IDEX - ser dere sammenhengen?

IDEX 01.08.2018 kl 18:44 20897

Idag re-twitret IDEX noe rart:
"RT @AratekBio: National Bank of #kuwait has cooperated with #Mastercard to launch a new #payment solution.."

Dette er etter litt granskning gamle nyheter. Første gang MasterCard slapp denne nyheten var 14. Mai.

Jeg legger ved en artikkel som nevner noe veldig interesssant om IDEX, relatert til MasterCard nyheten 14. Mai, fra 17. Mai:

"In cooperation with Mastercard, the National Bank of Kuwait will lead the first biometric payment card trial in the GCC, an economic bloc that also includes Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Qatar, Bahrain, and Oman."

"This week, fingerprint biometrics specialist IDEX announced that a trial of its own biometric card technology was getting underway in the Middle East, offering few further details on the project; but given that Mastercard is the firm’s major payments partner, it could concern this new initiative with the National Bank of Kuwait."

16. Mai kommer IDEX med denne nyheten:
"... is proud to announce
that it's fingerprint sensors are being deployed in biometric cards used for a
new end customer trial, which is being run in the Middle East."

16. Juli melder IDEX:
"
"We are very pleased that Feitian is using our sensors in their dual interface
biometric cards, and that their feedback on the products is very positive. The
application is for banking on a major Chinese payment network", says Stan
Swearingen, CEO of IDEX. He continues: "IDEX is on track for commercialisation
of the sensor, which will be important in this rapidly growing market"

18. Juli meldes dette:
"Biometric Smart Card containing IDEX's contact-based fingerprint sensor has been certified by a global payment provider"

Dette har jeg i ettertid fått bekreftet fra IDEX IR at det var MasterCard som har sertifisert.

27. Juli meldes dette:
" ... is proud to announce
that it's fingerprint sensors are being deployed in biometric smart cards
launched by a bank in the Middle East"

Konklusjonen min, og det jeg vil frem til, ut ifra alt dette, er at IDEXs fingerprint sensorer snart kaprer hele verdenen.
Afrika, Feitian med "major chinese payment network", Jinco som er internasjonal og lokalisert i Taiwan, Midtøsten som meldt, men her tror jeg altså at National bank of Kuwait kommer med en bestilling snart.

Hvorfor IDEX retwitret denne "nyheten" idag vet jeg ikke, men jeg tror det er ganske tilfeldige nyheter. Likevel begynte jeg å lese og så helt klart en sammenheng mellom alle nyhetene fra 14. Mai og til idag!
Se på tidsperspektivet, alle aktørene, og hvor intensivt det har gått i løpet av Juli.
Her kommer det mer, MYE mer, det er jeg overbevist om!


norje
02.08.2018 kl 17:20 4560

Gikk inn med snitt på 5.20. I mårra ryker 6kr med en gang.
Hammers
02.08.2018 kl 19:28 4325

For å se hvor dere befinner dere teknisk bør du utvide chartet til 1 år - logaritmisk.
Midt inne i omr med mye motstand - spes 5,90.

Nei, jeg kom meg ikke inn. Har hatt en hyggelig tur til Sverige og kursen begynte å "gå av seg selv" mens jeg var borte.
Ingen nyheter - og jeg skjønner ikke helt stigningen. Vel, jeg gikk som sagt i går ut på 5,60 - og nå er IDEX på 5,63.

Hilsen Hammers
02.08.2018 kl 19:38 4269

Hammers, der er jeg uenig og jeg vet nøyaktig hvorfor kursen reagerer opp. I en stigende trend vil en alltid ha RSI over 70 ideelt sett. Kursen har reagert tilbake hele 89,5 øre fra topp til dagens bunn. 4,9-5,10kr ville vært en bunn i dagens chart (6mnd, 1år) bare over lengre tid.

For en liten tid tilbake brøt aksjen sterk motstand på 4,7kr og siden nedgangen kom så fort etter første topp på 5,8kr er det naturlig at området 4,7-5kr ville gi en reaksjon opp. RSI bunnet ut på 70 idet vi traff 4,905 og korreksjonen er i praksis komplett.

