Dagens tema

 

Har noen oppdaget noen politikk hos Joe Biden?!


Je har doktorgrad i avansert verdensanalyse men kan ikke finne noen plan eller mening i hans valgkamp. Han vil vel egentlig bare bli president?
Og så ta "politikken" når den tid kommer?

Han virker slik mer som en Støre, som har som politisk program å bli statsminister i Norge. Noe annet politisk program har i alle fall itte je oppdaget.

Nei, nå går je på toalettet og prøver å glemme alt sammen. Både Gud og ideologiene er daue. Stein daue.


Muligens han har politikk, men har mest sannsynlig glemt den.
Korsar
04.03.2020 kl 11:28 548

En av landets beste opportunismeanalytikere sier at Støre slett itte er noen kappesvinger, dere:
Han er så sleip at hæinn roterer diskre INNE i kappa!

Mens Joe Biden selvsagt æiller finn att kappa si i det hele tækju se

Redigert 04.03.2020 kl 11:29 Du må logge inn for å svare

Han bør vel snakke mest om helsereform siden Trump har forsøkt å ødelegge Obamacare i rettssalene i 4 år uten å ha en alternativ plan. Amerikansk helsevesen er det suverent dyreste i verden og helse er vel den absolutt viktigste saken for amerikanske velgere fra middelklassen og nedover.
Så kan man jo håpe at de vil gå tilbake til vanlig frihandel som tradisjonelt amerikanerne var best på men dette er nok ikke en veldig populær sak.. Tror imidlertid det er gode nyheter for UK. Kina må fortsatt jekkes ned men det er bedre å gjøre det i samarbeid med EU enn Trumps egotripp.
Andre saker han vil score på hos velgerne er minimumslønninger, utdanningsstøtte og sannsynligvis miljø.Bidens platform er i grunnen en mer venstrevridd versjon av Obama.

Det er veldig overraskende hvor raskt momentumet skiftet i dette valget. Etter de 2 første primærvalgene anså jeg Biden som ferdig.
Så kan en si at Sanders har tapt på at media har svertet ham ved å konfrontere ham med hans gamle hylling av kommunist diktaturer, men dette har jo vært kjent lenge. Det var samme leksa i forrige valg.
04.03.2020 kl 11:54 525

Vi alle skulle ha sitti på en god gammal utedass.
Og skreket , nei nå kommer dodrauen.
Finn fem feil.

Jeg vet ikke om det kan tilskrives nattens valgresultat i disse Corona tider men amerikanske futures er opp 2.5%. Sanders ville blitt en katastrofe for børsene så det er mulig at de ser på Biden som et bedre alternativ.
Redigert 04.03.2020 kl 13:23 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
04.03.2020 kl 13:30 494

Hei folkens:))

Og...han proklamerte at det viktigste for ham var at skrekkøgla Nancy i representantenes hus fikk fortsette som leder - to av de eldste snøvlerne på gamlehjemmet i ledelsen for verdens mektigste nasjon - måtte gud forby...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Joda det stemmer, at det var optimismen som viste seg frem når dems sitter igjen med bare eldre menn som ikke har tjangs for Donald er aller yngst IGJEN. Buttidig is DOWN.
#trump +2,5%

Litt synd med alle disse gamlingene. Hadde foretrukket Buttigieg. Han får nok nye sjanser. Tipper han får en rolle i en eventuell Biden administrasjon.
Det som er viktig for demokratene er at Biden nå kan ha en mulighet til å beseire Sanders i antall delegater og stemmer selv om han ikke når 50%. Dette er dårlig nytt for Trump for det er åpenbart at de satser på å hisse opp stemningen til Sanders basen ved å si at det har vært utsatt for et kupp, slik at de skal stemme på ham eller holde seg hjemme.

Nancy Pelosi har nok en av de skarpeste politiker hodene i den amerikanske kongressen. Hun snakker Donald rundt hver gang de forhandler. Det beste var vel den gang hun trigget Trump til å si at han hadde det hele og fulle ansvaret for å stenge ned statsapparatet. Etter en måneds stillstand måtte Trump krype til korset. Da hadde approval rating synket til hans laveste nivå i hele hans tid. To ganger har hun også fått Trump til å godta en immigraskjons avtale men begge gangene har Trump snudd etter sutring fra høyre fløy i partiet.

Dems sier alltid de digger en annen og det er ikke så rart med hva de spyr ut av kandidater, men det viser seg deres stemmekveg svelger rått det de får, hillary til biden viser at dems smells Old Spice.

jabbadabbato I dag kl 13:47 3
Nancy Pelosi har nok en av de skarpeste politiker hodene i den amerikanske kongressen. Hun snakker Donald rundt hver gang de forhandler. Det

............................
Fra rusrusiakonspiranoiateorier i fleng og nå hviler du på ettersleng trillrundt oppned virkelighetsbeskrivelse etter tidenes feilvurdering med detektiv Nancy på villspor.
Pelosi var bare en pompøsoppblåsyt ballong som sprakk, satt på spissen.
Sjekk din realitetssans etter overdoser Daily Beats mSm jukesereferat.

