Hvorfor sparkes folk ut av dette forum?

papaXI
05.08.2018 kl 14:54 2133

Hva er årsaken, og hvem står bak? Dette burde vært opplyst, slik at vi vet hvem som er ulven i fåreklær.

Har du ikke sett memoet? Vi leker stol leken. Vinneren får spille golf med Donald Trump.
papaXI
05.08.2018 kl 16:02 1735

Ansvaret for slike ting ligger hos moderator, og hvis noen på bordet klager og får kastet ut medlemmer av bordet på sviktene grunnlag, da kan man jo stille spørsmålet, hvorfor? Uansett bør moderator alltid advare noen hvis de trår over en grense slik at de kan unnlate å gjøre samme tabben igjen. Å kaste noen ut uten å først ha tatt kontakt med vedkommende og advart er meget dårlig.

Jeg har fått 2 personer kastet ut herfra,

1. Histofosken - Det er over et år siden. Siden har han blitt kastet ut 100 ganger men selv om han alltid gir meg skylden så er ikke det sant.
2. For en uke siden, littsur., da han kalte meg pedofil. Jeg sa at jeg ville rapportere han om han ikke editerte det bort. Jeg gav han 12 timer. Han gjorde ikke som jeg anmodet om så jeg rapporterte ham. Admin kastet han imidlertid ikke ut. Han slettet kun innlegget. Dette likte imidlertid ikke littsur så han gikk til nytt pedofili angrep på meg. Denne gangen påstod han at jeg la til rette for pedofili og at jeg forsvarer pedofili.
Jeg rapporterte han igjen og denne gangen oppfordret jeg admin til å sparke han ut av forumet. Det ser ut som anmodingen ble fulgt. Om admin snakket med littsur eller ikke vet jeg ikke.
papaXI
05.08.2018 kl 16:28 1720

"Jeg rapporterte" "oppfordret jeg admin til å sparke han ut av forumet"

Du burde aldri kunne oppfordre admin om å kaste noen ut av bordet vårt, dette bør være en selvstendig handling admin skal ta. At du mener noen går over streken, det kan du rapportere, men en sak har mange fasetter, og hva dine øyne ser, bør ikke være hva admins øyne ser. En setnings intensjon bør også tas hensyn til, og hvordan kan admin vite dette uten å snakke med forfatteren?

Ikke rart at noen hevder at det finnes brukere her inne som admin kanskje hører mer på enn andre, og dette er heller ikke hva det bør være. Du kan selv ikke kaste stein her inne, du har puttet ord i andres munn flere ganger, og skulle vi følge oppfordringen din til admin, så burde jo du selv vært kastet ut mange ganger.

Nå forstår jeg at i en opphetet debatt kan noen bruke ord en gjerne ikke skulle brukt, men å kaste noen ut hver gang noen gjør dette, da ville det ikke være mange igjen her inne.

Sørger du over at vi har mistet en debattant som gikk rundt og kalte folk for pedofil uten grunn til tross for flere advarsler, så har du et problem.
Du kan ikke kalle det i en opphetet debatt når det foregår over nesten 24 timer fra første advarsel. Og hvorfor skal det ikke være lov å foreslå passende straffemetode? Latterlig innspill.
.777.
05.08.2018 kl 16:42 1833

Littsur kalte deg ikke pedofil, det var du som valgte å fortolke det slik. Men det var ikke det han skrev.

Jeg skjønner meg som sagt ikke på dere. Nesten ikke folk igjen her og så driver dere og tyster på hverandre, og prøver å kaste ut hverandre. Blir skikkelig knall her når det bare er ett par triste grå mus igjen her som babler PK svada. Nei, dere er noen snodige skruer.

777
"Jeg skjønner meg som sagt ikke på dere."

Hvem dere? Hvorfor forsvarer du littsur.

Jeg kunne jo sagt til deg at jeg tror du støtter jødeutryddelsen i Tyskland under 2 verdemnskrig.
Vil du ikke da tolke det som at jeg kaller deg nazist?
.777.
05.08.2018 kl 17:09 1822

Dere angivere, som prøver å kaste ut andre fra forumet. Regner med at det er flere enn deg?

Jeg forsvarer Littsur fordi han ikke kalte deg pedofil. Det var du som valgte å forvrenge/fortolke det han skrev.

Du kan si hva du vil til meg, og kalle meg hva du vil, det gjør du jo uansett. I går var jeg til og med rasist fordi jeg støtter Trump, i følge deg

Jeg klarer å svare for meg selv, hvis jeg vil. Det er ikke alltid jeg gidder da jeg synes at sånne innlegg fra deg med elleville påstander, skjellsord, og kallenavn sier mer om deg, enn om meg.