Dette tror jeg mange innså i det kursen plutselig raste nedover!
Samtidig var bekreftelsen stor i sluttauksjonen der det lå 1,2 millioner aksjer på kjøp. 900k av de over 5,6kr.

5,80 tror jeg ikke gir særlig motstand nå, den bryter vi lett imorgen. Neste store motstand ligger på 7,9-8kr. Dit må vi nok ha nyheter for å komme, men dagens chart tilsier en kursoppgang til +-6,5kr i første omgang.

Dette er slik jeg leser TA, ingen garanti for at det er korrekt, fordi markedet generelt preges av mye. Om jeg får lov til å skryte litt av meg selv har jeg likevel truffet uanstendig godt i IDEX på TA hittil.

$

Håper du kommer deg inn igjen, hyggelig å ha deg med på laget :-)
Redigert 02.08.2018 kl 19:51 Du må logge inn for å svare
Hammers
02.08.2018 kl 19:57 4227

Jeg tror det er lett å bli fartsblind i IDEX.
Den ene etter den andre snakker om diverse nivåer over 6 kr - "sånn uten videre" - a la "tenk på et tall"!
Kursen lå tross alt på 2,31 for 5 uker siden - og stigningen har allerede vært på over 140% på de meldingene som har kommet. Slikt er unormalt, men slår caset til med håndfaste nye kontrakter vil det selvsagt fortsette.

Hilsen Hammers
02.08.2018 kl 20:03 4204

FING gikk 1680%, så historisk går selskaper i dette segmentet mye.

Men du har din mening og jeg min. Jeg tar selvfølgelig høyde for at vi er i en sterk, bratt stigende trend, der må en se ting kjapt etter min mening. Før eller siden flater aksjen ut, evt korrigerer over lengre tid. Det er jo også fint å se på historikken til IDEX. Kursen har for det meste surret rundt 8kr så at vi skal opp til det nivået, spesielt ved økt optimisme for suksess finner jeg ikke unaturlig.

Lykke til, uansett :-)
Frodo1
02.08.2018 kl 21:11 4072

Hammers.

Du må ikke se deg blind på % vis utvikling ;)

Faktum er at IDEX står ovenfor sitt gjennombrudd. En mer krystallklar guiding på hva man bør forvente av meldinger i nærtid skal man lete lenge etter. Kjøpte selv på like over 3 kr og selger ikke en eneste aksje før en eller flere ordre meldinger foreligger.
02.08.2018 kl 22:09 3965

Jeg er nå veldig spent å se hvem de får ansatt :-)
Les hvorfor IDEX trenger flere ansatte ;-)

IDEX Biometrics is a leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions. The company’s primary target market is the market for biometric cards.

There is an overwhelming interest in IDEX Biometrics’ technology and IP from leading players in the ecosystem for cards. IDEX Biometrics is determined to be one of the successful global players in this market.

Due to increased customer activity we are currently expanding our staff.

IDEX Biometrics offers you opportunities to work with a unique company in an international environment. We are looking for enthusiastic, creative and skilled people with competency and experience within the following fields:

Farnborough, UK

Director of Investor Relations
IFA
02.08.2018 kl 22:24 3925

Re: Fjellreven
Hyggelig at også noen mer kjedelige forsøk på å utdype sine tanker blir satt pris på av enkelte andre debattanter, selv om målet i et diskusjonsforum er å utveksle synspunkter med ulike innfallsvinkler og konklusjoner.

