***WALL STREET*** KJEMPERALLY - INDEKSENE STEG MELLOM 9/10%

Slettet bruker
13.03.2020 kl 21:32 13091

Hei folkens:))

Og...står dere igjen på perongen, folkens - kjemperally på Wall Street i kveld der indeksen steg over 9% og 5% etter stengetid i Oslo - USA vil frigjøre 50 milliarder $ og oljeprisen stiger - samfunnsfiendene i MDG-ML har fått prøvd ut sin ødeleggende økonomiske politikk de siste ukene og resultatet har ikke vært pent - de er nå plassert på sidelinjen for godt og voksne folk kan overta dagsordenen igjen - ZnageZz....

Dow Jones steg 9,36 prosent til 23.186,03.
Nasdaq steg 9,34 prosent til 7.874,23.
S&P 500 steg 9,29 prosent til 2.711,04.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
kaktus
14.03.2020 kl 23:30 4862

Etter å ha sett og hørt på tegneseriefiguren over dammen skjønner jeg at han i motsetning til Mexicanerne er fast bestemt på å gi Corona varig oppholdstillatelse.Og å sammenligne USA med Kina i denne sammenheng blir som og sammenligne Wirkola med Eddie the eagle.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.03.2020 kl 23:38 4841

Jeg forholder meg bare til tallene!
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 01:28 4984

Så mye svada på en gang....er det mulig...sånn er det med de som aldri har opplevd et bearmarket.
Selvsagt står alle politikere og finanstopper klar ti å tyne mest mulig ut av statskassen, nå at alle har tømt sine kasser og overført alt til sine konti på Bhamas.
Det er bare det at kostnadene med virus overgår alles fantasi. Selvom Kina har kontroll på virus nå, så spør jeg bare hva som skjer når de åpner portene igjen....
Dessuten så er godstransporten ut ig inn av Kina/Korea halvert etter at det innført flyforbud for 4 land.
Krisen STARTET i fabrikken, men nå er det mottagerlandene som snart må stenge: Det er like før Nederland, Belgia og Tyskland må stenge havner. Spania og Frankrike er der alt. Verst av alt er det dog at amerikanere som har gjort alt galt, noe de vil betale for i april/ mai. ikke skjønner alvoret. Og da er jeg redd for at verdens største industri er ute av drift, lengre enn nødvendig.
I Norge er det vi ser nå bare begynnelsen; vi har full kontroll, akkurat som Tyskland og Sverige.Den skansen kan de ikke holde.
I motsetning til finanskrisen og oljekrisen og Sars, så er dette en samfunnskrise, og Staten kan ikke bla opp alene.Vanlig folk kan ikke betale regningen av den enkle grunnen at man ikke kan plukke fjær fra en ribbet høne. Et vanlig yrke tjener mindre enn andre europeere, mens kostnadsnivpet ligger 55% over EU.
Selvom regjeringen ( og opposisjonen) gir mere av den gamle medisinen, så har den utgått på dato; Gavepakker til de som ikke trenger det er penger tapt, og Staten kan ikke ta hele regningen. De store gutta er fullstendig fraværende i dette sirkuset ( De vet at de må holde kjeft, ellers er det slike som meg som etterlyser hvilket samfunnsansvar de tar, når de har tjent så godt på det i gode tider). Det er INGEN som ansvarligjør disse som har tømt kassene, og nå krever at du og jeg skal pøse på med fellesmidler fra Statskassa. Men det er nettopp det vi burde etterlyse. Hvor er gribbene nå! Hvorfor ikke gjeninnføre gamle skatteregler fra før Reagan; Beriker du deg i gode tider, må du jammen bla opp i dårlige tider også....det må vi andre.
Hva totalregningen kommer på er det ingen som vet, men når Merkel vil bla opp 500 milliarder Euro, hvor mye av pengene IKKE går til eliten, så fører det en langt mer ansvarlig politikk en den dårlig tilslørte Trump politikken de fører i Norge.
Forøvrig så må Trump har støtte fra kongressen for alle gavepakker han planlegger for eliten.Med det underskuddet de har på betalingsbalansen og det enorme underskuddet de har på årets budsjett, så er det ikke sikkert det går igjennom. De vil nok kreve målrettede tiltak mot smittespredning, for der er det ikke brukt en krone, om du trekker fra penger « patentpenger» og gratis test for de første 500.000 samt gratis behandling (gratis i Norge). Så da har de 10 kroner igjen til å bekjempe uhyret, og slenger på 75 millioner fat med olje, slik at han ikke mister velgere de kommende tre uker.

