Nøtten
03.08.2018 kl 10:21 1735

Nå må folk, og spesielt media slutte med å snakke om krypto som en ting. Det er stor forskjell på BTC,XRP,ETH osv.

Når enkel aksjer på oslobørs driver med emisjoner i ett sett, så kan vi ikke si at aksjer er useriøst! Enkelt aksjer kan være det.

Ellers så er jeg redd jeg må skuffe deg, men blockchain og fintech er kommet for å bli. Dette er tull og useriøst, sa folk om internett også ;)
Usa driver nå med utredning om ETF på krypto, og Nasdaq lukter på krypto børs. W. Buffet har advart mot krypto markedet, men kjøper via sine selskap. Ikke hør på hva de sier, se hva de gjør!

Det er mange useriøse tokens der ute. Vil man spekulere og drive trading kan nok BTC være bra, men om man vil være med på en reise gjennom å forandre verden vil jeg anbefale XRP ( vil brukes i Ripple sitt Xrapid system). Hadde Ripple Labs, Inc vært børsnotert hadde jeg kjøpt en god del aksjer der.

* Her er forresten et tv-intervju fra sist uke om BTC Vs XRP ( Cory Johnson).
http://video.foxbusiness.com/v/5814058290001/?playlist_id=3166411554001#sp=show-clips
Redigert 03.08.2018 kl 10:37 Du må logge inn for å svare

Fiat valuta er useriøse greier. En dag krasjer det også.
Nøtten
02.10.2018 kl 11:18 962

Da har Ripple Lab gått live komersielt med Xrapid, hovedsakelig har tre kunder inngått avtale via Xrapid. Et stort første steg! Dette betyr at verdens første krypto løsing brukt av banker/betalingsformidlere er XRP. More to come ;)
https://ripple.com/insights/ripple-highlights-record-year-xrapid-now-commercially-available/

Om man antar at de fleste eksisterende kunder av RippleNet vil bruke Xrapid, vil volumet bli enormt. Ripple har også laget en løsing de kaller “multi-hop” der man kan bruke de diverse løsninger inn mot XRP.

Dagens Ripplenet kunder: Blant annet SCB(Thailand), American Express, Santander, Standard Chartered osv.
https://ripple.com/ripplenet/