Morgendagens sysselsetting blir nok for det meste å holde fokus bak rattet - med ønske om en inntektsbringende dag for alle som gjør sitt beste for å lykkes!
Sa2ri
02.08.2018 kl 22:36 3895

Interessant å se hva ulike aktører begrunner den fortsatte oppgangen med på denne tråden. Så langt har jeg ikke sett en eneste en som kan begrunne hvorfor IDEX skal være på nåværende nivå, eller fremtidig kursmål basert på potensiell inntjening. Selskapet har i dag en MCAP på litt i overkant av 3 MRDNOK. Enkelte her inne mener kursen i dag er latterlig lav og at selskapet "selvfølgelig" skal ha ne kurs på 6-8 eller mer. Hva er det som underbygger denne påstanden? Jeg greier ikke å finne et eneste argument for en kurs på 6-8, langt mindre 10-11 (og en MCAP på nesten 6 MRDNOK.

Som uvitende, hadde det vært svært interessant om "noen" kunne opplyse meg slik at jeg kan vurdere om dette er en fornuftig investering, eller ikke.

Enkelte henviser til TA som begrunnelse for at aksjen bare "må stige". Vel, jeg er nok også litt usikker på hva begrunnelsen for en videre oppgang er.

Registrerer også at "noen" hevder at det jo sikkert vil komme meldinger fra andre "rundt om kring i verden", men det er fortsatt uklart (for meg) hvorfor dette skal sette ytterligere fyr i aksjen. Hva betyr dette for inntjeningen, og hva er kapitalbehovet dersom selskapet må oppskalerer produksjonen? Eller mener man at IDEX er fullt ut klar til å levere det enkelte mener er fremtidig produksjonskapasitet med den kapasitet selskapet har p.t.?
02.08.2018 kl 22:41 3870

Sa2ri, du spør vanvittig innviklede spørsmål her, og med så mange X-faktorer blir det veldig vanskelig å gi deg et veldokumentert svar.

Credit, debit, and prepaid cards in circulation totaled 10.25 billion at the end of 2015, up 8.2% over year-end 2014. UnionPay added the most cards (506.0 million), an increase of 10.3%, while MasterCard had the highest percentage increase in cards (up 11.0%), adding 156.2 million cards.

https://nilsonreport.com/publication_special_feature_article.php

IDEX guider et mål om en markedsandel på 30% av alle kort. Vi vet at MasterCard ønsker å bytte ut alle sine vanlige kort med biometriske kort i løpet av kort tid. Årlig produseres det 4 milliarder nye kort på verdensbasis.

Med andre ord har IDEX et mål om at i overkant av 3 milliarder kort på verdensbasis skal inneholde en sensor fra selskapet, med en årlig produksjon på 1,2 milliarder sensorer.

X-faktor er hvor mye de tjener pr sensor. De har guidet en margin på 40%.

Av hensyn til konkurranse tviler jeg på at vi noen sinne får vite hva de tjener pr sensor.

Når vi ikke vet hva de tjener, ei heller produksjonskostnader, annet enn at det vil være svært lønnsomt, vet vi heller ikke hva et evt kapital behov blir ved en bestilling.

Det hele koker ned til at vi må stole på at selskapet har kontroll. Med innsidekjøp, lønn i form av aksjer og et ekspanderende manntall forteller selskapet oss at de tror de har livets rett. Styret mener helt klart at markedet undervurderer selskapet.
Redigert 02.08.2018 kl 23:50 Du må logge inn for å svare
Frodo1
02.08.2018 kl 23:20 3789

Sa2ri

Du vet at IDEX har avtaler med produsenter og underleverandører? Søk opp feks IDEMIA som er en av verdens største kortprodusenter. Produksjonskapasitet skal du nok bekymre deg mindre om. IDEX er klar for en ramp up, men først må jo vi se ordrene komme;)
Redigert 02.08.2018 kl 23:30 Du må logge inn for å svare
Hammers
02.08.2018 kl 23:34 3752

Frodo.

Det er ingen som vet noen ting her på forumet. Slikt ville ha være brudd på børsreglementet.
F.eks at en IR-ansvarlig (som uansett er på ferie) forteller en tilfeldig kar på telefonen at de venter nye ordre når som helst. Hvis en slik telefon kom inn ville IR ha sagt; "Slikt sender vi børsmelding om når det foreligger".

