Hvordan står det egentlig til i AXA


Legger mitt innlegg fra annen tråd inn i låst tråd. Enkelte kan få skrivetilgang etter å søke. Men, vil være kritisk til hvem som slippes til.

Ja, det virker nesten som "ingen" har trua lenger. Ved så langt dagens laveste kurs 9,50 var børsverdi 1,48 milliarder kroner. I dagens utstedt årsrapport leser vi at EBITA for 2019 endte på 91,2 millioner euro, eller med dagens kronekurs 991 millioner NOK. Net profit etter skatt ble 21 millioner euro eller 228 millioner NOK. Cash og Cash ekvivalenter endte på 71,7 millioner euro eller 779 millioner NOK. Så kommer emisjonskroner pluss mulig god net resultat fra nyttår fram til dagens dato (11.03.2020). Nei, dette selskapet er ikke mye å tro på. Kanskje noen her bør stille på generalforsamling 1. april (invitasjon sendt ut i dag) og fortelle aksjonærforsamlingen hvor elendig det står til.

Hei og takk for aksept:) Som eg skriv i andre trådar er ikkje kursane i inkasso freda. Sjå omkring deg på OSE, kraftig utvask av da meste uansett aksje. For meg sidan januar forsikra eg min posisjon i axa og set godt inntil da snur i andre aksjar. Eg set med tankar om kva investering som er best om eg skal kjøpe meg inn long framover våren, både virus og børskorreksjon kan vare ei god stund til, tala som kjeme i etter q1 -q2 blir nok i nedjusterte i ulike aksjar, so eg avventar inntreden pr no og veker framover. Sjønar at du er frustrert over enkelt prestasjonen til Axa, men da gjeld nok alle aksjar dessverre for nokon.

Så i en artikkel i dag om XXL kursutvikling siden nyttår. Det som slo meg var at kurven fra 17/18kr til 3/4kr i perioden er ganske lik AXA utvikling fra 19kr til 5kr. Står det virkelig like ille til med AXA som for XXL???

Nei, selvsagt gjør det ikke det. Det ser bare slik ut på kursutvikling.
Redigert 20.03.2020 kl 12:11 Du må logge inn for å svare

Lurer litt på hva som driver enkelte skribenter her på forumet. Registrer ikke mindre enn 70-sytti- innlegg fra en og samme person, på en søndag(hviledagen). Mange av innleggene om AXA. Uten at jeg har avsatt tid til å lese noe av det, vet jeg at det i all hovedsak dreier seg om baising i lange baner.

Den tenker jeg satt i "fuglekassa"!!!

Mandatory Notification of Trade
Endre Rangnes, CEO of Axactor SE, has today purchased 500,000 shares in the
Company at an average price of NOK 4.9903 per shares. After this transaction
Mr. Rangnes and Alpette AS, a company owned by Mr. Rangnes, controls 3,025,643
shares in the Company.

In addition Susanne Schneider, who is a related party to Mr. Endre Rangnes, has
today purchased 300,000 shares at an average price of NOK 5.0477 per share.
After this transaction Mrs. Schneider controls 339,832 shares in the Company.
Se nyhetdetaljer og vedlegg (www.newsweb.no)

Dette må da tyde på at Endre og nærstående Susanne må ha "ståltro" på selskapets framtid. Så får heller enkelte "gnåle" så mye de vil om det motsatte. Nevner ingen nick, siden jeg har mottatt en advarsel fra administrator for litt tid tilbake.
Redigert 27.03.2020 kl 15:30 Du må logge inn for å svare

Faller tilbake i dag. Men, OSL raser over 4%. Brent stuper over 10%. Ikke rart mye går minus. Fornøyd om AXA slutter noe over onsdagens sluttkurs. AB nedsalg skyldes ganske sikkert nervøse fondsparere som vil ut uansett pris. Derfor må fondene selge. Leste for noen dager siden om et fond som fikk tillatelse til å suspendere alle salg. Grunn var at så mange ville selge sine andeler samtidig, og at det ville gi uforutsett lave kurser. Det er noe slikt som skjer nå. Roma ble som kjent heller ikke bygget på èn dag. Kjøp av 500000 aksjer over børs onsdag av Endre, er fortsatt et knallsterkt signal. Viser at han har god tru på framtida til selskapet, selv om det kan bli noe forskjøvet intekter de neste kvartalene. Hvor lenge avhenger av Corona frykten. Men, på den andre siden, jo lenger Corona varer, jo billigere vil portefølger bli. Flere og flere kredittbanker vil måtte selge til stadig lavere priser, for å redde seg selv.