Er tiden kommet for høsting?


Fremtiden kan no være, god mottakelse i markedet for nye produkter, som kan bli veldgi attaktiv for enkel og sikker fingerindentifisering.
4info
13.03.2020 kl 10:57 1652

Interessant tanke. Produktet er klart. Markedet for "touch-free" enheter som kompletterer mobilbetaling og som ikke bidrar til smitte via trykknapper og touchpanel kan bli et godt salgsargument. Om likviditeten kan sikres frem til 2021 vi salg eller finansiering kan dette bli en riktig bra investering.
kaunis
13.03.2020 kl 10:59 1644

IDEX Biometrics har lyktes med å kreve skattelettelser for forskning og utvikling i Storbritannia hvor selskapet utfører visse forsknings- og utviklingsaktiviteter. Storbritannias små og mellomstore foretak (SME) FoU-skattelettelser gjør at selskaper kan trekke opptil 230% av de kvalifiserte kostnadene fra sitt årlige overskudd eller kreve skattekreditt hvis selskapet er tapstapende, verdt opptil 14,5% av det kvalifiserte tapet.
IDEX har krevd skattelette for SMB fra Storbritannia for 2017 og 2018 og mottatt en kontantrefusjon på 8,1 millioner kroner. Selskapet vil fremføre 25,4 millioner kroner i skattekreditter tilgjengelig for å kompensere for fremtidig skattepliktig inntekt i Storbritannia. Selskapet planlegger å kreve ytterligere skattelette for forskning og utvikling når det leverer selvangivelsen for 2019.
prikken
15.03.2020 kl 18:56 1486

Jeg shortett IDEX på 4.12. Nå er den på 0.40 øre
Den var meget dyr på 4.12. Totalt rett .
Møyfrid
15.03.2020 kl 19:13 1473

Eneste som skal høstes her er frisk kapital fra slitne investorer.

Det kan bli vanskelig i disse virustider.

Settes nok mellom 0,10 og 0,15 med påfølgende spleis.

Da er det ny mulighet for fete shorter 😀
kaunis
17.03.2020 kl 10:20 1312

Ingen-ting tilsier noen oppganger på så mange aksjer i fremtiden (ca 3-8uker), før vi får lagt en viss tid bak oss, og ser, hvordan utviklingen har gått i utbredelsen av viruset. Det er for tiden så mange usikkerheter til hva de økonomiske konsekvensene kan bli. For særlig oljeaksjer ser det helt svart ut, men også andre aksjer som det ikke er så lett å se konsekvensen av virusets skader. For Idex vil det få konsekvenser, mye av den økonomiske nedgangen som vi vil stå ovenfor i en tid fremover no, vil påvirke alle eksportbedrifter, og særlig for import, som kan bli møtt med restriksjoner, før den innenlanske økonomien er kommet på fote igjen. Det er snakk om handelsbalanser og rentenivåer ++++ som kan skape vansker for både eksport og import. Jeg har tro på selskapet, men dette viruset satte en brå stopp, for på kort sikt, å se noen lyse sider for lønnsom eksport. Aksjen vil naturlig måtte falle fremover, fordi, det er alltid noe som kaster kortene og vil ut og prøve lykken i andre aksjer. Da er dette tiden for å ta en beslutning på hva en tror fremtiden vil bringe, og gjøre sine valg.
kaunis
02.04.2020 kl 13:44 1081

Synd for Idex som lett kunne vært over 1kr. i disse dager. Vi må bare ta inn over oss at viruset gjør, og vil gjøre mye skade på verdensøkonomien, vi ser alle-rede bedre hva virkningen av denne Pandemien kan bli.. De av som som hadde forstått fra China, hvor farlig dette viruset var/er, er kansje ikke like overrasket som det Trumf må være pr dato. "Høy på pæra" strategien, vil fort snu til anger og fortvilelse, og det er der Trumf befinner seg akkurat no. Det samme må vi unngå med å være for rask på labben med å kjøre aksjekurser opp. Vi har ikke sett mer en ca 1.trinn av denne "tretrinns-raketten" som dette viruset kan inndeles i. Andre trinn, er når alle land i verden har hatt denne Pandemien, og vi er på trygg grunn, for å ha den under kontroll. Da kan det settes i gang et verdensomfattende frislipp av flytrafikk og reise mellom landene, som vil være begynnelsen på det 3. trinnet. Dette trinnet vil vedvare til verdensøkonomien kan friskmeldes. Det er et slikt bilde vi må ha foran oss og vurdere våre kjøp etter. Om alt ser bra ut i dag, så vet vi ikke hvor stor skade økonomien til alle vil bli, før etter at 3. trinn har vært aktiv en tid.
kaunis
18.05.2020 kl 10:06 858

