ASETEK: Kan Asetek Q1 2020 være upåvirket av Coronaviruset?


Kan Asetek sitt Q1 2020 kvartalsresultat være upåvirket av Coronaviruset?

Spennende og oppløftende refleksjoner og konklusjoner i dag av A.L.I.C.E. på diskusjonsforumet på

https://www.NoNamed.Network

Har hun rett, vil vi få tidenes rekyl 22. april.
Redigert 12.03.2020 kl 21:56 Du må logge inn for å svare

Ser absolutt lovende ut.

Joda, aksjen går veldig bra i dag, fortsetter det slik neste uke ser vi kurs over 40 igjen i løpet av onsdag / torsdag neste uke.

Jeg havde for nyligt lejlighed til at besøge firmaet Asetek i Aalborg. Firmaet er ekspert i udnyttelse af overskudsvarme og har i mange år på globalt plan markedsført et vandkølingssystem, der uden brug af energi til varmepumper er i stand til at genindvinde 80 % af energien fra dataservere og levere den som 60 c varmt vand til fjernvarmenettet.

Problemet er blot, at de amerikanske firmaer, der driver datacentrene, ikke vil bruge systemet, fordi de er vant til at bruge luftkøling og lukke den varme luft ud i det fri. Først den dag, hvor det er et politisk krav, at datacentre er forpligtet til at installere et system med de beskrevne egenskaber, bliver der sikkerhed for, at udnyttelse af overskudsvarmen bliver en realitet. Og der er meget store energibesparelser at hente.

I Viborg har politikere og embedsmænd i årevis kæmpet om æren for at have bragt Apples datacenter til Viborg. Når man derimod søger efter en person, der vil påtage sig skylden for, at det ikke allerede fra starten har været en del af aftalen, at serverne skal være vandkølede, så overskudsvarmen kan bruges til fjernvarme, så er der ingen, der vil påtage sig den rolle. Det kunne måske undskyldes med, at man ikke var bekendt med den pågældende tekniske mulighed. Den undskyldning er imidlertid ikke gangbar, for som skrevet ovenfor har teknikken været tilgængelig i mange år.

USAs finansminister Steven Mnuchin sier fredag at det pågående børsfallet vil være kortvarig og at det ser ut som en attraktiv investeringsmulighet for investorer som vil kjøpe aksjer til rabatt.

Kjøp Asetek nå dere som ikke allerede er inne eller har høyere snitt en dagens aksjekurs ligger på.

Utrolig spennnende med Asetek, de ansetter faktisk folk i disse tider. Med den lange horisinten man må ha er dagens nivå på kursen et ran ,sann mine ord,håper å hente opp denne tråden om en 2-3 år.

Tre innsidekjøp på en uke og et kurshopp på nesten 10% i dag smaker bra for oss Asetek-aksjonærer.

Ja rimelig bra stort innsidekjøp av sjefen idag.Han kjøpte sist den var nede rundt 20 også. Tror Asetek har greid seg rimelig bra i denne vanskelige fasen ,ikke så sikker på at resultatet blir så ille som mange tror Q1

Asetek skyter virkelig fart i dag også.
Kan vi klare å doble oppgangen i går med 20% i dag?
Redigert 20.03.2020 kl 11:48 Du må logge inn for å svare

Ikke riktig 20% men ikke langt unna. Tror vi nå går inn i en periode fra april til sommerferien der asetek vil ligge rundt 40. igjen

Styrkedemonstrasjon av Asetek nå. Se hvordan aksjen stiger kraftig på en grusom rød OBX.

Har hatt kontakt med Asetek i går. De sier at 90% av produksjon og leveranse er oppe å går etter at Kina har startet opp igjen. Ansatte jobber hjemmefra som her i Norge. Ikke tvil om at Asetek pr i dag er en gullgruve å investere i . Er ikke direkte involert i denne coronakrisen. Når markedet skjønner dette så vil vi få et rally. Typisk så kommer vel saueflokken etter når aksjen har gått 50%.

Fortsetter sånn her som i dag også i morgen med 10% opp, så er vi allerede oppe i 30 kr, halvveis opp mot 40 kr igjen fra bunnen pga koronaviruset.

Det blir garantert en ny fantastisk dag i Asetek i dag; etter sannsynlighet mellom 5% og 15% videre opp i dag.

Aksjen fortsetter opp i dag.
Kan vi klare 10 kr til opp neste uke til 40 kr?
Redigert 26.03.2020 kl 13:58 Du må logge inn for å svare

Investorer skjønner endelig at Asetek ufortjent falt med frykt ned mot Korona. Jeg ser at det snudde 24 mars, 30mars er en viktig dato og markedene vil innhente seg mot sommerferien. Tiltakspakkene verden over liker aksjemarkedene veldig godt.Vi ser at frykten/pandemien/dødsfall er bakt inn i aksjemarkedene. Dette vil holde markedene oppe flere måneder fremover. Videre ser jeg at en vaksine vil komme i mai nå som vil gi extra boost.Markedet ser ofte et halvt år inn i tid. Asetek er tilbake til 40 i april det er jeg sikker på nå.