Bolivia etter kuppet er havnet inn i stillhetens hav på planeten

Slettet bruker
MUMLE 27.02.2020 kl 15:39 163

Tellus slik ubåten ved Fedje. Bart Eide skrøt av Libya rapporten til Petersen. Den bør utgis i toalettrull form. Slik rapporten til frgatten som fikk landkjenningen der den dundret inn i et 48 meter bredt skip i 17 knop fart, på feil side av skipets front, den rapporten avventer vi alle utgivelsen av.

https://steigan.no/2018/09/libya-utredningen-og-medienes-ansvar/

Bolivia etter kuppet: Vil ikke lenger ha kubansk helsepersonell. Cuba er en helsepolitisk stormakt. De har blant verdens laveste barnedødelighet og har sikret hele befolkningen gratis helsetjenester fra vugge til grav – i motsetning til den store naboen i Nord – USA. En av de viktigste grunnene til Bernie Sanders fremmarsj i primærvalgene til demokratene er nettopp helsespørsmålet som i USA er gjort avhengig av rådyre private forsikringer.
https://www.derimot.no/bolivia-etter-kuppet-vil-ikke-lenger-ha-kubansk-helsepersonell/
Slettet bruker
27.02.2020 kl 15:46 157

Kuppet har mange likhetspunkter med Venezuela: Først og fremst rike forekomster av naturressurser som USA har for lite av, en styrtrik overklasse som står i ledtog med nettopp USA, sosialistiske regjeringer som folket er tjent med og et oligarki som eier og misbruker så å si alle medier i landet. Ikke ulikt det som skjer her i Norge, men det vet dere vell.

https://www.derimot.no/kuppet-i-bolivia-dreier-det-seg-om-lithium/
Slettet bruker
27.02.2020 kl 20:41 133

Ingen "Isme"om denne saken..............