Trump mot verden....

Slettet bruker
SBX 09.08.2018 kl 12:20 1478

Donald Trump innfører sanksjoner mot Russland , Iran og Kina. Blir denne mannen snart skutt som Snåsamannen spådde ?
Og oljeprisen stiger av frykt for hva som kan skje. Heldige vi som sitter i oljerelaterte aksjer.... Lykke til videre.....
Redigert 20.01.2021 kl 18:56 Du må logge inn for å svare
Basse
09.08.2018 kl 13:01 1393

Vdr sanksjoner mot Russland så har vel Trump hele den vestlige verden inkl NATO MED seg. Selv Demokratene har han på sin side i dette.

Sanksjoner mot Iran var det det også enighet om blant flertallet i verden frem til Obama fjernet de. Alle med åpne øyne ser at sanksjonene aldri skulle vært fjernet in the first place og nå er det kun de som har økonomiske interesser(EU) og politiske symboler å ivareta som er uenig med Trump. Bl.a Europeiske bilprodusenter har jo inngått avtaler om å produsere millioner av nye biler til å fornye en sliten Iransk bilpark. Andre Eurpeiske selskaper har store prosjekter på å bygge ny infrastruktur for olje og gass osv. EU vil tape masse penger om sanksjonene gjenninføres. Penger er viktigere for EU enn et atomvåpenfritt Iran...

Alle Presidenter i USA vil utav sitt embete være i en ekstremt utsatt posisjon. Hva som er argumenter for attentatforsøk vil kunne listes opp i tykke bøker utav ekstreme på alle ytterkanter av politikk, religion mv.

Et attentat mot en President handler ikke om personen, det handler om forfatningen, om demokratiet. Hvis ikke man klarer å beskytte Presidenten med alle de ressurser som legges i akkurat det, hvordan skal det da gå med de som bruker sin yttringsfrihet lenger ned i hierarkiet og som ikke har en hær av sikkerhetsvakter?

Personlig synes jeg det er ekstremt drøyt å skulle ønske attentater mot en President som tar USA ut av dårlige avtaler og setter innsats på å lage bedre avtaler for landet sitt, velgerne sine. Hittil har Trump kun jobbet for å redusere fare for krig og trussel mot USA generelt, uansett om man er enig eller uenig i politikken eller måten han gjør dette på så er det det han faktisk gjør. Skremselspropagandaen om at Trump er "gal" og "krigshisser" etc er fullstendig gjort til skamme. Han gjør det han har lovet velgerne sine, så demokratiet fungerer faktisk i USA.




Redigert 20.01.2021 kl 18:56 Du må logge inn for å svare