Krekar kan utleveres? Fra en karantene stat til en annen!

Slettet bruker
MUMLE 13.03.2020 kl 14:01 393

Infisert eller ikke, okke som....

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) holdt klokken 13.30 en digital pressekonferanse. Der fortalte hun mulla Krekars klage om utlevering til Italia er avvist av Kongen i statsråd.

https://www.nettavisen.no/nyheter/krekar-utleveres-til-italia/3423936788.html
Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:02 392

– Dette er et vedtak som er endelig. Effektueringen vil skje så snart det lar seg gjøre, sier Mæland..............
Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:05 387

Effektueringen vil skje så snart det lar seg gjøre, sier Mæland. Meling vet vel hva han skal gjøre pr nå.
Advokat Meling er beskyldt å være djevelens sendebud, men det gjør han på oppdrag av det norske storting. Og hvem har plassert djevel og satanskapet der her i klovneriket vårt? Jo, det ingen andre enn «det glupe norsk folk med det partivalgte klovneriket sitt.»

Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:08 383

Tidlig på ettermiddagen 24. september i fjor tikker en tekstmelding fra Bergen inn på en mobiltelefon i Finlands hovedstad Helsinki. Telefonen tilhører nærings- og fiskeriminister Monica Mæland. Hun har reist østover for å lære om innovasjon og salg av statlige bedrifter.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/En-SMS-fikk-regjeringen-til-a-endre-kurs-om-norsk-flagg-3497010.html
Her i landet med stigene arbeidsledighet for eget folk, hentes det et helt nytt folk rett fra steinalderen primært, og fra andre kulturer, og må lære seg norsk, for arbeide her i kongeriket, som statlige eide foretak selv rømmer fra? Samtidig bebuder næringsminister Monika Meland fra partiet Høgre å selge unna alt hva «fedrene har kjempet og mødrene har grett.» Ja vi selger dette landet. Næringsminister Monika Meland fra partiet Høgre vil selge unna alt landfast. Selvrådeoppgitte stasminister Erna Solberg fra det samme partiet sier hun vil skape arbeidsplasser? Giske 1. mai tale sa han at Equinor, Mesta osv. var navnebyttet for å gjøre
de lettere å selge. Ja vi selger dette landet Næringsminister Monika Meland vil selge unna hel og halvstatlige foretak alt Hva våre forfedre med flid og møye har bygget opp? Televerket nå «Telenor»? ENTRA oppstått fra statens eiendommer. Avinor fra luftfartsverket. DNB Telenor Hydro. Yara. Statoil. Statskraft er alle er oppstått med bakgrunn i folkets felleseid råvarer, men hva skjer og har skjedd? Hva er det de tar seg til? Ja, vi selger dette landet. Høyre skal selge unna, og finne opp hjulet på nytt. Statoil heter nå Equinor NSB heter nå Vy
http://e24.no/jobb/maeland-naa-er-det-viktigere-enn-noen-gang-at-vi-bygger-opp-flere-naeringer/23419230
Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:10 378

Var det et folkekrav? Hvem var det så omgjorde kommunale kraftverk til aksje-selskaper.
Splitter opp statsselskaper i egne AS. Skille ut ENTRA fra statens eiendommer og Avinor fra luftfartsverket. MESTA fra veg supperådet har gjort det verre for oss alle, men til det bedre for dem som blir ansatt i administrasjon i de nye foretakene. I helseforetakene er det snart flere økonomer enn det er pasienter. Hva er hensikten?
Etablert med skatter, avgifter tigging og tvang pågår nå et statlig storsalg. Næringsminister Monika Meland fra partiet Høyre vil selge alt hva «fedrene har kjempet og mødrene har gret». Hun vil maksimer verdien sier hun?
http://e24.no/makro-og-politikk/maeland-vil-ikke-invitere-folket-til-aksjekjoep/23235936
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2312952
Høyre som AP skal selge unna alt hva som tilhører, oss alle? Ja, vi selger dette landet.
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2262486
http://blogg.bt.no/preik/2012/12/22/drep-oss-herre-men-ikkje-med-graut/
https://www.derimot.no/norge-selges-bit-for-bit-drommen-alle-grenser-skal-vekk/

Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:13 371

En skammens dag for Norge sier Brynjar Meling.

