Forsikring mot smitte


I disse korona-tider er det nærliggende å spørre om det finnes stoffer som tilført gjennom mat eller i form av kosttilskudd kan mobilisere kroppens egen evne til å forsvare seg mot infeksjoner (kjente og ukjente virus og bakterier). Finnes det noe som i tillegg til å forsterke førstelinjeforsvaret i slimhinnene, stimulerer celler i overflatevevene til å angripe og tilintegjøre virus og bakterier som klarer å trenge gjennom slimhinnene? Finnes det noe som samtidig stimulerer kroppens evne til å lage antistoffer mot virus eller bakterier som trenger inn, eller mot vaksiner som injiseres? Finnes det noe som forhindrer immunologisk overreaksjon, dvs den egentlige dødsårsaken ved alvorlige virusinfeksjoner og mange bakterieinfeksjoner? Svaret på disse spørsmålene er JA. Hvis dette «noe» ikke gir noen negative bivirkninger, hvorfor er ikke dette «noe» tatt i bruk som livsforsikring for folk flest i dagens situasjon med et «nytt» smittestoff i omløp? Svaret på siste spørsmålet er meget sammensatt og jeg vil ikke gi meg i kast med å forklare. Det jeg kan si er at vitenskapelige studier i de siste 40 år og erfaringer fra kommersiell bruk med dyr, har grundig dokumentert at bestemte beta-1,3/1,6-glukaner ( i ren form) gjør følgende:
1) Stimulerer produksjon og utskilling av mukus (slim) i slimhinner i tarm, nese, munn, svelg
2) Stimulerer produksjon av virus-drepende proteiner (Mx-proteiner) som skilles ut i mukus
3) Stimulerer produksjon av immunoglobulin A (IgA) som skilles ut i mukus (IgA binder fremmedlegemer slik at de transporteres bort)
4) Stimulerer produksjon av lysozym (enzym som løser opp og dreper bakterier) som skilles ut i mukus
5) Aktiverer drapsceller (makrofager) som sluker og tilintetgjør virus og bakterier som klarer å passere den første forsvarslinjen (mukus med Mx-protein + IgA + lysozym) og trenger inn i overflatevev
6) Stimulerer produksjonen av antistoffer mot virus og bakterier som trenger gjennom førstelinjeforsvaret
7) Motvirker farlig immunologisk overreaksjon (cytokinstorm) som reaksjon på infeksjon.
Vi snakker om livsforsikring.
Rojjal
13.03.2020 kl 11:46 2416

I disse tider burde Biotec Pharmacon restarte salget av M-Gard. Er det noen som vet om Biotec fortsatt leverer beta-glucaner til NBG 24/7 ?
TAAS
13.03.2020 kl 12:05 2390

Det står "Norsk betaglukan" på pakningen. Vet ikke om det er flere produsenter i Norge.
fisker65
13.03.2020 kl 15:15 2257

Hvis ikke jeg husker helt forkert, så blev retten til igen at sælge NBG 24/7, igen Biotec s for et par år siden, ret mig gerne hvis jeg husker forkert, men forstår heller ikke Biotec er helt fraværende når de har noget så stærkt mod virus som Jan Raa skriver om.

Hei - vi hat taget good note of hva Jan Raa skriver - jeg tager sjelv Immiflex der produseres av Immitec Norge AS - og jeg regner med at de har den rene form som Jan Raa gjør opmerksom på.. Jeg vet ikke om Jan Raa kan sike god for Immitec's produkt Immiflex.
fabian2
14.03.2020 kl 15:44 1986

På NBG 24 - boksen står det :Produsert med Norsk Betaglukan i UK. Hvem som har levert betaglucanen , står det intet om

ImmiFlex, contains 250mg of patented Wellmune® Beta 1,3/1,6 produceret i USA.
https://www.wellmune.com/
repsol
25.03.2020 kl 11:26 1546

Denne tråden er vel spennende i disse tider )
repsol
03.04.2020 kl 09:12 1308

Hei Jan Raa
Jeg hørt at det og styrke smittevernet på sikt er og få ned forbruk av antibiotika innen kjøtt/kylling , en forfatter som sa dette nå på Nyhetene på Nrk 1 nå kl 8.45 , hva tenker du om dette ? og er det dette SL så at det ikke var betaling vilje hos produsenten og har det blitt kjørt noen form av studier på dyr med SBG fra biotec ?
håper ikke biotec har solgt denne delen av Biotec , dette må jo være hett nå .

Trur poenget til forfatteren var jo mindre bruk av antibiotika jo sterkere immunforsvar til og bekjempe virus og antiresistente bakterier
repsol

så nå at du skriver om det i ditt hovedinnlegg her
Redigert 03.04.2020 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
biotopp
03.04.2020 kl 12:28 1181

Akkurat ... Wellmune er blitt utviklet av selskapet Biothera som solgte produktet videre til Kerry. De som har fulgt med i timen vet at Biothera og Biotec har vært i en svær rettssak for flere år siden. Kort og godt - kjøper du Immiflex så støtter du konkurrenten til Biotec ... bare en liten faktaopplysning.
bravi
04.04.2020 kl 10:15 1007

Så nettopp på TV2 en overlege som antydet at de store dødstallene i Italia kan skyldes at folk der nede har blitt overbehandlet med antibiotika tidligere slik at det ikke virker når de får komplikasjoner pga. viruset.

