Boligmangel i europas minst befolkede land? Norge?

Puta1n
24.02.2020 kl 15:52 2694

http://www.hegnar.no/kvinner/article700815.ece
"Demografer slår alarm: Det blir født historisk få barn i Europa. Samtidig vokser gruppen av pensjonister seg rekordstor. "

Heldigvis vokser boligmangelen i Norge pga ressurssterke innvandrere fra europa og afrika.

Hadde ikke krigen ankommet Norge, og kongedømmet som en befrielse hadde stukket av, ville nordmenn, bodd i sine gammer og naust fortsatt. Folketellingen i 1922 viser at bolignøden var så stor at forlovede ikke kunne gifte seg og familier ble splittet. Samtidig som de skipet ut tømmer i mengder for kjøp av gull. http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Giftelystne-og-huslose-bergensere-325650b.html

Utlendingen lurer på hvorfor 95 % av alle bygningene i samtlige byer i Norge er bygget etter 1950? Hvorfor er det slik at Norge fortsatt har en sosialdemokratisk modell når den nåværende regjeringen er sentrum-høyre? «Hva motiverer rike mennesker i Norge til å betale høye skatter og avgifter?» De rikeste er også offentlige ansatte «parasitter» som rike er blitt, ved å selge fellesskapets råvarer. Deretter lever de på alle andres innbetalte skatter og avgifter. En offentlig ansatt (skatt)kan umulig betale noe skatt, men det norske folk tror at han/hun dette gjør? Det norske folk tror at Ekornet lever på havets bunn og Fisken i treets topp? I tråd med mine antakelser er det bevist 3-5 % av befolkningen, eier/bestemmer det meste. De 95 % øvrige del befolkingen har de resterende 5 % å fordele restene på. Den rikeste tidelen av husholdningene, eier nå halvparten av all netto formue i Norge. Konsentrasjon av formue er stor på toppen. I overkant av 2000 husholdninger de 0,1 prosent rikeste, eier nesten en tidel av all formue i Norge, men dette har ikke skjedd over natten. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/10/08/195246445/forskjellene-kan-reduseres

Før krigen var veinettet mellom byene elendig og lite fremkommelig, (Det hele var basert på hest og kjerre.) Vei og jernbane utbedret tyskerne noe eventyrlig.
Redigert 10.03.2020 kl 15:43 Du må logge inn for å svare

Alle nordmenn kan kunne si med USA General Wesly Clark. Al I grown up to belive, is a big lie.
on you tube https://www.youtube.com/watch?v=5BdIYeE90Zg

Når statsledere har ødelagt alt for sine egne, vil de selv rømme inn i en union for å gjemme seg vekk. Derfor EU.

Italia er Europas fjerde største økonomi og en av de svakeste, skriver economist.
http://www.economist.com/news/leaders/21701756-italys-teetering-banks-will-be-europes-next-crisis-italian-job
Redigert 10.03.2020 kl 17:02 Du må logge inn for å svare
Puta1n
11.03.2020 kl 19:25 146

OIiver, bør det innføres boplikt i alle norske hus og hytter?, også de med utedo?

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/KvvewM/jaglands-nye-norske-hus

"Han fikk aldri realisert Det norske hus. Nå har Ap-leder Thorbjørn Jagland og kona Hanne Grotjord kjøpt seg hus med boplikt i Risør i stedet.

Eiendommen medfører boplikt. Kommunen har ikke mottatt noen opplysninger om hvordan de nye eierne vil opprettholde boplikten."