Forumet her er helt dødt

artig
10.08.2018 kl 18:19 1758

i forhold til for noen år siden.
Hva er det som gjør det?

GeneKelly skrev Innlegget er slettet
Jeg har verken rapportert eller bedt om utestenging av noen på nye HO, og jeg kommer ikke til å gjøre det heller!

Men jabbinga på Q-trådene ble for mye for meg å svare på, så jeg ba han om å stoppe jabbinga. Jeg har verken rapportert han eller bedt Admin om å utestenge han.

Dere er velkommen inn alle sammen! Hva mer kan jeg si. Hvis dere finner Q så interessant som lesertallene skulle tilsi, så har dere sikkert noe interessant å dele, spørre om eller kommentere. Men altså - vær seriøse - for tema er svært seriøst: Det står om våre vestlige demokratier som er i ferd med å bli overtatt av en globalisme styrt av en liten elite som ingen befolkning har fått stemme over, men som sakte men sikkert har vokst og utviklet seg til et kriminelt monster - uten menneskehetens beste i sinne, men sin egen berikelse på bekostning av land og folk - og en endelig avskaffelse av alle nasjoner med en liten elitestyrt One World Government.

Alle får ha sin mening, men det er ikke OK å ødelegge tema, især ikke når tema er så alvorlig!

Jeg stiller opp på deres tråder, så jeg oppfordrer dere til å stille på mine! Hvis vi ikke slår hverandre i hodet med verbale klubber hele tiden, så kanskje vi kan komme litt videre og utvikle oss litt alle sammen? Og savner dere Jabbe så mye at dere ikke fungerer uten, så skriv nå en mail til S.O. Haugen og be om å få han tilbake! Det var ikke jeg som fjernet han.

Det var da et veldig støtteapparat for jabba, den personen som har ødelagt mest debatter her inne.

Og nei, jabba har aldri bidratt med noe som helst, han har kun provosert og vært personfokusert i alt han har foretatt seg.

Jabba har ALDRI hatt noe som helst å komme med når det gjelder løsninger for Norge fremover, han har konstant drevet med sjikane og forsøk på utdriting av alle som sier han imot. Han har avsporet enhver debatt til sin fordel. Og jobbet MOT det beste for Norge.

Det er tragisk å se at dere faktisk forsvarer han, fordi dere mangler "action" her inne! Det hadde blitt action feil vei i så fall, hvis han fortsatt var her. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig å forsvare hans forkvaklede utsagn, og si at de er kilden til mangel på debatt her inne.
Redigert 11.08.2018 kl 22:12 Du må logge inn for å svare
.777.
11.08.2018 kl 22:21 928

Nå tøyser du fælt. Hvis jeg er ute etter å diskutere med noen som er enige i alt jeg sier, så snakker jeg bare med meg selv. Jeg trenger ikke noe debattforum til det. Til og med GeneKelly har blitt 80% e9 m/meg, WTF lissom?!

Dette er på vei til å bli akkurat som Dagbladet uten kommentarfelt, et ekkokammer. Ekte høyrefolk trenger ikke å kvele andres meninger, vi har nemlig både sannheten og logikken på vår side.

En annen ting er at dette nye forumet kiler seg og da blir mobilen varm, veldig varm. Eneste som funker er å forte seg å skrive inn adressen på nytt før mobilen tar fyr.
Redigert 11.08.2018 kl 22:22 Du må logge inn for å svare
artig
11.08.2018 kl 22:21 928

Enig med deg, han er en av de verste jeg noensinne har sett her.
Tror de fleste er glad han er vekke.
artig
11.08.2018 kl 22:21 926

Enig med deg, han er en av de verste jeg noensinne har sett her.
Tror de fleste er glad han er vekke.