Jeg har aldri klagd til admin på noen andre her, og kommer ikke til å gjøre det heller. Jeg er ikke ei hysterisk kjerring.
Redigert 05.08.2018 kl 17:11 Du må logge inn for å svare
imatza
05.08.2018 kl 17:25 1813

"Og hvorfor skal det ikke være lov å foreslå passende straffemetode? Latterlig innspill."

Vi lever i et fritt samfunn, ikke i gamle Sovjet, men du avslører at du mener vi gjør det og vil forsatt ha det slik. Kommunister har jeg aldri likt, de påtvinger mennesker sine egne meninger. Jeg vet ikke om noen har kalt deg pedofil, men er det sant, er det faktisk lov ifølge norsk lov. Er det ikke sant, da har du et poeng, men straffen skal ikke settes av deg, vi driver ikke selvjustis i Norge.

Jeg er som du ser, enig med papaXI i denne saken, og det ser ut som flere er enig også.
Riot
05.08.2018 kl 17:35 1808


Havsfruen kastade mig ut på gamla forumet.......var det OK?

imatza
05.08.2018 kl 17:49 1798

Kun admin kan kaste deg ut, klag til rette vedkommende.

"Jeg har aldri klagd til admin på noen andre her, og kommer ikke til å gjøre det heller. Jeg er ikke ei hysterisk kjerring.

Jeg foretrekker at brukerne følger regelverket. Da blir tonen mer koselig. Når det er sagt så vil jeg ikke si at jeg har gått amok med 2 anmeldelser på alle de årene jeg har vært her. Begge gangene har det vært personlige fornærmelser som ikke har stoppet selv om jeg ba pent om det.
.777.
05.08.2018 kl 19:28 1806

«Jeg foretrekker at brukerne følger regelverket. Da blir tonen mer koselig.»

Det er ingenting som blir mer sant av at du vrenger, vrir, og kommer med elleville påstander. De andre som er her vet godt hvordan du pleier å gå amok med kallenavn og usanne påstander om andre debattanter, så påstanden om at du ønsker deg en koseligere tone blir i grunn bare komisk.

Du skal altså stå fritt til å være bajas, men andre må være høflige mot deg for å få det koseligere her...ja ja...

PS: nei det var ikke Ok, Riot. Jeg skrev om det samme da også, og nevnte deg. Du er en som skiller deg ut her, og vi trenger sånne som deg, hvis ikke blir det så kjedelig her at ingen gidder å bruke forumet lenger.

Jeg skjønner ikke at folk her trenger å ta alt så alvorlig og personlig. Dette er et anonymt nettforum. Jeg driter i hva Jabba kaller meg her når han skal tøffe seg.
Redigert 05.08.2018 kl 19:35 Du må logge inn for å svare

Først skal vi soialiseres i sota askeladd fredagskosen med islambortforklart og svenske pride-rapporter og senere kommer fredagsbønnen men til den tid blir det ingen bønn.

SELVFØLGELIG er meningsutsletting en stolt jihadjabb covert strategi, det ligger i DNA. sensur de har ADRI tålt slikt uten sin ekspertise i å stå frem som offer, krenket. Men vi som leste littsur vet at jihadjabb vri&bend versjon var nettopp det.

"Det er ingenting som blir mer sant av at du vrenger, vrir, og kommer med elleville påstander."

Det du kaller for elleville påstander vil av 90 % av nordmenn oppfattes som fakta. Du må ikke inbille deg at du har bred støtte for dine synspunkt. Dette er et freak forum for for konspirasjonsteoretikere.
.777.
05.08.2018 kl 19:48 1794

Så du tror at dine elleville påstander om andre debattanter oppfattes som fakta av 90% av nordmenn?

Jeg tror ikke at noen som leste Littsurs innlegg er enig i din forvrengning av innlegget. Littsur svarte deg også på det i andre innlegg, hvor han viste til din forvrengning og ditt skuespill som «offer».

Dine elleville påstander om meg og mine meninger er det nok heller ikke så mange som tror på.

På en annen tråd fortsetter du å kalle meg rasist i dag, men nå skyldes det ikke at jeg støtter Trump, nå har du funnet opp en annen grunn.

