Per Sandberg går av som fiskeriminister......


Kan det bli overskriften i VG på Mandag ?
Yess
11.08.2018 kl 18:33 5614

Alle kan gjøre feil, men alle kan ikke feilinformere.
Enten lyver TV2 eller så lyver Sandberg. Begge kan ikke ha rett og det bør få konsekvenser for den som feilinformerer/lyver her?
undrende
11.08.2018 kl 18:37 5591

I denne saken så har P.S selv gjort rede for hendelsesforløpet hele veien.
Så er det opp til meg selv å tolke det han, og frk Letnes har sagt

heilo,

Enig med deg om at gammelmedias rolle og slagside er et problem. Som jeg har nevnt lenger opp synes jeg Sylvi Listhaug ble uberettiget jaktet ned mest pga. politisk uenighet, ikke fordi hun var uansvarlig eller gjorde en dårlig jobb. Men Per Sandbergs gjøren og laden er faktisk en fare for rikets sikkerhet, og da er det uforståelig at både statsminister Erna Solberg og Siv Jensen ser seg tjent med å forsvare denne løse kanonen og bajasen.

Sylvi Listhaug provoserte og jobbet iherdig for sitt politiske syn og det hun hadde gått til valg på. Sandberg sprader rundt som en drita full fjott som ikke eier selvinnsikt nok til å ivareta selv enkle sikkerhetsmessige rutiner fordi han har forelsket seg i en honey trap. Dessuten har han problemer med å snakke sant. Utover det spekulerer jeg i om fyren har et alkoholproblem i tillegg siden det kommer helt corky meldinger fra fyren midt på natta.

Uansett media, ditt og datt, Per Sandberg er uegnet i en rolle som minister, det gjelder for hvilket som helst slags departement, og selv om det sitter langt inne må Erna Solberg bestemme seg for om hun skal gi han fyken og sitte svekket tilbake, eller søke avskjed for hele regjeringen.

Fjotten har klart å stelle i stand en regjeringskrise fordi han ikke har styr på pilten, patetisk ...
Finsken
11.08.2018 kl 19:03 5519

Skjønner ikke problemet, Per er jo bare forelsket å alle gutter vet hvilket hode som funker best.
Det enkle er jo ofte det beste, sånn e d med teorien her å.
Ønsker alle ei trivelig hælg, åsså de som e sjalu å ønsker å være i Per sine sko.

Da har "offeret" Sandberg nådd enda et lavmål og bruker dattera for å snakke for sin syke far. Den fyren eier ikke ryggrad.

Det er ingen andre i FRP som eier ryggrad lenger, enn Listhaug og Tybring-Gjedde. Disse burde startet sitt eget parti, eller blitt med i demokratene.


Poenget er at Sandberg forårsaker så mye tull i sitt eget parti, som venstresiden og media selvfølgelig henger seg opp i, at han er ikke verdig en Ministerpost lenger. Han har utøvet sin tabbekvote, nå må FRP ta til vettet snart.

https://www.dagbladet.no/nyheter/sandbergs-datter-tror-det-er-stor-sjanse-for-at-faren-kommer-til-a-ga-av/70096107

Sandberg trekker seg antagelig i begynnelsen av uka. Kjæresten beholder han nok.
Litt leit kanskje. Men vi kan ikke ha en fiskeriminister med en sannsynlig iransk agent plassert på seg. At de har funnet tonen privat er noe annet.
Regjeringen må nå finne en ny god fiskeriminister. Det er viktig at Norge har en god fiskeriminister. God på sjømat ressursforvaltning, ressursfordeling og salg av norsk sjømat over hele verden.
KentaH
12.08.2018 kl 01:06 5214

Kjæresten har jo opprettet et selskap som skal eksportere fisk fra Norge. Det er åpenbart at hun ønsker å profittere økonomisk på dette forholdet. Hvis sandberg ikke har innflytelse som minister, er han mindre verdt for henne.
undrende
12.08.2018 kl 03:35 4961

iflg Tommy Sharif, så ville hun jo selge biler til Iran senest i Januar.
For øvrig, så har jeg registrert at det er mange som har lurt på hvem som hjalp henne å starte et enkeltmannsforetak
heilo888
12.08.2018 kl 05:39 4929

