Hvor mye åpner USA ned på mandag?


Weekendfutures indikerer nå at Dow Jones åpner ned 900 poeng lavere: https://www.ig.com/no/indekser/markeder-indekser/weekend-wall-street
thief
14.03.2020 kl 13:53 7579

Ja,for det forandrer seg jo ikke 🙂Herregud, kan ikke si noe som helst nå,hvordan det åpner.Slikt kan forandre seg bare på 1 time. Regner også med at volum er mikroskopisk
Redigert 14.03.2020 kl 13:54 Du må logge inn for å svare
prikken
14.03.2020 kl 13:54 7533

Regner med ned 7-8% s&p

Jeg har handlet i weekendfutures hver helg i det siste. Det har vært en trend at det har kommet en oppgang fredag kveld, men blodrøde futures i løpet av helga. Jeg har kjøpt tilbake i løpet av helga de fleste gangene, men weekendfutures har vist seg å være ganske presis, så jeg har ikke tapt noe på å vente til vanlig futureshandel åpnet søndag kveld.
thief
14.03.2020 kl 14:00 7464

Tipper 50%!Kanskje 100 også!For viruset kommer vel til å være så aggressivt i flere år eller?Eller er det allerede på vei bort i Asia?🙂Synker antall smittede i Kina,sør-korea,Japan eller øker de?

11 nye tilfælde af corona i Kina
Ingen nye i Italien
Er vi ved et vendepunkt ?

https://www.worldometers.info/coronavirus/

I så fald så åbner vi OP og ikke NED

Det er vel som i norge, sluttet å teste pga panikken og pandemien er i nye faser.
Da får man jo ikke "nye" tall.


SS
thief
14.03.2020 kl 14:15 7284

Italia kommer som regel med tall sent på dagen/kvelden.Vil nok fortsatt se en økning der.Men med de strenge tiltakene som er iverksatt nå,tror jeg vi vil se en positiv vending i løpet av et par uker.Akkurat slik det var i kina og sør-korea.Der går antall smittede ned hver eneste dag.For 2 uker siden var det 30k smittede i Kina,i dag er det bare 12k🙂Så om Max 2 uker,er det knapt Coronavirus i kina.Samme med sør-korea nå.Det blir flere friske hver dag,enn syke.Så resten av verden ligger vel noen uker bak Asia i syklusen.Regner derfor med at vi innen et par uker ser gode resultater av det som innføres nå.Og om 1mnd kan det se riktig så bra ut🙂Er vel ingen grunn til at tiltakene her,skal fungere noe dårligere enn i Asia!
prikken
14.03.2020 kl 15:08 7123

Bra at antall nye tilfeller av corona går ned problemet er ettervirkningene frykt økonomisk kollaps. Dessverre for økonomien så lærer folk seg andre vaner en å handle å reise.
Redigert 14.03.2020 kl 15:10 Du må logge inn for å svare
thief
14.03.2020 kl 15:27 7071

Folk forandrer ikke vanene på 2 uker eller 1mnd.Når restriksjonene lettes,blir det full fart igjen.Folk vil savne "friheten".Tar kanskje noen uker å komme i vanlig gjenge,men får vi gode resultater av disse kraftige tiltakene,kan det allerede være full fart i løpet av mai 🙂I Asia begynte de vel allerede for en uke siden å starte opp igjen!

Der passerte vi 1000 poeng ned for Dow Jones.
prikken
14.03.2020 kl 15:33 6979

har kjøpt fiskestang har syltetøy.
ragnara
14.03.2020 kl 15:38 6951

Om de Norske tallene: "Tallene viser bare hvor mange av dem som faktisk har blitt testet, som er smittet. I følge FHI er det mørketall."
I USA er det iflg de offisielle tallene nå 2179 (Norge 1035) smittede og 47 døde. Jeg kjenner ikke til hvilke tiltak som er iverksatt i USA, men har inntrykk av at de ikke er så omfattende. Første runde av pga-turneringen ble feks gjennomført på torsdag før resten ble avlyst. Jeg vil tro mørketallene der er enorme ift i Norges.
thief
14.03.2020 kl 15:50 6874

Selvfølgelig er det mørketall,er det med all smitte,for mange får knapt symptomer 🙂Så dødeligheten er nok betydelig lavere enn vi kan lese av foreløpig statistikk!Men vi får vel ta utgangspunkt i fakta,og det vi har av erfaring.Og da ser vi at med strenge tiltak,er det gode sjanser for å stoppe viruset.Vi har jo bare de første landene som fikk smitten,som referanse.Og når de nå begynner og friskmeldes,er det vel ingen grunn til at det ikke vil skje her også.Kina startet vel med tiltakene sine i slutten av januar.Og de har vært på bedringens vei i 2 uker.Så ble meget gode resultater etter 1mnd.Satse på vi opplever det samme her,så blir det en fin vår🙂På børsen og ellers i samfunnet!
Redigert 14.03.2020 kl 16:12 Du må logge inn for å svare
thief
14.03.2020 kl 15:52 6845

