Øk eiendomsskatten kraftig for hyttefolk

DavidM
14.03.2020 kl 10:09 490

Store deler av det norske folk ser ut til å gi blaffen i virusutbruddet og samfunnets bestrebelser på å bekjempte smitte.
Folket bryter alle råd og restriksjoner, og så skylder de på Erna for alt sammen - med god støtte fra de venstrevridde mediene.

Mens helsepersonell, kommunearbeidere, regjeringen og mange andre med kritiske oppgaver i samfunnet jobber døgnet rundt for å bringe landet ut av krisen, så velger mange nordmenn å motarbeide alt som gjøres.

Nå melder NRK at over 34.000 hyttefolk har dratt til Hallingdal. Allerede har Nesbyen fått 2 nye smittetilfeller. Begge er hyttefolk som nå forlanger å få hjelp og belaste det begrensede helsetilbudet i småkommunen, til fortrengsel for lokalbefolkningen.

Hyttekommunene fortviler over nordmenns uansvarlighet og frykter at innbyggerne skal bli smittet. Dette kan ende med alvorlig krise for de små lokalsamfunnene i Hallingdal og andre steder.

Når sluttregningen for denne nasjnale krise skal gjøres opp, bør hyttefolket tvinges til å ta sin del av regningen.
En kraftig økning i eiendomsskatten bør være på sin plass i et par-tre år fremover.
Mr Lupo
14.03.2020 kl 10:18 464

Hundretusenvis av hytter belånt til pipa, med full leasede SUV'er parkert på utsiden, et hakk høyere og blankere i lakken en naboens, selvsagt. Store deler av norsk hytteliv i et nøtteskall. Noen få ukers stillstand i økonomien, ting kolapser og man skriker på staten/samfunnet 'vi krever dere redder oss!' Og man driter i alle råde fra myndighetene og reiser på hytta, blir liggende syk og skriker igjen på staten : 'vi krever dere redder oss!' Idioter, hold dere hjemme, eller kom dere hjem asap.
DavidM
14.03.2020 kl 10:30 444

De drar med seg smitten inn i daler og fjell, de hamstrer og tømmer lokalbutikkene, de belaster de sårbare helsetjenestene og de utsetter enda flere svake grupper for helsefare. Hvor mer egostisk går det an å bli. Og tilslutt skylder de bare på Erna, mens media slenger seg på kritikken.

Hadde media snudd fokuset og rettet kritikken mot rette mottaker - folket selv- så hadde kanskje ikke så mange bare gitt blaffen. Media svikter sin rolle.
Redigert 14.03.2020 kl 10:32 Du må logge inn for å svare
Stephen
15.03.2020 kl 01:00 283

Det blir et salig styr når alle de som har hatt god bruk for tilegg og overtid for å få det til å gå rundt , fremover må heve trygd.
Mvh. Stephen