Amerikanske 30-årsrente under 1%


Da jeg så dette kom jeg til å tenke på diskusjonene vi hadde her inne for noen år siden hvor noen av oss argumenterte for evige lave renter, mens andre (ingen nevnt ingen glemt) latterliggjorde det og argumenterte iherdig for at dette var et midlertidig fenomen.
landis
09.03.2020 kl 10:25 584

Det du sier er altså at du forutså at opec krisen og corona viruset skulle slå til samtidig.. ?

Eller prøver du å slå et billig poeng på en pandemi som tar livet av masse folk...

Lavmål

hehe, noen har ikke forandret seg skjønner jeg. Rentene har vært på vei mot null lenge før korona og oljeprissjokket. https://www.cnbc.com/quotes/?symbol=US30Y

Vi får snakkes igjen om ett år når korona-effekten er over. Regner med at du mener vi er tilbake på nivået vi var for fem år siden da. :)

Lavrenteregimet forlenges nå. Problemet er at den medisinen ikke virker på det som nå skjer.

Ja, jeg tror det er det som skaper ekstra frykt nå, at det amerikanske rentekuttet ikke fikk den effekten man håpet. Og gullprisen er ned til tross for kraftig børsfall og det samme er bitcoin. Det er mange sannheter som det rokkes ved nå og vi kan gå skumle tider i møte.

Jeg burde nok gjort som jeg planla å gå over fra fastrente til flytende rente da jeg solgte meg ned i boligmarkedet, men ble litt for grådig. Trodde jeg skulle få litt mer i underkurs. Nå kan jeg nok glemme underkurs :)