Kjos i 2002: "Vår visjon er ikke å tjene penger"


Bjørn Kjos i 2002:

"Vår visjon er ikke å tjene penger, men å gi det norske folk lave flypriser."

https://www.dagbladet.no/nyheter/norwegian-skal-ikke-tjene-penger/65839356

Og dette har altså aksjonærer merkelig nok ikke hørt på i snart 18 år, og investert milliarder i et selskap som aldri har tjent penger - og sannsynligvis aldri kommer til å tjene penger.

Norwegian er en "klubb" der man får billige flybilletter mot aksjekapital, samtidig som man gir en gavepakke til masse freeridere (vanlige passasjerer). Aksjonærene er taperne - vanlige reisende er vinnerne.

Dette kommer til å bli stygt når sjappa går under. Vi kommer til å få se styreansvarssaker med krav blant de største i Norge gjennom tidene fra investorer som har (feilaktig) trodd at de har investert i et selskap som har hatt som mål å tjene penger.
Redigert 20.01.2021 kl 09:27 Du må logge inn for å svare
SomSa
25.02.2020 kl 21:14 714


Kjos og Kise om rykter i Norwegian: - Vi har ingen planer om å selge
DN-kommentator skriver at storeiere Bjørn Kjos og Bjørn Kise trolig er helt ute av Norwegian innen året er omme. Nå kommer svaret.
https://www.nettavisen.no/okonomi/kjos-og-kise-om-rykter-i-norwegian---vi-har-ingen-planer-om-a-selge/3423928428.html

Jeg kjører blokkeringsfunksjonen når det kommer brukere med kursmål uten substans og åpenbart uten noe særlig kunnskap - av typen "ser vi 22 kr i morgen?", og i tillegg alle mulige håndligheter og nedlatenhet og etterpåklokskap. Men ja, det er heller ikke noe særlig nytt under solen så det er jo lite å diskutere annet enn at kursen er rasert siste dager. Så sikkert ikke skadelig å holde seg unna heller.

huff ja , kan ikke fordra sånne som ikke eier skrupler.
Mulig man gjør seg selv en tjeneste og logger ut noen dager.

Høres ut som Frodon med Lol-ene sine ja. Var ordentlig bekymret for han sist han raserte forumer dag og natt. Virket ganske åpenbart at han ikke hadde det bra, og at han ikke hadde mye annet i livet enn forumet. Håper det blir en bedre tur innom denne gangen :)

ifølge DN-jensen så vil NAS krasjelande meget snart mens flykaptein & co. planlegger sin exit med fallskjerm og lar passasjerne i stikken "crash n burn" LOL

https://www.dn.no/borskommentar/bjorn-kjos/bjorn-kise/norwegian/bjorn-kjos-og-makker-bjorn-kise-er-trolig-ute-av-norwegian-innen-aret-er-omme/2-1-761815

håper naserne er med på ny kronerulling :D

Kursmål på 330, ja. LOL!

Forstår ikke folk at selskapet er en boble som har vært holdt i live av reiseglade investorer og analytikere som er mer glad i rutenettverket til NAS enn lønnsomheten til selskapet?
Redigert 25.02.2020 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
Tool
25.02.2020 kl 13:15 1276

Et lite dykk i historien: "Pareto-analytiker Jon D. Gjertsen leker med tallene"

https://www.dagbladet.no/nyheter/kan-norwegian-stige-til-2000-kroner/61062201

Ja det ble vel bare det, en lek med tall : )

Frodon som også kalte seg kaptein kanskje? Hvis skuta skal ned, må jo han dukke opp snart også?j
Redigert 25.02.2020 kl 13:08 Du må logge inn for å svare

Nesten så jeg tror frodon er tilbake. Selvfølgelig med nytt nick. Eneste jeg har sett med like høy trådstartrate som vår nye venn her.

Får vi se 21-22-tallet i løpet av uken? Virker som flere og flere endelig skjønner at Norwegian aldri vil ta av eller tjene penger i det hele tatt, og gjør lurt i å redde stumpene.
Redigert 25.02.2020 kl 13:00 Du må logge inn for å svare