Mener å huske jeg så et slikt innlegg her inne tidligere i dag. En som hadde ringt inn og fått høre om NÆRT forestående kontrakter. Bare tull - og slikt går også mot Hegnars reglement for å kunne få skrive her inne.
Det er å spre usannheter for egen vinnings skyld.

Hilsen Hammers.......som lurer på om det ikke var DU SELV som hadde lagt dette inn:
"Kommuniserte med IR i går og gjengir svar da det er noe selskapet har kommunisert ved flere anledninger. Guiding fastholdes og er dermed helt klar. "Vi har sagt at vi forventer ordrer snart – og det vil da være produksjonsordrer, i.e. kort som skal ut i markedet. Med andre ord er dette «rett rundt hjørnet»"
02.08.2018 kl 23:54 3699

Hammers, selskapet guidet ved q1 rapporten at avtaler er nært forestående. Jeg tok dette opp med selskapet og ga klar beskjed om at ordet ´´shortly´´ forblir en tolkning.
Selskapet var enige i at det normalt sett ikke kan sees på som nært forestående når det har gått to måneder, men presiserte at enkelte ting lå utenfor selskapets kontroll. Sertifiseringen blant annet. Nå er denne i boks og selskapet skrev at de fremdeles står for at avtaler er nært forestående. Dette kan hvem som helst spørre om, alle vil få samme svar. Jeg hadde forøvrig kontakt med IR senest idag.
Redigert 03.08.2018 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Frodo1
03.08.2018 kl 00:02 3684

Hammers.

Selskapet meldte i Q1 «shortly» og da er det å anse som «imminent» nå når vi er nærme Q2. Do the math - months
Hammers
03.08.2018 kl 00:02 3688

Kan et selskap på mottakersiden guide at AVTALER ER NÆRT FORESTÅENDE????
Kan en mottaker guide at "avsender" snart vil gi dem kontrakter???
Helt uforståelig for meg!

Hilsen Hammers
Frodo1
03.08.2018 kl 00:09 3674

Shortly

+

2-3 mnd

=

Imminent
(Google translate - it)


:) Tolkning er det men 2-3 mnd er gått. Da er nært forstående eller “imminent” mer passende.

Håper du blir med
Redigert 03.08.2018 kl 00:10 Du må logge inn for å svare
03.08.2018 kl 00:10 3669

Selvfølgelig!

Om begge parter har ventet på sertifiseringen fra MasterCard før en bestilling gjøres, er det helt innenfor å melde noe slikt.
Hammers
03.08.2018 kl 00:11 3659

Frodo.
I formiddagens innlegg skrev du; i GÅR hadde du vært i kontakt med IR - og fått "lovnad" om snarlige kontrakter.
Nå er ordlyden endret til Q1 - og guiding.
Ikke noe av det du og Fjellreven skriver henger helt på greip. Kanskje en sak for Admin?

Hilsen Hammers
03.08.2018 kl 00:15 3638

Kanskje lurt å skille mellom hva jeg og Frodo1 skriver?

Du har selv sagt at du ikke kan noe om selskapet fundamentalt sett, og jeg begynner å tro deg. Les deg litt opp, kontakt IR ved spørsmål slik feks jeg har gjort, for dette blir bare surr!

Jeg gir meg iallefall, har ingen interesse av å "beskytte" IDEX, men kom ikke å fortell meg at du har kjøpt deg inn om kursen faller imorgen ;-)
Redigert 03.08.2018 kl 00:19 Du må logge inn for å svare

Hammers:

Er det denne du henviser til?


Frodo1
I går kl 10:35
1912
Del
Rapportér
Kommuniserte med IR i går og gjengir svar da det er noe selskapet har kommunisert ved flere anledninger. Guiding fastholdes og er dermed helt klar.

