Vow !!!!!!!! Verden går av hengslene.


Verden går av hengslene for et influensavirus med dødelighet på kanskje 0,4%.
Dersom kineserne ikke hadde satt igang sine ekstraordinære tiltak ville hele greia vært et eneste stort gjesp
Nå skal verdens ledere kappes om å å iverksette drastiske tiltak.

Vil verdens aksjemarkeder gå til helvete .........., pga grunn av dette nærmest harmløse viruset............., jeg tror ikke det.
Vil Vow gå til helvete pga av dette......, jeg tror ikke det.
Er det lurt å kjøpe Vow nå .........., ja jeg tror det.

Vil i det hele tatt Vow bli berørt av viruset........., nei tror ikke det. Badin kan selvfølgelig bli smittet og hoste litt...., og jeg kan også komme til å hoste litt.
Det blir tøffe greier altså......
Ja,ja sånn går no dagan......
Jeg får si som Bør Børson : "Æ har pæng". .........og jeg har tenkt å kjøpe fler Vow aksjer.
Så da er det bare å selge aksjene billig gutter.........., det blir fine greier.
Ha en fin kveld!

Om du legg vekk favoritt kalkulatoren din og les på forumet, trur eg du skal være godt oppdatert;) ALT eg har sagt om shipping har stemt 100% sidan tidleg januar, trur du eg har tjent eller tapt på ein slik tilnærming til fakta eller ikkje;) Ein treng ikkje kalkulator for å tjene grovt på børs, men eit kjapt haue;)
merida1
06.03.2020 kl 14:12 591

Kalkulator? Ser du kalkulatorer og spøkelser på høylys dag?
Du kan ikke være så kjapp i hue hvis du ikke vet om du har aksjer eller ei. Jeg tror du må holde deg til Face-book jeg hvis det er bare usant selvskryt du har å bidra med ;)

Kvifor ein slik tilnærming til fakta Merida?;) Du bærer preg av fastlåste tankar, ein blir fattig av slekt. LPG har gjort da forholdsvis bra idag, nokre kroner opp fra dagens botn, men eg trur ikkje da snur her
merida1
06.03.2020 kl 15:37 498

Hvordan føles det å være i en annen verden? Du evner ikke å føre en normal diskusjon. Hvilke aksjer har du? Hvis du ikke klarer å svare på et så enkelt spørsmål så har du tydeligvis kognitive problem.
Blir en fattig av slekt? Vel,det er vel noen som har en rik onkel ;)
Det er forøvrig sikkert ingen som vil savne deg hvis du kunne finne deg et annet selskap å diskutere. Eller ødelegge trådene på rettere sagt
Redigert 06.03.2020 kl 15:43 Du må logge inn for å svare
prikken
06.03.2020 kl 15:53 473

Siste mann slukker lyset.
merida1
06.03.2020 kl 16:00 460

Hos MV har det aldri blitt tent ! ;)
Vedkommende tror visst det er VOW sin feil at AXA gjør det svært dårlig. Av og til får noen en fiks ide som de ikke klarer å få ut av hodet
Det ser ut som VOW styrker seg på Tradegate , samt at DOW bedrer seg. Før eller siden slår VOW kraftig tilbake . Greit å få øket antall aksjer :)
Redigert 07.03.2020 kl 09:54 Du må logge inn for å svare

Jeg mener fortsatt at verden overreagerer og at markedene faller pga det. Influensaen (korona) har skapt tidenes kjøpsanledning for de som har ledig kapital.
Selvfølgelig må man bruke hodet og ikke gå all in på ett og samme tidspunkt. De som kjøper nå dvs under og i løpet av «krisen» som viruset har skapt gjør det riktige. De kjøpene som smerter mest er som regel de som gir best avkastning over tid.

Man må selvfølgelig ha et noe langsiktig perspektiv . Det blir etter alle solemerker en voldsom rekyl når den verste frykten gir seg.
Det er helt greit å bare sitte rolig i båten......, men hvis man itillegg utnytter fallet til å kjøpe fler aksjer blir avkastningen mye bedre på litt sikt.
Nettopp derfor er jeg positiv til å kjøpe aksjer under denne «krisen»
Redigert 08.03.2020 kl 13:45 Du må logge inn for å svare