Topp 20 øker beholdningen i Kitron


Kitron har ordrereserve for største delen av året, et (tidligere kritisert) stort delelager, solide kunder og i tillegg har topp 20 økt ganske betraktelig forrige uke. Egil Dahl økte med 536 000 aksjer i forrige uke, og er nå oppe i 15 mill aksjer.

takk i lige måde, bellx, jeg er godt fornøyd, og odelsjenta har nå fått egen ASK som kan overføres om 21 år eller så, da er det vel på tide å overdra gården. Tror kanskje det å jobbe med jord og skog gir noe andre perspektiver enn å sitte i møter inne i byen - de trærne som hogges nå ble plantet før krigen, og det jeg skal sette til våren blir hogstmoden om en 70-80 år, så sånn går no dagan)
Oyod
13.03.2020 kl 23:30 340

Kan di legge ut tekst? Har ikke tilgang. Mvh
Morgan
14.03.2020 kl 16:05 206

Produksjonen på Kitron går omtrent som normalt, ifølge administrerende direktør Hans Petter Thomassen. Men han må sette seg selv i karantene når han kommer hjem fra USA i helgen.
DEL

Myndighetene vedtok som kjent torsdag at alle som kommer hjem fra reiser utenfor Norden må være i hjemmekarantene i to uker etterpå.

På oppdrag i USA

Hans Petter Thomassen forteller til Tvedestrandsposten at han befinner seg i USA, i forbindelse med en forretningsreise for bedriften. Lørdag reiser han hjem, og da må han altså holde seg hjemme en stund, selv om han føler seg helt frisk.

- Det blir hjemmekontor for meg de neste ukene, fastslår Thomassen.

Smitteverntiltak

Den store bedriften ved Kilsund er imidlertid ikke særlig rammet av dramaet som følger med koronaviruset, slik det ligger an nå.

- Vi var tidlig ute med å iverksette smitteverntiltak. Det dreier seg blant annet om å legge til rette for god håndhygiene og sørge for at det er en avstand mellom medarbeiderne. Vi bruker også digitale møtearenaer i stedet for fysiske møterom, forteller Thomassen.

50-60 ansatte, som kan jobbe på hjemmekontor, gjør det nå, ifølge Hans Petter Thomassen.

Jobber på skift

De fleste i bedriften med ca. 350 ansatte, kan ikke jobbe hjemmefra, men ifølge Thomassen har bedriften nå en fleksibel skiftordning som blant annet tar hensyn til foreldre som må være hjemme med barn nå som barnehager og skoler er stengt.

Med to skift på bedriften blir det ikke så mange på jobb samtidig, og det blir lettere for medarbeiderne å holde avstand til hverandre.

- Vi opprettholder verdiskapning og produksjon som planlagt, sier adm. direktør Hans Petter Thomassen.