"Vi har sagt at vi forventer ordrer snart – og det vil da være produksjonsordrer, i.e. kort som skal ut i markedet. Med andre ord er dette «rett rundt hjørnet»"

Jeg ser ikke noe galt i denne!
Redigert 03.08.2018 kl 00:34 Du må logge inn for å svare
Hammers
03.08.2018 kl 00:22 5271

Ja, dette blir surr.......for det var "din tvilling" Frodo som hadde kontaktet IR - ikke DU -
og det gjorde han i GÅR! Vi snakker ikke da om en "merkelig" guiding ved q1.....men I GÅR!.

Frodo:
"Kommuniserte med IR i går og gjengir svar da det er noe selskapet har kommunisert ved flere anledninger. Guiding fastholdes og er dermed helt klar.
"Vi har sagt at vi forventer ordrer snart – og det vil da være produksjonsordrer, i.e. kort som skal ut i markedet. Med andre ord er dette «rett rundt hjørnet»"!

Hilsen Hammers
03.08.2018 kl 00:28 5282

Hammers,

Den ENESTE grunnen til at selskapet kan skrive at avtaler er forventet nært forestående gjennom IR er dette:

The company is currently in active commercial discussions and final preparations for commercial roll-out of the contact-based solution for biometric cards, which is expected to result in initial production orders shortly.

http://hugin.info/131532/R/2191385/848354.pdf

Det som imidlertid er interessant er at de NÅ også kan bekrefte at avtaler er nært forestående.

Ingen har gjort noe galt :-)

At enkelte pågående sjeler kan klare å få ut info som strengt sett ikke burde vært mulig, mister jeg ikke nattesøvnen av. Det er vel ingen stor hemmelighet, eller overraskelse at selskapene på OSE lekker som gamle trebåter og at sensitiv info lekker ut i enkelte miljøer før de meldes til allmuen. Dersom man har fulgt en smule med de siste årene, så vet man at der har forekommet et urovekkende antall tilfeller der aksjekursen har gått betydelig i forkant av infoslipp i enkeltselskaper.

Så om det har vært en «slip of the tongue» fra en ansatt i IDEX, så blir jeg ikke overrasket da dette skjer mer eller mindre hele tiden, og uten at det får konsekvenser. Det eneste som måtte være forskjellig, er at det denne gangen er kommet allmuen for øret og ikke bare en engre krets av insidere tett på OSE.

Men det gjenstår å se om det er hold i disse utsagnene. Som det sies, så har det gått 2-3 måneder siden uttalelsene kom. Men ut fra en tidslinje om at de første fingerprint biometrisk kort skal tas i bruk i 2h18, så er det vel neppe urealistisk at et selskap, som har samarbeidet med MC om dette siden 2015, vil lande en kontrakt, eller flere innen rimelig kort tid.

Selv tar jeg ingen sjanse på å hoppe ut og inn av IDEX i disse spennende tider. Eller som det står i Skriften Matt 25:13 «Hold dere derfor våkne, for dere kjenner verken dagen eller timen.»

Ha en riktig fin sommerdag! Selv skal jeg inn til Bergen sentrum og nyte alle de flott klenodiene som deltar i Fjordsteam 2018.
Redigert 03.08.2018 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Frodo1
03.08.2018 kl 08:32 5058

Fjellreven.

Ser med interesse på «outlook» fra samme link (s. 6)

«IDEX’s top priority is to continue to secure its leadership position in the market for biometric cards. In addition, the company will selectively leverage its sensor solutions into the IoT market when existing solutions can be sold to customers. IDEX’s off-chip technology is also uniquely suited for integration into the smartphone display, and the company considers this an exciting opportunity going forward. The company is currently in active commercial discussions and final preparations for commercial roll-out of the contact-based solution for biometric cards, which is expected to result in initial production orders shortly. Further, the company anticipates proof of concept pilots for its biometric solution for contactless cards to begin in the second quarter of 2018, with subsequent customer trials. The company’s contactless solution is expected to have an accelerated path given the extensive learning from previous proof of concept pilots, end customer trials and the certification process for its contact-based payment card. IDEX continues to experience strong interest from multiple card vendors and expect additional customers and increased pipeline of opportunities globally.»

