ELE inn i ny fase. PALElement🚀🍻


https://www.palelement.com/

Nå er det bare å ta på seg løpesko 🥳🥳🏃‍♂️🏃‍♂️

Styreformann Thomas kjøpte 1 million aksjer på fredag og nå lanseres PALElement soon!!!

Er dere klare for tidenes Rally???Det er JEG😎🚀🚀
Redigert 03.03.2020 kl 07:10 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
22.03.2020 kl 12:34 1072

Så hvorfor lager du ikke en tråd om "Palcapital" istedenfor å spamme ELE tråden?

Møyfrid,

hva er dine forventninger til 2020? Du må vel ha noen forventninger når du gidder å ta opp kampen med nopetter;)

Jeg velger å ha trua på PALelement og samarbeidet med James Haft. Håper og tror på restrukturering av hele sulamitten om ikke alt for lenge. Hvis vi er heldige er alt vi tenker og tror om gamle Element snart gone. Hvis du ikke har trua på Haft, hva er din driver annet enn å plage nopetter?

Hvorfor investerer man i ett selskap hvor man har lite informasjon om hvordan de skal tjene penger, og samtidig har en meget dårlig historie.

For min del handler det om high risk, high reward. Med så lav MCAP, ingen gjeld og spennende planer, er jo Element ganske interessant. Har vært med på både opp- og nedturer her, og kjenner godt til hva som har skjedd. Mange muligheter for en god trade OG langsiktig gevinst fra dette kursnivået.

Kort fortalt tror jeg at en god forretningsplan + cash i form av lån eller salg av Mindoro lett kan få MCAP til 200 mill. Man kan si at investorene ikke brenner seg to ganger, men MCAP var rundt 500 mill på forventninger sist. Historien viser dog at investorer lar seg lure mer enn én gang;)

MCAP 200 mill = kurs 10,6.

Kursen har falt mer enn 50% siden Corona, og jeg tviler sterkt på at Elements virksomhet blir påvirket i så stor grad at kursfallet er berettiget. Finfin mulighet til å laste opp litt om ikke annet.

Edit: Tror forøvrig også på at de kan kapitalisere av deres DLT-initiativ eller relaterte investeringer.
Redigert 22.03.2020 kl 16:13 Du må logge inn for å svare

Det jeg prøver å meddele er at investorer nå går over i crypto investeringer og USD. Dette ser man når "nettet sprakk" i kjøp stablecoin gjennom Pegnet. På 1,5 døgn så er det blitt kjøpt for ca 150 mill usd. Dette er framtiden og for å forstå dette så må man sette seg inni hva partnerne til Palcapital holder på med noe som må ha innvirkning I det nye selskapet Palelement. Det er vanvittig med ny innovasjon som pågår blant disse selskapene.

Forhåpentligvis er det noen som tar poenget hva en betalt eller forvirret skapning skriver for bli hans/dens sak da det ser ut til å være en krysnings hybrid vi har å gjøre med

Uansett tror jeg ikke dette vil ha noen særlig innvirkning på aksje kursen da utviklingen i Usa ser forferdelig ut.

Forventningen mine til 2020 hovedsaklig to ting.

1. Salg av Mindoro - til en skuffende lav pris.

2. Haft selger ut resten av posten - vi får se om TC har nok midler til å ta disse (fortsatt IKKE bra)

3. De kommer opp med noe som gjør at kursen ruser.

Ellers er ikke jeg ute etter å ta opp "kampen" med nopetter, men med så mye løgn og omsatte drømmer han serverer så gjør han ELE aksjonærer dummere enn hva de egentlig er. At denne tullingen fremstår som en "guru" er ikke mindre enn en skam, og han burde vært utestengt forlengst. De "gamle" pleide å avkle han, men de er dessverre borte fra tråden. Da er det vel bare meg igjen?

Nei, å så lenge det ikke henger i hop på noen som helst måte vil det definitivt ikke påvirke noen verdens ting, Gorodn.

Kan du være så snill å poste pisset ditt på egen tråd? Gjerne lukket!

Please?