Utrolig mye tulleprat fra folk som bare siterer ensidig venstrevridd media her nå. Sannheten er bare at Sandberg er totalt imot prestestyre i Iran; ferdig snakka ;

https://www.dn.no/meninger/2018/08/12/1133/Kommentar/verre-og-verre-for-sandberg

Sandberg kommer nok til å trekke seg frivillig om få dager. Han kan ikke være statsråd og kjæreste med en iransk agent samtidig. Han må velge en av delene. Han snakker om til Dovre faller, og det tyder på at han velger kjæresten.
Det er heller ikke så bra at en stortingsrepresentant har en iransk agent så nært på seg.
For FRP er ikke dette noe særlig.
Og hvem satte opp enkeltmannsforetaket ? Det har Letnes ikke gjort selv.

Jeg har lest DN fra 4. august, hvor Letnes dekkes over flere helsider.
Det er høy sannsynlighet for at iranske myndigheter har iscenesatt hele Letnes siden 2006.
Her er fosterforeldre som ikke er tilgjengelige. Og et norsk statsborgerskap som ikke er tidfestet.
Og frk. Letnes skal angivelig være tannlegesekretær. Hvorfor skulle hun få varig opphold ? Sendt med to politifolk frem og tilbake til Iran. Sånt må det bli slutt på i Norge. Vet ikke norsk politi på forhånd hva som skjer når de ankommer Iran med en slik person ? Disse assisterte reisene må det nå bli fokus på. Det må bli helt slutt på slike assisterte reiser. Og alt må gjøres i forkant for å unngå å komme i situasjonen med assisterte reiser. Politiassisterte reiser gjør nordmenn forbannet. Politiet skal arbeide med andre ting enn sånt egentlig fullstendig unødvendig tull.
Det burde være en av Frps fremste oppgaver å få fullstendig slutt på politiassisterte reiser med lykkejegere og utenlandske etterretningsdummies hit og dit. Mens nordmenn som er rammet av straffbare handlinger får null assistanse. Snarere blir ytterligere motarbeidet av norsk politi.
heilo888
12.08.2018 kl 17:36 4726

Tror heller ar norsk media med NRK og TV2 i spissen og med resten av avispressen som haleheng har iscenesatt Sandberg og Letnes-saken!

Men at politiassisterte reiser er helt forkastelig og bør avsluttes er jeg helt enig i.

Det mest alvorlige ang. Letnes er nok at hun som Iransk flyktning har reist tilbake til Iran på feriereiser. Men det er bare håpløs konspirasjonsteori å hevde at Letnes er spion for Iran.

Ikke glem at kona hans virker rimelig bitter og kan ha interesse av å kaste så mye bensin på bålet som mulig.
pipers75
12.08.2018 kl 17:45 4706

Det mest alvorlige her er vel Sandbergs vurderingsevne og dømmekraft -eller sviktende sådan- idet han potensielt setter rikets sikkerhet på spill og gir blaffen i alminnelige retningslinjer, kun for å unngå at hans fraseparerte kone får kjennskap til tur med sine nye flamme til hennes tidligere hjemland, som hun forøvrig også har fått beskyttelse mot.
Redigert 12.08.2018 kl 17:51 Du må logge inn for å svare

"Tror heller ..." heilo,

Tror heller det er din forutinntatte holdning til Per Sandberg og/eller Frp som gjør at du har problemer med gangsynet i denne saken. Og nå begynner det å bli virkelig alvorlig når vi i dag får opplyst at statsministerens kontor (SMK) ble varslet allerede i mai måned om Per Sandbergs mulige sikkerhetsbrudd.

Da går saken over i en annen modus, for nå er det ikke bare fjotten Per Sandberg som tar lett på rikets sikkerhet, men også statsministeren. Vi kan ikke ha en regjeringssjef som gir seg faen i rikets sikkerhet. Her har Erna Solberg kun én ting å gjøre, og det er å søke avskjed. Både hun og Sandberg opptrer som skjødesløse amatører, og hvem vet hva annet som har foregått i kulissene?

Spiller jo absolutt ingen rolle hvem og hva som presenterer sakene som nå blir kjent når personene det gjelder visselig har gjort hva de har gjort.

Nå skjønner man jo hvorfor Erna Solberg ønsker å skjule møtekalendere for folket. Det er fordi hun ikke har til hensikt å forholde seg til regelverk og ikke ønsker å bli sett i kortene. Samtidig som hun ikke ser ut til å bry seg fem flate øre om fremmede makters etterretning har full oversikt.

