IOX - Interesting Market Depth


On the seller side right now:)

I would say 90% are there not really for sale:)

Other that I really would like to hear from IOX regarding break-even prices and financing.....

Det var jo DN som skrev det, med tanke på totalutviklingen på OB. Positiv stemning for oljeaksjer er generelt bra for IOX. Nå er IOX et lite selskap og selv om vi bare steg like mye som hovedindeksen idag (rundt 5%), så kan det blir mer av det samme etterhvert som vi nærmer oss slutten av corona-saken og gode nyheter får tid til å sige inn hos markedet.

PAS tror Saudi-Arabia gir etter for presset innen september (både presset fra selve prisen når de trenger over 80 dollar for å gå i pluss, og det politiske presset fra de andre OPEC-landene og Russland og kanskje også USA). Selv om oljeprisen på helt kort sikt nå i vår kan ligge i dette lave leiet vil en ny forståelse mellom Saudi-Arabia og de andre innen september (kan jo godt være i juni eller juli eller august) være en massiv trigger for oljeprisen, og vi kan være tilbake på 50-tallet om ikke så alt for lenge. En slik utvikling vil passe IOX perfekt. Viruset er også ventet å begynne å bli gammelt nytt og være i tilbakegang til høsten, så det vil være naturlig å tenke på boring da.

Så er det enighet i USA om en pakke med økonomistimulerende tiltak, så det ligger vel an til kraftig oppgang på amerikanske børser når de åpner senere i dag. I Asia fortsetter allerede børsrallyet.
Redigert 25.03.2020 kl 08:31 Du må logge inn for å svare

Håper jeg Gliser bredt utover høsten. Kjøpte noen T til i dag på lave 1,16.Håper at det lønte seg, når jeg ser tilbake en dag. Men nå er det bare å se fremover å håpe at den største krisen, PANDEMIEN, flater ut å at den ebber ut etterhvert som tiltak å isolasjon fungerer. Oljepolitiske spørsmål blir nok å ordne seg etterhvert utover.
Ellers er det artikkel på hegnar nå, « De risikovillige» kjøper aksjer nå. Er det noe jeg har angret på, er det å ikkeha kjøpt etter krasj på børs/markedet. Oppgangen kommer etterhvert.....Nå er snittet 2,59
Redigert 25.03.2020 kl 09:53 Du må logge inn for å svare

Keep an eye on this

https://covidtracking.com/data/

Please note they only test people who have symptoms.

Er det virkelig noen som tror at IOX overlever ut 2020 med de oljeprisene vi har nå, og med utsikt til at oljeprisen kan falle under 10 dollar fatet?

Da må de ha masse friske penger. Og til hvilken kurs? Hvor mange nye aksjer(om de får til en emisjon)?

Kan ikke annet enn gi dere et oppgitt Lykke Til!

Husk å ikke kaste alt for mange gode penger etter dårligere.
Ransen
25.03.2020 kl 17:01 1582

Nå har du i flere år sagt samme leksa. Ingen finansiering, ingen inntekt, ingen avtaler, og hele tiden nærmest garantert konkurs. Du hverken vet eller kan noen ting og framstår som litt smådum.
BH kommer snart med en redningsplan som blant annet inkluderer avdragsfrihet i den korte perioden med lav oljepris.
Kanskje du tror saudi kjører seg selv til grunne med langvarig prispress. De er ikke i balanse etter forrige nedtur engang, og nå står hele børsnoteringen avAramco som skulle sikre landet også i fare.
Redigert 25.03.2020 kl 17:34 Du må logge inn for å svare
sacco12
25.03.2020 kl 21:40 1417

Håper folk leste linken Gunnarius la ut i dag. ECHO gikk opp over 100% på den meldingen i dag. Boringen i Argentina går som normalt, noe som er veldig positivt for IOX.. https://www.lse.co.uk/ShareChat.asp?ShareTicker=ECHO&share=Echo-Energy

De ser vel det som andre har innsett, nemlig at den oljeprisen vi har akkurat nå vil være kortvarig, og at vi om mindre enn et år vil ha oljepriser på 50-tallet igjen. Dagens oljepris er latterlig lav, men altså noe som vi kanskje bare vil ha frem til sommeren. Et boreprosjekt er derimot noe man gjør i et litt lengre perspektiv og hvis vi ender opp med noen få måneder med lav oljepris nå er det ingen grunn til å legge alt på vent. Jo lavere oljepris, desto sterkere blir presset både på SA og alle de andre om å gjøre noe drastisk for å få oljeprisen opp igjen, og denne gangen godt over det nivået vi har nå, og også viljen til å gjøre noe med det raskt blant alle de andre OPEC-landene pluss Russland og USA. Pareto tror som sagt at vi ser at SA gir etter for presset fra alle de andre innen september. Det vil nok skje på en måte hvor de kan presentere det som de har «vunnet» ved at de får en eller annen form for innrømmelse, fra noen (slik som et bidrag til markedsreguleringen fra USA), og at noen (slik som andre OPEC-land) megler og tilrettelegger for dialog.
Redigert 25.03.2020 kl 21:56 Du må logge inn for å svare
drillpro
25.03.2020 kl 23:32 1318

Venter på at IOX også går over 100%..:-)

Vi venter på resultatet fra denne brønnen. Nedenfor er hentet fra. Nyheter. Den 20.01.20:
«Echo Energy says CLix-1001 well did hit primary target
The explorer speculated that the primary target being shallower than expected may mean there's more oil in the reservoir than previously estimated.»
Videre:
« Following further analysis of well data, the company said that the primary target was found some 28 metres higher in the well than anticipated, and, some 58 metres above the interpreted regional water contact zone.

