Donald sier Corona kan vare til August....


Dow stuper 12%...

Mvh
Nottet
16.03.2020 kl 20:46 1487

Han antydet vel også at det er en stor sjanse for resesjon i den amerikanske økonomien.

når det blir varmere i været og store deler av befolkningen har dannet antistoffer dør Koronaviruset ut av seg selv. til høsten kommer det vaksine mot viruset.
kjøp aksjer med begge henda nå.

Vampyren skrev Donald ruler
Tenk at velgerne i Usa har skaffet landet et slikt fjols til president.
Kanskje corona gjør det velgerne burde gjort for lenge siden: å gi fjolset en kald fot i ræva!
monitor1
16.03.2020 kl 22:38 1044

https://www.cnbc.com/2020/03/16/trump-admits-that-coronavirus-crisis-could-stretch-into-july-or-august.html
Han var på G7 møte, og der har sikkert noen sagt til ham at Dr. Doom har rett, og at om ikke selv går ut med sannheten, så gjør de det...
Han sier ikke dette frivillig. Selv jeg ( amatør) skjønte tidlig at dette vil ende i katastrofe for USA ( se skriverier masse andre steder), og når han er ansvarlig for mange av de dødsfall som kommer, så må noen drar ham i øra; Han ødelegger for de øvrige i G7 men sin dioti.
Han burde være institusjonalisert. Dette er ikke en president. Dette er ikke en som skal ha noe som helst ansvar.
Hvor mye skade han har gjort på alle fronter er utenfor all fantasie.
Redigert 16.03.2020 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
-Marius
16.03.2020 kl 23:02 904

Mulig dette viruset er oppkonstruert for å få fjernet presidenten. Eller kanskje det er ett påskudd for å stanse forurensning.

Uansett så er dette en katastrofe av dimensjoner for de uten sikkerhetsnett og cash på bok. Skal vedde på at selvmordsraten i dette landet smeller i været pga dette opplegget her.


tror ikke på konspirasjonsteorier, men om noe - hvis man skulle være religiøs, skulle man tro at skaper verket har frika ut av uforstand, løgner svindel, og øedelggelse av vår klode.
Okke som, Trump svarte på det med resesjon- etter ett spørsmål. Men han utdypet at når krisen var over, ville det skje en tremendous fatastisk oppgang veldig raskt.
PROBLEMET ER BARE: Nå går mange bedrifter konk, mange arbeidstakere mister jobbene sine, stiger ledigheten, og utgiftene for samfunnet blir enorme. Så når viruskrisen er over, er verden og spesielt USA på bar bakke. Etter kontroll over viruset vil økonomien vil gå sakte oppover, f. eks. det tar kort tid å få bedre arbeidsløshetstall, lang tid å få folk tilbake i jobb slik at arbeidsledighetstallene synker. Ref.arbeidsledighetstallene har steget jevnt og trutt siden da Obama tok over - og oppgangen har fortsatt under trump. Men forskjellen er at Obama spilte kortene klokt og bygde sten for sten, vel vitende om at for å få økonomien på fote, måtte nasjonal gjeld økes. Det er virkemidler som må gjøres for å få økonomien på fote. Trump på sin side, har vært opptatt av å øke aksjemarkedet, og fyrt "kull" hele tiden med skatteletter rentenedsettelser osv. Problemet nå er at han ikke har flere virkemidler, den amerikanske statsgjelden og budsjettunderskuddet er på rekordnivå, og det finnes knapt flere virkemidler å ta i bruk. Til det finnes det ikke handlingsrom. Jeg tror ikke aksjemarkedet er fornuftig sted å være i på mange måneder.
Redigert 16.03.2020 kl 23:22 Du må logge inn for å svare

Kortsiktighet vs langsiktighet. Dårskap vs klokskap. Og slik kunne man fortsatt.

Om vår skaper, om han finnes, kom til jorden i dag ville han lurt på hva i h...!!! vi holder på med! Neppe særlig imponert.