Det er nesten som klima foskning det her. Du finner skjellsordet først og så finner du opp argumenter etterpå for å forsvare bruken av skjellsordet ?
Redigert 05.08.2018 kl 19:53 Du må logge inn for å svare
artig
07.08.2018 kl 15:45 1698

Jeg forstår ikke hvorfor jabbadabba opp og i mente ikke slette/ utvises.
Skulle tro han var betalt for å ødelegge forumet.
Huske i 2011, da ble det slettet over en lav sko, og nick ble slettet uten grunn.
Noe på gang igjen?

Fy flate, Jabbe - det pranket mot littsur skal du huskes for! :(

Jeg ser Riot klager over at han ble kastet ut for uhyre intime og krenkende påstander om en person han ikke kjenner. Hvis han synes synd på seg selv for å fantasere offentlig om hvordan en kvinne lukter mellom bena, så mangler han fullstendig skikkethet til å delta på et åpent forum.

Littsur har heller aldri kalt Jabbe for "pedofil" - er du helt dum eller? Littsur er flott å ha på forumet, og jeg fatter ikke at Admin lar seg manipulere av venstreraddissene her på forumet til å kaste han ut. Vi må være flinkere til å ringe opp Admin når han jobber til de grader etter ugrunnete klager.

Hva har forresten skjedd med Haggbart? Han var jo her! Er han kastet ut også?

Jeg savner mange fra det gamle forumet - kom tilbake hit, vær så snill! ;-)))
.777.
07.08.2018 kl 18:54 1633

Hvor har det blitt av Jabba nå da?

Er det noen som har angitt ham?
papaXI
07.08.2018 kl 23:42 1575

Dette var da ikke uventet, var det?
.777.
08.08.2018 kl 08:22 1534

Jeg håper virkelig ikke at noen har angitt Jabba. Hvis han forsvinner så har jeg ingen å krangle med her :-(

De som ikke overholder reglene på forumet (https://forum.hegnar.no/Regler-og-informasjon) blir utestengt.
Det blir gitt advarsler, men hvis det ikke hjelper fører det til utestengelse.
Grove brudd på reglene fører til utestengelse uten advarsel.

Admin
Redigert 08.08.2018 kl 10:33 Du må logge inn for å svare

777. I dag kl 08:22

Det må da være et emne vi kan krangle over, er det ikke? :-)
.777.
08.08.2018 kl 14:58 1442

Vet ikke helt hvordan dette skal tolkes, er Jabba kastet ut eller ikke?

Takk for tilbudet Franz men det blir nok ikke helt det samme med deg, Jabba var favoritt kranglefanten min her inne. Ingen kan vri og vrenge på virkeligheten som ham, ingen postet mer progressiv propaganda enn ham, og INGEN hatet Trump mer enn ham :-(

Jeg tror ikke admin kunne sagt det klarere: "Grove brudd på reglene fører til utestengelse uten advarsel."

Jeg tror at Jabbe er gjenoppstått som den han egentlig er, selveste "B - den ekte", med flunkende ny PC/IP-adresse og emailkonto.

Takk til Admin for å reagere på eget initiativ når anstendighetsgrensene overskrides! Som regel er vi vant til at utkastelse skjer slik:
Kraftig ad hominem provokasjon fra venstresiden fører til kraftig reaksjon. Deretter kastes sistnevnte ut etter klage fra provokatør.

Lurer forresten på hva Jabbe ble kastet ut for, men det var nok utvilsomt høyst fortjent!
Redigert 08.08.2018 kl 15:20 Du må logge inn for å svare
.777.
08.08.2018 kl 15:51 1423

Jeg har kranglet med Jabba her siden 2008, tenk på det. 10 år. Jeg har fulgt radikaliseringsprosessen live.

Nei dette er bare trist :-(

Alt har sin grense, og jeg tror vi skal være glad at denne grensen overholdes.
Riot
08.08.2018 kl 23:17 1345


Läser i regelboken för detta forum

Ærekrenkelser, rasistiske innlegg, truende innlegg, pornografiske innlegg eller annet i strid med norsk lov.

Hmmmm.......pornografiska inlägg är de verkligen reglerade i norsk lag?

nej....nej...jag skall inte posta något sådant material (var nu gränsen går) är bara nyfiken. Någon som vet?
.777.
08.08.2018 kl 23:33 1339

Jeg tror det er lov å vise legger, har hvertfall sett flere i shorts og kjoler.
Riot
08.08.2018 kl 23:35 1337


Hee..he.
ok att klippa gräset 6.00 en lördag, men straffbart på en söndag.

.777.
08.08.2018 kl 23:57 1326

GeneKelly skrev Innlegget er slettet
Uansett hva du sier så blir det tydeligvis oppfattet galt.