Jeg sier FUCK YOU til Brynjar Meling
Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:14 367

Monica Mæland er født i Bergen og oppvokst i Arendal. Hun er utdannet Cand. Jur fra universitetet i Bergen1994 og har drevet sin egen advokatpraksis? Eksordfører i Bergen Trude Drevland skriver i sin bok at Monica Mæland var arbeidsledig, men Trude D. besørget at hun fikk jobb i mannens advokatfirma
http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2016/11/Maeland-paavirket-granskingsmandat-i-DNB-saken

Trude Drevland representerte den gang for partiet Høyre i Fylkestinget og gjennom dette partiet, ble hun kjent med en ung og dyktig jurist som var Monica Mæland. Trude Drevland overhørte tilfeldig at den unge jurist Monica Mæland den gang var arbeidsledig? Trude hvisket da sin mann advokat Odd Drevland det i øre. Og slik gikk det til at Monica Mæland fikk jobb som fullmektig hos Odd Drevland. Advokat Odd D. soner nå 2. 5 år straff for å ha tatt noe som ikke var hans eget. Læregutt/jente nå Statsråd Monika Mæland har bebudet å selge noe, som tilhører oss alle?
http://www.ba.no/nyheter/politikk/cruisessaken/ekteparet-drevlands-brutale-fall/f/5-8-452980
Advokat Odd Drevland mannen til Trude, tok noe som ikke var hans eget og tok oppgjøret for det selv. Det fikk han dyrt betale for. Mæland gjør som sin læremester. http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2262486
https://www.ba.no/nyheter/bergen/rettssaker/vil-sla-drevland-personlig-konkurs/s/5-8-694090
De nedslarvete skolebygg som rådhus med NHH ytre tak som nå lekker i Bergen, de står ikke på salgslisten til Monica Mæland, som ikke vil invitere folket til aksjekjøp.

Hun ønsker å selge "alt hva fedrene har kjempet og mødrene har gret." Det meste «bygget» er bygget på dugnad og under krigen, og i emigrantstaten fravær. Mæland vil selge å få inn mest mulig Mikke Mus penger på salget av de statseide selskapene: - Vi vil maksimere verdien, slår hun fast. http://e24.no/makro-og-politikk/maeland-vil-ikke-invitere-folket-til-aksjekjoep/23235936
http://www.sfm.no/finn-pa-noe-mer-fornuftig-monica-maeland/
Skal ikke Stortinget representere folkeviljen, eller er det slik at folke skal bøye seg for et stortingsflertall uansett, slik Monika Meland hevder i tilknytning til fylkes- og kommunesammenslåingen. I Storbritannia har deler av eliten snakket stadig mer høylydt om en ny folkeavstemning fordi resultatet av Brexit var feil. I Finnmark har befolkningen tydelig vist hva de mener om fylkessammenslåingen med Troms, men her vises det til at et Stortingsflertall har bestemt dette, et Stortingsflertall som er i utakt med befolkningen slik de også har vært i 50 år i EU-saken.
https://www.derimot.no/knut-lindtner-vare-sjolutnevnte-superdemokrater/
Slettet bruker
13.03.2020 kl 14:33 354

Du har lite forstått av norsk lovverk.............
Slettet bruker
13.03.2020 kl 16:33 332

Javel.

Kanskje du kan fortelle meg hva jeg ikke har forstått?
convert
13.03.2020 kl 16:39 329

I gode, gamle dager kunne man stole på at CIA tok seg av slike saker. Da ville Krekar aldri bli vurdert for oversending til Italia, fordi han aldri hadde levd så lenge. Men det er lenge siden. Fint at fyren får asyl i et italiensk fengsel. Treffer han de rette kara, kan det blir adskillig mer moro enn da han ble løftet av en dame på tv.
Slettet bruker
14.03.2020 kl 17:52 275

Det er da Advokat Meling beviset for. Nå gjelder ikke eks Krekar....

X-Files oppi i iskanten. Og noen EØS fri flyt utlending vilkårlig dreper en Nordmann eller flere på gaten her i klovneriket vårt, får vedkommende obligatorisk opptjening i den norske folketrygden. Fantastisk for en stat. Etter arrestasjon/dom og påfølgende soning, resulterer det i at denne drapsmannen får obligatorisk opptjening i den norske folketrygden, og slik blir begunstiget (får pensjon) etter å ha drept en eller flere, av landets egne urinnvåner her i rettstaten rektum Elverum, emigrantstaten som ifølge sine Peer Gynt historikere vel og merke «etterpå» var med i krigen. Er du selv i tvil å være borger av en stat som hører idioter til, les bare. «Avsoning i norske fengsler i samsvar med rettskraftig dom er ikke å anse som ulovlig opphold. Personer med dommer på 12 måneder eller mer vil derfor være å anse som medlem av folketrygden i henhold til folketrygdloven paragraf 2-1,» skriver Arbeidsdepartementet i en e-post til Aftenposten.
http://www.aftenposten.no/norge/Kriminelle-utlendinger-meldes-inn-i-folketrygden-234552b.html
Det er dette våre ytre land og stats grenser er blitt åpnet opp for? Det er om slike stater følgende er sagt. "Hvem trenger å frykte fiender med slike venner"?
Redigert 14.03.2020 kl 18:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.03.2020 kl 18:42 265

Jeg håper Pappsatan78 er i stand å forstå hva jeg har svart på hans spørsmål, se over.