Turisme

 

Nå blør også Trygve Hegnar cash under krakket i Scandic.


Han er ikke like kjepphøy nå, som han var i 2008, da satt han med mye i cash.
Trygve Hegnar har brukt rundt en halv milliard på å bli tredje største eier i Scandic Hotels. – Et godt sted å være, sier han.
Redigert 31.03.2020 kl 19:44 Du må logge inn for å svare
alexen
14.03.2020 kl 00:44 383

Rart Trygve ikke kommenterer Scandic caset sitt på Finansavisen tv? Han har vel tapt 350 mill så langt - ned nye 8-9 % i dag. Trygve pleier jo ofte kommentere alle andres feilinvesteringer - Walk the talk er det noe som heter Trygve!

Er vel bedre for gårdeierne å være hjelpsomme i denne situasjonen enn å slå Scandic konkurs og begynne å lete etter nye leietakere når blodbadet er over. Ingen aksjer er immun mot alt mulig og hotell er ihvertfall ikke immun mot virus. Regner med Scandic klarer seg, men jeg kjøper nok ikke før kursen er under 10kr.
alexen
21.03.2020 kl 15:16 312

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2020/03/20/7509879/dette-er-trygve-hegnars-fem-aksjetips-nar-bunnen-er-nadd

Dette er Trygve Hegnars fem aksjetips – når bunnen er nådd!
Her nevner han alle aksjene som er ned 60-70%, (med et Hegnar flir om munnen), men glemmer å ta med sin egen monster investering i Scandic - SHOT.
Jeg vet han er "bundet" av sin investering - men han kunne tatt med en disclaimer, hvor han opplyste oss om at han har puttet gigantisk mye penger i SHOT.

Nå har Trygve papirtap på over 350 mill og SHOT er siste mnd ned med 74!!% - Hvor er integriteten din nå Trygve :-)

DN har også skrevet en story på Trygves moster veddemål i SHOT, men heller ikke de har klart å få Trygve til å kommentere investeringen sin i SHOT!

Kom igjen Stein Ove, i dag hadde du en gylden mulighet til å få Trygve til å kommentere sine egne investeringer. Det må jo være interresenat for leserne å høre Trygves egne tanker rundt tapet, som nå er på over 350 millioner?

Jeg er klar over at SHOT er notert på Stockholms børsen, men det er mulig å kommentere aksjen likevel - Den ble nevnt både titt og ofte, når den var opp og Trygve hadde en del papirgevinst! - Han har jo snakket varmt om at det aldri er feil å sikre litt gevinst? - hvorfor gjorde han ikke det?


Scandic aksjen går som en kule nå i dag også.
Børsen er åpen halv dag i Sverige i dag