NEL: Onsadg 1 April


God morgen og godt nyttår.

Ja nå er det nytt år og nye muligheter. Nådde ikke mitt personlige kursmål på 9,60 i året som gikk. Men vi starter med ny frisk og ny tro da vi vet hvilke store muligheter som bør ligge forran oss i nær framtid

Det har ikke vært de store kontraktene dette året som er gått, men noen smådrypp har det vært. Hadde vel forventet at NIKOLA sin utrullingsplan var på plass innet utgangen av 2019. Men den gan ei. De er mye på overtid nå. Mye twitring har det vært, men uten noe serlig substans synes jeg. Dette må nå bli bedre eller så er det nedover igjen, dette har vi som har vært inne i NEL en tid fått erfare mange ganger.

Løkke har ikke fått ned en eneste av de store ballene han er ute etter å ta ned, iallefall ikke noe som vi vet om. Er spent på hva dette nye året bringer. Nåvel, vi får gi dem litt tid enda.
Det som jeg fortsatt stusser over er den planlagte utrullingen av stasjoner som etter planen skulle være langt på vei nå, ikke er kommer igang enda. Vi vet ikke mer enn det vi visste for et par år siden angående dette.

Når det gjelder Korea og Kina samt de andre større indusrielle aktørene er jeg fortsatt veldig spent på hva som kommer derfra. Disse folka er serriøse og hydrogen kommer garantert, men blir det fra NEL? Det har vokst opp mange gode og store serriøse aktører bare på et par år.

Nåvel, det har iallefall vært stor interesse for denne tråden i året som gikk og den type diskusjon og meningsutvekslinger en slik gir tråd gir. Vi viderefører den inn 2020. Skal prøve å henge med så lenge interessen er til stede. Her kan vi også følge kursutvikling fra mnd til mnd. starter med blanke ark.

Ha en fin dag og et fortsatt godt nyttår

2019.
Kurs pr 1 juli kr 7,20.
Kurs pr 1aug kr 7,12
Kurs pr 1 sept kr 6,78
Kurs pr 1 okt kr 8,32
Kurs pr 1 nov 2019 kr 7,92
Kurs pr 1 des 2019 kr 7,93
2020
Kurs pr. 1 jan 2020 kr 8,65,-
Kurs pr. 1 feb 2020 kr 9,18
Kurs pr 1 mar 2020 kr 9,65 (ATH februar mnd 15,52)
Kurs pr 1 april 2020 kr 10,35 (coronakurs, meget sterk)

Løkke til videre i 2020
Redigert 01.04.2020 kl 08:17 Du må logge inn for å svare
Sann
31.03.2020 kl 11:17 1766

Litt naiv kanskje? Mulig Trevor kommer med noen nyheter nå som lovet på twitter. Men lokasjonene er jo allerede skissert fra Nikola og er ikke kursdrivene. Det han imidlertid sier er at bestillinger skal komme i gang i løpet av denne måneden. I såfall betyr dette en børsmelding fra Nel etter børs slutt i dag eller i morgen om Trevor holder sitt ord, noe han for øvrig sjelden har overhold tidsmessig. Tror alikevel en kontrakt nå ikke kommer som noen overraskelse i markedet og vil delvis være priset inn. For øvrig er den sterke kursutviklingen siste uke i mange selskaper skyldes at de store finansinstitusjoner nå igjen må vekte seg opp i aksjer igjen før kvartalsslutt og som de er forpliktet til. Dette etter en lang periode med nedsalg i aksjer. Pipa vil imidlertid få en annen lyd fra april da et nytt nedsalg vil starte i deres tro på en vedvarende økonomisk nedtur. En eventuell oppgang for Nel nå ved effektuering av kontrakter vil derfor raskt kveles av en ny korreksjon ned. Men at det kommer noen flere meldinger fra Nel nå og som i dag er likevel svært mulig da selskapet nå vil at repemi skal gjennomføres og ha livet rett innen tirsdag.

følte meg tøffere da jeg satt fullastet igjennom stormen.
DA gikk det bra med NEL.
Ble veldig usikker når smittatallene fra USA smalt oppover, og solgte på 10,44.
Var redd for denne mandagen, men dette var allerede priset inn.

Kjøpte igjen i dag på 10,37, er mye mindre redd nå. Ser lyset i andre enden av tunnelen på verdensmarkedet.

Vi vet nå at NEL tåler korona, fabrikkene steamer på.

Men det store spørsmålet er seff Nikola............markedsmesssig kan det være perfekt tidspunkt med gode nyheter.

Skal Norge være så avhengig av olja, eller skal vi peise på med et hydrogendrevet samfunn? Skal Støre til valg med det etterhvert?

Som sagt tidligere, både positive nyheter og tvil er priset inn i kursen i dag. Hvis det kommer positive, bekreftende nyheter fra Nikola så blir en del av tvilen borte og prisingen vil endres i positiv retning.

Robotene gir seg vel ikke før vi er ned mot emikurs?
Bare å logge av i dag. 😴

Jepp! Og jeg har allerede både kommentert det og tegnet meg for litt ekstra. :-)

Jeg har ikke noen problemer med å innrømme at jeg feilsynset om sannsynligheten for at det skulle bli rep.emi likevel. Om de gjør det for å sanke enda litt mer penger eller for å være snille med småaksjonærene kan jeg fortsatt bare synse om. Neste spørsmål nå er hvor langt ned mot 9,50 kursen skal. Jeg vil tro at uten repemisjon så ville kursen ha fortsatt jevnt og trutt oppover. Nå blir den litt mer nølende. Men jeg tror ikke at denne emisjonen er stor nok til å trekke kursen helt ned til 9,50 og dermed vil det kunne lønne seg å tegne seg.

Det var dagens synsing. Plukk den frem i april og slå meg i hodet med den. :-)

Morn.

Da er ny tråd opptettet for april, sykt sterkt av NEL å holde seg så bra denne mnd, dette hadde jeg ikke trodd.
Men fortsatt glad for at jeg jeg solgte på 11,70. Har reinvestert noen av pengene i andre gode kandidater. Går inn igjen i nel om den faller betraktelig.

Løkke til

hvordan gjordet du det « tegnet meg for litt ekstra»
jeg har vært inne på vps men får ikke tegnet meg.

Mener hydrogen blir viktig
Rapportforfatterne mener også at hydrogen blir svært viktig for å nå Europas klimamål. Den norske børsfavoritten Nel er en av aktørene i markedet for elektrolysører som skiller ut hydrogen fra vann ved hjelp av strøm.


– Elektrolysører for hydrogenproduksjon er også en nøkkelteknologi i dette scenarioet, siden fornybart hydrogen må bidra til full avkarbonisering av varme- og transportsektorene etter 2030, og bli Europas andre sentrale energibærer, sier SolarPower Europe-rådgiver Michael Schmela.

https://e24.no/olje-og-energi/i/P9xJPp/studie-om-100-prosent-fornybar-energi-i-europa-det-er-absolutt-mulig