Nei, .777, jeg tøyser ikke fælt. At Jabba er vekke bidrar ikke til noe som helst Negativt! Tvert imot. Eller hva er det du sutrer så forbanna over, hva er det du har tapt med at Jabba er borte? Forklar! Jeg fatter ikke hvordan du .777, med dine glitrende innlegg og historikk, kan synke så dypt at du faktisk savner den største stråmannen som noensinne har eksistert her inne, ,mannen som tok alt ut av sammenheng, som alltid var for venstresiden, og som aldri hadde fnugg å si som ville hjelpe A/S Norge på rett kjøl.

Du forsvarer han kun fordi du ikke har noen å debattere mot og sende dine argumenter mot. Det var så lett for deg å bare sende de imot han.Nå sliter du mer tydeligvis.
artig
11.08.2018 kl 22:53 913

Jabba, en av de som bidro definitivt mest til å ødelegge forumet.
Riot
11.08.2018 kl 23:11 665


Forumet dör därför ni är fördömmande och regida till allt nytt.

.777.
11.08.2018 kl 23:27 656

Takk for komplimentet Fjellstøtt. Når det gjelder svaret på spørsmålet ditt så har du analysert deg frem til svaret selv. Jabba stilte trofast opp hver gang jeg hadde lyst å diskutere litt.

Hvis du tenker over det så holdt han oss også oppdatert på alle de nyeste progressive utspillene, og alle debatt teknikkene deres.

.777: At du har lyst å diskutere, og mangler publikum, betyr bare at du er på feil arena her inne, IKKE at Jabba har hatt rett i noe som helst.

Du, .777 med din ekstremt bra formuleringsevne, må ta steget videre ut, Resett, Document, jeg vet ikke, men du er ment for noe større enn dette forumet!.
Egentlig bør du bli medlem av Demokratene, det eneste reelle alternativet som finnes å stemme på for folk som setter sitt eget land først.

Hehe, jeg fyrer deg litt opp, men jeg er ikke uenig i noe som helst av det du sier, .777! Sorry mann, jeg ble litt provosert av trådstarten her inne:)
Riot
11.08.2018 kl 23:52 648En stråman skapas ur ingenting, och existerar bara hos skaparen. Jabba kan möjligen skapat stråmänn men aldrig varit en.

papaXI
12.08.2018 kl 00:03 642

Fjellstøtt I går kl 22:10

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, du sammenfatter saken på en glimrende måte.
.777.
12.08.2018 kl 00:05 640

Takk igjen Fjellstøtt. Du har hverken fornærmet eller fyret meg opp, jeg er ganske rolig av meg og blir veldig sjelden fyret opp her inne, når Jabba har vært på det verste har jeg som regel hatt det veldig moro :-)

PS: Demokratene er sosialister, det måtte derfor blitt Liberalistene på meg :-) Problemet er velferdsstaten, ikke innvandring i seg selv. Den virkelige rikdommen i et land er folket som bor der, og den innovasjon og verdiskapning de står for (Adam Smith, Wealth of Nations). Oljepenger i seg selv er ingen varig rikdom (Spansk/Hollandsk syke). Innvandring kan sånn sett være berikende, forutsatt at de rette incentiver er på plass. Tenk innvandrere som Steve Jobs, Henry Ford, Elon Musk, kontra trygdemigranter.

Systemet straffer arbeid, og belønner latskap. Hva tilsier logikken blir resultatet av denne politikken på sikt?

Hvem er tjent med å flytte til Norge, og hvem er tjent med å flytte fra Norge? Hvorfor føres det en sånn politikk?
Redigert 12.08.2018 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
sus1
12.08.2018 kl 01:11 632

GeneKelly skrev Innlegget er slettet
Da vil jeg komme med min mening. Jabba og bekteba blei fjernet fordi de ikke var personer men kontoer. Hvor flere kunne logge inn.
papaXI
12.08.2018 kl 01:15 630

Der fikk vi den, lurer på hvor mange som er igjen her inne?
.777.
13.08.2018 kl 23:44 579

«Du har ikke stemt siden Founding Fathers?
Det var tider det.»