Men tilbake til Norge: Det beste hadde vært å stenge NÅ, og ikke om to uker.Arbeidsgiveransvaret burde aldri blitt redusert til 2 dager, og en generell rentenedsettelser er bare helt bortreist. Man må hjelpe der hjelpen trenges, og næringslivet må ta sin del av kaka.De som skal ekstra ivaretas er de små, ikke de store; de få finne seg i å spytte inn penger selv, og få assistanse fra et Statlig fond om det trenges. Gratislån til store bedrifter er helt ok, forutsatt at de har oppført seg ansvarlig, EPR bør kunne få drahjelp, men ikke f. om Seadrill skal ha det.
Jeg har hittil bare sett på Erna som en slappfisk, men nå avslører hun sine lederegenskaper i de grader. Uheldig for Norge at vi ikke har politikere som er ansvarsbevisste,inteligente og fremtidsrettet. Alle er stucked insin egen verden hvor ukultur er den største ingrediensen. Å tenke fellesskapets beste Er de blåst for....og de behøver ikke å finne ut kruttet selv engang: det er bare å titte på Tyskland, Nederland, Italia ++++ for å shoppe gode tiltak. Men neida. Navletitting fortsatt...Kan ikke være like gøy for alle politikere.
Hilsen: en forbannet samfunsviter, som er 100% cash, og prøver å kombinere det med langsiktige investeringer en dag, slik at etterkommere før et bedre liv.

Penger betyr ingenting...så lenge du har nok av det.
Og husk dere: ved forrige krise, så var det mange på det forumet jeg var på som tok sitt eget liv, fordi de hadde belånt alt, og tapt alt.
Muligens derfor jeg hater alt av finansredskaper. Jeg mistet venner da.
Ikke la det skje igjen...Penger er underlagt livskvalitet.
Og om jeg sover dårlig er det pga.politikere som direkte skader de de er ansatt for å beskytte. Erna er ikke en av en av de. Egentlig har vi ingen politikere idag som føler er samfunnsansvar; Alle kjører sine kjepphester, men regningen havner uansett alltid feil sted.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Hammers
15.03.2020 kl 01:50 4956

Et korrekt og fint innlegg - til ettertanke......👍👍👍!

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 01:56 4932

Da sover jeg sikkert godt🤣🤣🤣. Ikke lett å være både samfunnsengasjert, med et ønske om å tjene penger....Det siste er dog underlagt det første. Men jeg er som Ole Brumm: ja takk til begge deler.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Fevang
15.03.2020 kl 02:52 4901

Du skriver: "Arbeidsgiveransvaret burde aldri blitt redusert til 2 dager, og en generell rentenedsettelser er bare helt bortreist."

Du kan da vel umulig mene det?? Vil du at så mange arbeidsgivere som mulig skal gå konk?? Og mener du at boligrenten skal være så høy som mulig??
Merkelig mening...
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 03:22 4887

Ovehodet ikke: om du har tømt selskapet kasse, hvorfor skal det da bli så lett å kaste folk på gata for å berike deg selv og hvorfor skal den enkelte og statskassa hlir belastet? Hvorfor skal jeg få lavere boligrente? Derfor et fond slik det er alle andre steder hvor du kan få nedsatt rente. Er du spekulant ( de som har forårsaket kunstig høye boligpriser) skal staten da stille opp for dine spekulasjoner. Er ikke spekulasjoner at du også må ta RISIKO. Noe annet er det å mIste jobben fordi en eller annen gigant, som har tømt selskapskassa, sparker deg. Da skal du ikke blir skadelidende enda mer og kan få innvilget lån, slik at du klarer deg. Jeg etterlyser en NUANSERT politikk i disse krisetider ikke enda milliardoverføringer til gutteklubben eller spekulanter, som er jo det som har preget Norge i lang tid, og som er fullstendig avvikende av hvordan man tenker andre steder i Europa. Er du spekulant, så betyr jo det at det kan gå bra eller dårlig. Man er ikke spekulant om man uansett vinner på sin spekulasjon.

