Corona, en kjempemulighet for Kahoot


Tok meg friheten og kopiere disse linkene fra Bruns og opprette en ny tråd. SAyns Kahoot er superspennende uavhengig av Corona, men nå snakkes det rundt i verden om hvilke plattformer som skal velges når elever må fjernundervises. Kahoot er selvsagt brennhet kandidat. Kursen holder seg også meget godt på en bedrøvelig børsdag.

Dubai:

https://gulfnews.com/opinion/op-eds/coronavirus-students-can-learn-anytime-anywhere-1.70175960

Sør korea:

https://www.yna.co.kr/view/AKR20200306046500009

England:

https://edtechnology.co.uk/Article/tools-support-teaching-amid-coronavirus-closures/

Italia

https://www.draft.it/cms/Contenuti/quiz-didattici-gratis-coronavirus/

Kina: (her gikk internett ned i knestående da 200 millioner flyttet klasserommet online for flere uker siden)

https://www.seattletimes.com/nation-world/in-china-200-million-kids-have-gone-back-to-school-online/

Japan:

https://prtimes.jp/main/html/rd/p/000000001.000054885.html

Spent på hvordan Kahoot holder seg gjennom dagen. Regner med en massiv flukt fra oljerelaterte aksjer i dag og ellers blodrøde børsen, men Kahoot kan være en av de få som profiterer på en "sjuk" verden.

Alt skal nok ned i dag? Håper der er eneste aksje som skal opp 😜
Swago
09.03.2020 kl 08:14 4547

Jada Kahoot som er priset beyond all fornuft skal nok stige i dag.

Har ikke troa på noen økning i dag selv, men regner med flukten fra olje og oljerelaterte papirer drar mye av lasset i fallet. Jeg tror uansett dette er en av de aksjene som vil komme styrket ut av en slik unntakstilstand globalt.

Rusler nordover igjen. Undrer meg på hvordan Kahoot gjør det om dagen. Kan ikke skjønne annet at den må være en av de selskapene som kan gjøre en kule på karantener og stengte skoler.

Lurer på hvordan responsen er på premium abbonement som tilbys gratis i mange av de hardest rammede landene er. Underholdning og E læring uten smittefare, gjennombrudd i nye markeder kan fort skje i disse tider.

Kahoot! viser styrke på en depressiv børs.

Leser at de fleste bruker MS Teams på fjernundervisningen. Men er vel ingen direkte konkurrent til Kahoot, og dekker vel et annet område som ikke Kahoot har.? Men er på tynn is her - kanskje noen andre vet bedre ????

Kahoot! har da ingen ting med Teams å gjøre. Eller Slack eller Googe Hangouts for den saks skyld.
Mulig at noen av dem har avstemningsverktøy integrert, men ikke noe i nærheten av Kahoot!.

Kahoot er i fint driv. Fjernundervisning skaper enorm etterspørsel!
focuss
23.03.2020 kl 09:15 3174

Ikke så lett å finne aksjer hvor Corona fundamentalt kan være positivt. For et selskap som lanserer en Corona vaksine så er det åpenbart. Utover det så er kanskje Kahoot noe av det nærmeste vi kommer.

Opp over 12 kroner fra bunnen nå. Hjemmeunderholdning og fjernundervisning trender nå. I Kahoot har du både og. Nytt byks i dag. Kursmålet på 100 står fortsatt ved lag.

Hvis dette selskapet ikke øker kundemassen og legger godt grunnlag for fremtiden skjønner jeg ingenting. Dette er gode tider for Kahoot! Tallene kommer 03/04 april.

Microsoft pumper de frem:
https://www.education.microsoft.com/en-us/resource/2d569df5

Kahoot legger frem nye tall og projections 2. april. Alt tyder på at det kommer gode nyheter. Pandemi og lockdown er perfekt for Kahoot.

Denne er grisebillig fortsatt. Har virkelig satt fart og er på vei mot nivåene før Corona kollapsen. Twitrer om fornøyde lærere globalt som omfavner Kahoot og bruker det i disse hjemmetider. Spent på neste oppdatering.

Hvem og hvor tvittres det. Kilde/link ?

Kahoot listes som #2! Ikke gæli det. Blir meget spennende å se/høre hva selskapet kommer med til uken. Kan bli særdeles hyggelig. Men tror nok at det som skjer i Q2 20 vil toppe dette. Joda, 2020 blir nok et særdeles godt år for Kahoot. Og herifra vil de bare vokse og vokse og vokse......

