focuss
01.03.2020 kl 17:29 478

Hugoil
Det spres mye farlig informasjon av slike som deg. Dødelighet av vanlig influensa er ca 0,1% mot ca 2 % i Conora. For utsatte grupper langt mer. Corona ser ut til å være ca 20 ganger mer dødelig enn vanlig influensa. Det skal liksom ikke være noe å bry seg om. Greit du er long, men det får være grenser til kynisme. Vi ser hvordan vanlig influensa spres til millioner. Ingen ønsker det skal skje med Corona.
Boobs
01.03.2020 kl 18:22 426

2% tar ikke høyde for mørketall. Vi har sett dette tidligere som bl.a ved svineinfluensaen at tallet viste seg mye lavere når man fikk bedre oversikt over inital smittefase, og etterregistrering og sen testing av smittede uten/eller med moderate symptom. 2% er i "bestefall" ett worst case senario. Vi kan anta at det vil ligge mellom 0,5-1%, sannsynligvis lavere ned i området 0,2-0,4%, om man skal ta utgangspunkt i tilsvarende estimater for svineinfluensaen i utbruddsfasen. jeg ville tatt en chillpill og styrt unna media de neste dagene. Du vil mest sannsynlig pådra deg ett magesår som er langt farligere enn Corona.
Redigert 01.03.2020 kl 18:24 Du må logge inn for å svare

vell da er dødsraten i usa mellom 200 og 500 pr dag og stigende. italia med sine 500 - 900 og synkende pga. nedstengning eller det du kalte hysteri.
Det pga folk med slik holdning som deg at virus som dette kan spre seg og ta livet av så mange. Tar ikke alvoret innover dere. Går så ut og proklamerer at dette er tilnærmet ufarlig, drar frem allverdens statistikker for å vise at dere har rett. Men når SHIT HITS THE FAN da er det stilt , ikke et pip om at dere kanskje tok feil. Ikke en unnskyldning til de som kanskje ble smittet fordi de hørte på deres selverklærte ekspertise tips."Her mister vi fatningen av noen få tilfeller av smitte med mildt og nesten symptomfritt forløp" direkte sitat fra deg. "Kinamann godt hjulpet av Media har klart å skape massehysteri. Og det fungerer." Nå ligger dødsrate på verdens basis på +- 3000 og er økende. Dette kommer til å bli en katastrofe og det har WHO kommunisert lenge, det har også de ligger foran oss i smitte løypa kommunisert lenge. Håper du tar innover deg hvor grundig feil du tok, og at du i fremtiden ikke forsøker og være en selvutnevnt ekspert på slike alvorlige tema.