Man har altså sett en formidable nyhetsstrøm siden rundt dato for slipp av Q1 rapporten;

08/05
“IDEX Strengthens go to market organization in preparation for mass commercialization”
https://newsweb.oslobors.no/message/450778

16/05
“IDEX sensors in biometric bank card end user trial in the Middle East”
https://newsweb.oslobors.no/message/451549

16/07
“IDEX`s sensor for dual-interface biometric cards integrated by Feitian”
https://newsweb.oslobors.no/message/455652

18/07
“Biometric Smart Card containing IDEX`s contact-based fingerprint sensor has been certified by a global payment provider”
https://newsweb.oslobors.no/message/4558213

24/07
“JINCO selects IDEX Sensor for Dual-Interface Biometric Cards for Multiple Applications”
https://newsweb.oslobors.no/message/456044

27/07
“IDEX sensors in biometric bank card launched in the Middle East”
https://newsweb.oslobors.no/message/456236

Egentlig formidabelt hvordan selskapet her har levert på løpende bånd og ser jo klart at de har levert iht sitt «outlook» i Q1 rapporten. Så her bør jo ledelsen og øvrige annerkjennes for "job well done". Knytter spesielt mye forventninger til siste nyhet og ref;

«Oslo, Norway - 27 July 2018 - IDEX ASA, the leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions is proud to announce that it's fingerprint sensors are being deployed in biometric smart cards launched by a bank in the Middle East. "This customer launch is yet another indication of the significant interest in biometrics in the smart cards for payments industry. Biometric cards provide enhanced security and increased convenience for card transactions", said Stan Swearingen, CEO of IDEX.»

Tidslinjen er klar og som det fremgår av "outlook" av 09/05 så er det klart at det som da var "shortly" er nå slik jeg betegner det "imminent" da vi nå står her 2-3 måneder slipp av Q1 rapport.

"The company is currently in active commercial discussions and final preparations for commercial roll-out of the contact-based solution for biometric cards, which is expected to result in initial production orders shortly."
Redigert 03.08.2018 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
03.08.2018 kl 08:40 5024

Frodo1, absolutt! Dette oppdaget jeg også for noen uker siden og gikk tungt inn i IDEX da markedet tilsynelatende ikke "hadde sett" den røde tråden.

Hva det gjelder selskapet og hva det har levert er det utrolig imponerende. Se presentasjonen fra 10. Januar 2018 feks, de har levert ihht guiding hele veien. Tilliten min til at de nå snart leverer konkrete bestillinger er stor i så måte, siden selskapet ikke har skuffet på noe som helst siste halvår.

Som IFA skrev er vi så heldige å komme til dekket bord.
Sa2ri
03.08.2018 kl 08:54 4985

@Fjellreven (22:41 i går):

"....du spør vanvittig innviklede spørsmål her, og med så mange X-faktorer blir det veldig vanskelig å gi deg et veldokumentert svar."

For at man skal forstå en aksje og dens investeringspotensial, er det nødvendig å stille (innviklede) spørsmål (hva, hvordan, når osv). Inntjening er et vesentlig moment i så henseende. Det du sier, eller ikke kan redegjøre for (da det er så innviklet og mange x-faktorer), er nettopp det som gjør at denne aksjen fremstår som høyt priset, og at den er tuftet på en fremtidig inntjening ingen kan redegjøre noe særlig for (i hvert fall ikke som jeg har sett). Teknisk kan det være noe mer å gå på, men fallhøyden er også stor.
Frodo1
03.08.2018 kl 08:54 4975

Fjellreven.

Samtykker og nå er altså siste nyhet fra selskapet som følger

"...is proud to announce that it's fingerprint sensors are being deployed in biometric smart cards launched by a bank in the Middle East"

mao. om man følger med i timen så er det jo bankene som må initiere bestillinger og vi er altså "on the verge of a breakthrough" som jeg ville beskrevet det.