Dette viser at det burde være et marked for betaglukanene til Biotec for å styrke immunforsvaret, men dette er helt ukjente greier for folk flest. Var nettop innom et apotek, Boots, og så etter etter M-gard eller NBG24/7, fant ikke noe så jeg spurte ekspeditrisen. Etter at hun søkte på skjermen fant hun ut at de skulle ha 1. stk NBG24/7 i beholdning, etter endel leting klarte hun å finne den langt inne i en skuff. Jeg kjøpte boksen med 60 kapsler for kr. 393,80.

Når Biotec satte igang å skulle selge Woulgan selv og via distriburøter burde de greit være i stand til å selge kost tilskudd med betaglukaner også. Tenk om det kunne vært kjørt noen reklamesnutter i media med Jan Raa (slik som med Calanus), da kunne dette solgt mye, spesielt i dagens situasjon. Synes prisen er for høy, en boks med 60 kapsler bør ikke koste over 200kr.

Nå er Lien borte og et nytt regime er på plass, da kan det være mulig med nye tanker i dette selskapet, kanskje de kan begynne å tenke på å tjene noen kr.
Andreas
04.04.2020 kl 10:43 967

bravi - vi er vel enige om at det nye regimet i Biotec har fullt fokus på å tjene noen kr. Og stikkordet her er "fullt fokus".
bravi
04.04.2020 kl 10:52 952

Hva er det du mener de har "fullt fokus" på? Har ikke sett noe om at det gjelder for salg av betaglukaner til folk flest.

Ser at Svein "forbanna" Lien er styremedlem i Calanus. Hva kan han bidra med der?
Redigert 04.04.2020 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
bj111
04.04.2020 kl 21:27 715

Svein Lien er vel der for å få tak i woulgan og så endre klassifikasjonen på Woulgan for å tjene seg
søkk rike på det. Woulgan er ikke noe problem å selge om man får vekk claimsene. At Biotec ikke vil bruke mer penger på woulgan kan jeg på en måte skjønne men alikevel ikke da det er strategien med klassifisering og stalled wounds push & pull laget av SN som ødela for woulgan. Ny ledelse ny enkel strategi mot massemarkedet og en ok pris på maks 100 pr tube. Dette vet Lien, Rørstad og Jan Raa og Calanus tar nok gjerne over woulgan for en slikk og ingenting.
repsol
04.04.2020 kl 21:47 688

Hvis det skjer det du skriver der bj111 da er det faen meg flere som har blod på fingrene der oppe , skjer det ja ja , det kan bare ikke skje , da får vi kjøre masse søksmål mot Lien , han er det menneske jeg misliker mest her på Jorden
Mulig CEDERROTH I Svergie kan kjøpe woulgan så ikke lien får fingrene i det , kjenner noen som styrer dette selskapet
Er vel Orkla som eier disse nå
repsol
Redigert 04.04.2020 kl 22:03 Du må logge inn for å svare

bj111, hva er problemet med alle disse claimsene for å kunne selge Woulgan som vanlig sårgel på apoteker? Holder ikke CE godkjenningen til det?
Må si jeg får en ekkel følelse bare ved tanken på at SL og GR skal kunne berike seg enda mere på dette preparatet, men greier de det via Calanus er skandalen mere enn komplett.

Kan ikke se det er noen problem å selge Woulgan på Apotek uten resept.------- Noen få steder har noen få bokser NBG24 igjen. ( til 490 kr )...--------------------...forresten , hvorfor bare apotek ?.............. Det kan vel selges over alt.....Det tullet de holdt på med at bare "helsearbeidere" skulle kunne kjøoe Woulgan , var vel selvpåfunnet.........her kan mange konspirasjonsteorier blomstre...kanskje de ikke ville slippe løs Woulgan på hele befolkningen ? Kanskje de var redd for at Rimi-Hagen...eller Reitan-gruppen.... skulle gripe fatt i det , og selge det over alt , på alle butikker ?.........Dette med selvpåfunnet utporsjonering er nok juridisk uholdbart......kanskje det hadde en rent forretningsmessig begrunnelse ?....?
Redigert i går kl 21:15 Du må logge inn for å svare

Man trenger ikke noen helsearbeider/lege-lisens for å kjøpe medical device i Norge.--- Tror det er mye som ikke stemmer her....kanskje Lien vil tilbake og selge Woulgan gjennom annet selskap ?