Det allerviktigste er å støtte opp under de som er direkte skadelidende; ikke milliardoverføringer til gutteklubben
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Fevang
15.03.2020 kl 05:40 4829

Ikke lett når du vrir det til at de med boliglån er spekulanter og at alle arbeidsgivere har tømt kassa.....

Da er jo håpet ute.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Karybdis
15.03.2020 kl 09:18 4684

Det får man si.
Ønsker du å konkre arbeidslivet for så å
tro at alle bare greit kan gå tilbake til arbeidet igjen??
At Norge har strukturelle utfordringer; det
er det liten tvil om; ikke minst har offentlig sektor
eksplodert og lønnsnivået der.
Generell belånt velstandseksplosjon med høyt
gjeldsnivå og voldsomt utgiftsnivå og politikere som nå sloss om å konke tradisjonelle næringer;
rimelig mye å ta tak i; nok mye mer enn bare snakke om ulike konti på Bahamas; men at støtte-
ordningene skal være målrettede og være til for å
sikre samfunnet generelt; det skal jeg være enig.
må staten inn med penger så skal det vises i makt
etterpå; vi har gode eksemplet på det fra tidligere kriser slik som 1987-1991.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 12:58 4524

Hei folkens:))

Og...det tikker stadig inn gode og kursdrivende meldinger både på situasjonen i Kina og vaksineforskningen i Tyskland/Israel, folkens - hele fastlands KIna har i dag totalt 80995 registrert smittet, en oppgang på kun 19 tilfeller på et døgn - 54278 er helt friksmeldt i Hubei, en fantastisk fremgang på 1318 siste 24 timer, og bare 10 registrert døde siste døgn - også Taiwan som ligger tett opp til KInas fastland med tusener av Kinesiske turister hver dag melder om svært gode resultater - bare 50 smittede er så langt registrert i følge Business Inseider og landet er snart tilbake i normal gjenge - stay tuned...ZnageZz....

Taiwan has only 50 coronavirus cases. Its response to the crisis shows that swift action and widespread healthcare can prevent an outbreak.
Countries struggling to manage their COVID-19 epidemics can learn something from Taipei's swift, multifaceted response to the virus, experts say.
https://www.businessinsider.com/coronavirus-taiwan-case-study-rapid-response-containment-2020-3?r=US&IR=T

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 13:13 4470

det tikker vel også inn ikke så gode nyheter, Vaksineforskning hjelper ikke de som er smittet, og hva skjer når du pakker tusenvis av mennesker sammen på små områder flyplasser i forbindelse med innreise til USA og på innenlandsflyplasser der.
Trump administrasjonen imponerte litt med sin innsats for å få på plass testmuligheter på parkeringspalsser ved kjøpesenter, men testing har skjedd alt alt for sent og til og med har administrasjonen nektet leger å teste mulige coronasmittede - for at smittetallene ikke skulle virke høye. (slik at Trump skal kunne vinne valget.)Summa summarum har håndteringen fra trump administrasjonen vært bånn i bøtta.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 13:21 4444

Brumlemann, er enig i at Trump kunne gjort mer på et tidligere tidspunkt. Men nå viser det seg at han har satt igang å har erklært unntakstilstand. Vi så hvordan aksjekursen reagerte på det? Når det skal så lite til for å løfte kursen, så kan dere jo tenke dere kursutviklingen når det blir kjent at antallet smittede går ned, som i Kina og Asia.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
ca02
15.03.2020 kl 13:30 4415

Veldig bra at verdens børser nå stiger igjen ! USA stiger masse
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 13:32 4399

Hei brumle/folkens:))

Og...vær vennlig å opprett din egen "Jeg hater Trump tråd", brumle - Japan med over 100 millioner innbyggere har kun 48 nye registrerte tilfeller siste 24 timer fra 725 til 773 og kun et dødsfall siste døgn fra 21 til 22 - dette er svært positive nyheter og viser at tidslinjen fra strenge tiltak iverksettes til kontrollen gjenvinnes er nede i 5/6 uker - stay tuned...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 14:51 4279

Så Kina og andre har fortsatt tilfeller selv om de er totalt nedstengt. Hva vil skje hvis de nå åpner totalt opp igjen? Du tror ikke de vil fortsatt kjøre på svært redusert kapasitet i en veldig lang tid fremover?

Det dere optimister må få inn i nøtta er at dette vil ta måneder og ikke uker og at det vil få langvarige negative konsekvenser for verdensøkonomien.