MC+IDEX=development partnership
MC=marketing
IDEX=solution provider - fingerprint sensors
BANK(S)=orders
IDEMIA=production of orders
IDEX;supply of fingerprint sensors to production

MC+IDEX+IDEMIA - BANK(S)
Redigert 03.08.2018 kl 08:55 Du må logge inn for å svare
NilsAB
03.08.2018 kl 09:32 4862

Når/om en vestlig bank setter inn ordre på disse kortene så tar det nok fyr, da blir det til at alle skal ha det, ingen vil henge etter på sikkerhet i bankbransjen. Sitter rolig og spiser popcorn å leser innleggene deres med ett glis!

Nå kom posten inn med 300K inn igjen som var der i går også :) er den iferd med å sette fart igjen :)

Ikke mye liv på denne tråden i dag, men det forstår jeg godt. Omsetningen har jo stoppet helt opp i IDEX i dag.

De fleste venter vel på en ny melding om kontrakt - det er jo ikke lengre et spørsmål OM, men NÅR det kommer...:)

Her er det fortsatt spørsmål OM den kommer og NÅR den eventuelt kommer. IDEX fortsetter børslureriet i kjent stil.
TH78
03.08.2018 kl 10:38 4699

Haha så bitter da. Ser ut som du har gått på en smell i IDEX tidligere altså. Selv om det kanskje ikke har vært tilfellet tidligere så har de så langt holdt hva de har lovet jfr presentasjonen i starten av året.
Tacosaus
03.08.2018 kl 10:40 4687

Havutsikt er morsom altså:) han sier han har denne aksjen helt fra 1kr, men snakker shit om den. skulle tro han ikke ønsker å tjene på den:P

Det ger framstår mer of mer som en bluff-bedrift.

Typiskt åt ledelsen i en bluff bedrift sier de har tidligere kommunicert åt nu blir det order.

Men det blir det aldrig se n tro mig.

IDEX har ALDRI holdt hva de har lovet. Et mer useriøst selskap skal du lete lenge etter.
Hammers
03.08.2018 kl 10:51 4651

Slapp bare av dere som venter........for i GÅR skrev jo Frodo dette - inkl sitat fra et svar han hadde fått fra IR:
_________________

Kommuniserte med IR i går og gjengir svar da det er noe selskapet har kommunisert ved flere anledninger. Guiding fastholdes og er dermed helt klar.
"Vi har sagt at vi forventer ordrer snart – og det vil da være produksjonsordrer, i.e. kort som skal ut i markedet. Med andre ord er dette «rett rundt hjørnet»"
___________________

Hilsen Hammers.......SVÆRT skeptisk til sannhetsgehalten i det Frodo skriver........og som håper at ikke Frodo har løyet her inne -
slik at andre har handlet over evne av hans opplysninger (delvis lovnader).
Sa2ri
03.08.2018 kl 11:01 4630

@Havutsikt:

Vel, IDEX har vel en "halvbror" i THIN som også har noen av de samme aksjonærene, så helt alene er de nok ikke om å ikke holde hva de lover og/eller være useriøse :-)

Heisan! Og stopp en halv!

Dette begynner å bli flisespikkeri, om Frodo1 har skrevet det du henviser til Hammers så kan det ha vært en forsnakkelse fra IR, noe som Frodo1 nok ikke skulle ha skrevet.

Det som er sakens kjerne etter all trollingen som har begynt nå rundt IDEX er at MasterCard hadde nok ikke snakket om IDEX som dems partner om det ikke er noe på gang med sine kort. Når IDEX twittret om hva som er iferd med å skje hadde nok Mastercard vært på banen å dementert dette rimelig kjapt.

Vi må huske at vi er bare mennesker som kan gjøre feil å la oss skrive om IDEX på en fornuftig måte som er konstruktiv og opplysende, gjerne negative sider og positive. Men å begynne å slenge rundt med svada uten substans blir på et lavmelt nivå!

Ha ellers en fin børsdag alle sammen!
Redigert 03.08.2018 kl 11:05 Du må logge inn for å svare