Woulgan skal kun håndteres av helsepersonell. Det er første problem.
Så er det prisen. Den er sinnsyk.
Når det gjelder claimsene har illuminati gått igjennom dette tidligere her på HO og jeg er ikke den som kan gjengi hans utredning om claimsene. Konklusjonen Husker jeg veldig godt og den var at SN fikk woulgan akkurat der de ville ha det med å få disse claimsene til CE merket. Produktet ble så og si uselgbart noe som har vist seg å være rett.
Om illuminati ser dette så kan han kanskje gjengi sin utredning om CE merket og claimsene til Woulgan. Kanskje andre her som evt kan det.
At GR og Lien gjerne vil ha Woulgan for å endre CE merkingen vil ikke overraske meg. Begge vet hvilket unikt produkt der er og Lien skjønte vel først da han hoppet ut av vinduet og brøt avtalen med SN hva han hadde gjort ved å gå for CE med claims. Jeg velger å tro at han ikke skjønte dette før. GR forsto dette med en gang og fikk kvittet seg med mye aksjer i emisjonen til kr 20 rett etter godkjenningen.

"Woulgan skal bare håndteres av helsepersonell"........hvem har funnet på det ? Og er det juridisk holdbart ?`Eller er det bare selvpåfunnet tøv fra Lien og co ?........Ved tidligere salg av Woulgan på nett , kunne jo alle som ville , erklære seg som helsepersonell og så få tilsendt tubene i posten.

Har løftet noen gamle tråder som gir endel svar. I den ene skriver illuminati følgende:

illuminati
09.12.2019 kl 18:34
4935
DTT,

Jeg husker godt hva Lien sa om klassifiseringen, uten en Medical Device III godkjenning vil ikke S&N ha produktet og slik ble det. Du omtaler Lien som et fromt lam, personlig tror jeg både han og ET mottok bonuser for å utvise en god porsjon dumskap. Avtalen, det de fortalte pluss klassifiseringen var lett å selge inn til hovedaksjonær og da var jobben gjort. GR viste hva dette ville bety, det var grunnen til aksjesalget av egne aksjer i emisjonen da godkjennelsen fra MHRA kom.
Om Lien stolte på S&N var han ikke bare fromt lam men naiv iblandet en stor porsjon dumskap. I alle “white paper” for a medical device III kunne en lese, “MHRA approval is only half way to the market, you will need to apply for reimbursement in every European country you want to sell your product.
Klassifiseringen satte en effektiv stopper for WB inn til de profesjonelle og det private ble blokkert av myndighetene “to indre og vekk me’n”.

En re-klassifisering kunne kanskje vært mulig med en liten reformulering, som vanlig hydrogel til 60kroner per tube ville WB utkonkurrert S&N sin intrasite derfor var klassifiseringen viktig for S&N.

Det minste en skulle kunne forlange av en CEO er at han kan lese og forstå engelsk, selv der sviktet SL, han manglet ikke lesestoff det sørget jeg for.

Reimbursment er jo ikke nødvendig for å selge en hydrogel. Ikke i strenge Norge heller....... "det private" ble aldri blokkert av "myndighetene"....myndighetene har overhodet ikke lagt seg borti noe salg av Woulgan
Redigert i dag kl 01:19 Du må logge inn for å svare

MD3 gjør vist at det er klassifisert med en risiko og derfor skal håndteres av helsepersonell. Som om ikke det er nok så må det legges frem sikre bevis for at det er trygt og virker for å få refusjon. Dette får man ved å kjøre en fase3 noe Biotec ikke gjorde. De søkte CE MD3 med større fra SN som selvsagt viste dette var et blindspor. Hadde de søkt MD1 slik jeg forstår det så kunne de utkonkurrert intrasite og SN ville tapt vanvittige inntekter. Dette vil selvsagt ingen i Biotec gjøre noe med for de har brukt så vanvittig mye Av aksjonærenes penger på et blindspor. Jethro kunne tatt tak i WB men han er vel og styrt av en eldre klan som har beriket seg på tilsvindlede penger fra aksjonærer.

Jeg snakker hele tiden om å selge Woulgan uten refusjon , selvsagt.....Ingen risiko påstått , ingen virkning påstått,...... selge som en vanlig gel , bare. Intet forbud mot det..... i noe land. ..... Jungeltelegrafen er gratis
Redigert i dag kl 01:25 Du må logge inn for å svare

En må vel endre klassifiseringen av WB for å selge det som en vanlig sår gel. Nå er det klassifisert som et medical device med risiko og da kan det ikke selges fritt. Det er problemet. Det vil ikke Biotec gjøre noe med men GR og Lien vil sikkert gjøre noe med det om de får hånd på det noe jeg tipper skjer.
Redigert i dag kl 01:27 Du må logge inn for å svare

Det er ikke noe forbud mot å selge et medical device til noen som helst i noe land. Man må bare skrive på pakningen hva det gjelder. Så enkelt er det.

Selv har jeg gått klar av alle infeksjoner siden jeg hadde svineinfluensa ved å fylle på med store mengder B12 vitamin, og C-vitamindoser i influensa og forskjølelses-sesongen.
Jeg var hos fastlegen i begynnelsen av mars og målte B12 i blodet til 650 mot vanlig 400, og det er ideelt å ligge der oppe nå.

Selv har jeg gått klar av alle infeksjoner siden jeg hadde svineinfluensa ved å fylle på med store mengder B12 vitamin, og C-vitamindoser i influensa og forskjølelses-sesongen.
Jeg var hos fastlegen i begynnelsen av mars og målte B12 i blodet til 650 mot vanlig 400, og det er ideelt å ligge der oppe nå.