Hvor mye åpner USA ned på mandag?


Weekendfutures indikerer nå at Dow Jones åpner ned 900 poeng lavere: https://www.ig.com/no/indekser/markeder-indekser/weekend-wall-street

DAX futures handles fortsatt (selv om jeg ikke får lagt inn ordre der heller hos CMC). Den er nå 9120. Absolutt laveste intradagnotering i år i vanlig børshandel er 9064.

Og der falt olja gjennom bunnen. WTI på 20-tallet.

Ikke fullstendig krakk i Nikkei Futures, så mulig å sette en short der.

total krise for DAX futures. Ned 8%. Langt under tidligere LOY.

Dette ble så ille som jeg fryktet. Nå er det avgjørende hva som skjer når USA åpner. Vi kommer garantert til å bli stoppet ut på 7% etter få minutter. Så får vi håpe det roer seg når det åpner og at vi ikke stuper rett ned til neste stopp på 13%. Dette kan bli en dag på linje med børskrakket 1987.

Oslo Børs ser vel ut til å prise inn et fall rundt 12-15% i USA i dag.

Amerikanske futures er stengt fordi circuite breaker på 5% er nådd, men Dow ETF gir en pekepinn på hvor mye vi åpner ned. Men husk at den ikke kan falle så mye som den indikerer nå på direkten fordi det er 7% circuite breaker på indeksen også. Neste er 13%, deretter 20% hvor børsen stenger for dagen.
https://www.ig.com/no/marketanalysis/ig-aksjer/diamonds-trust-series-i
Redigert 16.03.2020 kl 13:23 Du må logge inn for å svare

Dersom vi får en skikkelig sell off på slutten i dag tror jeg vi kan snakke om tidspunktet hvor blodet flyter i gatene og den siste optimist har blitt pessimist. Og da kan man så smått se etter utbombede aksjer. Men en ting har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal løpe etter en eneste kurs på mange måneder. De får komme til meg. Får jeg ikke den jeg egentlig ønsker å kjøpe, finnes det nok av andre utbombede aksjer.
prikken
16.03.2020 kl 17:47 3156

At noen analytikere for 1 uke siden sier kjøp forundrer meg.

Hva vil skje når tusenvis begynner å dø i usa? Vi er kun i starten og alle aksjer skal langt ned.
Jeg sitter 100% i cash og venter. Bryr meg ikke om å treffe bunn men å kjøpe nå føles alt for tidlig

Det hadde vært veldig bra om S&P 500 hadde holdt seg over 2400 som var bunnen i 2018. Har et vagt håp om at dersom den tar imot en ny test så kan vi få en pen rebound.

Ser ut som støtten holder. Skal vi få en ny vill avslutning opp?

Nope, ble sell off i stedet. Valgte likevel å kjøpe litt i de siste minuttene. Tror vi er nær en midlertidig bunn.

Virker som alle rally kun er manipulerte for at noen skal sette nye shorter, for nedgangen starter for futures så fort børsen stenger. Nå er vi ned nesten 1000 poeng siden stengning. Hadde et lite håp om at vi var i nærheten av en bunn, men nå frykter jeg at vi bare har sett begynnelsen på elendigheten. Hjalp ikke å se debatten på NRK i dag.

Usannsynlig å tro at vi er nær noen bunn.

Ja da er det vel bare å ta kvelden med stopp i US futures , Nikkei ned 1+++ og Hang Seng ned rundt 2% til overskriften på E-24:Sterk opptur i Asia
etter Wall Street-revansj :)

Futures er som vanlig stoppet på -5%, men ETF indikerer at USA vil åpne over 8% ned. https://www.marketwatch.com/investing/fund/dia

Siden børsen stanser handelen ved et fall på 7%, kommer det til å skje alt i åpningsminuttene. Ser ikke bort fra at vi i dag også vil oppleve an den pauses etter et fall på 13%.
Redigert 18.03.2020 kl 14:16 Du må logge inn for å svare

USA er mindre volatilt i dag. Mer et massivt nedsalg som virker ustoppelig. Mange har ventet på den endelige kapitulasjonen før vi kan begynne å danne en bunn. Mulig den kommer i dag. Da tror jeg vi først må se en ny børspause etter 13% ned. Ser også ut som WTI kommer til å bli handlet under 20 før det stenger i dag.

