Ren Ondskap av journalist i Sveriges Telivisjon


Kristoffer Viita, som er journalist i den svenske statskanalen SVT, er positivt innstill til viruset. Dette ettersom han mener det kan føre til at mange flere leiligheter blir ledige, «når gamlingene dør». Dette uttrykte journalisten i flere Twitter-innlegg tirsdag.

https://resett.no/2020/03/15/svensk-journalist-guds-gave-at-gamlingene-dor-av-korona/
HP17
15.03.2020 kl 21:06 1332

Helt skandaløst. Har han fått sparken?

Slike mennesker burde fengsles for hatprat og det som verre er om dette var i Norge
HP17
16.03.2020 kl 14:42 1036

Har han fått sparke ?
thepower
16.03.2020 kl 14:43 1013

Det heter "gallows humour"

Intet farlig. Nothing to see here. Fake news. Move on
Redigert 16.03.2020 kl 14:44 Du må logge inn for å svare

Dette er nok en representant for det gode hatet

Samhällsnytt har utan framgång sökt Viita för att fråga hur han tänker och om han anser att det är förenligt att skriva på det här sättet med att representera en skattefinansierad public service-aktör.
Bor med SD-hatande statsreporter

Enligt folkbokföringen bor Viita i samma lägenhet som Tali da Silva – den reporter tillika redaktör hos SVT som Samhällsnytt på torsdagen kunde avslöja öppet hatar Sverigedemokraterna.


Man kan se negativt på alt, eller man kan se positive ting i de grusomste hendelser. Faktum når mange dør, er jo at man etterlater seg eiendeler som blir benyttet av andre. Han håper nok ikke at folk skal dø!

Da får du lese en gang til hva han sier.

Han ønsker mange Gamle Skal dø. Makan til tulling som forsvarer denne onde dritten

Sverige gjør hva de kan for å spre den onde ide....

Trysil har stängt – Sälen kör afterski med upp till 499 gäster

I Trysilfjällen i Norge har Skistar tvingats stänga i kampen mot coronaviruset. I Sälen bara några mil bort är det fortfarande fullt i backar och på afterski.
– Vi jobbar dagligen med att följa de rekommendationer som kommer i första hand från Folkhälsomyndigheten. Det ger oss guidning i hur vi ska göra, säger Jonas Bauer, vd Skistar Sälen.

Han förklarar skillnaden med att länderna har olika rekommendationer och system.

I Sverige införde regeringen stopp för sammankomster med mer än 500 personer den 12 mars. Då stängde Högfjällshotellet sin afterski- och nattklubbsverksamhet som brukar locka 2500 personer.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/trysil-har-stangt-salen-kor-afterski-med-upp-till-499-gaster

Pussig land Sverige....

Sverige ber svenske turister bli i utlandet – henter innvandrere med charterfly

Både svensk UD og utenriksminister Ann Linde (S) har bedt svenske turister om å forbli i utlandet og løse sine problemer selv. Men samtidig henter man flyktninger som har reist på ferie til landene de har flyktet fra.

Ifølge Aftonbladet arrangerte UD en reise fra Marokko. To fulle Norwegian-fly henter hjem svenske statsborgere som ferierer i Marokko. De to stappfulle flyene landet på Stockholms hovedflyplass Arlanda natt til fredag 20. mars.

Det svenske UD-maskineriet har tatt i bruk alle diplomatiske kanaler for å få til denne spesialbehandlingen av utvalgte svenske statsborgere. Tidligere har man hentet flyktninger fra Iran på lignende måte.

https://resett.no/2020/03/22/sverige-ber-svenske-turister-bli-i-utlandet-henter-innvandrere-med-charterfly/