Slik fungerer en robot handel, forby dette fa.. skapet


Det er kort sagt en manipulasjon der de legger ut enorme salg og trekker de, når faktum er at salget er mye lavere (og motsatt ved kjøp). Den gir et feil bilde av kjøp/salg-ratioen. De lager inntrykk for at det er større salgs/kjøpsvilje i aksjen enn det egentlig er, som igjen kan påvirke både andre investorer som følger med på ordredyben, samt andre robot-systemer som reagerer ved å selge beholdningen sin i stedet for å beholde den pga de tror det er få kjøpere og mange selgere. Veldig rart at det ikke har blitt ulovlig heller egentlig, spesielt med tanke på alle jobbene det også stjeler.
Forby dette fa.. skapet umiddelbart, hører mer hjemme på Norsk Tipping.

Slik fungere en ROBOT handel
https://vimeo.com/36271586

Kan ikke nok om dette, men åpenbar manipulering, om det er det burde forbys.
Kan man ikke klage dette inn da. I fellesskap, at mange signerer osv......
MERLOT
17.03.2020 kl 12:36 273

De som står bak og tjener grovt på dette er klodens største finansinstituisjoner.

"They are too big to prohibited".

Skulle Norge f.eks. forby shorting, og da ikke i samarbeid med andre, vil de kunne knekke Norges økonomi like lett som å vifte bort en flue.

Beste er om noen terrorister kunne tatt hånd om disse bandittene. Men de vil aldri kunne skje, da det er de som står bak finansieringen av terroristene også...

Hvem tror dere er de eneste som har tjent på f.eks ISIS..?
Det er disse store finansinstitusjonene som ligger bak kulissene.
De er involvert i våpenindustri, prostitusjon, narkotika, pedofili etc....stort sett alt som skaper faenskap.

Kan lite om dette, men kjente til omfanget av roboter. Men hvordan kan en ordre som står i 16 millisek lure noen? Mennesker ser den aldri, og roboter har vel en algoritme for å ignorere dem. Videoen sier at dette gjelder 50% av ordrende, men den samlede tiden ordrene eksisterer er jo forsvinnende liten? Jeg tenker vel feil her, hvis ikke hadde ikke robotene gjort dette :) Uansett, rein manipulasjon må vel være forbudt allerede, hvis ikke burde det være en smal sak å forby det...

Mye av dette oser konspirasjonsteorier, som jeg gjerne vil se kilder på. Og med kilder, mener jeg ikke youtubevideoer som starter med "They don't want you to know the truth..."
MERLOT
17.03.2020 kl 13:36 165

Les John Pilger og Julian Assange og Wikilleaks. Se hvem som står bak finansieringen til ISIS i Saudi og Qatar.....
Deretter finner du forbindelser til BlackRocks og tilogmed ClintonFoundations..

Sjekk opp BlackRocks, det er liksom verdens største. Haha, de er små gutter ift til de som ligger bak kulissene. Og de er langt over lov og orden, de kan gjøre hva de selv vil uten å bli rettsforfølgt.

https://blogs.lse.ac.uk/lsereviewofbooks/2012/10/03/book-reviewthe-money-trap-robert-pringle/
https://www.amazon.com/Capitalists-21st-Century-Easy-Understand-ebook/dp/B07YKSM8N6