Har du fulgt nøye med på utviklingen i Asia, siden det startet???🙂Og sa vel ikke at dette var over på 14 dager eller?? Må du lese litt bedre

Ned 1100 nå. Jeg var nok for optimistisk og begynte å dekke inn for tidlig. Har dekket 75% nå, selv om det virket fristende med et snitt på 22200 etter å ha shortet med snitt 23000 i går.
Nsxnsx
14.03.2020 kl 16:05 6731

Krisepakken i Usa akkurat godkjent
kvadro
14.03.2020 kl 16:22 6666

Asia har startet opp JA.

Kina har såppas god kontroll at de bruker tid og resurser på å sende medisinsk utstyr for å hjelpe Italia og Spania, samt flere land får nå hjelp fra kineserne.

Frivillige med medisinsk ekspertise er reist til Iran og Irak, mens Spania har fått 1,8 millioner ansiktsmasker fra Kina, skriver Reuters.

Kineserne har gitt én million ansikstsmasker til hardt rammede Sør-Korea. Iran har fått 250.000 slike, samt prøvetakingsutstyr. Japan har mottatt 5000 beskyttelsesdrakter, prøvetakingsutstyr og ansiktsmasker, og diverse utstyr er sendt til Pakistan med utbredelsen av coronaviruset nå. Dette er signaler markedet fort plukker opp, og lenge før små-sparere :)

Kina opplever en nedgang i egne smittetilfeller, men er fremdeles på vakt, ikke minst mot at viruset importeres via tilreisende fra andre land.

Landet har vært nedstengt siden 23. januar. Da viruset herjet som verst i Kina var det stor mangel på helsepersonell, sykehussenger og utstyr, men nå har kineserne det de trenger av beskyttelsesdrakter, respiratorer, viktige medisiner og utstyr til prøvetaking.

Kina hadde nok ikke gått igang med å hjelpe andre land om viruset hadde vært ute av kontroll i eget land. Jeg skjønner at det er lettest å springe i flokk og få panikk, men tiltakene USA gjør med Coronaviruset: ref .Trump erklærer nasjonal krisetilstand er meget bra! Erklæringen frigjør opptil 50 milliarder dollar i bistand for å bekjempe spredningen av coronaviruset.
Kunngjøringen førte til at Wall Street gjorde et byks på tampen av handelsdagen fredag.

Selfølgelig er det enda mye krise, men husk at det verste er ofte priset inn i markedet nå. Fly, reiseliv, hotell og olje er utsatt ja. Men nå ser vi land som Tyskland bruke flere hundre milliarder euro for å motvirke virusutbruddets negative innvirkning på økonomien. Blant tiltakene er ubegrenset lån til bedrifter. Norge er foreløbig litt kjipe, men vi kommer etter med mer støtte her og, kutt i avgifter, nedsatt rente osv.

Bare litt fakta som kan ses i positiv retning- for det mangler virkelig ikke dystre spådommer i media NÅ :)

Eller på forumene rundt om....!https://www.nrk.no/urix/kina-sender-korona-hjelp-til-italia-1.14942355


USA er et av landene i den vestlige verden som virker dårligst forberedt på å håndtere dette, og det hjelper ikke å ha en klovn som president. Var direkte flaut å se hvordan han oppførte seg på pressekonferansen i går. Insisterte på at de ikke var noen grunn til at han skulle være i karantene fordi han ikke hadde symptomer. Jeg sitter selv i karantene etter å ha vært i Skottland siste helg. I Norge gjør politikere alt de kan for å gå foran med et godt eksempel og Kongen sitter i karantene. Trump står på scenen og insistere på å håndhilse på de han står der sammen med. Han har virkelig ikke skjønt alvoret.

Jeg tror også det amerikanske helsesystemet som er basert på at folk må betale for helseforsikring vil være katastrofalt for smittespredningen. Hadde dette skjedd tidligere tror jeg det kunne vippet primærvalget i Sanders favør, men nå kan det hende han alt ligger for langt etter Biden. Tror uansett at Trump taper valget pga dette.

