NEL: Onsadg 1 April


God morgen og godt nyttår.

Ja nå er det nytt år og nye muligheter. Nådde ikke mitt personlige kursmål på 9,60 i året som gikk. Men vi starter med ny frisk og ny tro da vi vet hvilke store muligheter som bør ligge forran oss i nær framtid

Det har ikke vært de store kontraktene dette året som er gått, men noen smådrypp har det vært. Hadde vel forventet at NIKOLA sin utrullingsplan var på plass innet utgangen av 2019. Men den gan ei. De er mye på overtid nå. Mye twitring har det vært, men uten noe serlig substans synes jeg. Dette må nå bli bedre eller så er det nedover igjen, dette har vi som har vært inne i NEL en tid fått erfare mange ganger.

Løkke har ikke fått ned en eneste av de store ballene han er ute etter å ta ned, iallefall ikke noe som vi vet om. Er spent på hva dette nye året bringer. Nåvel, vi får gi dem litt tid enda.
Det som jeg fortsatt stusser over er den planlagte utrullingen av stasjoner som etter planen skulle være langt på vei nå, ikke er kommer igang enda. Vi vet ikke mer enn det vi visste for et par år siden angående dette.

Når det gjelder Korea og Kina samt de andre større indusrielle aktørene er jeg fortsatt veldig spent på hva som kommer derfra. Disse folka er serriøse og hydrogen kommer garantert, men blir det fra NEL? Det har vokst opp mange gode og store serriøse aktører bare på et par år.

Nåvel, det har iallefall vært stor interesse for denne tråden i året som gikk og den type diskusjon og meningsutvekslinger en slik gir tråd gir. Vi viderefører den inn 2020. Skal prøve å henge med så lenge interessen er til stede. Her kan vi også følge kursutvikling fra mnd til mnd. starter med blanke ark.

Ha en fin dag og et fortsatt godt nyttår

2019.
Kurs pr 1 juli kr 7,20.
Kurs pr 1aug kr 7,12
Kurs pr 1 sept kr 6,78
Kurs pr 1 okt kr 8,32
Kurs pr 1 nov 2019 kr 7,92
Kurs pr 1 des 2019 kr 7,93
2020
Kurs pr. 1 jan 2020 kr 8,65,-
Kurs pr. 1 feb 2020 kr 9,18
Kurs pr 1 mar 2020 kr 9,65 (ATH februar mnd 15,52)
Kurs pr 1 april 2020 kr 10,35 (coronakurs, meget sterk)

Løkke til videre i 2020
Redigert 01.04.2020 kl 08:17 Du må logge inn for å svare

Det kan fort bli veldig stort, og få mye oppmerksomhet.Vi får håpe det. 🙈😊👍🏻
Kjedelig kursutvikling hittil i dag..

Edit:
Skikkelig kjedelig dag.
Fikk ikke los på en liten trade engang 😊
NEL ned 0,75 på en grønn OSE som var opp 0,85.
Redigert 26.03.2020 kl 16:30 Du må logge inn for å svare
Mr Erik
26.03.2020 kl 16:48 4835

Jeg er i Nel med mye fortsatt. Skuffende at Nel ikke stiger i takt ned Oslo børs når den stiger på slutten både i går og i dag. Selv om den endte litt opp i går var den mye høyere tidligere på dagen. Satser på en fin opptur i morgen, trenger det nå 😀

https://renewablesnow.com/news/...17m-backing-from-innoenergy-680734/

Gothenburg-based Liquid Wind plans to convert waste carbon dioxide (CO2) and renewable power into a renewable liquid fuel, namely e-methanol. The company is working with a consortium of experts, including Haldor Topsoe, Carbon Clean Solutions, NEL, Axpo and COWI. Together, they partner on the so-called FlagshipONE project.

I morgen må vi få ett lite rally...👍🏻
USA bredt opp for 3 dag på rad.
Men er mye forventning til krisepakka det borte....
cover
27.03.2020 kl 09:19 4236

Kjøpte på 10,39. Heldig med den. Satt klar ved åpning.
Futtene er røde, men NEL i helgrønt.

Kjøpte en solid bit på 10,31 nå. (Fallende kurs)
Nå kan det snu opp ⬆️⬆️⬆️
cover
27.03.2020 kl 11:04 4443

Bravissimo. Jeg så den sperra på 10,30 når det bar sørover igjen.
Kjøper mer om vi bikker under 10,20.
****
Bare to børsdager igjen av 1. kvartal. Her kan det fort skje noe positivt.

Sitter med litt av samme tankene, vurderer å ta den gevinsten jeg har på Aker siste dagene, selge hele potten der å kjøre det inn i NEL. Men så er det potensialet til Aker igne da med lett en dobling på en liten gla nyhet.....

Valgets kvaler.

