SOFTOX - Vanlig antibac gir kløe!


De siste dagene har butikkene her omkring satt ut gammeldags håndsprit, jeg har etter to dager begynt å klø på hendene. Når man i tillegg vet at de ikke er spesielt gode på virus, så kan man bare gjette hva disse patentene Softox sitter på er verdt!

Hvor mange milliarder er de patentene verdt hvis noen av de store vil kjøpe de kjapt for å smelle produktet inn i store fabrikker, som er operative!

100 prosent effekt mot virus.... Fy flate... 100%
Redigert 11.03.2020 kl 19:10 Du må logge inn for å svare
repsol
11.03.2020 kl 20:37 3146

Ja dette er den type aksje jeg kaller , No brainer

Kan forklare for dem som ikke skjønner , må ikke ha hjerne for skjønne at dette tar av fremover
Redigert 11.03.2020 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
allers
11.03.2020 kl 20:39 3141

Vil ihvertfall anta at et bud under 300kr ikkje hadde nådd frem.
Da snakker vi vel en verdi på i overkant av 2 milliarder?
allers
11.03.2020 kl 20:40 3128

Eg tror heller ikkje dette er nok.
Vi snakker her om et helt hinsides marked på over 24 milliarder om eg ikkje tar feil.
Snart hele verden går rundt med Antibac i veska, tenk dere hvilket potensiale denne aksjen har så snart de får satt produktet ut i live.
Noen mindre testpartier ut og så blir det full rulle i lang lang tid.

Når det kommer til desinfisering, så vil det heretter bli omtalt i 2 epoker...før og etter Corona. At Softox kom med et alkoholfritt produkt nå, som virker på ALLE virus er en helt hinsides timing.

Ingen liker vanlig antibac, men vi bruker det, selvfølgelig. Dette produktet vil selge som varmt hvetebrød!
Frantzen
25.03.2020 kl 08:26 2339

Vanlig antibac har vel kun virking noen sekunder, inntil alkoholen er fordunstet . Er det noen som vet hvor lenge softox sitt produkt, virker på overflater / hender.
repsol
25.03.2020 kl 08:28 2330

Blir spennende følge dette papiret fremover )

repsol
Redigert 25.03.2020 kl 08:35 Du må logge inn for å svare
Klimbull
25.03.2020 kl 08:36 2273

Norges Forskningsråd har bevilget 2,4 millioner i støtte til et doktorgrads-stipend hos SoftOx Solutions AS. Doktorgraden er knyttet til Farmasøytisk institutt ved Universitetet i Oslo under veiledning av Professor Pål Rongved. Som en del av selskapets videre satsing på nye produktformuleringer og produksjonsmetoder har SoftOx knyttet til seg en doktorgrads-stipendiat, hvis forskningsprosjekt har blitt bevilget 2.4 millioner kroner fra Norges Forskningsråd. «Vi skal i det forestående arbeidet studere effekten av SoftOx-teknologien innenfor ulike bruksområder. Doktorgradsarbeidet vil være viktig for utvikling av neste generasjon hånddesinfeksjonsmidler og fremtidens sårbehandling» sier professor Pål Rongved, ved Farmasøytisk Institutt, UiO. Om SoftOx´ patenterte teknologi. Teknologien har vist svært god og bredspektret antimikrobiologisk effekt mot virus, bakterier, sopp og sporer. Som beskrevet i tidligere meldinger fra selskapet vil teknologien kunne ha bred anvendelse som hånd- og overflatedesinfeksjonsmiddel, medisinsk teknisk utstyr og legemiddel. Første produkt ut er hånddesinfeksjonsmiddellet SafeDesTM i samarbeid med Antibac® som bl.a. har full antiviral effekt i henhold til nylig gjennomført test ved Institute for Hygiene and Microbiology, Dr. Brill + Dr. Steinmann. Testen, som er i henhold til internasjonal standard EN 14476, viser at selskapets hånddesinfeksjonsmiddel i motsetning til alkoholbasert hånddesinfeksjon har full virucidal effekt. Det vil si at det inaktiverer og bekjemper alle typer virus.
babushka
25.03.2020 kl 08:38 2255

Nå er det jo slik at dette produktet skal leve etter Corona, grunnet sine egenskaper mot virus - blant annet Noroviruset.
Men i mellomtiden er det enkelte her inne osm mener at vi har nok av produsenter av "vanlig håndsprit" (som ikke er det samme som SoftOx).

Ta en kikk her:
https://www.nrk.no/osloogviken/polen-konfiskerer-handsprit-til-norge-1.14953916

Nok et eksempel på at enkelte ting må man bli selvforsynt med. Blir mye som blir revurdert etter denne krisen, og omfanget av den. Tilgang på livsnødvendig utstyr, sykehusnedleggelser, lønnsnivå til kritisk personell(renholdere, butikkansatte, helsepersonell osv), smittevern osv. SoftOx har gjort et scoop nå, og det vil bli synliggjort for allmennheten gjennom børsmeldinger på løpende bånd. De vil bade i henvendelser når det blir kjent at de har et produkt som ikke ødelegger hendene for utallig mennesker worldwide.
Klimbull
25.03.2020 kl 08:49 2196

COVID-19 bidrar til å etablere markedet for Softox sine produkter for fremtiden, men produksjonskapasiteten er foreløpig for liten.