Vi skal ikke skape noe panikk. Men det oppgangen vi hadde på Ose og i USA på fredag var vel litt tro og håp og kjærlighet. Syns faktisk Hegnar har sagt mye fornuftig om tingenes tilstand ang børsen i det siste.
thief
14.03.2020 kl 16:50 6491

Ja,mediene fokuserer bare på det negative,nesten hjernevasking,ikke rart noen får panikk.Klart vi er i en alvorlig situasjon, men det tar litt av.Det finnes noen meget positive signaler på at smitten kan overvinnes,som i kina og sør-korea.Men det får veldig liten oppmerksomhet.At kineserene nå tilbyr sin hjelp,er vel et kraftig signal på at de har full kontroll.Så utvikler dette seg,slik som det har gjort i Asia, burde det være full kontroll i Europa i løpet av april!Smitten vil jo fortsatt være her,men da under kontroll.Så er vaksine klar til høsten,hvor neste runde influensa settes i gang🙂Akkurat som det var med svineinfluensa i 2009!

Eneste panikken jeg har, er å ikke få 30k aksjer i EQNR under 100,-
Håpte nylig under 90,-

Hva tror dere?

SS
prikken
14.03.2020 kl 17:11 6341

Går ikke steder jeg var før skyr det som pesten nå.Usikkerheten er nok slik hos mange nå, det bedres neppe de første måneder.

Å denne : er jeg fresk er jeg syk er jeg fresk er jeg syk er jeg fresk er jeg syk en usikkerhet råder.
Redigert 14.03.2020 kl 17:12 Du må logge inn for å svare

Du får flere muligheter. Jeg kjøpte mine første 1000 aksjer i USA i går på 9,98, men så kom rallyet og jeg fikk ikke kjøpt flere under 10 dollar. Men dette var et succersrally og om oljeprisen etterhvert havner på 20-tallet får vi nok kjøpt på lavt 90-tall. Er det en ting som er sikkert i dette markedet så er det at det er ingen grunn til å springe etter kursen. Det komme mange nye muligheter, og det viktigste nå er å ha cash til å kjøpe når blodet flyter i gatene,
kvadro
14.03.2020 kl 17:17 6273

Fattig, du sier:

Jeg tror også det amerikanske helsesystemet som er basert på at folk må betale for helseforsikring vil være katastrofalt for smittespredningen. 

Som jeg nevnte:

Men USA som vi vet erklærer nasjonal krisetilstand.

Resultatet av det frigjør opptil 50 milliarder dollar i bistand for å bekjempe spredningen av coronaviruset.

Hva mener du pengene skal gå til?

At olje er det siste på Ose som snur, men her vil også noen store muligheter ligge.

Selve viruset er ikke det værste her, det er det flere land som har kontroll på nå. Gode tiltak blir tatt i mange land.. Norge har også gjort kraftige tiltak som vi tror skal gi god effekt. Bare å følge rådene så går det bra.
Men det største problemet ligger i den økonomiske konsekvens til alle landene, her er det virkelig litt uoversiktlig som vises kraftig på verdens børser..
Som investor må man se lengre frem enn da Ose og Dow Jones gikk i pluss nu fredag..

Stoler på deg. Kjøper bare via OSE, for jeg orker ikke valutausikkerheten i tillegg.
Satser på 90 tallet. Da skal jeg gå tungt inn, og pakke de vekk, og lage en SMS alarm når den bikker 200,- og selge.

SS

Da kom det en kjærkommen liten oppgang i futures, kanskje i håp om at Trump skulle drive den videre opp i sin pressekonferanse. Her gjelder det å benytte muligheten til å øke shorten igjen før klovnen sier noe som skremmer markedet skikkelig.

Det vil lappe på noen av problemene, men det er uansett en milevidt forskjell mellom USA og velferdsstatene i Europa.

Den varte ikke lenge, og jeg ble litt for gjerrig, så fikk bare tatt tilbake 25% av shorten.

FTSE futures er enda mer ned enn Dow Jones. Det hjalp ikke at Trump utvidet flyforbudet fra Irland og UK.

https://www.ig.com/no/indekser/markeder-indekser/weekend-ftse-100

Dax er ikke mye bedre

Redigert 14.03.2020 kl 17:43 Du må logge inn for å svare
kvadro
14.03.2020 kl 17:54 5983

Det vil hjelpe på ganske bra for USA. Det er også mye av grunnen til at markedet reagerte opp. Jeg synes USA gjør de rette grepene

Klok av skade etter finanskrisen utviklet Europa en krisepakke for å hindre en ny finanskrise i 2010

Denne krisepakken er på hele 720 milliarder euro.

Så å dra sammenligning mellom krisene kan være en feiltakelse.Jeg kan ikke begripe at vi er i nærheten av bunner, nå som lock down eskalerer.
Dette må ende i mer blodbad på børser enn 2008. Klarer ikke fatte at dette kan stoppe rundt disse bunnivåene vi så i uka.
Dette er nødt til å bli verre.

SS
prikken
14.03.2020 kl 18:11 5855

Ja 2008 halverte børsen seg dette er verre.