Veldig enig. Når man inn skal har jeg ikke lengre peiling på. Dette er en situasjon vi aldri har vært i før selvom jeg opplevde krakket i 1987 ( tapte ikke penger på det).
Også denne gangen var jeg ikke deltagende ( mente lenge før dette at aksjer var fullstendig overpriset).
Det er vanskelig å være sta og følge sine egne grunnregler og samtidig være fleksible nok til å endre strategi ( for en som vil vøre langsiktig).
Derfor angir jeg ikke noe tidshorisont. Kursmålene må revideres. Utgiftene blir nå grensesprengende istedenfor meget alvorlige. Jeg etterlyser hele nærngslivet, og finanstopper, som er flinke etter å skrike etter mere penger fra Staten, men totalt fraværende i noen grunnleggende tanker om HVEM skal betale regningen. Jeg ser ikke at gutteklubben er på banen. Dette kan ikke overlates kun til Staten; her må det penger inn fra de som har tømt kassene i lang tid, og aldri bidratt med en dritt i dårlige eller gode tider. Media, politikere og folk her på forum sier svart lite om en viktig brikke, som er stinn av penger, som ikke bidrar med 5 øre en gang.Det gjelder selvsagt ikke hele næringslivet. Mange ansvarlige bedrifter, som bygger sten på sten.
Men hvor er gribbene! Pay Back Time!
Redigert 16.03.2020 kl 23:52 Du må logge inn for å svare

Friedman-doktrinen fungerer i teorien. Praksisen er noe annet. Man er seg selv nærmest.

Dette må få dypgående konsekvenser for jappene, for helsesektoren, og den suste sjansen til å rette opp, i den horrible politikken man har bedrevet salt for lenge nå ( samtlige partier har spist fra velferdsstaten, år etter år, og overført penger der det IKKE trenges).
Krisen vil forandre Norge for evig. Enda verre kan det bli i visse EU land, for ikke å snake om USA som har tatt store steg i fascistisk retning de siste årene.

Dette dreier seg ikke om pioneren Milton Friedman...litt andre tider idag.
Det dreier seg mer om samfunnsvitenskapelige grunnprinsipper. Samfunnsvitere har overhodet ikke noe rolle i samfunnsutvikling lengre. Alt er overlatt til finansfolk, og økonomer, som alltid tar feil. Det er vel de som skjuler seg bak « vitenskapelige» tilnærminger så lenge det passer inn i sine snevre samfunnssyn.
Redigert 17.03.2020 kl 00:04 Du må logge inn for å svare
Veien
17.03.2020 kl 00:16 570

Vi skal jakte oppkonstruksjonsmakerne. De har lagt seg i krig med resten
av verden nå. De skal arresteres okke som.
gepard1
17.03.2020 kl 01:20 480

Midtoesten begynner og bli full av Corona, og der er det varmt. USA, Presidentens ekspertgruppe advarte mandag om at utbruddet kan pågå i flere måneder – til juli og august og kanskje lenger. I Kina oppdaget de Corona viruset 19.november, det er 4 maaneder siden, og det vil vare i minst 2 maaneder til. Og saa lenge USA ikke kommer med forbud, men kun anbefalinger, kommer viruset til og spre seg raskt. Fullstendig lockdown av alt bortsett fra apotek, sykehus, dagligvareforretninger og bensinstasjoner, er det eneste som hjelper.
Redigert 17.03.2020 kl 01:24 Du må logge inn for å svare

Coronasmakerne bør tas jo før jo bedre. De må rett og slett tas. Og shorthandel må forbys globalt asap.

Redigert 17.03.2020 kl 01:52 Du må logge inn for å svare

Ja, det G7 møte var veldig interessant: helt tydelig at Trump ikke fikk grafse til seg tyske patenter: De ble enige om koordinert mottrekk mot coronaviruset, og da vil han vel kreve at om Tyskland vinner vaksinekampen, så skal de gjøre den fult tilgjengelig for amerikanere. Ellers så hadd han ikke støttet opp under et slikt ordvalg. Han må ha bli presset der for å plutselig snu på en femøring. Han får jo ingenting fra Kina, så da må han ikke bli vrang om de skal imøtekomme ham på utstyr han må ha ( ellers taper han valget).