Der er mye tilgjengelig informasjon som underbygger fremtidstroen på dette markedet nå når verdensøkonomien vakler som verst. Et kjapt google-søk på "krypto world economy hedging" førte meg straks til følgende: https://www.theblockcrypto.com/linked/59234/a-crypto-hedge-fund-co-founded-by-a-former-nasdaq-strategist-is-raising-100m

Jeg tenker som regel det er en fordel å høre både positive og negative synspunkter, så jeg håper dere kan bidra med deres formeninger rundt hvilke muligheter dette eventuelt kan gi Element. Mitt inntrykk er at Møyfrid er den som evner å se utfordringene bedre enn andre, så jeg setter ekstra stor pris på om du kan bidra med noen tanker rundt hvorfor Element eventuelt skulle ha dårligere muligheter enn andre til å lykkes i dette markedet.

Det kan jo være at det er ett marginalt selskap med få ansatte, og mangler ekspertise på teknologien.

Det kan du vare glemme fordi han får ikke betalt for annet enn å spre møl, eller har dette som egen interesse gjennom utlånet av aksjer til PAS

Skattesystemet i Norge på "monopolpenger" er vel kanskje den største utfordringen.

Men, nå er det vel særs få som egentlig vet hva "konsernet" skal satse på. De kjøpte "Ventures" for summen av en to-roms på Lambertseter - med 4 sullikselskap i porteføljen.

Så er det laget en "kjempespennende" hjemmeside som heter Palelment.

Flott, men jeg tror det er en mager trøst for de som satset på dette da man snakket om storskala gruvedrift i Canada, med asset backed tokens, Iron ore og Mindoro som joker

Iron ore - som nopetter hausset hysterisk den gangen. nopetter og hans hyllest av jernprisen nærmest smeltet det forumet.... Nå er han verdensmester i blockchain...:-)

Men les dette, nopetter, jeg har lagret alt av våset ditt - en vakker dag går det til FT.(!)

Det er vel andre selskap som har startet i det små også, og ekspertise betaler de vel for? Firmaer i etableringsfasen må vel ofte bygge sten for sten. Hvem er det Element konkurrere mot når det gjelder markedsandeler? Er det mange små, noen få store eller en miks?

Man tar det for det det er, tenker jeg.

Tror ikke Haft kvitter seg med resten. Han fikk aksjer á 4,6 millioner NOK ved utstedelse, nå fikk han nesten hele det beløpet på konto og har samtidig en stor post igjen. Mitt inntrykk er at Haft jobber for shareholder value i Element. Han introduserte seg som CSO i Element i en av youtube-videoene som ligger ute. Mulig at Haft solgte til TC som takk for handelen slik at han slapp å kjøpe i markedet. Lita blemme fra TC der, sett et par uker i etterkant:)

Se ikke bort fra at disse aksjene dukker opp i det nye selskapet Palelement 👍
Redigert 22.03.2020 kl 17:25 Du må logge inn for å svare

Nei, det tar du feil!

Vi snakker tross alt om et selskap med hele to ansatte (om Hans Ola fortsatt jobber der...)

Den vi er sikker på er Geir. Geir har lang erfaring som finansdirektør.

Så er det denne "TC", som er maskiningeniør "i bunn". (og styreleder og fakturerende konsulent...)

Ja, så må vi ikke glemme denne "Haft", som etter 6 mnd solgte 1 mill aksjer fra eventyret "Palelement" - selv før hjemmesiden var ferdigstilt !!! (1,65 mill is soon coming your way....)

Ikke fortell meg at ikke denne solide basen har det som trengs for å starte et blockchaineventyr av dimensjoner på OSE !!!

Få nobrainer inn som IR, så blir det hele komplett....

Takker for svar Møyfrid. Det jeg lurer litt på er om du sammenligner dagens situasjon med fortidens. Det er vel en grunn til at dagens aksjepris tilsvarer gamle ca 15 ører. Hadde alt vært kjempegreier nå ville vel prisen også vært en helt annen.

Nå når flere land vurderer å ta i bruk kryptovaluta regner jeg også med en endring i mentalitet når det gjelder det du anser som den kanskje største utfordringen.

Også for meg fremstår det litt diffust hva "konsernet" skal satse på. De vet derimot at de ikke lenger skal satse på gruvedrift. Det markedet de ønsker å satse på er vel kanskje såpass nytt at veien blir litt til når en går den? I den fasen Element er inne i nå er det vel viktigere enn noen gang å kommunisere sine strategier og planer på en klar og tydelig måte som ikke kan misforstås. Hvordan gjør den nye ledelsen det i så måte på dette området? Er det like feilaktig og manipulerende som før, eller aner vi en bedring hvor man gjør det en sier en skal gjøre. "Say what you do, and do what you say."

