Valget i USA: fullstendig rigget?


At USA ikke er et demokrati, hvor en president velges når han oppnår flest antall stemmer er jo allmenn kjent. Flere presidenter blant dem sosiopaten som sitter der idag, sitter ikke der fordi folket vil ha ham. Historisk sett har minst tre republikanske presidenter sittet der urettmessig.
Det nye er at flere krefter, som før hadde en avgrenset og definert UAVHENGIG rolle, nå mikser seg inn i valgprosesser:
- sentralbanksjefen i USA reduserer renten med 0,5% for å booste aksjemarkedet, slik at Biden får en fordel ifht. Bernie. Press fra Trump selvsagt.
- demokrater vil heller ikke ha Bernie, så de tvinger flere kandidater til å trekke seg, slik at slappfisken Biden gjenoppstår fra de døde.
- Kina melder om kun 1 nysmitted, inntil valgkontorene stenger. De vil jo ikke ha Bernie, som garantert betyr større kostnader på råstoffer, olje og gass.

Og det har virket: Bernie taper Texas, så da er han plutselig utsatt som demokratenes kandidat. Superidiotstemmene går selvsagt også til slappfisken..
Slappfisken taper mot sosiopaten; det pleier å være dårlig vær i november, og de gamle og skrøpelige som stemmer på slappfisken, gidder ikke å ta ruren til valglokalet, som de ikke vet hvor det ligger. Barka fascister finner veien uansett værforhold. Om Bernie er kandidat, så bryr de unge seg ikke om værforhold, så da vinner Bernie. Hele valgsystemet i USA er i utgangspunktet rigget. Men når en « uavhengig, sentralbanksjef er kjøpt og betalt, og kinesere uhindret påvirker valget av demokratenes kandidat, så er det ingenting igjen av demokratiet. Verden vil tapet stort på det; å tro på demokratiet er grunnleggende, men om sosiopaten vlir gjenvalgt, er demokratiet avgått ve døden.Da er det kun fascisme igjen, og alle vet hvordan det gikk for seg.
At alle medier bare sluker og fremstiller det som skjer der borte som overraskende osv. tyder på at ingen tør å kritisere de fascistiske metoder man bruker i USA for å skjerme de usosiale forkastelige forskjeller. I Norge øker de også dramatisk, men om sosiopaten vinner en gang til, så er troverdigheten i politikken borte forever.
Redigert 05.03.2020 kl 05:37 Du må logge inn for å svare