MEDIA PUMPER UT NEGATIVITET HVER DAG


Vi vet hva som påvirker folk flest. Hvis vi hører til stadighet EN verson så tror vi på det. Det kalles hjernevasking. MEDIA idag er en hjernevask sentral. Det pumpes ut hvert minutt hvor jævlig det er og blir med koronaviruset. Det krisemaksimeres hvert minutt i aviser TV på nettet. Det popper opp meldinger på pc en om hvor ille det er og kommer til å bli. Dette gjør noe med folk.

Vi lever i en EKSTREM mediatid ! Men du som privatperson blir blokkert og sensurert hvis du ytrer deg. Dette kalles Ekstremisme.
Redigert 06.03.2020 kl 14:43 Du må logge inn for å svare

jeg lurer på hvor lenge media skal telle antall corona smittede. Det er ikke så interesant å skrive: Recovered:55,991

I norge teller de en og en;
104,105,109,114

Nå er det snart så mange at det ikke spiller noe rolle hva vi gjør, og dermed er det like greit å peise på som før.

De skriver heller ikke hvor mange som er blitt friske. Men hvor mange som har blit smitta.

Coronavirus Cases:
100,550
view by country
Deaths:
3,410
Recovered:
55,991

de pumper ut OVERSKRIFTER hele tiden for å få så mange klikk som mulig. ja slik at de kan slå i bordet til annonsører at VI HAR MANGE klikk og masse folk som er inne på hjemmesidene våre.
har lakt merke til en ting til. når man tidligere skrållet nedover siden feks på en ipad og du «traff» en annonse gikk du ikke inn på siden. nå er dette endret. nå skal det ingenting til før du kommer inn på annonsen og derigjennom flere klikk selv om du ikke valgte å gå inn på denne annonsen men det er mye mindre treghet nå enn tidligere og det er gjort bevisst. Verden vil bedras.