Ser ut som denne tråden blir relevant denne helga også. Dow er i 18450 nå. Ned nesten 4%. Det som skiller seg fra forrige helg var at det da var kraftig oppgang på fredag, mens nå sluttet vi nær LOY. Det gjør nedgangen mer ekstrem. Jeg tok sjansen og kjøpte litt.
Redigert 21.03.2020 kl 21:55 Du må logge inn for å svare

USA åpner opp kraftig på mandag 2000milliarder skal vedtas iløpet av helgen! Tipper opp 7-8%

Da bør du sjekke linken i åpningsinnlegget. Jeg kjøpte mer på 18335 nå. Håper og tror at dette er en overreaksjon, men skal vel mye til at vi åpner mye opp på mandag.
Redigert 22.03.2020 kl 00:11 Du må logge inn for å svare

Er nok dette som skremmer nå. https://www.cnbc.com/2020/03/21/coronavirus-cases-top-300000-worldwide-as-us-becomes-one-of-worst-hit.html

Tallene øker i USA og det vil skape frykt. Men så mye som vi har falt i forkant tror jeg snart vi ser at dårlige nyheter begynner å prelle av hvis de ikke er ekstremt sjokkerende. Jeg dekket shorten på fredag og kjøper meg nå inn for å få med meg rekylen, når den måtte komme. Ikke sikkert den absolutte bunnen er nær, men et bearrally tror jeg kommer snart.
kvadro
22.03.2020 kl 00:26 2209

NÅR ALL ELENDIGHET ER PRISET INN! Så skal det ikke mye til for å snu trenden.....

"Arguably the recovery that is going on in China is a massively important global question. The recovery in China will help infer what we should expect globally to happen."

https://www.telegraph.co.uk/business/2020/03/21/signs-china-recovery-gives-europe-hope/
Redigert 22.03.2020 kl 00:29 Du må logge inn for å svare

Tar seg litt opp nå. Solgt noe på 18660

Da tok det fire minutter før futures ble stoppet på 5% ned

Denne gjorde godt for en som snudde fra short til long i helga. Futures har snudd fra minus 5% til pluss 4%

https://www.cnbc.com/2020/03/23/fed-announces-a-slew-of-new-programs-to-help-markets-including-open-ended-asset-purchases.html
Redigert 23.03.2020 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
John8
23.03.2020 kl 14:23 1517

S & P ser ut til å åpne + 0,50.

Kan jo bli en rekyl før videre fall? fint for alle som har kjøpt siste par dager med mulighet til å ta gevinst.

USA faller igjen på utsettelse på vedtak av krisepakke i kongressen. Det må være en god kjøpsmulighet. Det er totalt usannsynlig at de ikke kommer til enighet til slutt.

Hørte på CNBC for et time siden at det mange investorer seg etter er tegn på at Italia er over kneiken fordi det kan gi en prognose for hva USA vil oppleve. Nå kom denne. Tror det er på tide å kjøpe seg opp.

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/23/dip-number-deaths-coronavirus-italy-fuels-hope-outbreak-may/
John8
23.03.2020 kl 19:27 1359

I Norge gikk samtlige partier på Stortinget sammen om en pakke på rekordtid. Det står det respekt av.

At demokratene igår natt blokkerte pakken foreslått tror jeg ikke var noe sjakktrekk. Indikerer vel heller at alvoret ikke har gått opp for politikerne i D.C. Folket og næringslivet i USA forventer at politikerne nedprioriterer sin kjepphester i krisetider.

Jeg er ikke overbevist om at Trump administrasjonen og demokratene blir enige om en krisepakke snarlig. Hatet mot Trump hos mange demokrater sitter for sterkt.
Redigert 23.03.2020 kl 19:28 Du må logge inn for å svare

Sorry men S&P500 er ikke billig ennå.
Altså i dag kan det gjerne ende noe opp.
Men tror ikke bunnen er nådd i denne korreksjonen ennå.
Hvis det går mot en ca 50% korreksjon ja da er det ennå et stykke igjen.

Da fikk vi en midlertidig bunn i går, kan det se ut som. Om det er den endelige bunnen er mer tvilsomt, men så oversolgt som børsene er når kan det bli en pen rekyl. Her gjelder det å være lett på foten å få med seg så mye av oppgangen som mulig uten å bli med ned igjen.

Gjelder å ikke bli for grådig. 2000 poeng i dow på ett døgn er bra nok. Setter gradvis en ny short nå.

Denne tråden ser ut til å bli relevant nok en helg. Ned 2% fra børsstenging.

Dose ser ut til å åpne rundt 1,5%, ned..

Lenge til mandag 1530 norsk tid.

Sett å dette IG greiene nå i uker, hver helg, og det bommer grådig på %, men fargen er rett. Det har vert 3 black mondays, mens IG har vaklet mellom +/- med overvekt på minus, 1-2,5% gjennom helgen. Dette er etter min mening en svak indikator på hvordan mandagen blir.

SS

Futures falt en del etter børsstengning på fredag, og weekend futures sammenligner med stengning for vanlige futures. Sammenlignet med stengning i vanlige handel ligger vi an til å åpne ned ca 400 poeng. Weekend futures har tatt seg litt opp igjen etter at Trump avkreftet at han ville stenge New York inne med militære. Var 150 poeng lavere i går kveld.

Det kan utnyttes vet du. Jeg kjøpte tilbake litt av shorten i går kveld. Men jeg er ikke helt enig i at den gir et veldig feil signal. De siste ukene har det ofte kommet nyheter i løpet av søndag som har beroliget markedet litt. Jeg har også opplevd at weekend futures har falt gjennom hele helgen og at børsen har åpnet på samme nivå.

pen rekyl nå og snart tilbake i null. tok tilbake den shorten jeg dekket i går