Gulag - Sovjets dødsleirar. Litt av en kar denne Stalin!

Slettet bruker
MUMLE 12.03.2020 kl 05:17 622

Det var denne karen som som reddet oss alle?

Kort etter revolusjonen i 1917 fengslar bolsjevikane tusenvis av politiske fangar og kriminelle på Solovkiøyane. Og i 1922 kjem Stalin til makta.
https://tv.nrk.no/serie/gulag-sovjets-doedsleirar
Slettet bruker
12.03.2020 kl 05:21 620


For Polen skyld startet det hele, men Stalin og Adolf var da enige om Polen. Tyskland med Adolf Hitler ble erklært krig, men ikke Josef Stalin? Etter de begge hadde fordelt Polen, angrep Josef Stalin både Finland og småstatene i Baltikum, uten at han ble krigs-erklært? Etter Europa var knust og røken var lagt seg og Hitler Tyskland med Stalin hjelp var knust, fikk Stalin ikke bare Polen, men hele Øst-Europa i tillegg. Alle landene «jesuittpresten» verdens-frelseren humanist og menneskevenn Josef Stalin befridde (som en av de allierte) noe Kongeriket Norge ikke var, besatte han med unntak av Norge «Utedassen, rettstaten rektum Elverum» emigrantstaten som ifølge sine egne Peer Gynt historikere var med i krigen. Etter Stalin hadde befridd oss, reiste han her ifra. For selv han mente at folk bekjent av noe slikt, måtte da ha evig nok med sitt.
Slettet bruker
12.03.2020 kl 05:24 612

Det ble påstått at Adolf Hitler var gal, men de som stilte diagnosen måtte selv ha bistand fra en sinsyk «halvstudert» jesuitt prest ved navn Josef Stalin, og det var han som” reddet” dem alle etter de selv hadde erklært krigen, og med denne handling mente selv å være noe mindre gal? (Stalin) var mulig sinsyk, både røkte og drakk i store mengder tilfelles med Churchill og tildeles Roosevelt. Hvorvidt Churchill inntak av 2 flasker whisky daglig, var det som bidro til seieren, kan man ikke slå fast med 100 % sikkerhet i ettertid, men det kan enn underslåes. Det var ikke noe heft at (rusmisbruk) i kombinasjon med Stalin sinnssykdom var den lykkelige allianse, som reddet Europa fra vegetarianeren, avholdsmannen og «ikke røkeren» Adolf Hitler påståtte galskap. NB Dette lider verden under fortsatt. Den siste idiot dør aldri, en slik blir født hvert minutt ifølge Darwin lære som Jens Stoltenberg m/familie sogner til. Dette er bekreftet av vår norske medias egen kreerte Landsmoder Gro Brundtland. Landsmoder for Kameleonfolket her opp i iskanten. Folket som engang hvit, er mulig ikke alle nå blitt svart, men så ivertfall et «brunt folk». Norge er Brunt land.
Slettet bruker
12.03.2020 kl 06:55 596

Meningsløst mye av det arbeidet slavearbeiderne ble satt til. Og så med så primitive arbeidsmetoder.
Respekten for Russland og særlig dets ledere synker etter dette. Takk for video Oliver. Når ble det sendt ? Nå nylig ?
Var Lenin satt på av SVFJWO ?
Slettet bruker
12.03.2020 kl 08:44 581

Lenin må en ikke glemme. Han endte som sprute gal sine siste dager, sittende på altanen ulende mot månen. Ja, bokstavelig talt.
De obduserte ham etterpå og fant at den ene halve hjernedelen var deformert.

The famous August 11, 1918 cable to the Communists in Penza:

Comrades! The insurrection of five kulak districts should be pitilessly suppressed. The interests of the whole revolution require this because ‘the last decisive battle’ with the kulaks is now under way everywhere. An example must be demonstrated.

Hang (and make sure that the hanging takes place in full view of the people) no fewer than one hundred known landlords, rich men, bloodsuckers.
Publish their names.
Seize all their grain from them.
Designate hostages in accordance with yesterday’s telegram.
Do it in such a fashion that for hundreds of kilometres around the people might see, tremble, know, shout: “they are strangling, and will strangle to death, the bloodsucking kulaks”.

Telegraph receipt and implementation.

Yours, Lenin.

Find some truly hard people

https://www.unz.com/akarlin/lenin/

Slettet bruker
12.03.2020 kl 10:11 566

Moskvaprosessene til Stalin der drepte han hele forsvares øverste ledelse, han drepte flere oberstløytnanter før krigen, enn de som falt i den. Kampviljen til soldatene var elendig særskilt under finne/ vinterkrigen. På slutten av krigen var russeren på høyde med verdens beste soldater. Det var ikke å undres over at Hitler så dette som lett match,det var bistand fra USA og England som reddet Stalin, til han selv kom på offensiven. Hamskiftet var Stalingrad ikke Normandie, Normandie var bare begrunnet i å forhindre Stalin å ta hele Europa, nå fikk han bare det halve.
Slettet bruker
12.03.2020 kl 10:17 559

Det var slavearbeideren i begynnelsen som besørget økonomien og verdiskapning, det kommer frem i serien. Stakker er det russiske folk, hva de har gått igjennom i år hundreder. I begynnelsen av de tyske panseravdelingen fremrygging, kom de kom de tyskeren i møte med blomster, og så på dem som befriere.
Slettet bruker
12.03.2020 kl 13:08 546

Jordan B. Peterson i forordet til The Gulag Archipelago 1918-56, han henvender seg til Aleksander Solzhenitsyn:
Years pass.Then? Another miracle! The Soviet Union collapses! You return home. Your citizenship is restored. You write and speak in your reclaimed homeland until death claims you, in 2008. A year later The Gulag Archipelago is deemed mandatory reading by those responsible for establishing the national school curriculum. Your impossible victory is complete.
It is a matter of pure historical fact that The Gulag Archipelago played a primary role in bringing the Soviet Empire to its knees.

