Russiske foreldre - kastet ut av Forsvaret

børst
02.08.2018 kl 06:32 922

PST og Forsvaret sikter seg inn mot personer som har tilknytning til Russland eller Iran, men har ingen problemer med å akseptere personer med sunni-muslimsk bakgrunn fra en stat som f. eks. Tyrkia, som nå må sies å være et diktatur, der diktatoren Erdogan har kommet med direkte trusler om "hellig krig" overfor europeiske stater. Ser man på historikken fra 700-tallet og fram til i dag, er Islam og muslimer vår 'erkefiende' og man vet at flere kjente muslimske imamer såvel som statsledere, som Gadaffi og Erdogan, har uttalt at Islam kommer til å vinne fram og ta over makten i Europe. Og det er også dette vi observerer i områder der muslimer kommer i flertall: De blir 'no-go' soner, som myndighetene ikke lenger har kontroll over uten å bruke militære virkemidler i form av spesialutrustet og bevæpnet politi. Dette vil jeg kalle okkupasjon, ettersom det kan være snakk om personer som ikke er statsborgere av landet de bor i og statsborgere som har lojalitet til og er under innflytelse av andre stater. Men disse har Forsvaret altså ingen problemer med å inkludere. Etter mitt syn er dette en enorm tabbe og sikkerhetsrisiko, som kommer til å bli fatal den dagen det skjer et væpnet islamistisk opprør i Europa, som får støtte av fremmede stater. For jeg er ikke i tvil om at dette er det mest sannsynlige scenariet for neste storkrig i Europa, IKKE en russisk invasjon. Og da vil man altså kunne ha mange tusen femtekolonister for fienden i forsvarets rekker, på grunn av dagens sikkerhetspolitikk, der altså sunni-Islam har fått kommet inn i varmen, både stater og personell.

https://www.nrk.no/telemark/daria-_20_-ble-kastet-ut-av-militaeret-1.14139793

Redigert 02.08.2018 kl 06:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2018 kl 09:01 903

Russerne har aldri vært vår fiende, selv om det nå fra forskjellig hold blir forsøkt påberopt. Jeg ser da bort fra Stalin-tiden, og uforskyldt under Napoleons-krigene. Islam derimot, har i de siste 1300 år, ikke bare vært europeernes fiende, men også for en stor del av Afrika og Asias folk. Det var jo ikke uten grunn at India måtte tredeles i to islamstyrte og en hindustyrt stat i 1946. Og i ganske friskt minne har vi krigene i Jugoslavia og angrepet mot Wien (1683). Det største forræderiet mot etnisk norsk ungdom som skal avtjene sin verneplikt er å utsette vedkommende for tjeneste sammen med en som har koranen som sin veileder og lovbok.
Slettet bruker
02.08.2018 kl 09:12 896

Sannsynligvis jobber Russland knallhardt for å sette Europeerer opp mot hverandre. Vi vet de støtter ytre høyre populister men som vi har sett i USA så støtter de sikkert også ytre venstre aktivister (i det skjulte). Ser heller ikke bort fra at de støtter radikale muslimske grupperinger. Russland er først og fremst en informasjons risiko. De ønsker at vi skal skape vårt eget kaos.
Det er 2 fordeler med dette for Putin. Russland blir mer dominant og hans eget folk vil lettere akseptere at det økonomisk sett egentlig er ganske ræva , så lenge det er ennå verre i Vest Europa.
Redigert 02.08.2018 kl 09:15 Du må logge inn for å svare
børst
02.08.2018 kl 09:33 889

Fakta er at det er 'en av våre nye allierte', Saudi-Arabia, som har bidratt mest til radikalisering av muslimer over hele verden. Det er bare å sjekke hvem som finansierer moskeer som regnes som konservative og reaksjonære. Når det gjelder høyrepopulister, så er disse i stor grad en reaksjon på den politikken de tradisjonelle partiene i Europa har ført siden 1970-tallet, som innebærer et uttrykt ønske om 'diversitet' og 'multikultur'. Holdningsundersøkelser viser at halvparten av befolkningen ikke ønsker muslimsk innvandring og ca. 30-40% ser på Islam som en trussel. Når konsekvensene av multikultur blir mer tydelige, både økonomisk og sosialt, er det da helt naturlig og forventet at stadig flere europeere søker seg til såkalte 'høyrepopulistiske' partier. Disse partiene ser på Islam som Europas tradisjonelle fiende, og har et nøytralt eller positivt syn på Russland. Derfor er det jo helt naturlig at Russland ønsker å støtte slike partier, på samme måte som europeiske politikere støtter partier og bevegelser i andre deler av verden som samsvarer med vestlige interesser. Er det noen som aktivt prøver å sette europeere opp mot hverandre, så er jo det vestlige politikere, særlig de på venstresiden. Men du kan ha litt rett i at Russland står bak, for under sovjet-tiden ble jo en rekke politikere på venstresiden kultivert og bearbeidet av KGB. Flere av toppolitikerne i Europa i dag befinner seg i de gamle KGB-arkivene. Deriblant også norske toppolitikere som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Torbjørn Jagland og Reiulf Steen (avdød). Og en KGB-avhopper fra sovjet, Yuri Bezmenov, ga på 1980-tallet en rekke foredrag og intervjuer om hvordan KGB opererte for å demoralisere og undergrave Vesten. De ligger på Youtube, det er bare å søke etter 'Yuri Bezmenov'.
Redigert 02.08.2018 kl 09:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2018 kl 09:51 881

I USA arrangerte Russerne demonstrasjoner for 2 forskjellige grupper av sktivister på samme tid og samme sted. Dette er helt klart en strategi russiske mydigheter har.