En hjemmeside tar vel ikke så lange tiden å opprette, men her er vel spørsmålet hvilke signaler de ønsker å sende med dette.

Haft solgte eventyret "ventures" med salgklausuler.

Ved første mulighet solgte han første bolk omtrent på nanosekundet.

Men kudos til denne "TC" for at han svelget unna!

Riktig, men "ingen" så for seg at ELE skulle satse 100% på en kompis av TC som tilfeldigvis var involvert i startups/blockchain før selskapet selv meldte det. Selv et salg av Ambershaw virket for mange utenkelig.

Men nå er jo selv salget fra denne Haft vinklet positivt her...:-)

Så, spør heller de som gikk tyngre inn enn meg for 18-36 mnd siden, og fortsatt sitter, om de kan forklare hva de satset pengene på...

Jeg lar det uansett bli opp til "Konsernet" å forklare...

Liten tanke....

Jeg tror denne "nopetter" har bommet særs bra på topper og bunner den siste tiden.

Derav feberfantasiene...:-)

Knegg...:-)
oddivar
22.03.2020 kl 18:00 795

Enig at salget fra Haft kan oppfattes negativt. Når TC valgte å kjøpe hele posten, så ble salget nøytralisert. Slik jeg har forstått er begrunnelsen av salget fra Haft plausibel og ikke gir noen signaler om ytterligere salg fra den kanten.
oddivar
22.03.2020 kl 18:05 785

Selskapet ønsker å bygge opp en portefølje av eierinteresser i 'start-up' selskaper innenfor teknologisektoren, primært aktører som bygger på blockchain-relaterte teknologier. ELE blir da mer en porteføljeforvalter/fondsforvalter hvor man opptrer som en aktiv eier ift. disse investeringene. Man må forvente at selskapet fremover blir mer informative/transparente på status og potensialet knyttet til disse eierinteressene, slik at det i større grad er mulig å verdisette de ulike investeringene og summen av disse. Pt. er antallet omfanget av investeringene relativt begrensede (naturlig siden selskapet også har begrenset 'forvaltningskapital'). Man har gått inn med små beløp i de selskapene man til nå har investert i. Verdien av samarbeidet med James Haft og PAL Capital er fra mitt ståsted primært å betrakte som en 'kanal' inn mot potensielle attraktive investeringer og man utnytter et eksisterende nettverk av relasjoner som man ville brukt lang tid på etablere på egenhånd. Man får førstehåndskunnskap om selskapenes planlagte tjenester, strategier, samt får adgang til å vurdere kompetansen til personene bak selskapene, i mye større grad enn aktører som ser disse selskapene mer 'fra utsiden'.

Som en konsekvens av dette trenger ikke ELE selv å besitte en stor teknisk kompetent stab innenfor sitt investeringssegment. Inntil videre får vi forholde oss til at JH, GJ og TC besitter den kompetansen som trengs ift å forvalte disse investeringene så optimalt som mulig.
Redigert 22.03.2020 kl 18:09 Du må logge inn for å svare

Feil Oddivar man trenger selv blockchain kompetanse for å vite om andre har det. Det er vanskelig å skjønne at inntelligente karer som deg og nopetter er så ufattelig dustete.

Ok, da vet du mer enn oss. Jeg har ikke sett noen plausibel forklaring i de offisielle meldingene som foreligger.

Når det gjelder videre salg får vi bare vente å se.

Jeg blir på ingen måte overrasket om det selges, men ikke hør på meg da jeg forventer mer negativt enn positivt i dette brevet :-)

Kanskje det beste innlegget her noen gang :-)

Men, oddivar er vel en som dessverre sitter som "ELE-gissel".

Det er fair!