For en utvikling det har vært siden 02.04 dette året, hvor viruset hadde tatt lederrollen. Med dagens melding ligger verden foran IDEX føtter, hva kan stoppe dette selskapets store 180 graders store omvending til en ny verden. Mange småinvestorer selger merkelig nok, men det må være grunnet pengemangel og ikke fornuft. Visst ikke dette er en kursdrivende melding, hva er det da som må til. Verden trenger nettopp en slik melding som gir større sikkerhet ved transaksjoner og kort og div kortbruk, og som gir opptimisme til industrien etter denne virusepandemien.
Gi_Fan
18.05.2020 kl 10:21 814

"Visst ikke dette er en kursdrivende melding, hva er det da som må til"
Hva med en virkelig ordre med leveringstider og volum?
Eller hva med omtale utenfor "menighetsbladene"?
Hva med at at Synaptics, Goodix, Egis (dvs de som tross alt dominerer kapasitiv FPC markedet idag -FING) faktisk også begynner å se at noen etterspør dette "produktet"?
(de sliter alle med lønnsomheten så det er merkelig at om dette BPC har sånt moment at de ikke kaster seg rundt å går etter noe med fantasipriser)
Redigert 18.05.2020 kl 10:24 Du må logge inn for å svare
kaunis
18.05.2020 kl 12:31 673

No er det ikke IDEX som gir aksept til sine egne teknologier, men andre, som selvfølgelig er kritisk og har den nødvendige kompetansen til å gi en slik godkjenning. De du nevner her, har de samme godkjenning til det Chinesiske markedet som IDEX? Hvorfor er alt som gjelder IDEX bare ikke bra og ikke lønnsomt i din verden? Hva vet du om hva som kan bli fremtiden for IDEX teknologi og som vi andre ikke forstår? Er du betalt av noen til å være en nedskriver av alt som er posetivt for IDEX og hva får du i betaling for det. Det er nok ingen som har aksjer i IDEX som bare skriver negativt om sin investering, men du har jo ikke aksjer i IDEX så da kan du jo skrive hva fan du vil av skitt her, har du noen form tiltrekking til å være en slik bakskriver av selskaper på OSE?
Gi_Fan
18.05.2020 kl 13:26 578

Det her er et aksjeforum. Da er det på sin plass å påpeke at det er et gap mellom det enkelte skribenter påstår og virkeligheten. Fremtiden kan jeg ikke si noe om, men akkurat slik det står idag er idex et selskap som forsøker å finne et bruksområde for en teknologi som ikke holdt mål i mobilmarkedet og de produserer voldsomt med samarbeidsavtaler og emisjoner og ikke noe salg. Grunnen til jeg nevner de andre er at de har liknende teknologi, var mye dyktigere enn idex til å få den ut i mobilmarkedet, ligger nærmere kina (i alle fall Goodix som er i Kina og Egis som er i TW) og de har de nødvendige sikkerhetsgodkjenninger for sensorene sine, men har ikke brydd seg om kortmarkedet. De må jo være helt fjerne om de sitter midt i smørøyet med god teknologi og ikke greier å fange opp at de sier nei til et milliardmarked.
kroif
18.05.2020 kl 14:54 475

Jeg tipper det ligger teknologiske forskjeller her som er svaret på dette, kanskje det ikke er superlett å bruke de ulike teknologiene på tvers av brukerfeltene.
Noen som er dritgode på dette, eller er det kun ukvalifisert synsing , som vanlig?
Sente
18.05.2020 kl 17:28 341

Idex har alltid sagt deres type sensor er godt egnet for kort, at de er mer fleksible og billige. Nå som de ikke har aktive komponenter i kortet, så er det mulig de er inne på noe.