Dagens middag fra hamstret kriselager
Ja i dag blir det blini gett. Tre deler med bokhvetemel, en del hvetemel, to eggeplommer, fløte, vann og tørrgjær, pisket eggehvite og smeltet smør til en jevn røre. Stek gulle gode pannekaker og server med seterrømme, rødløk, størrogn og løyrom. Til denne retten passer det bra med champagne.
Du lider ingen nød enda, det er ikke akkurat rasjonering på kaffe enda for å si det slek.
Nå: russisk kaviar, foie gras og hvit trøffel gett.
Nå: russisk kaviar, foie gras og hvit trøffel gett.
I dag ble det kokt torsk med kokte gulrøtter kokte poteter samt smeltet smør med persille og litt sitronsaft. Enkelt og greit. Til denne retten passer det bra med en iskald pokal.
Vurderer å anmelde Direktøren til moderator for å ha levert en ufullstendig oppskrift. Det eneste konkrete her var de to eggeplommene og relativ mengde av forskjellig mel typer.
Gulle gøtt gett, gett. Som je skrev i den andre meddagstråden hadde je lever i fløtesaus med rosenkål, løk og kerrs pink.
Mvh
JensH
Mvh
JensH
Redigert 19.03.2020 kl 19:53
Du må logge inn for å svare
Det var storkæll mat. Lever er noe av det aller beste jeg vet. Nam nam.
Makrell i tomat knadd ned i en bolle med nykokt ris....
Aldeleees nydelig.....█▬█ █▄█ █▬█ █▄█
Et tredjedelsglass med 🅷🅾🆃 🆃🅰🅲🅾! for å piffe opp smaken litt må en unne seg.
Aldeleees nydelig.....█▬█ █▄█ █▬█ █▄█
Et tredjedelsglass med 🅷🅾🆃 🆃🅰🅲🅾! for å piffe opp smaken litt må en unne seg.
Poteter, revne gulrøtter og fiskpudding i bukake. Hermetisk ananas til dessert.
Lungemos med knuste poteter! Herregud så godt!
Bukkake????
Zorin
20.03.2020 kl 06:22
392
Her har vi gjengen som hamstrer gitt! Alle samlet i en och samme tråd!
Å lever er itte noe gøtt gett. Eneste je gjør unntak for er kyllinglever når je spiser mezze med terrør-kontaktene mine i GCC.
I dag skal det bli gulle god fransk løksuppe gett. Lagringsdyktig kepaløk og sjalottløk, purre, litt hvitløk, hvitvin, hønsekraft, en klunk cognac til å sette smaken, hjemmebakt surdeigsbrød og deilig gratinert gruyere på toppen.
Det hørtes itte ut som et trygdemåltid fra Bøler gett.
I dag blir det fiskeboller i hvit saus med kokte lagringsdyktige poteter og gulrøtter. Nam nam.
Gøtt å se at corona itte biter på ekte storkæller dere
Her: En tube kaviar spisset med piffi
Her: En tube kaviar spisset med piffi
Her blir det rå kålrot efterfulgt av kokte poteter med sild.
Her ble det 3 x 0,75l flasker med Brottsjø rett ned. 8,5%. Skulle hatt to til for få fem om dagen men jeg får ta sju i morra.