Nopetter, derimot, han er kun dum. :-)
oddivar
22.03.2020 kl 18:21 755

Bertelli. Kanskje tar jeg feil og er dustete, men jeg tenker at selskapet har meget begrensede midler og må i prinsippet 'snu på hver en krone' og at dette må vurderes ift. hvor mye kompetanse den skal 'bygge opp' pt. Den vurderingen antar jeg selskapet er bevisst og pt. så hviler mye på den kompetanse som ligger hos PALCapital og James Haft. Til nå har selskapet primært ryddet i historiske feilgrep og skapt et visst handlingsrom fremover. Jeg forventer at selskapet nå etterhvert blir mer informative på selskapets forretningsstrategi, konkrete planer, osv. enn det vi har sett til nå.
oddivar
22.03.2020 kl 18:26 743

Det var et lite spedt forsøk på å komme med noen mer eller mindre ukvalifiserte tanker. Får gå tilbake til gjøremål som sikkert er mer nyttige ;)
Redigert 22.03.2020 kl 18:26 Du må logge inn for å svare

Ja, konkrete planer... Vi nærmer oss tross alt ett år siden CD...

Så, du kan jo like gjerne spørre om hvorfor de skal lete med lys og lupe etter noe "å drive med". Det er svært få argumenter for at dette selskapet skal oppta plass på børsen, bortsett fra argumentene til feilinvesterte investorer.

Ele, Intex, Crew er jo litt "Jeg fant ut at jeg aldri ville bli noen god skihopper, så nå satser jeg på bringebær, eller noe sånt". Eller kanskje ikke bare litt :-)

Forøvrig har jeg tro på å benytte momentet med ett børsnotert selskap med noen få skilling på bok, men denne Haft kan dere få billig av meg, Særs billig.
Redigert 22.03.2020 kl 18:35 Du må logge inn for å svare

Du har i alle falle selvironien i behold, oddivar!

Du skal uansett vite at de fleste av oss andre kålhodene på foraet anser deg som godt over middels oppegående :-)

Keep up the nyttig work :-)

Ja, da legger vi dette dødt og ønske nopetter velkommen til tråden. Bøtter og spann av scheisse skal tross alt males på fora.

All yours, nooooooooooooooooopetttttttter, mens vi andre venter på hva slags kort denne maskiningeniøren har i ermet, etter suxxessen med å blokkere silkeskjerfet!

Eller på godt norsk: "SHOW US THE FUCKING MONEY!!!!!"

Se forøvrig en dokumentar om trådens mest aktive troll kl 22:10 i kveld.

https://tvguide.vg.no/program/lystlogner

Ps! Mytomni ligner veldig på Alkemy - men må for all del ikke forveksles!

Mine erfaringer med maskiningeniører er at en absolutt ikke skal kimse av disse da de ofte er praktisk tenkende mennesker med en egen evne til å få ting til å fungere. De lar resultatene snakke for seg. Jeg tolker det som positivt at de faktisk lyktes med å få en slutt på dødsspirallånet uten å likvideres.

Selv Amazon begynte i det små, og utgangspunktet deres var vel ikke så mye bedre enn det Element har i dag.

"Entusiastene spår blockchain en like stor fremtid som internett, og nå som da forstod kun få seg på dette, dets potensial og begrensninger."
https://www.bbc.com/news/business-48526666

Jeg forstår Møyfrids skepsis til måten strategiene legges frem på, men jeg tenker samtidig det gjerne blir slik når en går opp upløyd mark. Siden du har så sterke formeninger om dette regner jeg også med du har gjort deg noen tanker om hvordan du mener ledelsen nå burde jobbe videre. Kanskje kunne noe av dette ha blitt kommunisert videre til ledelsen?

Er det ikke mulig å danne seg et bilde av fremtidsmuligheter og potensielle strategier dersom en ser på oppkjøpene Element har foretatt? Kan dette underbygge tankene til oddivar?
gojo
22.03.2020 kl 22:21 543

While the plan is for the Company to keep a meaningful exposure to the digital economy, the Company will also consider other non-digital investments.

Denne setningen hentet fra det berømte prospektet avslører vel noen av fremtidsplanene til Element.

Om den sier noe som helst er vel et annet spørsmål.
Redigert 22.03.2020 kl 22:49 Du må logge inn for å svare
gojo
22.03.2020 kl 22:32 530

Og dette er vel kort fortalt hva ledelsen så langt har kommunisert om ferden videre.

Dette høres ikke ut som klar og tydelig kommunikasjon nei. Siden dette bemerkes regner jeg også med noen klarer å komme opp med forslag til hvordan det burde gjøres; noe som det kan hende ledelsen hadde satt pris på dersom de faktisk er så usikre som det kanskje kan virke for.
gojo
23.03.2020 kl 16:04 274

Tja, ikke noe svar på det nei. Da får man konkludere deretter.