More work is needed, though Echo speculated that the target being shallower than anticipated is “potentially indicative” of increased reservoir volumes.

Det er nok denne Ransen viser til, når det gjelder prod. Økning fremover, « more to come ...... « 😀Redigert 26.03.2020 kl 14:32 Du må logge inn for å svare

"Ingen finansiering, ingen inntekt, ingen avtaler, "
Du sa det greit og tydelig der, Ransen. Det er IOX i et nøtteskall. Godt at du ser det. Drøm søtt, goklumpen.

https://www.argusmedia.com/en/news/2087004-oil-price-slump-triggers-argentina-state-intervention

"In a hint of further action, the influential administration of shale-producing Neuquen province is calling on the national government to set a minimum crude price to shield investment. "The support price we are thinking about would be around $50/bl," Neuquen energy minister Alejandro Monteiro says. National energy secretary Sergio Lanziani says the government is in talks "to reach an agreement on energy and social welfare with all hydrocarbon-producing provinces"."

Redigert 27.03.2020 kl 13:14 Du må logge inn for å svare

https://marcelolongobardi.cienradios.com/por-que-la-caida-del-valor-del-petroleo-no-significa-una-baja-en-el-precio-de-la-nafta/

"Now the argument is let's make the famous Creole barrel, which is what YPF is saying. This will surely end with a negotiation in between. Oil tankers are asking for a $ 50 Creole barrel. It seems to me that the number is going to end near 45."
Redigert 27.03.2020 kl 13:14 Du må logge inn for å svare

Det er bra, i disse tider. Tenker det uansett var lurt av IOX å få en fot til å stå på, jfr. Inngang i Argentina. Vi venter på resultatet på brønnen som ble boret med Riggen C Lix 1001 .....

Dette er veldig gode nyheter. Her snakker vi også om land der myndighetene er interessert i å tilrettelegge for utviklingen av petroleumsressursene, og hvor de også forstår at dagens virussituasjon vil være over på få måneder (hvertfall i dagens skala), og de ønsker selvfølgelig ikke at industrien legger inn årene på grunn av et midlertidig fall i oljeprisen og redusert aktivitet ellers. En utvikling av ressursene er jo noe gjøres i et perspektiv på flere år fremover. De har altså en sterk interesse i å hjelpe industrien med å opprettholde et akseptabelt nivå i denne unntakstilstanden.

Igjen et eksempel på at ledelsen tok en veldig god beslutning for IOX da de gikk inn i Argentinaprosjektet.

Jeg tenker også at når man ser for seg 45–50 som lokal minstepris er det fordi man har en klar forventning om at markedsprisen internasjonalt vil ta seg opp til 50-tallet igjen innen rimelig tid (i løpet av 2020), og ser dette som et tiltak for å unngå større forstyrrelser i produksjon og utvikling i en kortvarig unntakssituasjon. Dette er jo også helt i tråd med mange analytikere ser for seg, bl.a. det PAS antar (at SA finner en forståelse med de andre innen september), eller det den anerkjente oljemarkedsanalytikeren Fereidun Fesharaki antok i intervjuet jeg postet tidligere (han antok at vi har en pris på 55–65 ved utgangen av året, og at dagens nivå varer ca. tre måneder).
Redigert 27.03.2020 kl 15:13 Du må logge inn for å svare

Russland sier i dag at de anser dagens oljepris som noe som vil føre til «store problemer», dersom den skulle bli værende der på mer enn helt kort sikt. Dette lover bra for hva vi kan vente oss fremover. Det er tydelig at Russland absolutt ikke ønsker dagens oljepris, og at det nå bare er prestisjen som står i veien for å gjøre noe for å få oljeprisen kraftig opp igjen. Men i det lange løp vil det være viktigere å unngå store problemer. Med hjelp fra andre OPEC-land, som også er desperate etter å få prisen opp, og kanskje også USA, kombinert med det politiske og økonomiske presset som nå er på SA, virker det relativt sannsynlig at partene vil komme sammen en gang i løpet av de aller første månedene (innen september som PAS tror, men kanskje også før det) og finne en form for løsning. Russland var jo i utgangspunktet villige til å forlenge eksisterende kutt, og hadde trolig gått med på det foreslåtte ekstra kuttet dersom de hadde forutsett kronprinsens stunt. Det virker nå mest som SA trenger en slags symbolsk seier, mens Russland mest trenger en anledning/påskudd til å være gå i dialog med dem igjen. https://investor.dn.no/#!/Oversikt/Direkte/49722
Redigert 27.03.2020 kl 17:24 Du må logge inn for å svare

I can see this is something Donny might implement...

https://oilprice.com/Energy/Energy-General/The-Cheapest-Way-For-Trump-To-Save-US-Oil.html

What was it called when State controlled market prices???... Communism? How did that work out?:)))

The consequences might be more than the article has considered... I guess the upside of the price outside US would eventually settle by actions of OPEC+ to what ever the base price for imports to US is....50 dollar oil forever??

More reading

https://www.energycharter.org/fileadmin/DocumentsMedia/Thematic/Oil_and_Gas_Pricing_2007_en.pdf