Coronaviruset og hvordan Trump takler dette kan bli en hot topic i valgkampen. Det handler om hvilke egenskaper han har til å lede landet i en krise. At han kalte det for en hoax kan unulig hjelpe ham.

Ja dems er klar med coronarata ta og jabba, dette kan du. Sett i gang med corona angrep på Trump. Jeg vet du har hele leksa preprogrammert.

Det er jo en naturlig debatt. I alle land som har blitt rammet så er det kritikk mot styremaktene. At de gjør for mye eller gjør for lite, at beredskape er for dårlig etc. Det er klart at det blir debatt om dette også i USA. Trump administrasjonen spurte kongressen om 2.5 mrd usd for å håndtere Corona mens demokratene presset dette opp til 8 mrd. Jeg er slett ikke sikker på at testingen de bedriver i USA er særlig effektiv når man ser at folk plutselig begynte å dø i Washington før de hadde oppdaget mer enn noen få tilfeller. Og hvilket alternativ har de til folk som ikke har forsikring og sykelønn. Vil de fortsette å gå på jobb og unngå å kontakte legen pga at de ikke har råd?
Redigert 04.03.2020 kl 14:21 Du må logge inn for å svare
Prelle
04.03.2020 kl 14:19 450

https://www.factcheck.org/2020/03/trump-and-the-new-hoax/

Trump stoppet tidlig flyvninger fra Kina til USA og ble kritisert for det av media og Dems.
At han omtaler Coronaviruset som et ‘hoax’ er selvsagt bevisst manipulering av fakta,for det er Dems’ ukritiske kritikk av Trumps innsats mot spredning han tydelig omtaler som et nytt ‘hoax’ fra Dems.

Bare naturlig for dems jabbere å trekke et ord frem og spinne slik de kan fra rusirussia tiden.
Det viser som man vet at det klør i fingrene etter å vri og vrenge, blåse opp og trillrundt.
#virushåp for dems
Dette kan dems spinne vilt på
Nå skulle dems hatt obamacare liksom
Redigert 04.03.2020 kl 14:26 Du må logge inn for å svare

Trump var mer bekymret for de økonomiske konsekvensene enn at viruset ville spre seg. På en pressekonferanse i forrige uke, til tross for at eksperter uttalte at antall smittede helt sikkert vil stige, så spekulerte Trump i at det ville falle.
Trump jr var tydligvis mer opptatt av farens politiske karriere enn at folk blir syke når han uttalte at demokratene ønsker at millioner skal dø slik at faren blir rammet politisk.
04.03.2020 kl 14:25 439

Trump er en pokerspiller.
Vinner stort sett.
Men går ikke i lengden.

"Trump stoppet tidlig flyvninger fra Kina til USA og ble kritisert for det av media og Dems."

Har du link til denne løgnen?

Here we go again
#virusvirus svirrejabb rata trump IGJEN
jabbadabbato I dag kl 14:25 5
Trump jr var tydligvis mer opptatt av farens politiske karriere enn at folk blir syke
Redigert 04.03.2020 kl 14:28 Du må logge inn for å svare
04.03.2020 kl 14:31 425

Må si.
Er en bra pokerspiller.
Ikke lagd krig enda.
Men når det først skjer.
Da er vi inne på Armageddon.
Redd

“I’ve always believed that defeating Donald Trump starts with uniting behind the candidate with the best shot to do it. After yesterday’s vote, it is clear that candidate is my friend and a great American, Joe Biden.” - @MikeBloomberg

Jeg liker ikke Bloomberg.
Prelle
04.03.2020 kl 22:18 335

Heia Joe Biden som roter og uttaler seg i hytt og pine,men alt for å samle Partiet mot Bernie Sanders!

https://www.youtube.com/watch?v=L4ytSI4PFm4

Vi kan vel konkludere med at Trump hadde feil når han sa at hele partiet har gått radikalt til venstre. Bernie Sanders ligner mer på en kombinasjon av Rødt og MDG så det er bra om han ikke blir president men jeg skjønner jo at du er ute og spiller samme spillet som Trump. Dere ønsker å fremstille det som et kupp mot Bernie Sanders slik at velgerne hans blir forbanna og enten lar være å stemme eller stemmer Trump, Sånn sett er det positivt for demokratene om dette blir avgjort tidlig med en klar vinner. Ting har imidlertid snudd så mye i denne valgkampen at ingenting kan taes for gitt. Nå vil Bernies supporterere alliere seg i ennå større grad med ytre høyre og rette alt skyts mot Biden.
atnorhe
04.03.2020 kl 23:01 314

Jeg så på "Quest means business" direkte, og alle han intervjuet i fra Wall street mente det måtte være grunnen, hvilket er logisk siden ingen andre gode nyheter om viruset har kommet.
Markedet var livredd for at Sanders skulle bli nominert, og slå Trump, og Biden er helt ufarlig for dem. At han er begynnende senil ser de på som en fordel.
Prelle
07.03.2020 kl 14:45 236

https://consortiumnews.com/2020/03/06/stop-calling-it-a-stutter-dozens-of-examples-show-bidens-dementia-symptoms/

Flere videoer og sitater som viser Joe Bidens retorikk og oppførsel.
Sikkert mye her som norsk media ikke har rapportert.......