PLT: VARSKOI disse coronatider, hvor VERDENS BØRSER STUPER - og vi fortsatt ikke vet hvilke konsekvenser de mange tiltakene som er iverksatt vil ha for enkeltselskap, verdensøkonomien generelt og kinesisk økonomi spesielt, så OPPFORDRER jeg alle småsparere til å være ytterst FORSIKTIG med å ta long-posisjoner i selskaper med dårlig inntjening - og svak likviditet.

Amerikanske 2, 10 og 30 årsrenter er nå på rekordlave nivåer - dette burde være et KRAFTIG VARSKO for alle som vurderer å ta long-posisjoner i selskaper hvor risikoen for EMISJON er stor.

Det er mye som tyder på at det fremover vil bli betydelig mye mer vanskelig å hente risikokapital. Dette vil i ha som konsekvens at mange fremtidige emisjoner vil skje på megett lave nivåer.

Med nesten null i inntjening - og høyt forbruk av kapital, så er Pollight mest sannsynlig nødt til å hente mer kapital i løpet av relativ nær fremtid.
Cumulus
29.02.2020 kl 11:58 515

Varsko alle shortere og andre surmagede kursmanipulanter!

Polight er en av markedets mest potente aksjer! Plt var på det meste opp nesten 40 prosent på blodrød børs på fredag UTEN nyheter. Slike dager kan komme når som helst! Aksjen har 8-10 sånne dager de siste månedene. Sjekk det ut selv. Og det fins det gode grunner til. Den fundamentale utviklingen i selskapet er eksplosiv i et stort og verdensomspennende marked. Polight har samtaler med alle verdens største aktører på telefoner, smartklokker, smartbriller, barcode mm om bruk av Polights patenterte linseteknologi.

Polight leverer nå (fra januar og februar 2020) linser til flere produkter hos en av verdens største telefon- og smartklokkeprodusenter. Microsoft bruker Polight sin linse i eget patent. Bare for å nevne noe. Hva tror dere dette betyr? Polights nedslagsfelt er et marked i mangemilliardersklassen. I dollar. Og i sterk vekst.
Redigert 29.02.2020 kl 12:06 Du må logge inn for å svare
Kraamz
29.02.2020 kl 12:00 509

Den satt cumulus😉 Metus har lyst på billige aksjer igjen😆

Kinesiske PMI tall:
PMI måler innkjøpssjefenes fremtidsforventinger på et bestem tidspunkt. Nå vet ikke jeg når dataen som ligger til grunn for dagens PMI tall ble gjort, men dette er DRAMATISKE TALL - og de sier noe om hvilke økonomiske konsekvenser nedstengningen av Kina vil kunne ha for kinesisk økonomi- og resten av verden den nærmeste tiden.

https://www.dn.no/makrookonomi/koronaviruset/makrookonomi/kina/kinesisk-nokkelindeks-faller-som-en-stein-har-aldri-vart-lavere/2-1-764885
Redigert 29.02.2020 kl 12:20 Du må logge inn for å svare