Bare å følge Kahoot på Twitter og lese gjennom feeden der så skjønner man at det er store muligheter om dagen
Iceman
28.03.2020 kl 13:47 2057

Ser absolutt muligheter innen utdanning og distance learning. Men er ikke mye av inntektene knyttet til bedrifter, som rammes av covid19? Noen som har peiling på kahoot som kan opplyse meg? Skal sette meg mer inn i selskapet i løpet av helga.

GT2RS skrev Innlegget er slettet
Et simpelt møkkaprodukt? Var det 47 mill dette møkkaprodukter omsatte for i Q4 19? Møkke Ping for et møkkaprodukt!

Så en oversikt der Kahoot ble rangert som #2 i en oversikt over flere lignende produkter. Nøkke høy rangering for noe som skal være et møkkaprodukt.

Ser også at et anerkjent firma som Microsoft reklamerer for dette møkkaproduktet. Pussig at et såpass anerkjent firma lar seg utnytte av et slikt møkkaprodukt.

Si meg GT2RS, kan det være at du tar feil? Jeg velger å vente til 2 april for å se hva ledelsen vil presentere. Samtidig vil jeg ønske GT2RS en riktig god helg og lykke til med investeringene. Helt greit at du holder deg borte fra Kahoot ettersom du har den oppfatningen du har.

Ventes kraftig vekst i aktivitet/ antall brukere nå om få dager, og ikke minst viiktige brukere- Lærere som vil bli konvertert over til betalende løsning på sikt. E- læring har aldri vært viktigere.

Bra fres i dag også. En av få aksjer som kursmålet består på. Ikke vrient å skjønne det i disse dager.

Nye 7,5 %. Ser vi 60 innen ukeslutt? Da er vi på nivået med før Corona krisen slo inn.

Det avgjøres helt av hva vi får høre 2. april...

Nivået før corona var 70+, så her er det fortsatt mye å gå på. Aksjen er fortsatt veldig billig. Kursmålet ble satt på 100nok og 105nok av både sp1markets og artic.

Legg merke til at Kahoot i disse dager er nr.1 i appstore under utdanning. De er foran googlec noe man ikke skal regne med da dette er to nokså ulike prospekter. Veldig sterkt.

Tallene 02.april er garantert gode. Kahoot går bedre nå en før fallet. Jeg tipper aksjen står i 100nok før 01.juni.

Kan noen fortelle meg hvor presentasjon av tall 2. April er annonsert og hvor den blir presentert? Finner ikke noe under IR på Kahoot.it

Ingen tvil om at dette er good stuff👍

Som sagt i trådstarten, Corona er en massiv boost for Kahoot. Denne fyrer av nå!

Highlights Q1 2020
• Strong usage growth on the Kahoot! platform with 25% growth in active accounts, 19%
growth in hosted games and 23% growth in participating players last twelve months
• Good growth in paid seats, reaching 184K in Q1 2020, increased with 32K seats from Q4 2019
and reaching a total of 202K including DragonBox School
• Q1 2020 Invoiced revenue growth of 220% to $6.4m, up from $2.0m in Q1 2019 (as reported)
• Positive cash flow from operations of $0.7m in Q1 2020, compared to $1.1m in Q4 2019
• Solid financial cash position with cash and cash equivalents of NOK 357m ($34m) as of
31.03.2020 and no interest-bearing debt
The company maintains the guidance of invoice growth rate in 2020 of 100-150% growth from
proforma 2019 level, with invoiced revenue in Q2 2020 to be slightly higher than Q1 2020 and
improved positive cash flow from operations

NB: Eneste bekymring; "invoiced revenue in Q2 2020 to be slightly higher than Q1 2020" ? Lavere vekst fra Q1 til Q2 i år pga. gratis premium til utdannelsesinstitusjoner. Kommer sannsynligvis sterkt igjen etter Corona når alle som har prøvd premium må betale for å fortsette,
Redigert 02.04.2020 kl 09:21 Du må logge inn for å svare

An update from the CEO of Kahoot!, Eilert Hanoa: First Quarter 2020

Through March, we have seen a rapid and fundamental shift in how digital tools are being used in companies, organizations, in social contexts and in all kinds of educational institutions. We see a huge shift to the distributed use of Kahoot! through videoconferencing and individual assignments to employees, students, and social players.

3fot: det er et ambisiøst og samfunnsnyttig tilbud fra Kahoot sin side. Får håpe det hjelper både samdunnet, og Kahoot selv på lengre sikt.

Liker svært godt at de gjør et slikt "stunt" selv om det går utover kortsiktig inntjening.