Thinfilm Announces Investor Day in Oslo on February 28, 2020

scorn
THIN 25.02.2020 kl 15:38 10628

Thin Film Electronics ASA ("Thinfilm") will deliver an Investor Presentation in Oslo on February 28, 2020 at 11:00am Central European Time.

The presentation and Q&A will be held in English and take place at Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4, Oslo. Light food and refreshments will be served.

Management will present Thinfilm's new strategy, market opportunity, technology and product differentiation, and business plans.
The presentation slides will be available for download on Wednesday, February 26, at https://thinfilmsystems.com/investor-relations/presentations-webcasts/.

An audio recording will be posted following the Friday meeting.

As discussed in the Q4 report, which is available for download at https://thinfilmsystems.com/investor-relations/reports/, the Company plans to
begin a process of raising capital during the first quarter of 2020.

---

Noen som har tenkt stille opp? :)
Redigert 25.02.2020 kl 15:44 Du må logge inn for å svare

Er det ikke betydelig respons på dagens melding, er det med nær 100% sannsynlighet kroken på døra for Thin Film Electronics ASA.

Dagens melding sees hovedsakelig bare av Thinfilm aksjonærer som i tillegg abonnerer på børsmeldinger fra Thin, eller på annen måte følger med, og gidder å lese dem. Men er bare interessant for de som har ti/hundre-talls millioner "å gi bort" til det evige tapssluket.

Er noen interessert i å prøve å bruke det fremførbare underskuddet, kommer det snart et skambud på noen øre aksjen.

Redigert 25.03.2020 kl 13:05 Du må logge inn for å svare
scorn
25.03.2020 kl 13:46 324

Du kan sikkert bruke alle pengene du har tjent på "corona-krakket" til å kjøpe opp THIN :)
Redigert 25.03.2020 kl 13:47 Du må logge inn for å svare

Sorry, NULL interesse.

Hadde jeg vært mindre makelig anlagt, hadde jeg kanskje vurdert et bud på 1 øre aksjen for å slå klørne i det fremførebare underskuddet, tuppet ut hele dagens ledelse samt styre, og startet produksjon av 9 Michelin-stjerner vegetar- og vegan-hermetikk i knallgrønne bokser med 150 års holdbarhet som folk kan hamstre til neste virus-shutdown av Terra. Alle bokser med NFC-lotteri hvor hovedpremiene er fullt smittevernutstyr og respiratorer.

Men mindre anstrengende å sitte på HO og "trolle litt" med deg og noen andre ..........  :)

scorn, har alvoret begynt å synke inn?
• Etter Investor Day for en måned siden har Thinfilm gitt opp å finne snille rike onkler med dype lommer som vil gi tapssluket penger.
• Dagens første melding (hovedsaklig rettet til aksjonærene) er "Final Call" for mer penger - da ingen andre ikke har vist interesse.

Min tipp er at hvis det inntil noen dager før EGF ikke er kommet tilstrekkelig seriøs interesse for å delta i emien, så kommer det en ny (allerede ferdigskrevet) dagsorden til EGF med et nytt punkt, hvor styret ber om fullmakt til å oppløse Thinfilm - såfremt det per 31.05.2020 fortsatt ikke er kommet tilstrekkelig seriøs interesse for å delta i emien. Får ikke styret fullmakt fra aksjonærene til å oppløse Thinfilm og en emi ikke lykkes, vil styret istedenfor begjære konkurs med alle dens følger.

En eventuell børsmelding om oppløsning vil da komme mandag 01.06.2020 før børsen åpner, og sannsynligvis føre til at OSE stopper all videre handel i Thinfilm, og alle som da er aksjonærer sitter igjen med verdiløse aksjer.

Sikkert flere som nå vil prøve å shorte Thin, men tror det vil bli vanskelig å få tak i særlig mange aksjer til shortsalg.

Kommer det én og redder Thinfilm, blir det nok til 11 øre aksjen, og med så mange aksjer (>= 527 342 229) at vedkommende har +90% og kan tvangsinnløse ALLE andre aksjonærer til 11 øre aksjen.

Har avskrevet min ene Thin aksje som verdiløs.
Lykke til videre.

Redigert 25.03.2020 kl 20:12 Du må logge inn for å svare

Hva sier Greatlife ?
Fortsetter du å laste opp ?
Redigert 26.03.2020 kl 00:08 Du må logge inn for å svare