Dette har gått over til å bli intet mindre enn en alvorlig skandale som bør felle regjeringen.
pipers75
12.08.2018 kl 18:13 4662

«Først etter at iranske myndigheter i en epost til den norske ambassaden i Teheran ba om et møte med Sandberg i forbindelse med besøket i Iran, fikk Statsministerens kontor vite at han var på reise i høyrisikolandet.» https://www.tv2.no/nyheter/10013097/

Hadde ikke dette skjedd, hadde nok ferieturen offisielt «kun gått til Tyrkia i år» som han sannsynligvis løy om i utgangspunktet. Vanskelig å se noen reelle grunner til at Iran kun har «tvunget seg frem» som et alternativ og en nødløsning ift Tyrkia, uten at dette var det egentlige ønske og reisemål i utgangspunktet.
Redigert 12.08.2018 kl 18:22 Du må logge inn for å svare

1736 heilo
For oss som har litt erfaringsgrunnlag å bygge på, så er det mye mulig at Iran har satt opp hele frk. Letnes. Å avfeie dette uten videre, er det ikke grunnlag for. Og hvorfor Norge av alle steder ? Det er mange land på den mest vanlige veien fra Iran til Norge. Hele story'n kan være konstruert/ et set up.
Dette MÅ Norge ta høyde for når det er en statsråd inne i bilde. Norge må granske dette meget nøye om det ikke skal avsluttes.
En norsk statsråd bør ikke innlate seg på noe sånt som dette. Personlig uler alarmen hos meg.
En norsk statsråd er jo interessant for Iran. Og kanskje Iran selger info videre. Hva med sånt ?

Sølvrev 1801
Jeg synes du tar i litt mye nå. Det burde holde at Sandberg trekker seg, alternativt frir seg fra sin iranske kjæreste. Det siste vil han ikke selv. Dermed ser han ut til å bli tvunget til å trekke seg.

Det er bra du innser at Per Sandberg må trekke seg. Altså, først forsøkte jo fjotten seg på noe sånt som: "Det var Per Sandberg privat som reiste til Iran, for så å få alt han har foretatt seg som en boomerang i fleisen. Mannen er ikke til å stole på. Totalt uegnet som statsråd. Og når Erna Solberg forsøker seg på noenlunde samme finte - satse på at saken skal blåse over av seg selv - mens hun visselig sitter med informasjon som tilsier langt alvorligere forhold, kan ikke det tolkes som annet enn at Erna Solberg i utgangspunktet ikke innså alvoret.

Dermed åpner det seg naturligvis et legitimt spørsmål om Erna Solberg kan fortsette som regjeringssjef. Vi kan ikke ha statsministere som er villig til å dekke over meget alvorlige sikkerhetsbrudd som setter rikets sikkerhet i fare kun for å redde sin egen politiske posisjon.
dips
12.08.2018 kl 19:20 4628

AP-regjeringene uttrykte i sin tid også tillit til statsrådene Manuela Ramin Osmundsen, Åslaug Haga, Audun Lysbakken, Terje Rød-Larsen m.fl. i deres saker.
Men AP-regjeringene og de involverte fikk virkelig kjørt seg av media og opposisjonen, og samtlige måtte gå/trekke seg frivillig etter press.
Nå er rollene byttet om. Dagens regjering prøver å parere alt med påtatt ro og sier at når dette har roet seg må vi komme videre. Mange av dagens regjeringsmedlemmer er bedre skolert ift argumentasjonsteknikk i møte med media enn det de var i AP-regjeringene. Men hvor lenge varer det når sakene evt blir større og/eller vanskeligere?


Redigert 12.08.2018 kl 19:22 Du må logge inn for å svare

sølvrev 1852
Stemmenekter er stemmenekter pga. fraværet av folkegodkjent valglov. Om rød eller blå farge er noe verre eller bedre enn den andre vis a vis rikets sikkerhet kan diskuteres. Vi trenger en folkegodkjent valglov.
Redigert 12.08.2018 kl 19:38 Du må logge inn for å svare
12.08.2018 kl 19:38 4602

