskifersandprosjektet.
Statoil kjøpte seg jobb i Irak
Er det dette som kalles satsing internasjonalt, hvor mye er sløst bort? Statoil kursen stiger, nisse lua, hvor er den? Det er Rune Bjerke i DNB nord ”respirator” som kjøper.


Mad in noway.
Dr Who er den eneste eks statslederen i hele verden som har fått ettersendt statens eget seddeltrykkeri. Sist gang, tok aldri mer 9. april staten gullet «som var betalt» ved å utarme folket «Gullet» med seg, og stakk av fra hele folket. Nå er gullet blitt solgt til slakt, omgjort til en sekk med ved, og deretter til aske på børsen i det EU-euforisk valutamaskepi. USA, med Europa på slep, satser på å ny kolonisere Latin- Amerika. De har Allerede støttet flere ulovlige statskupp for å få oligarkiet tilbake til makten i regionen. Disse «vendepatrias» gjør nettopp det ordet betyr på spansk, de selger ut på billigsalg ressursene til vestlig storkapital. Venezuela skal nå Libya-modellen brukes igjen. Slik som her i Norge under Kåre og Gro griseriet i norsk politikk. 2 tapte tiår Gjedrem


Rik som en argentiner. Hva de gjorde det hele til. Argentina er verdens tredje største soyaprodusent, hovedsakelig selges det som dyrefôr i Europa og Kina. http://andresensblogg.no/et-usynlig-folkemord/

Argentina er et grotesk eksempel på det meningsløse forsøket å oppnå "Europeiske priser på afrikanske lønninger", Norge og EU vil gjøre det samme. Trump i USA har forstått at dette bærer galt av sted, men hva Argentina har gjort er vel verd å gjøre etter, velbekomme. Argentina er et skrekkeksempel på økonomer og politiker sin gjøren og laden. Argentina ble spart for 2 ødeleggende verdenskriger, og var verdens største kjøttprodusent/eksportører og en av verdens rikeste land, men hva fikk de omgjort dette rike vakre landet til? Med råd fra verdens-banken og det internasjonale pengefondet, samt sine egne gjennom-råtne korrupte politikere, med alle sine udugelige økonomer/bankfolk- utarmet og utsultet de sitt eget folk, som sultet i hjel rett foran nesen på sitt eget matfat slik jesuittpresten Josef Stalin ellers er kjent for før han ble verdens-frelser og menneskevenn, og selve kongeriket Norge redningsmann. Sovjet Stalin var en” alliert” noe kongerike Norge selv ikke var. Da det hadde stukket av og dermed tapt sitt rike. I USA sultet de ut sine egne slike som Stalin sitt paradis. Han ble kongeriket frelser og redningsmann og vant krigen for de påståtte rettferdige.

Einstein viste ikke navnene på alle våpen som var i bruk under den annen verdenskrig. Ikke den tredje heller, men i den fjerde derimot ville vi bruke stokker og stein igjen. Den tidligere presidenten i Uruguay, Julio María Sanguinetti (påsto i spøk) han delte verden inn i 4 kategorier: Først de utvikla, så de underutvikla, dernest Japan, som ingen forstår kan være et utvikla land, og til slutt Argentina, som ingen forstår kan være underutvikla. Norge viste han heldigvis ikke noe om, og det er nettopp hva som er redningen for oss alle her i kongeriket vårt. For hva lo de godt og grundig av selv under ekvator, når vår Jensmann som «arbeidsmann» her fra APe-land, (var i Australia) og fortalte at olje rikdommen skulle omfordeles via «avgifter og skatter», er det rart de knakk sammen i latter:-)). Selv der nede viste de at penger, kan trykkes gjeldfrie. «Når vi pumper opp en tønne olje» eller dyrker fram en sekk poteter, så skylder man ikke dette ned i bakken igjen med renters rente?
http://mittnord-norge.origo.no/-/bulletin/show/819631_hva-skjer-med-det-norske-oljefondet?ref=checkpoint
http://www.na24.no/m/?articleId=3632530

Synes du vi har et sosialistisk regime med borgerlig regjering i mange år nå?

TS skylder på sosialisme?

Det er da de Borgerlige H KRF FRP (Åtte Frp-statsråder har gått ut av regjeringen og erstattes med nye ansikter fra Høyre, Venstre og KrF.) som har og nå regjerer landet.

Saksopplysninger om "Ismedriten"

Billigere. Ved å trykke sedlene i utlandet sparer sentralbanken I Norge penger, masse penger her i Norge? Inntil juni 2007 ble norske sedler produsert i Norges Banks Seddeltrykkeri i Oslo. Men siden den gang er det De La Rue International Limited i England og François-Charles Oberthur Fiduciairei Frankrike som har tatt seg av denne oppgaven.
http://www.nettavisen.no/na24/sparer-millioner-pa-a-trykke-disse/3493195.html
Venezuela skylder seddeltrykkeriet De La Rue 71 millioner dollar. Venezuelanerne trenger enorme mengder fysiske penger for å gjennomføre daglige transaksjoner, som følge av den venezuelanske bolivaren knapt har verdi lenger. Norge kan betale regningen enn så lenge ...