Det var frihetens storhetstid i Vesten. Skjønner godt at halvparten av Norges befolkning flyktet til USA, jeg hadde stått først i køen til Amerikabåten.

Hvor gjorde dere av Fjellstøtt, eller skal vi si flatjord-coldman?

Takk for støtten 777.
.777.
17.03.2019 kl 20:35 371

Bare hyggelig Jabba. Dette er et debattforum, ikke et ekkokammer.
.777.
18.03.2019 kl 15:59 353

Jeg savner Coldman. Han var det fart i når han fikk fyret seg opp litt.
Zorin
18.03.2019 kl 16:02 349

Mindre moderering av forumet? Synes til tider innholder minner om en kloakk. Og ingen ønsker jo å bruke tiden sin der.

https://no.wikipedia.org/wiki/Kloakkanlegg
Kloakkanlegg har slamutskiller, senkebasseng med klortilsetning, mekanisk siling osv.
Kloakkbehandling er prosessen med å fjerne forurensning
Det omfatter fysiske, kjemiske og biologiske prosesser
Kildeseparering er en metodikk som splitter avløpet i to

https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/avdelinger/vannog-avlopsetaten/9560/article-96854
Kloakk blir til drivstoff!
miljøvennlig biogass som etter hvert skal drifte byens busser! og trikken.
Mer rensing vil også føre til mer slam. Slammet vil vi benytte som en ressurs

Det er selvsagt mobilregistreringen som har gjort forumet dødt og uinteressant. Folk tør ikke å skrive hva de mener, og med god grunn. De som søker å delta i en åpen debatt må migrere til voat.co, 8ch.net osv. og skulle ha gjort det for lenge siden. Husk VPN, Tor osv. så ikke boomer-meningsfascistene gir dere 14 år i fengsel slik en 18-åring i New Zealand nå risikerer etter å ha delt videoen fra Christchurch. Nektes kausjon.
https://www.9news.com.au/2019/03/18/14/49/christchurch-shooting-teen-shared-video-denied-bail?app=applenews

Australias største internettleverandører går suten lovpålegg ammen om å blokkere adgang til diskusjonsfora av alle slag. Inkludert main stream økoniminettsteder og søkemotorer.
https://www.itnews.com.au/news/telstra-and-vodafone-temporarily-block-websites-after-christchurch-attack-522232
FRONT
19.03.2019 kl 20:19 303

Her skal du få et ærlig svar: jeg har mistet troen på aksjer som en form for sparing og en måte å tjene penger på. Du vinner noe og plutselig taper du masse. Dette er datamaskinstyrt og børsen er kun et sted der dårlige selskap kan hente penger fra markedet(dvs fra deg og meg). Eller noen gode selskap som skal utvide virksomheten henter inn penger fra oss igjen og igjen.
Til slutt sitter man igjen med tap og da mister man også interessen for å diskutere kjeltringstrekkene på forumet.
Prøver selv å komme meg ut av resten av aksjene i 2019 pg da er det aldri mer tilbake til dette pyranidespillet for min del, jeg er ikke flink nok til dette lureriet.
Skulle ha kjøpt eiendom, det er det eneste som nytter på lang sikt.
Håper at noen klarer å tjene og jeg unner de hver krone, jeg kastet inn håndklet ifjor.
det eneste som er 100% sikkert er at du ikke kan stole på noen på forumet, her serveres det løgner på løpende bånd.
Har nedbetalt hus, biler og en interessant jobb og en solid fremtidig arv etter familien som jeg kan videreføre til barna, det får holde for meg. Mer penger og timesvis med pissprat på forumet gir ikke meg lykke.
Hadde egentlig ikke tenkt å svare på tråden, men så tenker jeg at siden du spør, synes jeg du fortjener et svar som ikke var likt de andre svarene du fikk.
Dette var mine persomlige erfaringer og svarer deretter.