Hvis ikke PST finner noe som strider mot Norges sikkerhet på tlf. og i etterforskningen av dramaet som Sandberg har satt i gang, - har han jo ikke satt landets sikkerhet i fare.
Det største overtrampet som Sandberg har gjort, er deltakelsen i den Iranske ambassade på feiringen av revolusjonsdagen. Men det er som innvalgt av FrP jeg mener han ikke skulle vært der. Da Iran står for verdier som FrP ikke støtter. Norge har godtatt å ha en ambassade fra Iran, selv om Iran tråkker på menneskerettighetene, og da kan det offisielle Norge komme opp i et dilemma, men later som ingenting har hendt.
Vi kan regne med at statsrådene blir invitert, og deltar i forskjellige tilstelninger i ambassadene her i landet, uten at dette kommer offentligheten for øret. Så når alt kommer til alt, har ikke Sandberg brutt noen politiske offisielle regler. Jeg tror han kommer langt med å beklage at han har gjort feil. Mannen er jo dyktig som fiskeriminister og kan gjøre en god jobb hvis han ikke blander privatliv og jobb.
12.08.2018 kl 19:47 4580

Her er nye opplysninger som jeg ikke har sett.
Er helt enig i det stemmenekter skriver. Politiet i Norge har andre ting å gjøre enn å reise verden rundt med asylsøkere. Sett dem på et fly til bestemmelse stedet, når de har klart å reise halve jordkloden for å kommet til Norge, må de også klare å komme seg hjem igjen.
TakeThat
12.08.2018 kl 20:55 4514

Skulle ønske at MSM ikke belyste saken så mye som de gjør nå... de er jo ikke akkurat kjent for å være så partisk i agendaen sin. Så jeg lurer på hvilke planer de har for Norge. Det kan se ut som de bruker tabben til Per Sandberg for hva det er verdt.. neste mann inn som fiskeriminister har de full kontroll over og kan gi bort all fisken i havet... Jeg tror vi går fra Per Tabbe til bye bye fisken i Norge
TakeThat
12.08.2018 kl 20:56 4497

...og gudene skal vite at våre tidligere særdeles korrupte politikere; fra krigen og fram til i dag har gjort mye mye mye verre ting enn Sandberg har gjort her.
TakeThat
12.08.2018 kl 21:53 4433

Har nå lest saken og dette ser ikke bra ut for ministeren.

En kan ikke forvente at HOs Frp-sympatisører og regjerings-fantaster skal forstå alvoret i denne saken når ledestjernene deres (Per Sandberg og Erna Solberg) har klart kunststykket å stille seg i en så sørgelig situasjon pga. fiskeriministerens vinglepikk ...
Redigert 12.08.2018 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Krona
12.08.2018 kl 23:51 4351

Det ser ikke bra ut for Per nå. Jern-Erna spiller hardere enn stål.
Krona
13.08.2018 kl 00:14 4315

Avskjed i unåde?

Hvis Erna Solberg er lysten på å sitte ut perioden sin MÅ hun gi ham fyken. Hvis hun overlater til ham selv å fortsatt ha regien på denne pinlige tragikomedien risikerer hun å måtte søke avskjed selv i løpet av høsten. Noe hun allerede risikerer å måtte gjøre uansett. Hele greia er latterlig i ordets rette forstand.

Statsministeren var ikke tvunget til å velge Per Sandberg som statsråd. Hun kan ikke komme i etterkant og si at hun ikke visste hva slags løs kanon den fyren er ...
Redigert 13.08.2018 kl 00:25 Du må logge inn for å svare
Change14
13.08.2018 kl 00:34 4248

Hun foretok seg heller ikke noe med den løse kanonen i åkeren.
Godseier
13.08.2018 kl 08:43 4093

Trist at Sandberg har rotet det skikkelig til for seg men slik er det i livet. Han gjør klokt i å trekke seg når det enda er tid.da blir han dumpa av sin kjære meget snart LOL

Hektar
13.08.2018 kl 08:46 4059

Sånn det går når man ikke evner å tenke litt lengre en lengden på det man har mellom beina. Og det er nok heller ikke mye å skryte av i dette tilfellet.

#2 som må gå fra Solbergs regjering. Som en åndelig støttespiller til blåblå som ikke gidder å stemme er dette trist. De duker selv bordet for at AP-kattene skal kunne dra med seg MDG tullinger og kommunister og sette Norge tilbake på samme spor som før, der vi ender opp med fullstendig økonomisk kollaps neste gang det skjer noe negativt i oljeindustrien.