Trevor i går:

Why did we choose transportation as our primary market for @nikolamotor? Goods have to be moved via trucks no matter the calamity. Emissions play a direct role in health and survival. Nikola is full steam ahead, not slowing down. Factory breaking ground this year Production 2021

Ser utvilsomt positivt ut fremover. Jeg venter bare på den helt store oppgangen. Men frykten for oppkjøp har tatt meg mer for hver dag som går. Kan ikke skjønne annet enn at noen store der ute ser kost/nytte på å kjøpe seg kunnskapen og de avtalene NEL sitter på for å booste salget tidlig og få et overtak på resten. Tror denne virus krisen sette ting i perspektiv når man ser hvor mye forurensning som har gått ned de siste ukene grunnet mindre trafikk etc. Det viser egentlig hvor mye hydrogen kan bety for helsen til alle.

Leste på Shareville at CB hadde redusert litt (-4,57 mill. aksjer)
De har vel 598 mill totalt.
Rundt 45,5% eierandel.
Redigert 27.03.2020 kl 17:29 Du må logge inn for å svare
Nikko
27.03.2020 kl 22:31 3649

Hei rogneveien!
Ser at du er inne i KOA. Jeg ligger selv med et kjøp der på mandag. Regner med en skikkelig dupp fra morgenen av. Tenker å kjøpe 50k aksjer i første omgang. Så faller den mer, så dobler jeg senre. Dette er en aksje som har fått mye bank. Koa er et selskap som jeg har stor tro på når dette virusgreiene er over.
Er forresten skikkelig overraska over Nel sin sterke utvikling i disse tider. Hadde egentlig forventa at den skulle blir med børsene nedover. Tror jeg har mistet los på den, så derfor ser jeg etter andre spennende aksjer nå. Kjøper Nel dersom kursen skulle komme ned på 5-6kr, men det virker urealistisk nå.
Ellers kjøpte jeg en saftig post med BEAR OBX x3 i går. Tror at Oslo børs skal kraftig ned de neste ukene.
Spennende tider på børsen, men jeg liker lite dette koronagreiene. Ha ei riktig fin helg!
Mvh Nikko
cover
30.03.2020 kl 09:26 2724

God morgen!
Solgte begge postene som jeg kjøpte på fredag. Ut på 10,36
Litt tamt med innlegg fra de faste skribenter.
***
Flott at du ser innom NEL Nikko.

Hei,
Er veldig spent på USA denne uka. Tenker at det blir en definerende uke på hvilken vei vi tar. Helt ekstreme tall med smitte fra USA nå.

Tror ikke vi får noe fra Nikola dette kvartallet pga den rådene situasjon vi og de er oppe i.

Trevor har meldt at de kommer med info i løpet av Q1 og da forventer vi at han gjør det når han ikke har sagt noe annet. Stålsett dere.
Sann
30.03.2020 kl 11:43 2445

Interessant å se hvordan mange her inne vektlegger patetiske kriterier for kjøp av aksjer nå og på disse nivåer. Igjen er det småsparerne som vil tape og de profesjonelle vinne. Med en gang børsene har en oppgang lastes det opp uten overhode noen forståelse på hva som skjer. De store finansielle institusjoner vil i stor grad styres av den andel aksjer de skal besitte og forpliktet til ved utgangen av hvert kvartal. Da nedsalget fra de samme institusjoner har vært stor i inneværende kvartal og på høyere kurser enn det vi ser nå er de undervektet i aksjer. Oppgangen i markedet nå i forkant av kvartalsslutt skyldes derfor større posisjonering igjen i markedet og på lavere kurser enn ved det jevne nedsalget i forkant. Småsparerne henger seg så på kjøpsknappen uten å forstå mekanismen. De finansielle institusjoner kjøper nå kun fordi de skal oppfylle sine kriterier om vekting og ikke fordi de tror bunnen er nådd. Ingen av de geopolitiske indikasjoner tilsier at bunnen er nådd og vi vil trolig se et stort nedsalg i aksjer f.o.m. 1. april og de påfølgende dager. Markedet vil trolig så hente seg noe inn igjen før et videre nedsalg vil komme. Så lenge pandemien vedvarer spesielt i USA vil markedet neppe snu før dødsstatestikken her markant er på vei ned. Om eller når dette snur i løpet av neste kvartal er usikkert og økonomien vil rammes hardt. De finansielle institusjoner vil derfor i det neste kvartal ha fokus på denne utviklingen og ikke lenger hvordan de er vektet i aksjemarkedet og før ved utløpet av det samme kvartal.
Furuen
30.03.2020 kl 12:22 2370

Vel, Sann, som den veteranen du er, så vet du sikkert at børsene svært ofte reagerer 1 år før aktuelle situasjoner i verdensbildet.
Så kanskje du lurer deg selv med disse til stadighet negative spådommene dine?