A Russian Facebook page organized a protest in Texas. A different Russian page launched the counterprotest.

Last year, two Russian Facebook pages organized dueling rallies in front of the Islamic Da’wah Center of Houston, according to information released by U.S. Sen. Richard Burr, a North Carolina Republican.

Heart of Texas, a Russian-controlled Facebook group that promoted Texas secession, leaned into an image of the state as a land of guns and barbecue and amassed hundreds of thousands of followers. One of their ads on Facebook announced a noon rally on May 21, 2016 to “Stop Islamification of Texas.”

A separate Russian-sponsored group, United Muslims of America, advertised a “Save Islamic Knowledge” rally for the same place and time.

https://www.texastribune.org/2017/11/01/russian-facebook-page-organized-protest-texas-different-russian-page-l/

Redigert 02.08.2018 kl 09:59 Du må logge inn for å svare
børst
02.08.2018 kl 10:06 873

Barack Hussein Obama, som studiekollegaer (Dr. John C. Drew og hans daværende kjæreste) har omtalt som en marxistisk aktivist, førte i sine to perioder som POTUS en politikk som ga 20 millioner flere flyktninger i verden, hvorav så mange som to millioner kan ha tatt seg til Europa. Obama utnevne den tidligere kommunisten og islamofilen, John Brennan, til CIA-sjef. Skal man avdekke en eventuell russisk konspirasjon, bør man bruke ressursene på å granske demokratene i stedet for Trump. Det er en del kommentatorer i alternative medier som hevder at hele prosessen mot Trump er en avledningmanøver, og at de egentlige konpiratørene befinner seg blant ledende demokrater.
Redigert 02.08.2018 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2018 kl 10:08 869

De antatt russiske facebook sidene som ble avslørt denne uka hadde lignende motiv som skissert over.

Among the campaign’s efforts was organizing support for a counterprotest to a conservative rally. Specifically, an account called Resisters, which interacted with one Internet Research Agency account in 2017, created an Aug. 10 event, “No Unite the Right 2 — DC,” to counter a planned white supremacist rally in Washington on Aug. 11 and 12 by the same group that organized the racist march in Charlottesville one year earlier.

https://www.nytimes.com/2018/07/31/us/politics/facebook-political-campaign-midterms.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes

Som vi husker ble det mye bråk etter unit the reight rallyet i Charlottville i fjor. En demonstrant ble drept. Det er kalrt at dette er gull for russerne.
Slettet bruker
02.08.2018 kl 10:11 865

"hvorav så mange som to millioner kan ha tatt seg til Europa"

5-6 millioner syrere er på flukt utenfor Syria. Dette er pga russisk støttede Assads brutale fremferd mot sivilbefolkningen.

"Det er en del kommentatorer i alternative medier som hevder at hele prosessen mot Trump er en avledningmanøver, og at de egentlige konpiratørene befinner seg blant ledende demokrater."

Mueller etterforskningen er startet av og blir ledet av republikanere.
Redigert 02.08.2018 kl 10:15 Du må logge inn for å svare
børst
02.08.2018 kl 10:15 862

Det var USA, Tyrkia, Saudi-Arabia og Qatar som tilrettela og bidro til at opptøyene utviklet seg til en borgerkrig gjennom omfattende støtte til det som da ble omtalt som 'FSA', som DIA ved Mike Flynn omtalte som dominert av islamistgrupper og terrorister (Nusra). Hadde ikke denne støtten blitt gitt, ville regimet ha slått ned opprøret i løpet av noen dager og det ville ikke ha utviklet seg til en borgerkrig. Russland hadde ingen rolle i begynnelsen av borgerkrigen, de gikk inn i konflikten 30. september 2015. Flyktningestrømmen til Europa begynte allerede i januar 2015. Og det var da IS var på toppen av sin styrke. Det var Obama som tilrettela for IS' vekst ifølge den militære etterretningen (DIA).


Jeg vil ikke kategorisk avvise at Russland kan ha en rolle, men i så fall er dette et produkt av en svært langsiktig prosess med målrettet ideologisk subversjon, slik Yuri Bezmenov redegjør for. Etter mitt syn er Barrack Obama et produkt av sovjetisk subversjon, og han ble en katalysator for et kaos vi ennå ikke har sett de fulle konsekvensene av.

Måten sovjet jobbet på, ligger utenfor vår etterretnings fatteevne. PST og Forsvaret har en del folk som er svært dyktige på det taktiske og tekniske, men de manger folk med breddekunnskap, som ser 'det store bildet' og som kan tenke 'utenfor boksen'. Men en mann som Ola Kaldager tror jeg vet hva som foregår.
Redigert 02.08.2018 kl 14:46 Du må logge inn for å svare