Da bør du lese hva de skriver i dagens melding...
Grønn
25.03.2020 kl 09:22 2091

Innovasjon Norge støtter SoftOx med et lån på 6 milloner korner for å øke produksjonskapasitet på selskapets fullt vircidale hånddesinfeksjonsmiddel For å svare på økt etterspørsel etter hånddesinfeksjonsmiddel har Innovasjon Norge innilget SoftOx Solutions AS et lån på 6 millioner kroner. Den nye linjen er under prosjektering og vil innen kort tid bli satt i bestilling. Dette kommer i tillegg til eksisternde produksjonslinje som testes i disse dager. Mer informasjon om produksjonskapasitet og volumer vil følge etter at test er gjennomført på eksisterende linje og nye produksjonsline er ferdig prosjektert.
Klimbull
25.03.2020 kl 09:40 2030

Det var på høy tid!

Normalt tar det jo noe tid for å etablere økt produksjon. De får kjøre på med 3 skift hele uken inkl. helg på eksisterende produksjonslinje.
Trenger normalt noe vedlikehold og luke bort oppstartsproblemer.
Klimbull
25.03.2020 kl 09:42 2015

De burde få på plass en lisensavtale med noen giganter i Europa og USA.

Hyppig bruk av alkohol på hud over lengre tid gir oppsprukken hud.
Hud som ikke lenger er intakt har utenom symptomer som kløe også direkte økt smittefare.
Redigert 25.03.2020 kl 14:21 Du må logge inn for å svare

Også vil alle disse som har problemer kvie seg for å sprite hendene så ofte. Med SafeDes vil alt slikt være historie.

Tett mellom gladmeldingene her, kan nok få alvorlig kløe visst man er ute for lenge ;-) Bør nok være litt varsom med øretrilling.
Mogwai
25.03.2020 kl 11:23 1755


Noen som har sammenliknet softox med bactiguard. Hadde vært en interessant sammenstilling. Vet at Bactiguarder priset til nesten 5 milliarder. Cirka 10x++ mer enn softox. Hva er det som gjør at softox er så mye lavere priset?
repsol
25.03.2020 kl 11:49 1664

Softox faller med olje pris , bra gjort

repsol
bj111
25.03.2020 kl 12:19 1586

Er ingen overraskelse det. Børsen er nervøs for tiden og det er mye som har falt uten at det er noen annen grunn enn psykiske lidelser. Dette gir muligheter men lite trolig at en dår muligheten til at et selskap tar ut sitt fulle kurspotensial slik at man kan realisere å hoppe inn i andre som ligger ubegrunnet nede. Kurspotensialet kommer først når klima bedrer seg. Klimakrise....stille om det for tiden. Er den avblåst tro?

Jeg liker at selskapet velger 6 mill lån fra Innovasjonsfondet (med superbillig rente i disse dager) fremfor emisjon - og at pengene er for å doble antallet produksjonslinjer pga markedsetterspørsel. At deres forskning har gjort at Norsk Forskningråd har premiert dem med 2.4 millioner i stipend er heller ikke å forakte.
Alt tyder på en ledelse som er aksjonærvennlig, som oppdager muligheter, som har kompetanse i sitt felt og som jobber for selskapets beste.

Det er er denne proaktive holdningen hos nøkkelpersonell i et selskap som er kritisk for å avgjøre om et selskap gjør det bra i lengden. Med slike egenskaper som de har fremvist vil de raskt kunne utvide porteføljen sin av produkter, innen det hotteste av det hotte i årene som kommer - sykdomsbekjempelse.
Redigert 25.03.2020 kl 14:44 Du må logge inn for å svare

Geniale produkt og ledelse som er på hugget. Da lover det bra!
bj111
28.03.2020 kl 20:02 788

Generalprøven til ledelsen kommer vel til uka, er vel da første produksjonslinje starter og produktet skal ut på markedet? I dagens situasjon bør alle flasker som kommer ut av samlebåndet være solgt før de kommer i esken. Blir det lager så er noe helt feil.

Slutt å bekymre deg! SoftOx fikk jo nettopp midler fra innovasjon Norge for å øke produksjon fordi det var så sterkt etterspørsel. Kom deg inn i aksjen igjen og nyt det som skjer!

Det at Softox handles på Merkur holder igjen fond etc. fra å investere i selskapet.
Kanskje verre å shorte og de fleste roboter er trolig ikke tilstede på Merkur.

Er vel egentlig bare hvor mye de klarer å produsere som setter grenser for hvor mye aksjen kan gå. Er nå min lille mening da.

Dersom produksjon og omsetning skal øke så mye som dere skriver, kreves vel en masse arbeidskapital?
Produksjonsutstyr, kundefordringer og lager (av innsatsvarer, varer i produksjon og ferdigvarer på vei ut),
vil være de postene som binder mest kapital. De kan selvsagt prøve å finansiere kapitalbehovet ved lån,
men med den utvikling det har vært i aksjen, må det være fristende å finansiere ihvertfall deler med egenkapital.
Som aksjonær må man derfor være forberedt på at det etterhvert kommer en emisjon, uten at det behøver å
være alt for negativt.

Uhyre fascinerende med all pratet om emisjon forsøkt innpakket i en negativ undertone når man i et slikt scenario vil kunne sitte stille i båten, la storfiskene skyte inn penger og selv bare høste av en aksjekurs som vil fortsette sin himmelferd på bakgrunn av et selskap som vil ha bevist både gjennomføringsevne og ambisiøsitet til gunst for aksjonærene.

Når kursmålet på 100 er for ett skift med en produksjon på 5000 liter per dag så er det ganske så opplagt at denne vil kunne gå MYE høyere om det igangsettes tre skift i tillegg til økning av minst en produksjonslinje. Når man i tillegg vet at sårproduktet kun er måneder unna og at det er her de virkelig store pengene befinner seg på litt sikt så finnes det gå grunner til å ikke bare være langsiktig og se kursen bare øke og øke.
Redigert i går kl 11:42 Du må logge inn for å svare

For å komme ut i det store verdensmarkedet er det vel en sannsynlig vei å gå via lisensiering til store selskaper som har den nødvendige kapasitet.