Støtter den tanken, men Trevor har flere ganger siste uker bekreftet at de er i rute, full fart med NEL (han ble nesten irritert over spørsmålet) osv.
Dette fra Twitter....
Flere av spørsmålene er fra norske aksjonærer.

Tenker det ikke er helt tilfeldig med rep.emien nå?
Kursen er ikke veldig mye over så veldig spennende er det ikke tatt i betraktning markedet og virus.....
Så kanskje det kommer noe straks?

sitter å venter med 50% cash og 50 % i NEL.
Trevor pleier å være forsinket med sine "huuuuge news".

skal det bli stor nedgang så må det være snakk om en lang utsettelse. Han har nylig tweeta at de er "on track..", men verden forandrer seg time for time nå, så det er usikkerhet.

Futures fra USA ligger og surrer rundt 0 på alle indexene.

Vurderer å slenge inn ordre på NEL igjen. Hmmmmmmmmm


Redigert 30.03.2020 kl 13:15 Du må logge inn for å svare
Sann
30.03.2020 kl 13:12 2239

Startet mine negative spådommer om markedet for første gang før nyttår og etter mange år tungt vektet i aksjemarkedet. På samme tid gikk jeg helt ut og kun foretatt enkelte dagstrader på opplagte bevegelser. Så langt har jeg hatt rett i mine antagelser om resesjon og om negativ utvikling fra starten av virusepedemien.
Jeg ser enda ikke bunnen i markedet og er vi heldig vil dette snu engang i løpet av neste kvartal. Blir de globale økonomiske konsekvenser enda mer katastrofale er risikoen for en global depresjon overhengende. Da ser jeg ikke hvor bunnen vil ligge og definitivt holde meg helt borte fra markedet.

Bare for de siste som ikke har fått med seg:

Tore Lofnes
@tlofnes
·
Mar 21
Replying to
@nikolamotor
Hope @nikolamotor with @nikolatrevor at the wheel, corona or not, is full throttle ahead, pedal to the metal, announcing the initial stations this month, placing those purchasing orders, continuing the growth of the h2 society!


Nikola Motor Company
@nikolamotor
Mar 21
We’re full steam ahead!

Ja er vanskelig nå altså :))
Jeg er 100% inne, men det er bare gambling.
Tror ikke vi skal så langt ned, og gambler på good news.

Men så er det jo «ofte» kursfall når man minst venter det.
Sell on good news har jeg sett i NEL tidligere.
Men så kommer den tilbake.....

Usikre tider er det ingen tvil om 🙈🙈

USA ⬆️
OSE ⬆️⬆️
NEL ⬇️

Mr Erik
30.03.2020 kl 16:00 1958

Ja, litt rart den faller nå når ose fyker opp... Burde vel være litt mer oppgang nå. «Skal» jo komme nyheter fra nikola i kveld eller i morgen.

Ned 0,5 % til slutt.
Virker ikke som det er ivrige kjøpere når OSE er opp over 3%.
Vi får håpe på noen OK meldinger.
Kanskje en ordre fra «ukjent» hold? 😊😊
Keirax
30.03.2020 kl 16:54 1835

Rep-ellien får nok ta litt av skylden i dag tenker jeg, selv om den har vært kjent en stund:
https://news.cision.com/nel-asa/r/nel-asa--approval-and-publication-of-prospectus,c3076150

Ja vi vet om den....:))
Men hadde vel håpet de skulle pynte med en ordre eller to.
Oppdatering fra Nikola med økt tempo på utrulling osv...

Dere som er i NEL enda har all grunn å være strålende fornøyd med den sinnsyke styrken den har vist i denne perioden. Har ikke sett maken. Bare å ta av seg hatten.

Løkke til.
Keirax
30.03.2020 kl 17:47 1747

Støtter den rogneveien, men vi bør nok få inn noen kontrakter snart. Hvis ikke blir det nok hardt å stå imot :-)
Sørøya
30.03.2020 kl 19:27 1632

NEL har fremdeles på dagens kurs vist en pen stigning siden årsskiftet. Imponerende solid tross manges spådommer om fullstendig kollaps. Ville ikke bli forbauset om Løkke brukte noe av pengene fra rep.emien til å delta i emisjonen til Nikola.

Da er jeg inne med 100% igjen.
Nå kan du komme med lokasjoner Trev 👍

Det kan virke som verden har nådd bunnen, voldsomme smittetall i USA er priset inn, og dette er mer forutsigbart nå.

Noen oljeeksperter mener olja skal til 10$ vi får se om Putin og Trump får gitt ett spark i ræva til saudi.

Det er klart det er mange andre aksjer enn NEL som er spennende nå, men NEL er i det minste nogenlunde stabil og har vist seg å være ett tryggere valg enn det meste annet.
cover
31.03.2020 kl 10:44 1068

Nå er du jammen tøff herr 2030...
Jeg velger fortsatt å være 50% inne.