Venezuela sitter på verdens største oljereserver, om lag 298 milliarder fat. Tall fra Opec viser at olje utgjør 95 prosent av landets totale eksportinntekter. Norge har fisk og nedbør omgjort til energi i tillegg. Det internasjonale pengefondet (IMF) viss råd, som har skapt Venezuela elendighet, anslår nå at inflasjonen i år vil ligge på 481 prosent, og den er ventet å overstige 1642 prosent i 2017. Landets økonomi er ventet å krympe 8 prosent i år, og 4,5 prosent neste år.
http://e24.no/makro-og-politikk/venezuela/desperat-oljekrise-i-venezuela-naa-selger-de-gullet/23693889

John Pilger https://steigan.no/2019/02/krigen-mot-venezuela-er-bygd-pa-logner/
En sentral hendelse i nyere venezuelansk historie er Caracazo-massakren (1989). Massakren ble satt i gang da politi og militære gikk til angrep på demonstranter som krevde stopp i ny-liberalistiske reformer innført under president Carlos Andrés Pérez. Flere tusen demonstranter ble drept, og hendelsen har blitt omtalt som en «kapitalismens Himmelske freds plass» i Latin-Amerika. President Pérez ble siden stilt for riksrett, og avsatt for korrupsjon.

«I går kom Djevelen hit. Akkurat hit. Og det lukter fortsatt svovel.» Hugo Chávez fra FNs talerstol dagen etter at president George W. Bush hadde stått der.
Noam book https://www.youtube.com/watch?v=lOsABwCrn3E
http://www.manifest.no/eirik-vold-hugo-chavez-revansjen

I løpet av åtte år vant Chavez åtte valg og folkeavstemninger – en verdensrekord. Sett i forhold til velgermassen var han det mest populære statsoverhodet, på den vestlige halvkule, antakelig i hele verden. «Av de 92 valgene vi har kontrollert, vil jeg si at valgprosessen i Venezuela er den beste i verden,» sa tidligere president Jimmy Carter, hvis Carter Centre er en respektert overvåker av valg over hele verden. «I kontrast til,» sa Carter, valgsystemet i USA, med sin vektlegging av penger, som «er ett av de verste.»

Hvem har ødelagt dette rike landet er det Hugo Chavez? Første gang han ble valgt ble det gjengitt i Jyllandposten "Han ble båret frem på en bølge av avsky over det etablerte politiske system." Fordi Norge såkalt delprivatiserer statsforetak, betyr det ikke at vi blir mindre idiotstat av den grunn? Venezuela hadde en periode fra 1993 til 99 som Norge 1987 -94 mellomspillet som blir omtalt som ”snuoperasjonen” i Norsk politikk? Kåre og Gro Griseriet i norsk politikk! Byfolk ble bankfolk og norske banker fikk deretter nytt eierskap i det store utland. Det er nesten som i Norge - AP kontrolleres av søkkrike familier på beste Oslo Vest og som flytter til skatteparadis når de blir pensjonerte. Dette med bistand fra DNB sine poskasse selskaper virksomhet via Pannama Kanaløyene og Sveits. Både Verdensbanken og Det nasjonale statistikkinstituttet (INE) er enige om at landet har redusert fattigdommen substansielt de siste årene, selv om man er uenig om nøyaktig hvor stor reduksjonen har vært målt i prosent. Verdensbanken uttalte nylig at «Venezuela har oppnådde betydelige forbedringer i sin kamp mot fattigdom».
Noam Chomsky and George Carlin on Republicans and Social Security
https://www.youtube.com/watch?v=pTBmZzHQQXo
https://www.derimot.no/dobbeltmoralen-tjukk-som-graut-usa-i-hemmelige-samtaler-om-kupp-i-venezuela-innblanding-i-usa-er-en-krigserklaering-men-nar-usa-gjor-det/

Påstand Hugo nasjonaliserte oljeindustrien, men han burde look to norway they show you noway. På tampen når vi så ut å bli oljesjeiker, konket kongedømme staten hele landet, og solgte deretter Banker, Fiskeoppdrett, fryselager- mur og byggmester foretak og alt etablert entreprenørskap som slakt til nytt utlands eierskap. Kongedømmet og folkestyrestaten etablerte deretter noe som heter UDI. De har fått i oppdrag av kongedømme demokrati «folkestyret» og fylle fedrelandet opp med slike mengder bunnfall og avskum, betalt med milliarder av «folket selv», her hvor kongdømme folkestyre folket selv går EU inngjerdet, via Schengen. Nye innbetalte milliarder i EØS kontingent besørger, salg av egne råvarer til EU som i retur betaler ved å tilføre «fri flyt EU drit og skit». En formidabel gjeldsbasert ny rikdom, har nå oppstått basert på gjeld/lånopptak i utenlandske (tidligere egne eide banker), som et fremtidig boligprisfall vil bli helt umulig i og betjene. Du snakker om å styre et helt folk lukt i fortapelsen. Det er forståelig at slik stat settes under overvåkning. DLD betaler vi selv med milliarder.
Zorin
20.02.2020 kl 08:30 490

Du har sikkert ikke fått med deg dette, men vi har faktisk i de sise 6-7 årene hatt en blåblå regjering. Hvis det har vært noe den "venstrevridde" mediasiden har kunne lege skylda på regjeringen for så hadde de vel kansje gjort det? Jeg tror i all fall ikke at den "venstrevridde" siden ville ha beskyttet FrP og Høyre som har regjering og regjeringsflertall.
oivindl
20.02.2020 kl 09:15 457

Om du er uenig med trådstarter er du per definisjon venstrevridd ekstremist, MDG-medlem, NAVer, idiot eller helst alt på en gang :-)
Og aksjer har du aldri hatt, og så er du ikke i nærheten av å betale like mye til veldedighet som TS.
Alf K
20.02.2020 kl 09:45 430

Høyre var borgerlig en gang men det er lenge siden
Omtrent ingen forskjell på H og AP i dag
Redigert 20.02.2020 kl 09:47 Du må logge inn for å svare
Alf K
20.02.2020 kl 09:46 428

Kan i alle fall slå fast med 100% sikkerhet at jeg traff en nerve hos deg
Det er dermed ikke jeg som sier du er en mislykket fyr , det gjør du selv