Et Sosialismens Helvete!
Sosialister de skitneste Kapitalister, de Jævligste Despoter!
Redigert 12.03.2020 kl 13:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.03.2020 kl 13:32 542

Ismeskit? Men så er kapitalismens, sosialismens motstykke!

Farlige tider...... Kapitalens forretningsmenn vil slåss om å gi anbud på repene de skal henges i. Lenin. Som med åpenhjertig kynisme uttalte at av de 200 tusen som gjennomførte revolusjonen i Russland var 49 % forbrytere, 50 % godtroende fjols, og bare 1 % ekte kommunister. De 85 rikeste personer som nå utgjør en prosent av de rikeste på kloden, eier det samme som det halve (3.5 milliarder) av verdens øvrige befolkning. De senere år med FRP i manesjen har de økt sine inntekter slik at de nå er god for over 20 prosent, av all inntekt bare i USA. Siden 1980-tallet har de rikeste doblet sine inntekter sammenliknet med resten av befolkningen. Men Aldri tidligere i historien er det snakket så mye om babbel om likhet og rettferdighet.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10120589

Hvordan skal de forgjeldet EU koloniene kunne betale sin gjeld? Definisjon på Kommunisme er en sosial, politisk og økonomisk ideologi som tar sikte på å etablere et klasseløst og sosialistisk samfunn bygget på felles eierskap av produksjonsmidlene uten privat eiendomsrett. I USA ble republikaner som demokratene enige om å bruke borgerens egne innbetale skatt og avgifts milliarder for å redde bankvesenet og kjeltringene på Wall Street. I samme rennet plyndret de sine egne landsmenn for deres surt innbetalte pensjoner også. Slik kongeriket Norge gjorde under Kåre og Gro griseriet i norsk politikk. Som koloniene i Afrika Hva er Norge uten råvarer? Rakettforskernasjon? I 2008 blei lagnaden til verdsøkonomien avgjort i løpet av et par uker. Finansminister Henry Paulson, spilt av William Hurt, står sentralt i fortellinga om det symbiotiske forholdet mellom Wall Street og Washington. Filmen er basert på bestseljaren 'Too Big to Fail'. Med: James Woods, John Heard, William Hurt, m.fl. Regi: Curtis Hanson. På meg virker det som at USA har utviklet seg slik Sovjetunionen var for noen tiår siden. Ond, fæl og ekkel.
http://tv.nrk.no/program/KOIF41002311/too-big-to-fail
https://tv.nrk.no/program/koid24002718/lehman-brothers-en-varslet-kollaps
http://www.dagbladet.no/2015/07/23/kultur/meninger/kommentar/pakornet/hillary_clinton/40294022/
https://www.abcnyheter.no/penger/makrookonomi/2018/09/30/195437441/da-verden-holdt-pusten
Redigert 12.03.2020 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.03.2020 kl 13:38 535

For Norge vil dette sjølsagt få betydelige konsekvenser. Vi vil bli straffet fordi vi ikke har brukt oljeinntektene til å utvikle annen industri og næringsliv. Og vi vil bli straffet fordi vi holder oss med politikere som har gjort det til sitt kall å dele ut norske skattemilliarder til finanskapitalen, tvilsomme bistandsprosjekter, terrorister i Syria, Clinton-stiftelsen og hva det måtte være, i stedet for å sikre næringsliv, arbeidsliv og produksjon hjemme.
https://steigan.no/2020/03/oljekollaps-og-aksjekrakk-skalk-lukene-dette-kan-bli-verre-enn-finanskrisa/?
Redigert 12.03.2020 kl 13:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.03.2020 kl 13:39 532


Perfekt storm
Dette gjør at vi står overfor noe som mer og mer likner en perfekt storm, der alle de negative faktorene i verdensøkonomien slår seg sammen om å skape en megastorm. Og i de bildet spiller naturligvis koronaepisdemien en rolle, ikke som årsak, men som medvirkende faktor. Og den vil også bli utnyttet, siden den gir myndighetene muligheten til å innføre nær sagt hvilke tiltak de måtte ønske. De kan forby hva det skal være. De kan stenge regioner og hele land. Økonomien går i bøtta, og skylda legges på viruset.
https://steigan.no/2020/02/vi-holder-oss-med-en-svindyr-politikerkaste/?
Slettet bruker
13.03.2020 kl 01:37 478

Hva skjedde forresten med pennestrøket mot fattigdom? De pengene ble tatt fra de fattige av Erna og Siv og gitt til folk som Sten Erik Hagen som igjen overførte skattelettene til sin bank i Sveits. Og resten til Panama