Det er ikke utenkelig at jordens populasjon blir betydelig redusert i løpet av de neste månedene. Tenk dere selv hvis 20% av befolkningen i Afrika/latin amerika blir alvorlig syk. Dødsraten vil være enorm. For ikke å snakke om USA. Mindre folk mindre forbruk. Mindre forbruk vil føre til lavere priser for lang tid fremover. Spesielt innen olje. USA sitt grep med å kjøpe 75 mill fat olje vil tilsvare 3-4 dagers mistet oljeforbruk. Det er et spøtt i havet.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
fattigstakkar
15.03.2020 kl 14:55 4263

Tror derer virkelig fortsatt at børsene åpner opp i morgen? Da burde alle med konto hos IG benytte sjansen til å kjøpe Dow Jones futures 5-6% lavere enn indeksen stengte på fredag. https://www.ig.com/no/indekser/markeder-indekser/weekend-wall-street
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
fattigstakkar
15.03.2020 kl 14:57 4246

Jeg tror USA kan få den verste børsdagen siden Black Monday i 1987 i morgen. Jeg sitter selv med mye aksjer.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
ken-guru
15.03.2020 kl 15:36 4155

Klart USA faller i morgen. Den ekstra oppgangen på 5-6 prosent siste halvtimen var helt tullete. Så dersom USA faller 7-8% på mandag er den vel tilbake på nivået, den var når Oslo Børs Stengte kl 16.30, dvs Djia rundt, 21600 poeng. Bare for å sette tingene i litt i perspektiv. Når der er sagt tror jeg på vidare fall på Oslo Børs i morgen.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 15:40 4143

Når jeg ser og hører om det som skjer i Italia så grøsser jeg ved tanken i og med at vi var tross alt bare 6 dager kjappere til å stenge ned.

Dette kan bli veldig stygt selv i Norge.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
finx
15.03.2020 kl 16:01 4066

https://www.h-avis.no/kommuneoverlegen-haugalandet-er-der-nord-italia-var-for-to-uker-siden-na-jeg-ber-derfor-folk-innstendig-om-a-folge-radene/s/5-62-956666

Kommuneoverlegen:– Haugalandet er der Nord-Italia var for to uker siden nå. Jeg ber derfor folk innstendig om å følge rådene
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 20:33 3877

Hei folkens:))

Og...Kl. 19:00 kom den forventede krisepakken på 100 milliarder og lovnader om mer til finansnæringen, folkens - da er bankene sikret med statsgaranti - litt kreativ bokføring vil refinansiere dårlige nåværende lån til nye lån med statsgaranti - bank vil bli den nye vinen:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 22:24 3778

Hei folkens:))

Og...spenn fast sikkerhetsbeltene, folkens - FED setter renten ned til null og åpner en krisepakke på 700 milliarder dollar - flere sentralbanker forventes med store tiltak de neste dagene - når drosjesjåførene selger er det tid for å kjøpe - bank blir den nye vinen - stay tuned...ZnageZz....

https://twitter.com/cnbcnow/status/1239295444079071234?s=21

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 23:23 3652

Knallrøde futter!
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.03.2020 kl 23:48 3597

oj nå har de stengt futtene. Trumpern har brukt opp alle virkemidler og han hadde en pressekonferanse i dag, der de kun skrøt av at de hadde et apparat på gang for å teste folk for virus. Nesten ingen prat om å ta tiltak for å forhindre sosial aktivitet eller annen stengning. Trumpern formidlet sogar at folk skulle ta det med ro, stikk i strid med det "ekspertene" hans sa. Jeg skjønner ikke dette, å teste noen, gjør ingen friske, men å stable sammen tusen friske og syke mennesker sammen i en trang flyplass i kø for å bli testet, skaper mye smitte. Skulle ikke tro at de har vett i skolten...
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Bertelli
15.03.2020 kl 23:53 3549

Jeg tror ikke vi hører mer fra Lato og Tulle Fitta på en stund.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
fattigstakkar
16.03.2020 kl 00:01 3499

Mange som går på store smeller nå, og har ikke tenkt å glede meg over det. Er nok mange som aldri har opplevd et krakk før og da er det lett å tenke at børsene oppfører seg som den har gjort så lenge alt bare har vært fryd og gammen på børsene. Noen av oss har brent oss skikkelig i tilsvarende situasjoner tidligere og har blitt mer forsiktige når det gjelder å fange fallende kniver, ihvertfall uten å sikre med hedgeposisjoner. Det kommer bearrallys også i et markedet som dette (som vi så på fredag) så det gjelder å benytte disse mulighetene til å ta ned risikoen hvis man innser at man sitter feil.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.03.2020 kl 08:56 3245

Oljeprisen er ned mellom 5 og 6%. Det vil Bidra til å tynge OSB.
NOK svekker seg også.
De amerikanske futtene peker ned med 4-5% også.
Nei dette ser forelåpig ikke ut til å være dagen for meg til å gå inn med tørrt krutt. Prognose for meg selv for resten av dagen, at det var Bear Rally i USA på fredag. Sentimentet er fortsatt SURT.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Drowsy
16.03.2020 kl 09:20 3186

Noen som kan gi meg link til et sted hvor jeg enkelt kan lese av volum/omsetning på Oslo Børs. Hvor jeg faktisk kan se lengre tilbake i tid og se hvor mye det ble omsatt for hver eneste dag år etter år.

Kanskje jeg er blind, men jeg ser ikke den muligheten på verken Nordnet, Hegnar eller DN f.eks
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.03.2020 kl 11:06 3111

tulla
kanskje du bør lese denne artikkelen, slik at du får litt innblikk i hvor "klok" ditt idol er.
https://www.dagbladet.no/kultur/farvel-til-verden-slik-vi-kjenner-den/72250418
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.04.2020 kl 09:02 2605



Hei Paragrafen+++/folkens:))

Og...hvordan går det på perrongen, Paragrafen +++ - har ikke sett eller hørt så mye fra dere i det siste - like tøff i trynet fortsatt eller - ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
omans
06.04.2020 kl 22:40 2533

Dow Jones er opp 22% fra 23. Mars.

Opp over 20%, noen regner d som bull marked.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
omans
06.04.2020 kl 22:48 2495

Nå er det gått et par-3 uker,. Har du bedre oversikt, hammer'n...?
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Paragrafen
06.04.2020 kl 22:49 2488

Ja da Tulle Fitta jeg er fortsatt tøff i trynet. Har flyttet litt og er opp ca 15% på det trekket men det viktige er at jeg kan flytte 5-6 ganger den summen og mer når tiden er inne. Og du er vel ca i null på tidlig sædavgang. Dette er ikke over det kan jeg love deg. Snakkes på taxi tråkka!
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.04.2020 kl 23:09 2423

Hei Paragrafen/folkens:))

Og...hehehe - god Påske, Paragrafen - håper storesøster passer godt på deg:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
pengex
06.04.2020 kl 23:15 2397

Massivt pump and dump dette her. Covid-19 har bare såvidt begynt i statene. Att klovnen i førersetet klarer å snakke opp børsen er den største bilselgers drøm.
Penger som liksom skal pumpes inn i systemet er vel kun på vei. Eller har det blitt brukt noe penger?
Helikopterpenger må pumpes inn i systemet for så å tas ut av systemet for å forhindre inflasjon. Altså må bedrifter som mottar midlene statsstøttes.
Bonger hadde vært en bedre ide for så å gi bedriftene tilsvarende i tapte inntekter.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.04.2020 kl 23:18 2387

Perrongen. Toget går. Jeg kjøpe Equinor.Aker. Orkla. 15.Mars.
Toget har gått stille siden.
Det var når Oslo Børs var ned 30% i år og det samme med USA at drosjesjaførene sogte.
Nå er USA.Dow. Bare 10% ned fra all time high. Oslo Børs ca 15-20%. (pågrunn av olje).

SKAL VI PASSERE ALL TIME HIGH I USA MENS LANDET ER I SIN VERSTE UKE AV PANDEMI OG RESESJON STÅR FORAN.

Jeg er fornøyd med mine innganger. Håper på oljeavtale siden jeg sitter ,est der. Men tar ikke noe for gitt

Tille Tulla. Når man tror man bare kan hente. At alt går på skinner. Da lyser det ofte rødt i andre enden.

Jeg håper på oppgang imorgen.

Men realøkonomisk er det ikke "sunt". Tegn på bedring er når det går sakte for seg. I riktig retning.

USA idag er tegn på kraftig ustabilitet. IKKE BRA EGENTLIG.
Redigert 21.01.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare